skutečných hodnocení od opravdových hostů

Jak to funguje?

  • 1

    Prvním krokem je rezervace

    Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.

  • 2

    Potom následuje pobyt

    Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.

  • A na konec hodnocení

    Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.

Oblíbené země

  • Landmark Riqqa Hotel

    - „Vybavení pokoje, ochotný personál, poloha hotelu“

  • Perth Ambassador Hotel

    - „perfektní personál“

  • Rio Othon Palace

    - „Poloha hotelu, poskytované služby na pláži,m ochotný personál.“

  • Rocky Mountain Log Chalet

    - „Úžasně příjemní a pohostinní majitelé, skvělé výhledy a útulná atmosféra.“

  • Hotel & Apartments Altstadtperle

    - „dostupnost do centra parkování na ulici velmi čísto a pohodlná postel bohatá snídaně anglicky mluvící recepční“

  • Hostal Petit Príncep

    - „Super obchodný pán na recepcii dlho so. Sa s takým percent um prístupom nestretla“

  • Palais des Rois d'Aragon

    - „Vstřícný a ochotný majitel, umístění v historickém centru města.“

  • St Athans Hotel

    - „Příjemné ubytování za dobrou cenu, z hotelu dojdete pěšky ke všem významným památkám a muzeím. V bezprostředním okolí restaurace, kavárny i obchod s potravinami.“

  • Dimitra Hotel & Apartments

    - „Prostředí Pokoj a vybavení Velký balkón Snídaně Bazén Klid“

  • Atoll Haven Villas

    - „Naprostá bomba po všech stránkách!!!!!“

  • Casa Vacanze Albachiara

    - „Ubytování je na úžasném místě Příjemní majitelé a lidé kolem Domácké prostředí Krásný výhled na moře a hory“

  • Smile Hotel Kyoto Shijo

    - „Na recepci mluvili krásně anglicky,doporučil i restauraci, ve které nám zařídili i rezervaci.“

  • GoREST Kuching

    - „profesionální přístup majitele, vždy ochotného pomoci a poradit...umístění hotelu (Waterfront)...poměr kvalita-cena“

  • Fletcher Hotel Restaurant Prinsen

    - „super hotel , pěkná lokalita“

  • Villa Julia

    - „jedno z nejlepších ubytování jenž jsme měli tu možnost poznat . Super komunikace, snídaně, prostředí.“

  • Faial Marina Apartments

    - „vynikající poloha ve středu město“

  • Dostoyevsky Hostel

    - „Úplně všechno, perfektní personál, čisto, blízko centra i nádraží.“

  • Beluga Boutique Hotel

    - „Velmi přátelský personál, výborné služby, umístění hotelu na konci pláže.“

  • Alfa Hotel

    - „- Ochotný personál - Skvělá dostupnost - Kvalitní ubytování“

  • USA
    La Quinta Inn Bakersfield South

    - „Nejlepší a nejpěknější motel, kde jsme zatím byli. Velký a pěkně vybavený pokoj. Rychlý internet. Dobrá snídaně. Super cena. Doporučuji.“

Nedávno napsaná hodnocení

  • Orea Resort Horal

    Špindlerův Mlýn, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 7,8
    • +

      Skvělý animační program pro děti. Výborná kuchyně, velmi milý a ochotný personál.

    26. července 2014
    Daniel Česká republika
  • Penzion Škorpión

    Senec, Slovensko

    Průměrné hodnocení: 7,6
    • +

      Penzion pro pěšího turistu výborný. Kousek na nákupy, do centra města 5 minut. Krásná procházka 10-minutová k Slunečním jezerům. Pokoj v penzionu vyhovuje doslova po všech stránkách (perfektní postel).

    26. července 2014
    Bohdana Česká republika

Hotely podle hodnocení

  • Afrika
  • Blízký východ
  • Evropa
  • Jižní Amerika
  • Karibská oblast
  • Oceánie
  • Střední Amerika
  • Asie
  • Severní Amerika
  • La villa Paille en Queue

    Saint-Louis, Réunion

    Průměrné hodnocení: 8,5
    • +

      IIdeální místo pro poznávací výlety od jihovýchodu až po jihozápad ostrova. Příjemný personál, klidné prostředí, jin pár minut do centra města i k moři, výhoda bazénu a domácího prostředí.

    • -

      GPS souřadnice neurčují přesnou polohu ubytování, horší orientace při jeho hledání. Zlepšit vybavenost společné kuchyně a prostor, kvalitnější úklid, pestřejší snídaně.

    29. října 2015
    Jarda Česká republika
  • Sunny Days Palma De Mirette Resort & Spa

    Hurghada, Egypt

    Průměrné hodnocení: 7,4
    • +

      Nejvíce se mi na hotelu líbilo prostředí pláže, krásně čisté moře a také skvělý bazén s barem přímo v bazénu. Zde také pracoval nejlepší zaměstnanec hotelu (alespoň pro nás) a to Mohammed, který nezkazil žádnou legraci, byl příjemný a vždy ochotný. Dále nebyl špatný ani animační tým, který se snažil hosty zaměstnat různými aktivitami.

    • -

      Jediné, co mi zkazilo pobyt v hotelu byl personál, který měl na starosti úklid pokoje. Pokoj jsem měla uklizený jednou za celý týden a to jsem si o to musela říct a zaplatit. Pro mě je zcela normální a běžné, že každý den vám pokoj uklidí, přece jsou za to placeni a já jim taktéž pokaždé nechávám peníze pod polštářem. Tady to bylo ale děsné. Jen přímo dotěrný nepříjemný uklízeč, který nic nedělal a upřímně už jsem od něj vícekrát ani nestála o to, aby mi pokoj uklízel. Jinak ostatní personál byl vstřícný a ochotný. Byla jsem spokojená. Opravdu nejsem žádný rejpal a citlivka ale ten úklid mě teda hodně štval, přece jen za 7 dní je v koupelně a v pokoji dost bordelu od písku a podobně.

    19. července 2016
    Kristýna Česká republika
  • Silver Sands Studios & Apartment

    Flic-en-Flac, Mauricius

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • +

      Pohodlná postel, dobře vybavená kuchyně, balkon, velká koupelna.

    • -

      Sezení u stolu ani v křeslech nebylo moc pohodlné.

    8. března 2016
    Jana Česká republika
  • Friday Attitude

    Trou dʼ Eau Douce, Mauricius

    Průměrné hodnocení: 8,4
    • +

      Dobra lokalita, dobry pomer cena vykon, pekne prostredi, ciste a mily personal.

