skutečných hodnocení od opravdových hostů

Jak to funguje?

  • 1

    Prvním krokem je rezervace

    Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.

  • 2

    Potom následuje pobyt

    Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.

  • A na konec hodnocení

    Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.

Oblíbené země

  • Landmark Riqqa Hotel

    - Vybavení pokoje, ochotný personál, poloha hotelu

  • Perth Ambassador Hotel

    - perfektní personál

  • Rio Othon Palace

    - Poloha hotelu, poskytované služby na pláži,m ochotný personál.

  • Rocky Mountain Log Chalet

    - Úžasně příjemní a pohostinní majitelé, skvělé výhledy a útulná atmosféra.

  • Hotel & Apartments Altstadtperle

    - dostupnost do centra parkování na ulici velmi čísto a pohodlná postel bohatá snídaně anglicky mluvící recepční

  • Hostal Petit Príncep

    - Super obchodný pán na recepcii dlho so. Sa s takým percent um prístupom nestretla

  • Palais des Rois d'Aragon

    - Vstřícný a ochotný majitel, umístění v historickém centru města.

  • St Athans Hotel

    - Příjemné ubytování za dobrou cenu, z hotelu dojdete pěšky ke všem významným památkám a muzeím. V bezprostředním okolí restaurace, kavárny i obchod s potravinami.

  • Dimitra Hotel & Apartments

    - Prostředí Pokoj a vybavení Velký balkón Snídaně Bazén Klid

  • Atoll Haven Villas

    - Naprostá bomba po všech stránkách!!!!!

  • Casa Vacanze Albachiara

    - Ubytování je na úžasném místě Příjemní majitelé a lidé kolem Domácké prostředí Krásný výhled na moře a hory

  • Smile Hotel Kyoto Shijo

    - Na recepci mluvili krásně anglicky,doporučil i restauraci, ve které nám zařídili i rezervaci.

  • GoREST Kuching

    - profesionální přístup majitele, vždy ochotného pomoci a poradit...umístění hotelu (Waterfront)...poměr kvalita-cena

  • Fletcher Hotel Restaurant Prinsen

    - super hotel , pěkná lokalita

  • Villa Julia

    - jedno z nejlepších ubytování jenž jsme měli tu možnost poznat . Super komunikace, snídaně, prostředí.

  • Faial Marina Apartments

    - vynikající poloha ve středu město

  • Dostoyevsky Hostel

    - Úplně všechno, perfektní personál, čisto, blízko centra i nádraží.

  • Beluga Boutique Hotel

    - Velmi přátelský personál, výborné služby, umístění hotelu na konci pláže.

  • Alfa Hotel

    - - Ochotný personál - Skvělá dostupnost - Kvalitní ubytování

  • USA
    La Quinta Inn Bakersfield South

    - Nejlepší a nejpěknější motel, kde jsme zatím byli. Velký a pěkně vybavený pokoj. Rychlý internet. Dobrá snídaně. Super cena. Doporučuji.

Nedávno napsaná hodnocení

  • Villa Porta

    Biograd na Moru, Chorvatsko

    Průměrné hodnocení: 8,7
    • +

      Velice příjemné přijetí, oba pokoje s balkóny, všude čisto a pohodlí! Vřele doporučuji

    25. srpna 2015
    Martina Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,7
    • +

      Měli jsme apartmán s krásným a velkým balkónem, dvě koupelny, zařízenou kuchyň, parkování v garáži,... Měli jsme vše, co jsme potřebovali! Většinu času v apartmánu jsme stejně strávili na prostorném balkóně s nádherným výhledem. Komunikace s ACV probíhala dobře. Společnost chce poslat zálohu předem na účet a využívá svůj systém, ale vše funguje dobře. Můžu jen doporučit.

    • -

      Jako všude na jihu zde není hodina žádné velké zdržení - na ubytování jsme čekali, protože nebylo včas přichystané. Čas jsme však využili k jídlu v nedaleké restauraci, takže nám to vůbec nevadilo. Jediné menší mínus pobytu jsou rusky mluvící hosté z protější budovy, kteří nerespektují noční klid (za náš pobyt zde měli dva večírky až do ranních hodin, což se dalo ještě přežít).

    25. srpna 2015
    Ladislav Česká republika
  • Alpský Hotel

    Špindlerŭv Mlýn, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 6,9
    • +

      Přístup recepční. Čistota hotelu. Klidne místo.

    • -

      Restaurace v hotelu, snídaně nedostačující, personál restaurace.

    25. srpna 2015
    Daniela Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 7,9
    • +

    31. srpna 2015
    Alexandr Česká republika
  • Uśmiech Morza

    Międzyzdroje, Polsko

    Průměrné hodnocení: 7,7
    • +

      Velký pokoj, velká koupelna, každodenní úklid a výměna ručníků a velmi dobré snídaně - velký výběr hlavně ve slaném menu, zelenina, sýry, uzeniny, příjemný personál, blízkost moře, voda na pokoji při příjezdu

    • -

      Spolu s předchozími návštěvníky musím potvrdit nedostatek parkovacích míst v rámci nabízenéhp placeného parkoviště hotelu - při příjezdu bylo plně obsazeno, což recepční nebránilo umístit nás na chodník a její kolegyni zase účtovat nám avizovaných 20 zlotých na den za místo mimo vyznačená stání.

    25. srpna 2015
    Kamila Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,3
    • +

      ochota majitelu. Hezké pláže s pozvolným vstupem do moře s drobnými kaminky a málo lidí.

    • -

      nejhorší je umístění domu, Blízko hlavní silnice,hluk aut. Není žádné centrum kam by se dalo jít.Pouze restaurace a supermárket jinak nic.

