skutečných hodnocení od opravdových hostů

Jak to funguje?

  • 1

    Prvním krokem je rezervace

    Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.

  • 2

    Potom následuje pobyt

    Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.

  • 3

    A na konec hodnocení

    Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.

Nedávno napsaná hodnocení

  • Apartmany u Dvora

    Jihlava, Česká republika

    Od

    592 Kč
    Průměrné hodnocení: 8,7
    • +

      Vse bylo v poradku, skvely pomer kvalita-cena.

    • 19. května 2015

    • Petr
    • Česká republika
  • Hotel Centrál

    Kremnica, Slovensko

    Průměrné hodnocení: 7,6
    • +

      Přívětivost personálu, blízko centra města

    • 21. května 2015

    • Josef
    • Česká republika
  • Hotel Rous

    Plzeň, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 8,4
    • +

      Ochota recepcnich.

    • -

      Pokoj nemnel jedine okno. Jenom dvoje dvere primo na chodbu (prosklene). Nedalo se vubec vyvetrat jedine ze by ste otevreli vstupni dvere. V koupelni nebyla jedina policka anebo skrinka kde by se dal oodlozit potreby. Hodne slaba snidane. Ten hotel alespon podle me nabidnutyho ubytovani a sluzeb splnuje max 3 hvezdy.

    • 24. května 2015

    • Peter
    • Slovensko
  • Acropole

    Paříž, Francie

    Průměrné hodnocení: 8,5
    • +

      lokalita, vybaveni, vyhled, ochota personalu, perina :)

    • -

      velikost pokoje, stary typ vytahu, mechanismus otevirani dveri

    • 19. května 2015

    • Jitka
    • Česká republika
  • Hilcon Apartments

    Târgu-Mureş, Rumunsko

    Od

    631 Kč
    Průměrné hodnocení: 8,1
    • +

      apartmán po rekonstrukci, milý lidé, kteří ale neuměli anglicky, takže těžká domluva

    • -

      ošklivé okolí, ale to je v některých místech chudé Rumunsko

    • 19. května 2015

    • Pavel
    • Česká republika
  • Garsoniera Lakeview

    Constanţa, Rumunsko

    Od

    960 Kč
    Průměrné hodnocení: 9,4
    • +

      apartmán, umístění, okolí, výhled

    • -

      malá vana (hlavně úzká), málo kuchyňského vybavení. Jinak super určitě doporučuji

    • 19. května 2015

    • Pavel
    • Česká republika
  • Rustic Rooms with Fireplace

    Budapešť, Maďarsko

    Od

    439 Kč
    Průměrné hodnocení: 9,2
    • +

      velikost a vzhled ubytování

    • 19. května 2015

    • Pavel
    • Česká republika
  • YHA London Thameside

    Londýn, Velká Británie

    Od

    617 Kč
    Průměrné hodnocení: 7
    • +

      Spokojenost, čistý pokoj, na pokoji byla i rychlovarná konvice, hrníčky a čaje. Dobrá lokalita, klidná čtvrť, 35-40min. chůze od Tower Bridge.

    • -

      wifi fungovala jen dole v hale u recepce, to je jediné mínus

    • 19. května 2015

    • Anonym
    • Česká republika

Hotely podle hodnocení

  • Asie
  • Evropa
  • Severní Amerika
  • Rambuttri Village Plaza

    Bangkok, Thajsko

    Od

    520 Kč
    Průměrné hodnocení: 7.2
    • +

      Výborná poloha v centru starého města v dosahu všech významných památek, příjemný personál, čistý pokoj, bazén.

    • 14. dubna 2015

    • Zdeňka
    • Česká republika
  • Penzion a lazebna Bílý jednorožec

    Třeboň, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.6
    • +

      Výborná paní recepční. Číšníci a kuchyně předčila vyhlášenou restauraci Šupina. Gastronomický zážitek. Marně vzpomínám na lepší.

    • 17. května 2015

    • Karel
    • Česká republika
  • Atrium Apartments

    Brno, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.5
    • +

      poloha, cistota

    • 7. května 2015

    • Ivona
    • Česká republika
  • Wenceslas Square Terraces

    Praha, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.4
    • +

      Vyborna poloha na Vaclavaku,vhodne na sluzebni cestu i pobyt s rodinou,jako apartman.Urcite doporucuji...

    • 29. března 2015

    • Pavel
    • Česká republika
  • Hotel Fénix

    Liberec, Česká republika

    Od

    685 Kč
    Průměrné hodnocení: 9.6
    • +

      Skvělé místo i přístup k hostům Ráj pro rodiny s malými dětmi

    • -

      Froté prostěradlo není zrovna moje představa ideálního povlečení, ale to je záležitost, na kterou může mít někdo jiný přesně opačný názor.