    • -

      Obcas hodne hluku, hodne Cechu a hodne podobne jidlo kazdy den

    30. září 2014
    Ondrej Česká republika
  • Promised Land Lodge

    Kizimkazi, Tanzanie

    Průměrné hodnocení: 8,6
    • +

      Skvělé tradiční ubytování, vstřícný a úžasný personál. Zamilovala jsem se hlavně do koupelny s oblohou nad hlavou. Oceňuji detaily jako deštník u dveří :-), houpací sítě v zahradě, dekorace na stromech, překrásné výhledy. Dobrá kuchyně, permanentní bar. Totálně uvolněná prázdninová atmosféra. Nechtěla jsem odjet. Great traditional accommodation, friendly and wonderful staff. Very sympaticaly people! Willingness to solve every problem, advise what to do, only to chat :-) I loved especially the bathroom with the sky overhead. I appreciate details like an umbrella by the door :-) , hammocks in the garden, decorations on trees, beautiful views. Good food, permanent bar. Totally relaxed holiday atmosphere . Not impose anything. I did not want to leave. Really recommend.

    • -

      I found nothing.

    18. ledna 2016
    monikawi Česká republika
  • Jamelah Beach Guest House

    Anse aux Pins, Seychely

    Průměrné hodnocení: 8,3
    • +

      - prostorný a světlý pokoj s terasou a výhledem na moře - malá čistá pláž, želvy v zahradě - výhodná poloha k cestám po ostrově

    30. prosince 2015
    Jana Česká republika
  • La Villa Therese

    Anse Royale, Seychely

    Průměrné hodnocení: 9
    • +

      Blízkost velmi pěkné pláže( mimo neděli max. 10 lidí), v relativním centru tj. obchůdky s potravinami, 2 restaurace, kiosky s jídlem 40-60 rupií za jídlo, banka, směnárna...Pěkné a čisté ubytování s denním úklidem mimo neděle. Internet pracoval bez problémů a rychle. Příjemné byl uvítací balíček s vodou, olejem, čajem a kávou - takový košíček. K dispozici jsou plážové osušky, venkovní gril, sprcha a lehátka. Doporučuji výlet do hlavního města autobusem, což sám o sobě je zážitek a stojí to jen 5 rupií - zastávka je kousíček. Celkově velmi dobrý poměr výkon/cena. Blízko trh s rybami a ovocem - paní Kelfa nám pomohla vybrat ryby a pak je i nechala připravit na večeři (na grilu). V obchodech se dá vše koupit na vaření, jen je třeba počítat s tím, že je to dražší než v ČR, ale pořád levnější než jíst v restauracích.

    • -

      Paní Kelfa na nás zapomněla s odvozem z letiště, takže jsme jí museli telefonovat a pak přijelo auto pro 6 lidí, ale zase se tam nevlezly kufry, takže jsme jeli na etapy. Chtěli jsme po paní Kelfě zařídit auto pro 6 lidí na výlet po ostrově a přijelo pro nás auto pro 5 lidí, přesto, že jsme se několikrát ujišťovali zda je vše v pořádku. Pro Seychelany není nic problém, nic moc neřeší, takže se to chce v některých případech obrnit trpělivostí.

    1. dubna 2016
    Ivana Česká republika
  • Chantauvent Guest House

    Blue Bay, Mauricius

    Průměrné hodnocení: 7,9
    • +

      Snídaně dostačující, personál ochotný, milý, Poměr cena, kvalita super. Krásné prostředí i mimo resort.

    26. dubna 2016
    Vladimír Česká republika
  • Résidence Hotelière Fleurie

    Agadir, Maroko

    Průměrné hodnocení: 8,6
    • +

      Pro nás neocekavane "evropsky" hotel (což není to, co my preferujeme...). Čisté útulně pokoje, vstřícný personal.

    • -

      Každý den stejná snídaně. Poměrně male množství (vejce na tvrdo, jeden kus pečiva, taveny sýr, sladký kolac).

    6. června 2015
    Linda Česká republika
  • Lariad BnB

    Flic-en-Flac, Mauricius

    Průměrné hodnocení: 8,3
    • +

      Výborná a pestrá snídaně. Čistota.

    24. května 2016
    Michaela Česká republika
  • Tembo House Hotel

    Zanzibar City, Tanzanie

    Průměrné hodnocení: 8,1
    • +

      Dobrá poloha v centru blízko památek, zároveň přímo u pláže, bohaté snídaně, dobrý výběr poledního i večerního menu, prostorné pokoje s balkónem. Stylové zařízení v krásné, historické budově.

    25. prosince 2015
    fellini666 Česká republika
  • Hotel Aday

    Marakéš, Maroko

    Průměrné hodnocení: 8,1
    • +

      Umístění hned u náměstí, čistý záchod, sprcha i pokoj, ochotný recepční, příjemné posezení na střeše.

    • -

      Jedna zásuvka v pokoji je na nabití telefonů a foťáků málo, špatný signál wifi na pokoji ve druhém patře.

    28. ledna 2016
    Martina Česká republika
  • Rumaisa Hotel

    Zanzibar City, Tanzanie

    Průměrné hodnocení: 7,9
    • +

      Až překvapivě výborné vybavení pokoje, včetně klimatizace, televize, ledničky. Skvělá snídaně - tradiční na Zanzibaru, ovoce + vajíčka + pečivo + džem. Ochotný personál. Pan šéf nám do večera uložil zavazadla a potom nás ještě pustil do sprchy. Excellent amenities, including air conditioning, television , refrigerator. Tasty breakfast - traditional Zanzibar , fruit + egg + bread + jam . Helpful staff . Manager or owner puts baggage into the evening , and then we have ventured into the shower :-)

    • -

      Hlučné okolí - do nočních hodin nějaká domácí diskotéka nebo karaoke, puch z přístavu. Smell - probably from the port . Noise late into the night - a local karaoke ?

    19. ledna 2016
    monikawi Česká republika
  • Chwaka Bay Resort

    Chwaka, Tanzanie

    Průměrné hodnocení: 7,2
    • +

      Klidný hotel, příjemný personál, Ubytování čisté. Spíše pro starší páry.

    • -

      Větší výběr jídla. Hotel se nachází v zátoce a jsou zde velké odlivy, koupání v moři bylo možné 1x za týden, jinak voda byla od pláže několik set metrů.

    15. února 2016
    Filip Tanzanie
  • Uroa Bay Beach Resort

    Uroa, Tanzanie

    Průměrné hodnocení: 8,1
    • +

      - krásné prostředí a ubytování - čistý bazén a moře - vždy dostatek místa na ležení - příliv/odliv během dne - zajímavost

    • -

      - nedostatečná jazyková vybavenost personálu, obsluha v restauracích nevěděla ani co má na menu -nepříliš dobrá lokalita na plavání - čistota pokojů na Afriku ušla:)

    7. prosince 2014
    Petra Česká republika
  • Highland Bungalows

    Nungwi, Tanzanie

    Průměrné hodnocení: 8,5
    • +

      Paní majitelka je Němka. Příjemná pohodová, po příjezdu nás osobně dovedla na pláž.