    25. srpna 2015
    Dana Česká republika
  • JUFA Graz-City Hotel

    Štýrský Hradec, Rakousko

    Průměrné hodnocení: 7,9
    • +

      pokoj měl "oddělená lůžka" - ta ale byla na kolejnici a kolečkách a nechala se k sobě pohodlně sešoupnout; bohatá snídaně formou švédských stolů

    • -

      hotel nemá pro hosty bezplatné parkoviště (platí se 8,50 Euro/den); wifi na pokoji nic moc - na maily v pohodě, surfování pomalejší

    25. srpna 2015
    Lukas Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 7,8
    • +

      Vzálenost od moře.

    • -

      Jak bylo uvedeno, výhled na moře nebyl,malé soukromí mezi ložnicemi,špinavé nádobí a lednička.

    25. srpna 2015
    Radek Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,7
    • +

      poloha

    25. srpna 2015
    Anonym Česká republika

Hotely podle hodnocení

  • Jižní Amerika
  • Střední Amerika
  • Evropa
  • Afrika
  • Blízký východ
  • Asie
  • Oceánie
  • Severní Amerika
  • Karibská oblast
  • Průměrné hodnocení: 8,1
    • +

      V docházkové vzdálenosti co centra limy

    • -

      bez výtahu

    27. května 2015
    Petra Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 7,9
    • +

      CElkový klid

    • -

      Chtěli mi v restauraci připočítat láhev vína navíc, dokonce zfalšovali podpis

    20. července 2015
    Bronislav Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 6,8
    • +

      Velmi dobrá snídaně formou bufetu.

    • -

      Ač je v popisu uvedeno že hotel disponuje uzamykatelnými skříňkami není tomu tak. Personál je příjemný ale s tou angličtinou to také není nejlepší. Ze 4 lidí co se na recepci střídali uměl pouze 1.

    15. července 2015
    Pavel Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 6,5
    • +

      Pomer cena kvalita. Good price for money. Lokalita blizko autobusu. Location near bus stations. Ochotny personal.

    • -

      Personal umi jen spanelsky. Only spanish speaking personal. Cistoty pokoj, ale nevynasi odpadky. Karaoke a vice rusna silnice.

    13. listopadu 2014
    Radek Česká republika
  • Guest House K74

    Jablonné v Podještědí, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 10
    • +

      velmi milé a komfortní prostředí, nevšední setkání s lidmi, kteří vytváří laskavou pohodu

    20. srpna 2015
    V+V Česká republika
  • Pension Král

    Jablonec nad Nisou, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9,8
    • +

      Vstřícny přístup.Prostě fajn ubytování.

    4. srpna 2015
    Pavel Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,7
    • +

      prostredu

    • -

      moznost snidani

    13. srpna 2015
    Filip Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,8
    • +

      Všechno perfektní. Klidné místo, zároveň dobře dostupné z centra. Krásný velký a čistý pokoj, útulné zařízení penzionu. Především ale skvělý personál poskytující nadstandardní služby (odvoz z/na nádraží, příprava snídaně na čas, který jsme si mohli určit, bylo nám umožněno ubytovat se v dřívější čas, než je uvedeno na webu), naprosto perfektní.

    • -

      ---

    20. srpna 2015
    Linda Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,9
    • +

      Škoda že nemůžeme dát 100*. Naprosto bezkonkurenční ubytování! Snídani jsme si sice neobjednali, ale nepochybuji o tom, že by byla stejně úžasná jako celé ubytování! Úžasný, příjemný, optimistický, přátelský a zároveň profi přístup paní Vaníčkové, jako uvítání upečené koláčky, super uklizeno, spousta prostoru, nádherná terasa, perfektní místo pár metrů od plotu zoo - ráno můžete poslouchat zvířata :) v policích jsou dokonce info letáčky na zajímavá místa v okolí a tipy na výlety, celý apartmán je komplet vybavený!! Je vidět, že se o to stará zkušená ženská. Ví přesně co všechno bude potřebovat i ten nejnáročnější klient. Jako bychom přijeli do "druhého domova" :)

    12. srpna 2015
    Romana Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,8
    • +

      Velmi dobrý poměr výkon/cena Žádné rozlišování na období "děti vítány" a "děti nechceme", jako v některých rádoby dobrých hotelech Měli jsme pokoj č. 3 s výhledem na náměstí Zahrada

    • -

      Fotky na netu jsou smíchané dohromady, takže vidíte asi to nejlepší ze všeho, ale stejně nám to nevadilo, vešli jsme se v pohodě a pokoj byl krásně zařízený Jde se nahoru po schodech, není tam výtah, zavazadla bylo nutno vynášet, ale celkový dojem to nekazilo

    20. srpna 2015
    Adam Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,6
    • +

      milý, přátelský personál, skvělá snídaně, pohodlné, příjemné....mohu jen doporučit !!!

    • -

      vůbec žádná negativa

    22. června 2015
    Lukáš Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,8
    • +

      Vše, neobyčejná vstřícnost a ochota personálu, klidné prostředí

    26. července 2015
    Josef Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,7
    • +

      Velmi pěkné ubytování v rodinném domě, vše moderní, čisté, příjemné, bazén s lehátky k dispozici. Poloha sice dál od centra (dá se pohodlně dojít pěšky za 10-15min.), zato v naprosto klidné lokalitě. Výborná snídaně z kvalitních surovin, připravená dle přání ubytovaných. Majitelé jsou velmi vstřícní, doslova splní jakékoli přání. Velmi milé - welcome drink na přivítanou!

    • -

      Nic

    17. srpna 2015
    Markéta Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,8
    • +

      S ubytováním jsme byli naprosto spokojeni. Apartmán byl prostorný a čistý, dostatečně zařízený a naprosto vyhovující pro pobyt s malým dítětem. V jídelně je "baby koutek" se spoustou hraček pro nejmenší. A i na zahradě je dětem k dispozici skluzavka a trampolína. Snídaně byly bohaté a chutné. Záhořovi jsou velmi příjemní a milí lidé. Navíc oceňujeme, že si s námi mohl užít dovolenou i náš pejsek, a to dokonce zdarma. Všem vřele doporučujeme!