    • 18. května 2015

    • Jiří
    • Česká republika
  • Hotel Premier

    Janov nad Nisou, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.6
    • +

      Bydleli jsme v pokoji s panoramatickym vyhledem a vyhled byl opravdu vyborny. Vsechno bylo ciste. Postel pohodlna. Potrebovali jsme prijet az pozde v noci a prestoze hotel nema 24hod. recepci bez problemu jsme se s manazerkou hotelu domluvili.

    • 12. května 2015

    • Jakub
    • Česká republika
  • Penzion Baltazar Mikulov

    Mikulov, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.7
    • +

      krásný a vkusně zařízený pokoj

    • 16. května 2015

    • Vendula
    • Česká republika
  • Penzion Krumlov - Garni Hotel

    Český Krumlov, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.4
    • +

      Pěkný penzion s upraveným okolím, adekvátní vybavení. Děti kvitovaly pobyt samostatně v podkroví i wifi. Možnost parkování bez obtíží. Výtah pro zavazadla. úklid. Striktně nekuřácký! Snídaně. Káva/čaj celodenně zdarma Blízkost centra Krumlova. Blízkost fungující večerky.

    • -

      Myslím, že pro mě nebylo nic negativního. Snad jen pokojový trezorek byl přenosný a nezabudovaný, tedy neskýtal pocit bezpečného uložení. To je však jen velmi malá piha.

    • 13. května 2015

    • Radim
    • Česká republika
  • Savoy Hotel

    Špindlerŭv Mlýn, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.5
    • +

      Všechno vynikající.

    • 12. května 2015

    • Jiří
    • Česká republika
  • Grand Hotel Kempinski High Tatras

    Štrbské Pleso, Slovensko

    Průměrné hodnocení: 9.5
    • +

      Velmi vstřícná obsluha a veškerý personál špičkově proškolen. Profesionalita na recepci. Vše perfektní. Bez

    • -

      Bez chyb

    • 11. května 2015

    • Kristian
    • Česká republika
  • Penzion Modrý jelen

    Lipno nad Vltavou, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.4
    • +

      Penzion jsme si vybrali i na základě kladného hodnocení předchozích hostů, které se nám potvrdilo. Penzion je v klidné lokalitě, do "centra" je to kousek. Příjemní majitelé. Pracovně jsem již navštívil spousty hotelů ať v ČR, nebo ve světě, ale snídaňová nabídka v tomto penzionu je opravdu veliká a jen málo hotelů jí může konkurovat. Za nás, naprostá spokojennost!

    • 12. května 2015

    • Radek
    • Česká republika
  • Hotel U Krále

    Jičín, Česká republika

    Od

    960 Kč
    Průměrné hodnocení: 9.6
    • +

      Krásné čisté pokoje.

    • -

      Horší parkování, absence zvonku, kamery. Musí se volat tel na recepci.

    • 14. května 2015

    • Roman
    • Česká republika
  • Penzion a restaurace Sklář

    Karolinka, Česká republika

    Od

    521 Kč
    Průměrné hodnocení: 9.5
    • +

      Skvělé ubytování se snídaní a možností vlastního vaření, vedle supermarket, kde si můžete nakoupit, příjemný pan provozní (pozdravujeme:), doporučujeme.

    • 10. května 2015

    • Ivana
    • Česká republika
  • La Fresca

    Kroměříž, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.3
    • +

      Skvělá poloha hotelu Skvělá nabídka restaurace dle jídelního lístku Čistota

    • -

      Slabší snídaně - u 4 hvězdičkového hotelu bych čekal více Úsporné žárovky v koupelně - nedostatečné osvětlení Bydleli jsme v apartmánu, očekával jsem alespoň častečně oddělenou ložnici, ale jedná se jen o velký pokoj

    • 3. května 2015

    • Marek
    • Abcházie
  • Penzion Zelená Žába

    Pardubice, Česká republika

    Od

    740 Kč
    Průměrné hodnocení: 9.4
    • +

      Spokojen se vším

    • -

      Nic

    • 7. dubna 2015

    • Robert
    • Česká republika
  • Pension Galko

    Český Krumlov, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.1
    • +

      Nejvíce se nám se ženou líbil personál na recepci, děvčata jsou skvělá po všech stránkách. Jsou trpělivé, znalé možných problémů. Pobyt je díky jejich starostlivostí velmi příjemný. Samo umístění hotelu v centru města je nenahraditelné.