    29. ledna 2016
    Kamil Česká republika
  • Manzil Hotel

    Casablanca, Maroko

    Průměrné hodnocení: 7
    • +

      Pohodlná postel, příjemný, anglicky hovořící personál

    • -

      pokoje dost opotřebované, okolí hotelu nepůsobí zrovna vábně. Hotel dobrý pro jednu noc

    10. dubna 2016
    AndreasJarolim Česká republika
  • Funguni Palace Hotel

    Zanzibar City, Tanzanie

    Průměrné hodnocení: 7
    • +

      Menší hotel kousek od centra, střešní posezení, ideální na návštěvu města.

    • -

      Možná by někomu nemusel vyhovovat menší rozměry pokoje.

    28. ledna 2016
    Jarda007 Česká republika
  • Hotel Almoggar Garden Beach

    Agadir, Maroko

    Průměrné hodnocení: 7
    • +

      - lokalita na promenádě - hezký výhled na moře z horní části hotelu - je to asi jediný levný hotel u moře

    • -

      - hotel naprosto neodpovídá fotografiím, je starý - pokoj zcela jiný než na fotografii - snídaně bez masa, rozbitý stroj na kávu apod

    8. května 2016
    Veronika Česká republika
  • Cocotiers Hotel

    Port Louis, Mauricius

    Průměrné hodnocení: 7,6
    • +

      Ubytování bylo na jednu noc.

    4. března 2016
    Alice Česká republika
  • Sindi Sud

    Marakéš, Maroko

    Průměrné hodnocení: 7,8
    • +

      velmi dobre umisteni. jen kousek od hlavniho namesti a hlavne velice ticha ulice

    • -

      museli jsme rict o mydlo a rucniky několik krat. pan recepcni se ještě ptal jestli to fakt potrebujeme. Jeden recepcni zmenil heslo na Wi-Fi a ostatní nevedeli vůbec o tom a rikali ze pokud da Bůh tak bude fungovat. Snidane mela byt od 8 a zacala az 8:50

    3. dubna 2016
    Dodo Česká republika
  • Casablanca Le Lido Thalasso & Spa (ex Riad Salam)

    Casablanca, Maroko

    Průměrné hodnocení: 6,5
    • +

      Poloha na pobřeží,klid,pěkný bazén,hezká zahrada.Slušné pokoje.

    • -

      Hlučná klimatizace,vyšší cena,chudá snídaně vzhledem k ceně ubytování.

    7. října 2014
    Jan Česká republika
  • Coco Bay Villa

    Baie Sainte Anne, Seychely

    Průměrné hodnocení: 7,4
    • +

      Blízko krásné pláže. Paní domácí Josefína byla vynikající. Poradila nám s výlety, každý den nás přišla pozdravit. Vyjímečná žena.

    • -

      Komáři

    16. prosince 2015
    Pavlína Česká republika
  • Ryad Laârouss Family

    Marakéš, Maroko

    Průměrné hodnocení: 7,3
    • +

      Výhled z teresy je skvělý

    • -

      Pokoje jsou bez oken

    26. září 2015
    Ahmed Česká republika
  • The Three Corners Triton Empire Hotel

    Hurghada, Egypt

    Průměrné hodnocení: 6,3
    • +

      Příjemný personál, výborné jídlo, blízko k moři, každodenní úklid na pokoji včetně výměny ručníků, lednice na pokoji, v okolí mnoho obchůdků, pravá arabská atmosféra.

    • -

      Občas netekla teplá voda.

    23. listopadu 2014
    Světlana Česká republika
  • Mogador Menzah Appart Hôtel

    Marakéš, Maroko

    Průměrné hodnocení: 6,4
    • +

      pohodlná postel, prostorný pokoj, klidné místo

    • -

      k dispozici nebyl fén, ani k zapůjčení na recepci, u snídaně v restaurace nebylo zcela uklizeno (na židli jsme našli kočku..) výběr při snídani taky "nic moc", wi-fi

    15. dubna 2015
    Blazmil Česká republika
  • Malindi Guest House

    Zanzibar City, Tanzanie

    Průměrné hodnocení: 6,8
    • +

      Personál, výhled ze střechy, fotografie všude

    • -

      Měla jsem nejlevnější pokoj, špatně větratelný, takže dost zapáchal.

    13. března 2016
    Hana Česká republika
  • Hôtel Central

    Casablanca, Maroko

    Průměrné hodnocení: 6,6
    • +

      poloha

    • -

      Wi-fi pouze dole u recepce, kde je často množství kuřáků. Hotel by potřeboval totální rekonstrukci jako sůl !

    5. prosince 2015
    rasvoka Česká republika
  • Hotel bh Bicentenario

    Bogotá, Kolumbie

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • +

      Excelentní hotel v centru města, vše jak má být a fungující, navíc krásný výhled.

    • -

      Jednotvárná snídaně.

    19. listopadu 2015
    Lucie Česká republika
  • Limper B&B

    Lima, Peru

    Průměrné hodnocení: 8
    • +

      Hotel je v blízkosti letiště. Využili jsme ho pouze na cca 6 hodin před odletem do Evropy. Krásně jsme si odpočinuli a i když jsme tam nespali byla nám odpoledne poskytnutá snídaně, která je v ceně. Majitelka mluví anglicky, personál ne, ale jinak jsou strašně milí! :-)

    7. července 2016
    Lada Česká republika
  • Hotel Paris Lima

    Lima, Peru

    Průměrné hodnocení: 8,1
    • +

      V docházkové vzdálenosti co centra limy

    • -

      bez výtahu

    27. května 2015
    Petra Česká republika
  • Américas Granada Hotel

    Rio de Janeiro, Brazílie

    Průměrné hodnocení: 8,3
    • +

      Velmi vstricny a ochotny personal, dobra poloha v centru,. Bezpecna cast stareho centra mesta, vecer je tam hodne zivo, v ulici hotelu je nekolik prostitutek. Vyhled na Krista z pokoje

    • -

      V noci hluk, stara a velmi hlucna klimatizace!!!

    6. února 2016
    Miloslav Česká republika
  • Hotel Calstar

    Sao Paulo, Brazílie

    Průměrné hodnocení: 8,5
    • +

      Ano

    • -

      Špatný výhled z okna. Snídaně slušná. Personál nehovoří anglicky.

    16. března 2016
    Michaela Česká republika
  • Kamana Hotel

    Lima, Peru

    Průměrné hodnocení: 7,3
    • +

      Vynikajici poloha primo v centru.Snidane americka

    10. května 2016
    Tomas Česká republika
  • Atlantis Copacabana Hotel

    Rio de Janeiro, Brazílie

    Průměrné hodnocení: 8,1
    • +

      Velká pohodlná postel, lednička, výborné umístění mezi Ipanemou a Copacabanou, bazén na střeše odkud bylo vidět kousek obou pláží, Krista Vykupitele, Cukrovou homoli. Dobré snídaně, již od 6:30. Hotel nabízí slevu 7% při platbě v hotovosti (neplatí pro první noc).