    12. července 2015
    Pavel Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,7
    • +

      Vše od začátku až do konce perfektní!:)))

    20. srpna 2015
    Kateřina Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,7
    • +

      Vikend u Novotnych byl nezapomenutelny!Profesionalitaa pracovitost cele rodiny je uzasna.Dekujeme B.Filip

    20. srpna 2015
    Bohdana Rakousko
  • Průměrné hodnocení: 9,6
    • +

      Nebyl nejmenší problém, paní domácí je příjemná. Terasa je parádní. Pěkné ubytování. Doporučuji!

    11. srpna 2015
    Martin Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,7
    • +

      Ubytování bylo nádherné a moc se nám líbilo. Personál velmi ochotný a přátelský. Doporučuji snídaně v ceně. Nemají chybu :-) Celkový dojem super a mohu všem vřele doporučit :-)

    21. srpna 2015
    Radek Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,5
    • +

      super místo jen mi trochu schazela mikrovlnka ale da se jinak vse ok

    20. srpna 2015
    petr Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,7
    • +

      Domluva s majiteli perfektní , nechybělo nám nic , velmi prijemne prostredi i na to ze je to u hlavni silnice neni nic slyset

    11. srpna 2015
    Katka Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,5
    • +

      Vše,úplně nás to nadchlo

    5. srpna 2015
    monika Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,6
    • +

      Přístup personálu s úsměvem na tváři. Domácí pohoda ...prostě příjemný pobyt.

    18. srpna 2015
    Jiří Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,6
    • +

      Milý personál, skvěle řešené snídaně, krásná zahrada, promyšlené drobnosti pro komfort klientů.

    18. srpna 2015
    Lenka Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,4
    • +

      Krásne, čisté, moderní ubytováni. Nachází se přímo na Václavském náměstí.

    • -

      V tomto hotelu není nic co by se nám nelíbilo

    13. srpna 2015
    Kateřina Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,6
    • +

      Velice příjemná recepční, dala nám dobré typy a informace kam zajít a co vidět. Pokoj čistý, úhledný a s velice pohodlnými postelemi. Snídaně formou bufetu vynikající.

    5. srpna 2015
    Jan Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,6
    • +

      Opravdu vynikajícíWi

    • -

      WiFi

    22. srpna 2015
    Pavel Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,5
    • +

      Velmi příjemná paní majitelka. Výborné snídaně.

    • -

      Bohužel jsme museli odjet a vrátit se do reality.

    23. srpna 2015
    Jiří Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,4
    • +

      Přátelské přijetí a ochotný personál, vhodné pro náročné.

    18. srpna 2015
    Markéta Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,7
    • +

      Dostali jsme lepsi pokoj s klimatizací a v tech tropech to fakt bodlo. Jinak uzasny napad s vanou v primo v pokoji paradni romantika....

    19. srpna 2015
    Miroslav Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,5
    • +

      Velice ochotní majitelé, čistota a komfort ubytování. Skvělé pro rodiny s dětmi - houpačky, klouzačka, pohodlné posezení na terase. Pro nás výborné umístění penziónu - všude blízko.

    18. srpna 2015
    Xenie Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,6
    • +

      Skvělá majitelka, nezkažená pokřiveným pohledem na svět profitu za každou cenu.

    21. srpna 2015
    Jana Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,4
    • +

      Perfektní čistota ubytování.

    22. srpna 2015
    Blanka Česká republika
  • Savoy Hotel

    Špindlerŭv Mlýn, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9,5
    • +

      Vynikajici pristup personalu, snidane vyborna. Celkovy dojem vynikajici. Urcite se do tohoto hotelu jeste vratime.

    • -

      U hotelu tohoto typu bych ocekaval parkovani v cene ubytovani.

    23. srpna 2015
    Tomas Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,5
    • +

      Nadherny hotel v nadhernem prostredi, skvele spa a vyborna restaurace. Stoji za ty penize.

    11. srpna 2015
    Adam Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,6
    • +

      Pro nás neocekavane "evropsky" hotel (což není to, co my preferujeme...). Čisté útulně pokoje, vstřícný personal.

    • -

      Každý den stejná snídaně. Poměrně male množství (vejce na tvrdo, jeden kus pečiva, taveny sýr, sladký kolac).

    6. června 2015
    Linda Česká republika
  • Hotel Aday

    Marakéš, Maroko

    Průměrné hodnocení: 7,9
    • +

      Umístění hotelu je skvělé je to cca 200 - 300 metrů od Jamma el Fna :) Personál byl milý, pokoj čistý toaleta a sprcha také. Vřele doporučuju :)

    4. srpna 2015
    Alena Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,1
    • +

      - krásné prostředí a ubytování - čistý bazén a moře - vždy dostatek místa na ležení - příliv/odliv během dne - zajímavost

    • -

      - nedostatečná jazyková vybavenost personálu, obsluha v restauracích nevěděla ani co má na menu -nepříliš dobrá lokalita na plavání - čistota pokojů na Afriku ušla:)

    7. prosince 2014
    Petra Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 6,7
    • +

      poloha hotelu dobry, personal dobry.

    6. listopadu 2014
    lukas Velká Británie
  • Manzil Hotel

    Casablanca, Maroko

    Průměrné hodnocení: 7
    • +

      Hotel je cca 1,5 km od nádraží Casa Voyagers, dá se tam popojet jednu zastávku tramvají. Profesionální přístup zaměstnanců, v pokojích je satelitní TV i funkční Wifi. Výborný poměr cena/výkon v porovnání s ostatními hotely v Casablance.

    • -

      ovládání topení a klimatizace nevypadalo úplně funkčně, ale nezkoušeli jsme jej.

    14. května 2015
    Anonym Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 6,5
    • +

      Tento Riad odráží kulturu Maroka. Personál je milý a nápomocný. Je zde oáza klidu v době vysokých venkovních teplot.

