Дестинации

Изберете хотел от списъка. Или търси хотели на Страница на град Candiolo

Още видове хотели

Пансиони със закуска

Забележителности

Забележителност
Двоцер и парк "Ступиниджи"
Фиат Мирафиори
Дворец "Монкалиери"
Стадион или зала
Торино Овал Лингото
Палавела

Хотели в Candiolo

Candiolo Hotel
B&B Candiolo Comfort
La Lumaca Nel Pozzo

В близост до

Stupinigi (3.7 km)
Carignano (6.4 km)
Volvera (6.8 km)
Mirafiori (7.9 km)
Virle Piemonte (9.6 km)
Lingotto (10.1 km)
Villastellone (11.1 km)
Piossasco (11.1 km)
San Paolo (11.4 km)
Scalenghe (11.8 km)
Casavecchie (11.9 km)
Bruino (12.8 km)
Revigliasco (12.8 km)
Molini (13.1 km)
Regina Margherita (13.1 km)
Pancalieri (13.1 km)
Borgo Po (13.6 km)
LʼEremo (14.4 km)
Casa Fontana Cervo (14.9 km)
Casalgrasso (15.1 km)
Cascina Motta (15.3 km)
Madonna della Scala (15.4 km)
Vanchiglia (15.9 km)