    • -

      Poměrně velký hluk z venku, dvě odpoledne netekla voda kvůli opravě.

    22. září 2014
    Karel Česká republika
  • Hotel Canada

    Rio de Janeiro, Brazílie

    Průměrné hodnocení: 8
    • +

      Snídaně byly dobré a pestré. Personál obsluhy byl dobrý. Postele dobré. Při odjezdu nás nechali na pokoji až do tří hodin odpoledne (odlétali jsme večer).

    • -

      Při příchodu v pokoji smrděla plíseň, skříň byla zatuchlá, nedostatečná klimatizace. Platba byla předražená. Kdybychom si hotel platili sami, bylo by to o třetinu levnější. Druhý den jsme závady reklamovali na Booking, ale bez odpovědi. Výhled z okna byl do malého betonového dvora. Nebylo možné pokoj vyměnit.

    18. února 2016
    Tomáš Česká republika
  • Hotel Harbor Colonial

    Foz do Iguaçu, Brazílie

    Průměrné hodnocení: 7,9
    • +

      Snídaně výtečná, postel OK.

    • -

      Teplá voda tekla až po několikeré urgenci.

    21. června 2016
    Anonym Česká republika
  • Mar Palace Copacabana Hotel

    Rio de Janeiro, Brazílie

    Průměrné hodnocení: 8,3
    • +

      Pestrý snídaňový bufet, blízkost restaurací, bank a metra. Kousíček od pláže. V neděli před hotelem trh se zeleninou, ovocem a rybami. Nabídka organizovaných výletů.

    • -

      Velmi malý bazén na střeše hotelu.

    19. května 2016
    Petr Česká republika
  • Hotel Cruz de Ouro

    Rio de Janeiro, Brazílie

    Průměrné hodnocení: 7
    • +

      Velmi dobrá snídaně formou bufetu.

    • -

      Ač je v popisu uvedeno že hotel disponuje uzamykatelnými skříňkami není tomu tak. Personál je příjemný ale s tou angličtinou to také není nejlepší. Ze 4 lidí co se na recepci střídali uměl pouze 1.

    15. července 2015
    Pavel Česká republika
  • Flamingo Beach Resort By Diamond Resorts

    Simpson Bay, Sint Maarten

    Průměrné hodnocení: 8,1
    • +

      Naprosto luxusní. Plně vybavený apartmám, bazém, moře hned u hotelu, několik restaurací v okolí, supermarket hned za rohem, Blízko na hlavní silnici. Sice problém s trezorem a varnou deskou, ale vše personál opravil i ve večerních hodinách.

    24. prosince 2015
    Jaroslav Česká republika
  • Villa Iguana

    Bayahibe, Dominikánská republika

    Průměrné hodnocení: 8,7
    • +

      Oceňujeme umístění hotelu v centru, vstřícný personál, čistotu hotelu.

    • -

      Snídaně byly jednotvárné. V hotelu byl velký hluk.

    11. února 2016
    Lenka Česká republika
  • Domaine de l'Anse Ramier

    Les Trois-Îlets, Martinik

    Průměrné hodnocení: 8,4
    • +

      - Nádherný výhled. Ten je ale za cenu větší vzdálenosti od moře. Za cca 15 minut chůze se dostanete na pláž, která je dostupná pouze z ubytování nebo lodí. Takže na ni budete pravděpodobně stejně jako my sami. - Obrovská postel - Gril

    • -

      Ubytování bych nedoporučil bez půjčeného auta.

    18. července 2016
    Milan B Česká republika
  • Habitation Grande Anse

    Deshaies, Guadeloupe

    Průměrné hodnocení: 8
    • +

      Krásné prostředí, poměr ceny a kvality, lokalita hotelu, neplacené parkoviště, vstřícnost personálu.

    • -

      po delším pobytu mi trochu vadila nepestrá snídaně, byl jsem v době mimo sezónu tak jim to odpouštím ;o) Pozor, pokud máte rádi v noci uplnné, ticho tak se ho tam nedočkáte, příroda se tam projevuje výrazně, cvrlikání a zpěv ptáků v noci může jít někomu na obtíž - je opravdu hodně hlasité

    29. června 2016
    ZdenekM Česká republika
  • Courbaril Village

    Les Trois-Îlets, Martinik

    Průměrné hodnocení: 7,6
    • +

      dobré místo dobrý poměr cena/kvalita dobrý přístup k moři snadné nakupování dobrý příjezd autem

    • -

      slabá angličtina - tištěné materiály většinou pouze francouzsky, angličtina personálu nedostatečná pro komunikaci sítě proti komárům v oknech chybí

    8. prosince 2014
    Pavel Česká republika
  • Residence Caribia

    Sainte-Luce, Martinik

    Průměrné hodnocení: 7,1
    • +

      Snídaně byl dostatečný výběr a pozorný personál.Postel po dlouhé cestě také dobrá, ale asi bych usnul i v šedé.

    • -

      U apartmánů kuchyňská část, ne zrovna povzbuzující si něco udělat

    17. března 2016
    Zdenek Česká republika
  • Art Villa Dominicana

    Punta Cana, Dominikánská republika

    Průměrné hodnocení: 7,9
    • +

      Přístup Darji a jejího manžela byl naprosto báječný. Byli velmi ochotní a cokoliv bylo potřeba s tím pomohli. Citíli jsme se jako doma.

    • -

      Nic

    19. listopadu 2015
    Dita Česká republika
  • Residence La Goelette

    Tartane, Martinik

    Průměrné hodnocení: 7,3
    • +

      Bazen,plaz,personal

    16. října 2015
    Martina Česká republika
  • Te Anau Lakeview Kiwi Holiday Park & Motels

    Te Anau, Nový Zéland

    Průměrné hodnocení: 7,7
    • +

      Prostorný areál, info o turistice, dobré možnosti parkování

    • -

      Větší pokoje na přespání,lépe vybavená kuchynka. Poměr ceny a ubytování neodpovída s jinými standarty.

    19. února 2016
    Aleš Česká republika
  • ibis Budget Auckland Airport

    Auckland, Nový Zéland

    Průměrné hodnocení: 7,6
    • +

      Všechno bylo takové pohodové, moc příjemné přespání na jednu, max dvě noci :)

    • -

      Snídaně byla za ty peníze trochu chudší, čekal bych i sýr a šunku. Ale jinak jsem byl spokojený...

    18. ledna 2016
    Martin Česká republika
  • The Setup on Dixon - Hostel

    Wellington, Nový Zéland

    Průměrné hodnocení: 7,7
    • +

      Pokoj je dobře zařízený, vlastní TV, lednička, rychlovarná konvice. Dostatek úložných prostor. Pokoj je dostatečně velký. Sprchy a WC byly čisté.