    • -

      Sprcha na pokoji nebyla dobře vyřešená. A pozor na rozdělující schod v bazénu !

    18. července 2014
    Andrea Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,9
    • +

      Plaz a ochotny personal

    • -

      Zadne nedostatky

    30. července 2015
    Lenka Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,6
    • +

      Personál

    • -

      Snídaně neměly výběr pečiva, mohly být pestřejší.

    3. května 2015
    Lubomír Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,2
    • +

      Příjemný majitel, skvělá poloha a perfektní patio pro odpočinek. Asi nejpříjemnější ubytování v kategorii levných hostelů, které jsem za mých cest na Blízkém východě potkala.

    16. května 2015
    Pavlina Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,9
    • +

      Úžasnéě prostorné pokoje. I pres velky komplex je hotel utulny a plny mista. Výborná dostupnost hotelovym autobusem do centra

    19. dubna 2015
    Vojtěch Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,8
    • +

      skutečně velmi ochotný a milý personál, servis úžasný. výborné snídaně a skvělá poloha.

    18. srpna 2015
    Monika Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,5
    • +

      Příjemná atmosféra. Malo lidi

    • -

      Restaurace v hotelu v podstate pouze s dress code

    5. července 2015
    msx Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8
    • +

      Personal

    9. srpna 2015
    Mohamed Haseem Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,4
    • +

      Skvělá poloha blízko metra, kde se kříží obě linky metra. Pěší dostupnost historické Dubaje. Personál ochotný, snažil se nám vyjít ve všem vstříc, pěkný bazén na střeše hotelu s výhledem na mrakodrapy.

    • -

      Trochu chudší a jednotvárné snídaně, ale odpovídaly nízké ceně. Pro běžného turistu dostačující

    12. dubna 2015
    Jaroslav Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,6
    • +

      Vše bylo perfektní.

    6. května 2015
    Anonym Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,8
    • +

      poloha přímo na letišti, velký pokoj, wi-fi, ochotný personál

    • -

      drahá snídaně

    23. března 2015
    Tania Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,8
    • +

      Nový hotel, ovládání pokoje z iPadu, příjemný personál. Dokáží ráno zařídit odvoz na letiště hotelovým minibusem.

    28. května 2015
    Vladimir Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 7,8
    • +

      Hotel předčil naše očekávání ve všech ohledech. Kategorie (2 hvězdičky) rozhodně neodpovídá tak nízké kategorii, dali bychom 4 hvězdičky a to jsme již procestovali celkem dost míst a bydleli v mnoha hotelech. Personál byl velmi ochotný, snídaně vynikající (pestrá a velký výběr) a pokoje čisté. Byli jsme opravdu velmi spokojeni a příště zvolíme opět Holiday Inn Express. Děkujeme!

    11. dubna 2015
    Lukáš Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,9
    • +

      výhled z hotelu na zahradu a pláž

    • -

      hluk v okolí

    17. prosince 2014
    Michael Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 7,9
    • +

      Dobrá cena, kvalita ubytování, servis a jídlo. Ráno doručení novin zdarma ke dveřím na pokoj.

    • -

      ne úplně dobře umístěný hotel ve vztahu k Dubaii, do centra Dubaje doprava cca 1 hod prostřednictvím taxi a metra (nejlépe stanice Stadium), ale taxíky si při přejezdu mezi emiráty účtují 20AED extras a 4AED jako mýtné na dálnici (cca 170Kč). Wifi funguje i na pokojích, poměrně dobře, na recepci dostanete lístek s loginem a heslem, který platí po dobu 24hod, pak vyzvednete další.. Pokoje se dají spojit do dvojpokojového apartmánu, mají mezi sebou dveře, přes které je slyšet poměrně hodně z vedlejšího pokoje, tak záleží kdo tam bydlí, tato skutečnost může být v některých případech otravná

    21. března 2015
    Martin Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,7
    • +

      Vsechno

    • -

      Zpusob prepocitavani pri platbe kartou

    6. července 2015
    Lukáš Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,8
    • +

      Vzdálenost od centra - klid, vlastní pláž, beachboys na pláži, co vám přinesou i chlazeníou vodu v chladící krabici, připraví lehátko, pokoj výborný, prostorný, wifi fungovalo výborně. Hotel má arabský nádech, designově je skvěle řešen a vybaven.

    • -

      Drahá snídaně, ale kousek od hotelu je souk se supermarketem, trochu stojící moře (tím, že pláž je uměle ohraničená kamennými zídkami) a s tím spojené chaluhy a občasná nečistota. Nicméně na Abu Dhabí s nedostatkem pláží je to super. Po prohlídce Abu Dhabí jsme vlastně byli rádi za to, kde jsme - mimo centrum - v centru hotely hlučné a nedovedu si představit koupat v centru na pláži v okolí Abu Dhabí Mall.

    6. února 2015
    Anonym Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,8
    • +

      Nádherná pláž, klid, a přesto kousek do centra, všechno fungovalo naprosto skvěle. Na to, že jde o 5* hotel, nebyl personál nepříjemně vtíravý. Nádherné bazény - dobře vytápěné v zimě, každých 10 metrů vás hlídá plavčík, úžasní beachboys na pláži, co vám i "rozestelou" lehátko :-). Pokoj de luxe opravdu velký, výhled na moře výborný, balkon s venkovním sezením skvělý. Voda na pokoji (2x 0,5l) denně zdarma. Cca 250 m od hotelu je Carefour a 150 m zastávka tramvaje na Dubai Marina. Cestuju často, ale tohle byl nejlepší hotel, v jakém jsem kdy byla.

    • -

      Drahá snídaně - 140 DHS, ale to k hotelu tomuto typu patří.Free wifi je omezeno 150 MB, ale na denní běžné surfování a maily to stačí. Jinak absolutně nic.

    6. února 2015
    Anonym Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,2
    • +

      O proti loňském roku se zlepšila kvalita a čistota pláže a moře.