    • -

      Čistota nebyla nejhorší (sprchy a WC byly vždy uklizené, to bylo dobré), na pokoji drobné nečistoty (prach, špatně vyprané povlečení, skvrny na koberci). Pokoje jsou většinou bez oken. Internet 500 MB na den na zařízení.

    12. dubna 2016
    Marek Česká republika
  • Caravella Backpackers

    Cairns, Austrálie

    Průměrné hodnocení: 8,2
    • +

      velikost pokoje a předpokoje lednice na pokoji čistá koupelna velké ručníky čistota v předpokoji a v pokoji kuchyň internet zadarmo možnost sušení prádla zadarmo na šňůrách venku, anebo za 3 dolary sušička

    • -

      internet na pokoji nebyl, pouze u kulečníku venku pokud jste neměli pc, nebo tablet tak jste nemohli použít zadarmo net, museli jste za jejich pc připojený k pc zaplatit pračka dolary za jedno vyprání, dražší jak v Sydney

    22. listopadu 2014
    Dagmar Česká republika
  • Auckland Airport Kiwi Motel

    Auckland, Nový Zéland

    Průměrné hodnocení: 6,4
    • +

      - poloha - free wifi - klid na spánek

    • -

      - nemožnost zaparkovat u svého pokoje

    15. ledna 2015
    Miroslav Česká republika
  • Outback Pioneer Lodge

    Ayers Rock, Austrálie

    Průměrné hodnocení: 7,3
    • +

      pekne, ciste, chvalime

    • -

      cena byla pro nas trochu vysoka, 46 AUSD na os a noc

    4. prosince 2014
    Irena Česká republika
  • Tahiti Airport Motel

    Faaa, Francouzská Polynésie

    Průměrné hodnocení: 7,3
    • +

      Hotel je blízko letiště, čistý a komfortní.

    • -

      špatná přístupová cesta a neexistující značení přístupové cesty

    10. července 2016
    Martin Česká republika
  • Airport Gateway Hotel

    Auckland, Nový Zéland

    Průměrné hodnocení: 6,4
    • +

      Nase pokoje byly po renovaci, velmi slusne.

    • -

      Ackoliv je tu leto, tak bazen byl nepouzitelny, vypadal odpudive. Koberce na chodbach spinave.

    9. února 2016
    Martin Česká republika
  • Maze Backpackers - Sydney

    Sydney, Austrálie

    Průměrné hodnocení: 6,7
    • +

      Celkem dobrá lokalita s dobrou dostupností centra. Párkrát do týdne mají akce na večeře (byly dobré) zdarma. Vše působilo celkem čistě - žádné šváby jsme neviděli :)

    • -

      Lehká modernizace by budově prospěla. Ale za požadované peníze OK.

    7. června 2016
    Jan Česká republika
  • Greenhouse Backpackers Melbourne

    Melbourne, Austrálie

    Průměrné hodnocení: 7,7
    • +

      místo skvělé, internet velmi špatný, snídaně zadarmo sice bez ovoce, ale za tu cenu, se to dalo

    • -

      předražená pračka 5 dolarů za 23 minut praní - 1 cyklus velmi špatný internet nejsou žádné pokoje s vlasní sociálkou v koupelně byly i záchody, občas to tam bylo cítit

    22. listopadu 2014
    Dagmar Česká republika
  • High Country Lodge, Motels & Backpackers

    Twizel, Nový Zéland

    Průměrné hodnocení: 7,2
    • +

      Malé zastaralé pokoje, ale na jednu noc dostačující.

    2. března 2015
    Anonym Česká republika
  • Nomads Westend Backpackers

    Sydney, Austrálie

    Průměrné hodnocení: 6,1
    • +

      dobra poloha, rychly check-in,

    • -

      internet za penize, trochu hlucne, starsi zarizeni

    23. října 2014
    Miroslav Česká republika
  • Lamrock Lodge

    Sydney, Austrálie

    Průměrné hodnocení: 6,6
    • +

      poloha

    • -

      Místo v pokoji

    5. února 2016
    Miroslav Česká republika
  • Central Perk Backpackers

    Sydney, Austrálie

    Průměrné hodnocení: 5,7
    • +

      Nedaleko Central Station, také do centra to není daleko. Wifi zdarma (funguje hlavně na chodbě). Snídaně (i když jen toasty) v ceně.

    • -

      Na pár dní se to dá vydržet, ale záleží na ostatních spolubydlících, jestli se člověk vyspí. Kuchyňka strašně malá. Koupelny nic moc čisté - taky dost záleží na ubytovaných..

    5. prosince 2015
    Petra Česká republika
  • ibis budget Sydney Airport

    Sydney, Austrálie

    Průměrné hodnocení: 6,6
    • +

      hotel je na letišti - 5 minut pěšky od terminálu, jezdí tam i doprava

    • -

      pokoj je malý a spartansky zařízený

    20. května 2015
    Anonym Austrálie
  • Best Western Plus Panama Zen Hotel

    Panama City, Panama

    Průměrné hodnocení: 8,9
    • +

      Hotel příjemný,klidná a hezká lokalita,snídaně bohatá a velmi chutná,výborná hotelová restaurace a room service, krásný výhled z 15.patra kde se nachází pěkný sky bar a bazén. Pokoj velmi pohodlný a hezky zařízený

    1. června 2016
    Karel Česká republika
  • Cabinas Las Palmas

    Fortuna, Kostarika

    Průměrné hodnocení: 7
    • +

      dobré pro cestovatele (baťužkáře)

    25. března 2016
    Václav Česká republika
  • Hotel Cortez Azul

    Alajuela, Kostarika

    Průměrné hodnocení: 6,5
    • +

      personál ochotně zařídil pujčení auta i odvoz texikem,také nám pujčili redukci na elektriku. v kuchynce je možnost si uvařit. zahrada je poměrně klidná.

    • -

      meli jsme pokoj bez oken, resp. z oknem do dalšího pokoje. bylo slyšel každé slovo, rušili jsme sousedy.

    5. května 2016
    Julie Česká republika
  • Hilton Garden Inn Panama City Downtown

    Panama City, Panama

    Průměrné hodnocení: 8,5
    • +

      poloha v centru města blízko moře, restaurací a obchodů velký pokoj i pohodlná postel dobrý internet

    • -

      v ceně by mohla být snídaně v koupelně pouze kosmetika pro jednu osobu

    8. února 2016
    Tania Česká republika
  • Hotel Quinta Avenida

    San José, Kostarika

    Průměrné hodnocení: 6,3
    • +

      Pomer cena kvalita. Good price for money. Lokalita blizko autobusu. Location near bus stations. Ochotny personal.

    • -

      Personal umi jen spanelsky. Only spanish speaking personal. Cistoty pokoj, ale nevynasi odpadky. Karaoke a vice rusna silnice.

    13. listopadu 2014
    Radek Česká republika
  • Vogue Resort & Spa Ao Nang

    Ao Nang, Thajsko

    Průměrné hodnocení: 8,1
    • +

      Velmi milý personál. Děkujeme za taxi na letiště zdarma. Vše perfektně fungovalo. Doporučujeme všem.

    2. února 2016
    Denisa Česká republika
  • Amethyst Resort Passikudah

    Pasikuda, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 8,3
    • +

      Velmi mily personal, nadherna izba, najma sprcha, chutne jedlo..

    3. října 2015
    Stanislav Slovensko
  • Sea View Resort and Spa

    Ko Chang, Thajsko

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • +

      Luxusní ubytování, vynikající jídlo a milý personál. Hezký areál hotelu.

    19. června 2016
    David Česká republika
  • Bali Breeze Bungalows

    Ubud, Indonésie

    Průměrné hodnocení: 9
    • +

      Čistota, bazén, personál - vše bylo perfektní, majitel je super chlapík, který umí se vším poradit a vše zařídit :-), moc děkujeme za krásnou dovču !!! Proto jsme se sem po krátkém pobytu mimo Bali znovu vrátili :-)

    7. dubna 2016
    Daniel Česká republika
  • P.Y. Guest House

    Kanchanaburi, Thajsko

    Průměrné hodnocení: 9
    • +

      Velmi ochotní a milí domácí. Krásná zahrada s posezením, kde je neustále k dispozici káva a čaj. Možnost půjčit kvalitní motocykl přímo na místě.

    29. ledna 2016
    Zdeněk Česká republika
  • Atlas B&B Guest House

    Dushanbe, Tádžikistán

    Průměrné hodnocení: 9,2
    • +

      ochotný personál, čistota

    • -

      zlobila elektroinstalace = svévolné rozsvěcení světel v pokoji

    23. února 2016
    Ondrej Česká republika
  • Tandem Guesthouse

    Hikkaduwa, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9,2
    • +

      Vše bylo skutečně tak jak je na fotkách. Jídlo vynikající

    • -

      vše super

    15. března 2016
    mirka Česká republika
  • Green Park Safari Guest House

    Udawalawe, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9
    • +

      Parádní výlet na safari; skvělá večeře, asi nejlepší curry & rice co jsme na Srí Lance měli. Pokoj je nově vybavený, čistý, neměli jsme jedinný problém.

    15. března 2016
    Vojtěch Česká republika
  • Golden View Guest

    Ella, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • +

      Ubytování na nádherném místě, ranní svítání stojí za to. Velmi přátelský personál, Janyk je super pohodový a veselý chlapík. Jeho večeře i snídaně jsou úžasné. Postel je pohodlná, koupelna prostorná, na balkónu u pokoje jsou židle na posezení, ale nejúžasnější jsou snídaně na terase s výhledem do údolí a na hory.

    12. dubna 2016
    Marika Česká republika
  • Pimalai Resort & Spa

    Ko Lanta, Thajsko

    Průměrné hodnocení: 9,4
    • +

      Opakovaně jsme po roce navštívili tento hotel. Uroveň zůstala stejně vysoká.

    3. března 2016
    Irena Česká republika
  • Teja Home Stay

    Ubud, Indonésie

    Průměrné hodnocení: 9,5
    • +

      Ubytování v příjemném rodinném prostředí.Chyběla nám snad jenom lednička na pokoji.Wifi pripojeni bylo v pohodě v celem resortu.Byli jsme zde 4 noci a byla to pro nás zakladna pro absolvování výletů po Bali .Jelikož zde není bazén neni vhodný pro celodenni relax.

    22. dubna 2016
    Jana Česká republika
  • Deep Forest Garden Hotel

    Puerto Princesa, Filipíny

    Průměrné hodnocení: 8
    • +

      Vybavení, personál, prostředí bylo úžasné. Jedinečné zážitky.

    28. dubna 2015
    Blanka Česká republika
  • Lanta DD House

    Ko Lanta, Thajsko

    Průměrné hodnocení: 9
    • +

      Spokojenost:) Vše bylo v pořádku, personál i čisté ubytování.

    5. března 2016
    Filip Česká republika
  • Kaani Village & Spa

    Maafushi, Maledivy

    Průměrné hodnocení: 8,9
    • +

      + příjemný personál + každodenní úklid + klidné prostředí + krásně čistá voda

    28. června 2016
    das0 Česká republika
  • Sevonrich Holiday Resort

    Dambulla, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9,2
    • +

      Vynikající přístup majitelů a personálu. Neskutečná vstřícnost, ochota a zájem o hosty. Z pohledu služeb to bylo nejlepší ubytování na Srí Lance. Jednoznačně doporučuji.

    24. března 2016
    Lucie Česká republika
  • Chanalai Garden Resort, Kata Beach

    Kata, Thajsko

    Průměrné hodnocení: 8,2
    • +

      Skvělý hotel se super poměrem cena/výkon, na skvělém místě, byli jsme nadšení :-)

    12. března 2016
    Davik77 Česká republika
  • Pondok Kutuh Guest Houses

    Ubud, Indonésie

    Průměrné hodnocení: 9,2
    • +

      Čisto, přátelský personál, velmi silná wifi

    • -

      Není klimatizace pouze větrák na stropě

    13. června 2016
    Adam Česká republika
  • Henderson Lake View Residence

    Negombo, Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9
    • +

      Majitel je velmi pratelsky, rad pomuze s jakymkoliv problem. Z letiste nas vyvedl za poplatek. Snidane byla dobra - ovoce, kava, caj, buchty, omelety... za priplatek ma i pivo. Doporucuji si u majitele objednat tour po sri lance - auto je klimatizovane, pohodlne, ridic zaridi jak ubytovani, tak jidlo, vypravi zajimavosti o sri lance a zarizuje vsechny vstupy. Vse za prijatelnou cenu, Na planu cesty se lze predem domluvit s majitelem, probrat vsechny plany a on pak doporuci nejlepsi variantu cesty. Domluva je mozna emailem, pres whatsapp nebo pak na miste primo s nim. Majitel mluvi velmi dobre anglicky, Majitel nas vzal na rybi trh, koupenou rybu nam pak jeho maminka uvarila se zeleninou a bramborami. Na letiste k odletu nas odvezl zdarma.

    16. dubna 2016
    Petra Česká republika
  • Sun Style Mirissa

    Mirissa (jih), Srí Lanka

    Průměrné hodnocení: 9
    • +

      Vše super a mladý muž velmi milý a ochotný.

    • -

      Hluk z ulice, ale na to si zvyknete rychle.

    11. března 2016
    Lucie Česká republika
  • The Bene

    Kuta, Indonésie

    Průměrné hodnocení: 8,5
    • +

      Hotel se nachází na výborném místě. Vše co člověk k dovolené potřebuje má takřka na dosah. Velice milý personál a vybavení hotelu je ví než dostačující.Tento hotel vřele doporučují.