    • -

      Pomalá a nedostatačující wifi.

    12. dubna 2015
    Libor Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,4
    • +

      Vyborna poloha. Super personal. Cistota.

    • -

      Stavebni ruch v okoli hotelu.

    8. března 2015
    David Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 7,8
    • +

      Dobrá lokalita, kousek od letiště, kousek od metra. Čistý hotel s dobrým a milým personálem. Snídaně široký a dobrý výběr. Díky akci na booking i dobrá cena na ubytování v Dubaji.

    • -

      Asi největší mínus byla WiFi, nestabilní, pomalá, stále to padalo, připojení problémové.

    4. května 2015
    Topi80 Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,5
    • +

      Vcelku vše......

    • -

      Pokud chcete v Dubaji strávit více času na pláži, tento hotel není vhodný....shuttle bus odjíždí v 10.00 a vrací se už ve 14.00 hod., což je příliš brzy. Hotel je vhodnější pro poznávání,noční život apod. Výhled z hotelového bazénu nic moc...i když v pozadí Burj Khalifa.

    11. června 2015
    Jana Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,8
    • +

      personál 100%, krásný hotel

    • -

      Při příjezdu mi ihned strhli 3.500,- AED (23.000,- KČ) jako depositum. Nikdo mě na to neupozornil, tuto částku mi zpět na účet vrátili až po příjezdu.

    25. května 2015
    Petra Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,2
    • +

      nice staff, good location,

    11. května 2015
    Alena Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,3
    • +

      Při příletu nás čekal zaměstnanec, který nás odvedl přímo do hotelu, nemuseli jsme hledat na velkém a poměrně nepřehledném letišti.

    • -

      nic

    26. března 2015
    Marcel Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,1
    • +

      - poměr cena / kvalita - čisté, prostorné, pohodlné postele - dobré wifi (zdarma) - fitness

    • -

      Pro časté návštěvy centra staré Dubaie to není vhodná lokalita, pro výlety do oáz, Jumeira, Dubai Mall, Dubai Marina, Abu Dhabi ano

    7. května 2015
    Petr Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,3
    • +

      Blízkost letiště, zdarma odvoz z/na letiště, pohodlne postele, výborná snídaně.

    • -

      Příplatek za snídani.

    18. srpna 2015
    Karel Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 7,8
    • +

      čistota, bohaté snídaně, výborné umístění pro nákupy

    • -

      4 dny nefungoval bazén a hotel nabídl odvozy na pláž shuttle busem, ale pak žádný bus nejezdil

    22. června 2015
    korušková Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8
    • +

      Široký výběr snidanoveho menu

    17. srpna 2015
    monika Saúdská Arábie
  • Průměrné hodnocení: 8,4
    • +

      Všichni majitelé a spolupracovníci moc milí, bezvadné jednání a vstřícnost. Snídaně zdarma a možno sjednat výborné večeře za 50,-NIS/osobu. Pěkné posezení venku na dvoře nebo na terase. Internet funguje dobře, na pokojích klimatizace - chladí skvěle a bez problémů. Do centra města a "old citi" pár kroků.

    • -

      Pokoje malinko spartánské, ale nic co by byl přímo problém.

    4. srpna 2015
    Pavel Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,2
    • +

      Vybavení, personál, prostředí bylo úžasné. Jedinečné zážitky.

    28. dubna 2015
    Blanka Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,8
    • +

      Výborný poměr ceny a kvality. Krásná pláž, vstřícný personál a skvělá snídaně. Prostě úplná spokojenost :-)

    31. května 2015
    Jiří Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 9,2
    • +

      Naprosto skvělý přístup zaměstnanců hotelu Eastin Grand Hotel. Ochotní, profesionální, nic nebyl problém. Úžasná čistota hotelu všude a vždy!

    14. srpna 2015
    Jaroslav Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,9
    • +

      Úžasný hotel, poblíž metra a zastávky lodní dopravy. V přízemí hotelu obchodní dům s přímým vstupem. Před hotelem spousta stánků, převážně s pouličním jídlem. Postele pohodlné, nádherný bazén a dokonalé snídaně.

    • -

      Větší vzdálenost do moderního centra města.

    11. července 2015
    Andrea Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,9
    • +

      majitel, mladý klučina, velmi vstřícný, vždy nás vítal s úsměvem. pokoje jsou jednoduše zarizene, ale máte vše co potřebujete. snidane jsou naprosto neskutečně výborné, je to skvělý start do nového dne :)

    • -

      ubytování je u hlavní silnice, hluk je dost slyšet, ale vyřešeno špunty do úší a bez problému. wifi moc nefungovala, ale to byl problem na cele Mirisse.

    13. března 2015
    Katerina Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,9
    • +

      - krásný nový hotel - příjemný personál

    27. května 2015
    Anonym Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,3
    • +

      Naprostá spokojenost, perfektní personál. Vyprali zadarmo, vždy se snažili vyhovět.

    23. srpna 2015
    Pavel Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,9
    • +

      Klid, poloha, luxusní ubytování, příjemný personál, skvela kuchyně. Kouzlo detailu.

    • -

      Velké vlny v době pobytu cca 3-5m nedalo se koupat v oceánu. Ale je zde bazén;-)

    10. března 2015
    Ladislava Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,3
    • +

      Areál byl výborný

    • -

      Nelíbil se mi přístup recepce

    26. února 2015
    Ludamila Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,4
    • +

      Hotel je výborně umístěný, v okolí je spousta restaurací, nákupních center i turistických zajímavostí jako řeka Singapur, čínská čtvrť atd. Náš pokoj a koupelna byly dokonalým příkladem, jak na malý prostor lze směstnat všechno podstatné, co turista potřebuje, i když trochu na úkor pohodlí. Skvělý byl bazén obklopený zahradou na střešní terase. Snídaně byla dostačující, i když nijak vybraná.