    • -

      Určitě bych trochu zapracoval na lepším pokrytí Wi-Fi připojení .

    3. července 2016
    Michal Česká republika
  • Promtsuk Buri

    Lamai, Thajsko

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • +

      Výborný poměr ceny a kvality. Krásná pláž, vstřícný personál a skvělá snídaně. Prostě úplná spokojenost :-)

    31. května 2015
    Jiří Česká republika
  • Eastin Grand Hotel Sathorn

    Bangkok, Thajsko

    Průměrné hodnocení: 9,3
    • +

      Jedinečný personál, skvělé jídlo, obecně úžasný servis

    • -

      V restaurace na snídani i na večeře bylo dost chladno - klimatizace je trochu předimenzovaná

    26. března 2016
    Zdenek Česká republika
  • lebua at State Tower

    Bangkok, Thajsko

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • +

      Super! Příjemný personál, skvělé prostředí a úžasné snídaně! Doporučuji:)

    30. června 2016
    Michaela Saúdská Arábie
  • Coco Palm Beach Resort

    Mae Nam, Thajsko

    Průměrné hodnocení: 8,2
    • +

      Čistota celého resortu, denní úklid vč. výměny všech ručníků, hezký a čistý bazén, dobrý servis, ochotný a přátelský personál, hezké prostředí, mnoho typů jídla při snídani, klidná pláž (i přes blízké molo, odkud vyjíždí speedboat na panghan, tao a další), na konci pláže v pěší dostupnosti cool plážový bar, hloubka moře okamžitě k plavání (oproti druhé straně ostrova, kde se musí jít desítky metrů do moře)

    • -

      Při delším pobytu malá rozmanitost snídaní, opakující se teplá jídla, studená stále stejná, možnost koupání v bazénu pouze v době 7:00-19:00, pláž s hrubší frakcí písku a kalnější vodou v době děšťů (oproti druhé straně ostrova)

    21. června 2016
    Tomáš Česká republika
  • Piece Hostel Kyoto

    Kjóto, Japonsko

    Průměrné hodnocení: 9,3
    • +

      Velice ochotný personál, půjčili jsme si kola za symbolický poplatek na celý den. V den příjezdu i odjezdu nám pohlídali zavazadla až do večerních hodin a mohli jsme se bez problému vysprchovat ačkoli jsme už neměli pokoj a byli jsme odhlášení. Pobyt byl skvělý, hostel je krásný, nový a čistý a personál perfektní.

    23. června 2016
    Barbora Česká republika
  • The Region

    Bangkok, Thajsko

    Průměrné hodnocení: 8,6
    • +

      Vše, paráda

    10. července 2016
    blax82 Česká republika
  • Carlton Hotel Singapore

    Singapur, Singapur

    Průměrné hodnocení: 8,6
    • +

      Úžasný výhled na město

    5. března 2016
    Tomas Česká republika
  • Marina Bay Sands

    Singapur, Singapur

    Průměrné hodnocení: 8,7
    • +

      všechno bylo fantastické, jako vždy :-)

    3. července 2016
    Maryna Česká republika
  • The Gates Hotel I Key West

    Key West, Florida, USA

    Průměrné hodnocení: 8,3
    • +

      Líbil se nám hotel i vybavení, čistota, bazén i okolí.

    • -

      Hotel je situován asi 20 minut od hlavního dění na Key West, to ale není velká překážka.

    14. března 2016
    maagicz Česká republika
  • Napili Sunset Beach Front Resort

    Lahaina, Havaj, USA

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • +

      Jedno z nejlepších umístění, které lze vzhledem ke kvalitě pláže na Maui zvolit. Klidné místo velmi vhodné i pro rodiny s dětmi.

    25. dubna 2016
    Aleš Česká republika
  • ARIA Resort & Casino at CityCenter Las Vegas

    Las Vegas, Nevada, USA

    Průměrné hodnocení: 9
    • +

      Skvělé umístění na Stripu, přijatelná cena , výborné služby

    31. srpna 2014
    Hynek Česká republika
  • Bally's Las Vegas Hotel & Casino

    Las Vegas, Nevada, USA

    Průměrné hodnocení: 8
    • +

      měli jsme bezvadný pokoj v jubilee tower a výhled na strip, čisto a uklizeno

    6. července 2016
    Simona Česká republika
  • Avalon Bed and Breakfast

    Key West, Florida, USA

    Průměrné hodnocení: 9,2
    • +

      Milí personál, krásné pokoje, bohatá snídaně. Potěšilo nás, že v průběhu dne jsme si mohli kdykoliv uvařit kávu či čaj, k dispozici byli i sušenky.

    13. prosince 2015
    Petr Česká republika
  • Truman Hotel

    Key West, Florida, USA

    Průměrné hodnocení: 9,1
    • +

      Skvela lokalita, primo v centru deni. Pokoje jsou prostorne a moderne zarizene, hotel nabizi zdarma parkovani primo v arealu, coz v tehle oblasti zdaleka neni samozrejmosti.

    • -

      Snidane za moc nestoji, ale je v cene:-)

    24. února 2016
    Filip Česká republika
  • The Knickerbocker

    New York, New York State, USA

    Průměrné hodnocení: 9,1
    • +

      c

    12. července 2015
    Vladimír Česká republika
  • Quality Hotel Fallsview Cascade

    Niagara Falls, Kanada

    Průměrné hodnocení: 8,2
    • +

      Vše

    • -

      Nemám žádné připomínky.

    6. října 2015
    Miroslav Česká republika
  • The Philadelphia House

    Philadelphia, Pennsylvania, USA

    Průměrné hodnocení: 9
    • +

      přátelská atmosféra, milí personál

    • -

      chodíte naboso nebo v ponožkách .)

    22. listopadu 2015
    Šárka Česká republika
  • Dharma Home Suites JC at Paulus Hook

    Jersey City, New Jersey, USA

    Průměrné hodnocení: 8,9
    • +

      poloha,pohodlí restaurace,metro vše jak se říká u huby

    • -

      snad jen pouze 4 výtahy ale dá se to

    2. března 2016
    Miroslav Česká republika
  • The Victoria Park Hotel

    Fort Lauderdale, Florida, USA

    Průměrné hodnocení: 9,3
    • +

      vše bylo velmi dobré. Poměr ceny a kvality vynikající.