    • -

      Personál kromě recepčních téměř neuměl anglicky. Recepční byli zdvořilí a pohotoví, ale cokoli nad rámec jejich běžných povinností je zřejmě obtěžovalo.

    15. března 2015
    Svatava Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,5
    • +

      Dobrý výhled,výběr jídel na snídani,super bazén,moderní posilovna.Milý a ochotný personál.

    • -

      Nelze platit českou čipovou kartou.

    16. února 2015
    Anonym Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,8
    • +

      Senzační snídaně,výhled na Bangkok z 54.patra je úchvatný

    • -

      Pomalý personál na recepci

    4. dubna 2015
    Andrea Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,1
    • +

      Ideální umístění blízko veřejné městské dopravy,příjemný anglicky mluvící perzonál.Pohodlný pokoj,dobře vybavený.

    • -

      Okna do boční ulice nad technickým zařízením klimatizace,které v noci rušilo spánek.

    15. září 2014
    Olga Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,7
    • +

      Bazen na strese

    • -

      Pristup personalu komunikace neochota pozdejsiho check out lde chteli po nas 212 singapur dolaru za pozdejsi check out z 11 na 13 hod nakonec jsme dohadali 18hod ale neskutecne.. Vzhledem k tomu ze nam odecetli 8528 kc 468sgd za predchazejici pobyt, ktery nam neumoznily jen nehoraznost

    13. května 2015
    radeksmrha Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,7
    • +

      Velmi milý, příjemný a ochotný majitel pomoci s čímkoliv.

    7. března 2015
    Kamila Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8
    • +

      Možnost rezervace soukromé koupelny. Čistota. Klimatizace.

    26. srpna 2014
    Lubomir Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,2
    • +

      Snidane

    2. března 2015
    Tomas Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,8
    • +

      poloha, kuchyně

    21. dubna 2015
    Anonym Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 7,8
    • +

      Byly jsme zde ubytovány v dubnu a hotel byl úplně prázdný.Prvních pár nocí jsme bydlely v novějších pokojích přes ulici dál od moře, pokoje byly veliké, hezké, čisté a s velikým balkónem. Poslední dvě noci jsme bydlely v levnějších pokojích na stejné straně silnice,to už nebyl takový luxus, ale na přespání to úplně stačilo, cena asi poloviční.Je zde hezký bazén, přes ulici směrem k moři je recepce, velmi drahé pokoje, restaurace a druhý bazén, ten je úžasný. Snídaně byla první den formou bufetu, další dny pro nedostatek hostů pouze servírovaná, což nás zklamalo.V okolí je plno obchůdků a restaurací za příznivé ceny.

    • -

      Není to daleko od moře, ale není to ani tak blízko, že by si člověk odskočil od moře třeba na toaletu a šel zase zpět.Cestou k moři se jde okolo rozestavěného hotelu, stavba byla slyšet až k bazénu.Moře není špatné, ale není to ani křišťálová voda, jako v Andamanském moři.

    22. května 2015
    Helena Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 7,9
    • +

      Vlastně všechno.

    • -

      Vzniklo nedorozumění při placení. Chtěl jsem použít zálohu na kartu od pokoje 100 MR na částečné uhrazení ceny pokoje a zbytek platební kartou. Recepční si ale stáhl celou částku. Měl jsem dojem (záloha byla započtena), že mě chtěl okrást. Pak jsem zaplatil správný doplatek.

    11. května 2015
    Jiří Thajsko
  • Průměrné hodnocení: 8,6
    • +

      umístění ve středu města,

    12. května 2015
    Marie Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,7
    • +

      Velice příjemná a milá rodina, snažili se vyřešit každý problém. Mluvíme průměrně anglicky a i tak jsme se setkali s pochopením a snahou komunikovat na co nejvyšší úrovni.

    • -

      Docela velká vzdálenost do centra, na večerní procházku to nebylo.

    22. února 2015
    Jitka Česká republika
  • Banana Garden

    Mirissa (jih), Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 8,6
    • +

      velmi milý a nápomocný majitel a jeho rodina, se vším poradí, ochotný personál, možnost výběru snídaně, blízkost pláže (5 minut chůze), dostupná wi-fi

    • -

      nic

    25. dubna 2015
    Petr Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,4
    • +

      Krásné místo na relaxaci,čisté moře,příjemný a ochotný personál.

    25. července 2015
    Peggy82 Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,4
    • +

      Úžasný personál, rodinná pohoda, klid, krásné prostředí, blízkost do parku.

    14. března 2015
    Miroslav Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8
    • +

      Spolehlivá WiFi, pohodlná postel, příjemný pokoj, prostorná koupelna, bezplatný vstup do bazénu

    25. února 2015
    Michal Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,4
    • +

      Moc pěkný, čistý hotel s milými zaměstnanci. V klidné části Bangkoku na dosah památek i centra ! Doporučujeme!

    • -

      Nic.

    4. května 2015
    ashley1981 Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,1
    • +

      velikost pokoje a předpokoje lednice na pokoji čistá koupelna velké ručníky čistota v předpokoji a v pokoji kuchyň internet zadarmo možnost sušení prádla zadarmo na šňůrách venku, anebo za 3 dolary sušička

    • -

      internet na pokoji nebyl, pouze u kulečníku venku pokud jste neměli pc, nebo tablet tak jste nemohli použít zadarmo net, museli jste za jejich pc připojený k pc zaplatit pračka dolary za jedno vyprání, dražší jak v Sydney

    22. listopadu 2014
    Dagmar Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 7,6
    • +

      Klidné misto, kousek od letiště. Čistý jednoduše zařízený pokojík. Supermarket kousek od hotelu.

    10. března 2015
    Helena Česká republika
  • Holiday Inn Express - Wall Street

    New York, New York State, USA

    Průměrné hodnocení: 8
    • +

      Skvělá lokalita, čistota i personál.

    • -

      Pomalejší wi-fi, nárazově přeplněná jídelna během snídaní.

    20. července 2015
    Marek Česká republika
  • State Plaza Hotel

    Washington, District of Columbia, USA

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • +

      Slušné vybavení vč. kuchyně a ledničky

    15. července 2014
    Zdenek Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,1
    • +

      Krásný, čistý pokoj, velmi dobře udržovaný hotel, vstřícný a milý personál. Na americké/kanadské poměry bohatá snídaně. Skvělá dostupnost k Skylon Tower, vodopádům i do centra. Toto ubytování určitě doporučuji.

    21. července 2015
    Lenka Česká republika
  • Eastside Cannery

    Las Vegas, Nevada, USA

    Průměrné hodnocení: 8,4
    • +

      Vhodný pre milovníkov kasín.

    20. srpna 2015
    Miroslav Slovensko
  • Průměrné hodnocení: 8,5
    • +

      pekne, a vyborne zatizene pokoje

    • -

      snidani jsem si představovala bufetovym zpusopem a ne přes cestu vyzvednuti balicku.

    19. června 2015
    Martina Česká republika
  • Vagabond Inn Palm Springs

    Palm Springs, Kalifornie, USA

    Průměrné hodnocení: 7,7
    • +

      Nelze vubec nic vytknout - vse perfektni. Zazemi hotelu, poloha, skvely bazen s vyhledem na hory a palmy, snidane u bazenu - naprosta pohoda. Vrele doporucujeme. Prijemne parkovani primo u hotelu. Navic je Palm Springs prehledne, prijemne a velmi krasne mesto s uzasnym klimatem.

    • -

      Nelibilo se nam snad jen to, ze jsme meli pobyt pouze na dve noci... Priste to chce minimalne tyden.

    14. června 2015
    Jan Česká republika
  • Travel Inn Ridgecrest

    Ridgecrest, Kalifornie, USA

    Průměrné hodnocení: 7,8
    • +

      Recepcni byl velmi ochotny a usmevavy. Poradil nam ohledne death valley. Tento motel doporucuji.

    25. června 2015
    Martin Česká republika
  • Royal Resort

    Las Vegas, Nevada, USA

    Průměrné hodnocení: 7,6
    • +

      Vybavení pokoje, pohodlné postele, bazén, lokalita

    3. července 2015
    Michal Česká republika
  • Stay Hotel Waikiki

    Honolulu, Havaj, USA

    Průměrné hodnocení: 6,9
    • +

      Poloha - 50 metrů na pláž. Výhled na oceán (pouze z pokojů ve vyšších patrech). Balkon. Velmi milý personál a opravdu ochotný. Poměr cena/ kvalita! Čisté pokoje. Servis. Velké pokoje.

    • -

      wi-fi placené, v loby PC s připojením (zdarma), které je neuvěřitelně pomalé. Hluk z ulice, neboť část stěny pokojů je z rozevíracího skla, které nelze úplně zavřít. parkování 25$/ den. Snídaně velmi slabé. V přízemí hotelu noční bar, který ale nebyl slyšet.

    27. dubna 2015
    Anonym Česká republika
  • The Mirage

    Las Vegas, Nevada, USA

    Průměrné hodnocení: 8,4
    • +

      Hotel Mirage bych doporučila všem v každém věku. Hotel byl nádherný, nabízel mnoho restauraci, kde si vybere opravdu každy a navíc má i Starbucks. Hotelová zoo s delfíny byla úžasná. Služby u bazénu i chování zaměstnanců bych hodnotila velmi kladně. Pokoj velký s nádherným výhledem, s pohodlnou posteli, každodenní úklid byl samozřejmostí.

    • -

      Bohužel jsme měli problém s jednou hotelovou restauraci,i když jsme přišli a objednali z menu v happy Hour. Účtovali nám plnou sazbu a dohadovali se s námi o času objednání. Takže to nám pobyt trochu pokazilo.

    12. června 2015
    Anonym Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,9
    • +

      Vybavení pokoje, kde jsou okna přes celou stenu.

    19. března 2015
    jirkulin Česká republika
  • Lamp Liter Inn

    Visalia, Kalifornie, USA

    Průměrné hodnocení: 8
    • +

      Neuvěřitelně krásný hotel, vkusně zařízený, špičkový bazén, výborná restaurace, zkratka doporučuji!

    16. srpna 2015
    Martin_von_Prague Česká republika
  • Grand Staircase Inn

    Cannonville, Utah, USA

    Průměrné hodnocení: 8,3
    • +

      prostorné pokoje čistota možnost dokoupení potravin pro bohatší snídani v přízemí hotelu

    5. září 2014
    Aleš Česká republika
  • La Quinta Inn & Suites Manhattan

    New York, New York State, USA

    Průměrné hodnocení: 8,1
    • +

      čistý hotel, super poloha.

    17. března 2015
    David Česká republika
  • Holiday Jones

    Chicago, Illinois, USA

    Průměrné hodnocení: 8,2
    • +

      příjemná residenční čtvrť, blízko metra, snadno dostupné centrum, příjemný personál, čistota, velmi důležitá je výborně vybavená kuchyňka pro hosty, otevřená nepřetržitě, kde si lze kdykoli připravit jídlo

    • -

      příliš strohé vybavení pokoje, kromě postele pouze "barová" stolička, úzký pult a věšák. Chybí jednoduchý stolek, klasická židle a nějaká polička na věci.

    27. června 2015
    Jiří Česká republika
  • The LINQ Hotel and Casino

    Las Vegas, Nevada, USA

    Průměrné hodnocení: 8,2
    • +

      Meli jsme klid, nestali jsme frontu na check in a potesil nas automaticky check out. Zaparkovali nam auto a bez cekani nam ho zase pristavíi a nalozili kufry. Opravdu perfektni servis. V hotelu nepujcuji mezinarodni adapter, ale hned vedle hotelu ho lze zakoupit.

    • -

      Vse se nam moc libilo.