    26. ledna 2016
    František Česká republika
  • La Casa del Mago

    Uxmal, Mexiko

    Průměrné hodnocení: 9
    • +

      z našeho pohledu jsme bydleli ve velmi luxusním pokoji, obsluha byla skvělá

    23. června 2016
    Míla Česká republika
  • The Venetian Resort-Hotel-Casino

    Las Vegas, Nevada, USA

    Průměrné hodnocení: 8,9
    • +

      apartma, postele, umisteni na stripu

    • -

      nepomohli my najit straceny cenosti z pokoje

    29. listopadu 2015
    kiro Česká republika
  • Best Western Premier Grand Canyon Squire

    Tusayan, Arizona, USA

    Průměrné hodnocení: 8,4
    • +

      Čistota ,dobré místo

    5. února 2016
    Pavla Česká republika
  • Adam's Inn

    Washington, District of Columbia, USA

    Průměrné hodnocení: 8,2
    • +

      Uzasny personal, vynikajici snidane, nadherna zahrada. Na metro se sice clovek asi dvacet minut projde, ale do centra pak muze jet bez prestupovani. Doporucuji si priplatit za parkovani, mista maji asi jen ctyri a najit misto na ulici, kde 80 % mist je pro rezidenty, byl celkem orisek. Dalsi alternativou jsou pak uz jen placene garaze asi 2 km od innu... Kazdopadne velmi doporucuji, uzasna atmosfera jen umocnila zazitek z vyletu!

    29. srpna 2015
    Anna Česká republika
  • State Plaza Hotel

    Washington, District of Columbia, USA

    Průměrné hodnocení: 8,9
    • +

      Milý personál, ačkoliv jsme měli check in od 15:00, tak nás pán na recepci ubytoval už ve 12 hodin, že sice není pokoj, který jsme rezervovali ještě uklizený, ale dá nám lepší pokud nám nevadí, že nebude mít kuchyňský kout, ale že ještě nezažil, že by tam někdo chtěl vařit. Vše bez příplatku, kuchyni jsme nepotřebovali, brali jsme hned. Pokoj luxusní, skvělá velká a pohodlná postel, krásná koupelna s vanou a všude čisto. Poloha hotelu kousek od Lincolnova památníku. Nice staff , although we had check in at 15:00 Gentleman at the front desk accommodated us already at 12 pm in a better room because ours was not even tidy. All at no extra charge - we took immediately. Room luxury , great large and comfortable bed , a beautiful bathroom with bath and clean everywhere . The hotel is a short walk from the Lincoln Memorial

    29. září 2015
    Tereza00 Česká republika
  • Caesars Palace

    Las Vegas, Nevada, USA

    Průměrné hodnocení: 8,3
    • +

      Vse pod jednou strechou

    1. září 2015
    Jiří Česká republika
  • Holiday Jones

    Chicago, Illinois, USA

    Průměrné hodnocení: 8,3
    • +

      příjemná residenční čtvrť, blízko metra, snadno dostupné centrum, příjemný personál, čistota, velmi důležitá je výborně vybavená kuchyňka pro hosty, otevřená nepřetržitě, kde si lze kdykoli připravit jídlo

    • -

      příliš strohé vybavení pokoje, kromě postele pouze "barová" stolička, úzký pult a věšák. Chybí jednoduchý stolek, klasická židle a nějaká polička na věci.

    27. června 2015
    Jiří Česká republika
  • Travelodge Florida City

    Florida City, Florida, USA

    Průměrné hodnocení: 8,5
    • +

      Velmi dobré. Prijemné. Pozitivně hodnotíme práci Vincy u přípravy snídaně. Při prvním pobytu jsme v trezoru zapomněli peněženku a platební karty. Vse jsme si za týden vyzvedli a nic nechybělo.

    10. července 2016
    Marek Česká republika
  • Downtown Grand, an Ascend Hotel

    Las Vegas, Nevada, USA

    Průměrné hodnocení: 8,4
    • +

      Pěkný, čistý a příjemný hotel. V booking přání hostů jsme uvedli vyšší patro a dostali jsme druhé od střechy. Krásný velký bazén.

    • -

      Musíte počítat s umístěním, nemá normální parkoviště (vyjma vallet) - parkuje se v parkovacím domě naproti. Snídani jsme nezkoušeli :)

    30. května 2016
    Karel Česká republika
  • Bellagio

    Las Vegas, Nevada, USA

    Průměrné hodnocení: 8,7
    • +

      Úžasné pokoje. Měl jsem dva pokoje a za stejnou cenu jsem dostal na recepci nakonec jeden penthouse s výhledem na Strip. Poměr ceny a kvality byl jedinečný. Postele jsou pohodlné a čistota také. Super poloha hotelu.

    • -

      Trochu horší snídaně, odpovídající velkému množství lidí.

    9. července 2016
    Dalibor Česká republika
  • Nesva Hotel - New York City Vista

    Queens, New York State, USA

    Průměrné hodnocení: 8,4
    • +

      Vzdálenost od metra. Chutné snídaně. Dostatečná rychlost Wi-Fi. Voda s ledem po celý den zdarma.

    • -

      Vše OK

    21. června 2016
    Marek Česká republika
  • Grand Beach Hotel Surfside

    Miami Beach, Florida, USA

    Průměrné hodnocení: 8,7
    • +

      Cistota interieru

    • -

      Hluk na chodbe

    20. dubna 2016
    Marcel Česká republika
  • La Quinta Inn Cocoa Beach-Port Canaveral

    Cocoa Beach, Florida, USA

    Průměrné hodnocení: 8,1
    • +

      Pomer cena a kvalita vinikajici.

    7. května 2016
    Jaroslav Česká republika
  • The LINQ Hotel and Casino

    Las Vegas, Nevada, USA

    Průměrné hodnocení: 8,2
    • +

      V centru, naprostá čistota pokoje, vše nové. Luxusní. Bazén úžasný. Personál perfektní, casino dole moc příjemné. Parkování zdarma.

    • -

      Škoda, že nebyla snídaně v ceně.

    19. července 2016
    RichieH Česká republika
  • La Quinta Inn & Suites Manhattan

    New York, New York State, USA

    Průměrné hodnocení: 8,1
    • +

      Skvělá poloha hotelu, ochotný personál, výhled na ESB z pokoje.

    • -

      Slabší snídaně, ale v okolí je spousta možností si dát něco lepšího.

    10. května 2016
    Anonym Česká republika
  • Element Times Square West

    New York, New York State, USA

    Průměrné hodnocení: 8,4
    • +

      Vstřícnost personálu, poloha, kompletně vybavená kuchyňka na pokoji, bezproblémový pobyt

    • -

      Žádná obměna snídaní

    14. ledna 2016
    Marcela Česká republika

Zadejte svou emailovou adresu a my Vám potvrzení rezervace pošleme znovu

Zadejte prosím platnou e-mailovou adresu

Požadovaná potvrzení jsme Vám zaslali na adresu

Vezměte prosím na vědomí, že doručení emailu může trvat až 10 minut

Je nám líto, ale požadovaná potvrzení nebylo možné odeslat

Spravovat stávající rezervaci

  • Změna termínu
  • Úprava údajů o hostu
  • Kontakt s ubytovacím zařízením
  • Upgrade pokoje
  • Zrušení rezervace
  • A více...