    11. srpna 2015
    Ludmila Česká republika
  • Bellagio

    Las Vegas, Nevada, USA

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • +

      perfektní umístění v Las Vegas

    • -

      problémy s reservovanými pokoji a nutné stěhování poprvní noci!

    21. května 2015
    Jiří Česká republika
  • Holua Resort

    Kailua-Kona, Havaj, USA

    Průměrné hodnocení: 8,9
    • +

      Tento rezort je naprosto špičkový. Není jediná věc, která by se dala vytknout. Určitě se sem chci vrátit a té pohody si opět užít. Prostě skvělé.

    6. prosince 2014
    Iva Česká republika
  • Nugget Casino Resort

    Reno, Nevada, USA

    Průměrné hodnocení: 8,1
    • +

      Rychlý check in a check out

    • -

      Pohlednice předané na recepci k odeslání zatím nikomu nedorazily

    6. července 2015
    Dan Česká republika
  • California Inn Barstow

    Barstow, Kalifornie, USA

    Průměrné hodnocení: 8,1
    • +

      All super

    28. května 2015
    David Česká republika
  • Hard Rock Hotel and Casino

    Las Vegas, Nevada, USA

    Průměrné hodnocení: 7,9
    • +

      Nádherný pokoj, čistý, výborně zařízený, plný bar Výhled na bazény, kde se dalo pěkně odpočinout Hotel celkově perfektní, příjemné restaurace, velmi ochotný personál

    20. října 2014
    Jiri Česká republika
  • Pod 51

    New York, New York State, USA

    Průměrné hodnocení: 7,9
    • +

      Clean tidy room, employees always happy to assist

    • -

      They could tell us at the beginning there is a roof deck, we would use it, thus we miss nice view;(

    2. října 2014
    Katarina Slovensko
  • Průměrné hodnocení: 7,9
    • +

      Hotel je blízko metra. One World Trade Center je za rohem.

    • -

      Hlasitá klimatizace u které se nedá spát.

    30. července 2015
    Ales Česká republika
  • Sleep Inn - Long Island City

    Queens, New York State, USA

    Průměrné hodnocení: 8,1
    • +

      Hotel za vybornou cenu,v blizkosti metra se skvělým spojenim do centra a na JFK. Velke pokoje s pohodlnou postelí, ručníky měněny kazdy den.

    • -

      Jediné malé minus, je stále stejny výběr na snídani. Docela chybel vyber sýrů a uzenin. Ale i tak je pořád na výběr od burgeru, vajíčka po výborné donuty...

    29. ledna 2015
    Václav Česká republika
  • Holiday Surf Hotel

    Honolulu, Havaj, USA

    Průměrné hodnocení: 7,7
    • +

      Blízko Waikiki pláže, centrum všech obchodů, spojů autobusů kamkoliv, blízko moře, krásný výhled na hory, spousty restaurací za dobré ceny

    • -

      Personál v hotelu nám nedal informace k wifině, které byly zastrčeny v obálce, kterou jsme si neprohlíželi. Dále nám nedal plán autobusů - linek, který kam jezdí. Druhá recepční se velice divila, že nám to kolega nepředal

    24. března 2015
    Lucie Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,8
    • +

      velice ochotný personál, dostupnost autobusem na Strip, slušné wifi na pokoji, klidná oblast, vybavení a vše ostatní odpovídalo nabídce

    6. července 2015
    Helena Česká republika
  • Mardi Gras Hotel & Casino

    Las Vegas, Nevada, USA

    Průměrné hodnocení: 7
    • +

      venkovni bazen, dobra poloha, bezplatna doprava na Strip, velke pokoje

    • -

      zadne kuchynske vybaveni (mikrovlnka, konvice...)

    21. července 2015
    colomany Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 8,2
    • +

      - wifi pripojeni vsude i na plazi - plaz primo u hotelu, v zari dostacujici velikost i pocty slunecniku - horsi snorchlovani (klasicky podmorsky zivot z dokumentu necekejte) - vyborne vybaveni kuchyne, nektere veci nemame ani doma :-) (mycka vc. pripravku, uterky, jar, mikrovlnka, lednice, automaticky vyrobnik ledu atd.) - vezmete si redukci do zasuvky jinak si nic nenabijete :-) - v hotelu lze zapujcit auto i zakoupit vylety - vyuzivali jsme predevsim mistni autobusovou dopravu (zastavi kdekoliv si reknete a stoji to od 1,5 do 2 $) - jidlo jsme kupovali v Peli Deli (neco jako minisamoska na vesnici, postacujici, cca 150m od hotelu) jinak v okoli je spousta obchudku i supermarket - celkove bych to shrnula, ze dovolena byla naprosto uzasna a rada si ji zopakuji

    • -

      - pokud bychom nemeli akci, ze pri delsim pobytu jako 5 noci, tak to vyslo na 1+1 noc zdarma (my jsme byli 7 noci a vyslo to celkem pro 2 osoby na cca 11,5K) jinak by to opravdu vyslo velmi draho

    19. října 2014
    Michaela Česká republika
  • Courbaril Village

    Les Trois-Îlets, Martinik

    Průměrné hodnocení: 7,5
    • +

      dobré místo dobrý poměr cena/kvalita dobrý přístup k moři snadné nakupování dobrý příjezd autem

    • -

      slabá angličtina - tištěné materiály většinou pouze francouzsky, angličtina personálu nedostatečná pro komunikaci sítě proti komárům v oknech chybí

    8. prosince 2014
    Pavel Česká republika
Zadejte datum příjezdu
Zadejte datum odjezdu
Načítá se

Zadejte svou emailovou adresu a my Vám potvrzení rezervace pošleme znovu

Zadejte prosím platnou e-mailovou adresu

Požadovaná potvrzení jsme Vám zaslali na adresu

Vezměte prosím na vědomí, že doručení emailu může trvat až 10 minut

Je nám líto, ale požadovaná potvrzení nebylo možné odeslat