    • 12. dubna 2015

    • Václav
    • Česká republika
  • Penzion v Kapli

    Žďár nad Sázavou, Česká republika

    Od

    822 Kč
    Průměrné hodnocení: 9.5
    • +

      -nádherné prostředí penzionu, -velice příjemný personál, -sice menší, ale krásně slunný pokoj, -krásná zahrada s posezením přímo před okny pokoje, -vynikající snídaně, -sklenka alsaského vína na uvítanou

    • 14. května 2015

    • Marek
    • Česká republika
  • Pension Slunečnice

    Špindlerŭv Mlýn, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.3
    • +

      Velice vkusné ubytování, čisto a teplíčko, domácí atmosféra.Nádherný výhled !

    • 14. května 2015

    • Lucie
    • Česká republika
  • Hotel Vila Viola

    Luhačovice, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.6
    • +

      Naprosto perfektně a vkusně vybavený apartmán, skvěle vybavená kuchyň, ale hlavně úžasná velká terasa, orientovaná na jih.

    • 28. dubna 2015

    • Sara20
    • Česká republika
  • Penzion Zlatý vůl

    Znojmo, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.6
    • +

      vše bylo příjemné,výborná poloha v centru,klid,krásné vybavení , čistota.

    • 16. května 2015

    • Hana
    • Česká republika
  • Hotel Na Dolině

    Frenštát pod Radhoštěm, Česká republika

    Od

    960 Kč
    Průměrné hodnocení: 9.4
    • +

      dobře vyznačený příjezd, parkování, zařízení hotelu, čistota, příjemná obsluha, bohaté snídaně, výborná kuchyně.

    • 12. května 2015

    • Iva
    • Česká republika
  • Villa Marion

    Luhačovice, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.5
    • +

      Líbilo se nám ve ville Marion s velkym M naprosto vše nejní vubec nic k vytknuti

    • 4. května 2015

    • Zdeněk
    • Česká republika
  • Penzion Olomouc

    Olomouc, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.3
    • +

      Velké, hezky zařízené pokoje.

    • 11. května 2015

    • Lukas
    • Česká republika
  • Pálavské Apartmány

    Pavlov, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.5
    • +

      luxusní ubytování....skvělá poloha...vynikají personál

    • 17. května 2015

    • Roman
    • Česká republika
  • Apartmanovy dom Familia Smokovec

    Vysoké Tatry, Slovensko

    Od

    905 Kč
    Průměrné hodnocení: 9.3
    • +

      Pobyt v Tatrách přes pět nocí jsme si vychutnali v tomto apartmanovém domě a nemohli jsme si vynachválit prostornost našeho studia, množství úložných prostor, pohodlné spaní, velikou koupelnu a hlavně klid a možnost duševní relaxace. Doporučujeme všem.

    • -

      Miniaturní odpadkový koš v kuchyňském koutě by mohl být nahrazen větší variantou.

    • 17. května 2015

    • Vit
    • Česká republika
  • Villa Žerotín Penzion Bed & Breakfast

    Velké Losiny, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.3
    • +

      vše+přístup

    • 14. května 2015

    • Milan
    • Česká republika
  • Penzion Planiska

    Frenštát pod Radhoštěm, Česká republika

    Od

    666 Kč
    Průměrné hodnocení: 9.4
    • +

      V krasne krajine,krasne prostredi a super ubytovani.

    • 17. května 2015

    • Jaroslav
    • Česká republika
  • Aparthotel Lípa

    Krásná Lípa, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.4
    • +

      Příjemné a prostorné pokoje.

    • -

      Bohužel, nabídka hotelové restaurace mimo snídani byla velmi špatná.

    • 12. května 2015

    • Silvie
    • Česká republika
  • Danubia Gate

    Bratislava, Slovensko

    Průměrné hodnocení: 9.3
    • +

      za mě opravdu na vynikající úrovni

    • -

      trochu neviditelně označený vjezd do parkoviště

    • 3. května 2015

    • Radek
    • Česká republika
  • Residence U Černé Věže České Budějovice

    České Budějovice, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.5
    • +

      Ubytování luxus,luxus.Prostorné,čisté.Recepce ochotná,milá.Snídaně se doplnovala a byla chutná.

    • 13. května 2015

    • Martina
    • Česká republika
  • Penzion Sokolská

    Zlín, Česká republika

    Od

    877 Kč
    Průměrné hodnocení: 9.6
    • +

      Přivítala nás příjemná paní majitelka,vše bez problému,pěkné a čisté ubytování.

    • 9. května 2015

    • Anděla
    • Česká republika
  • Hotel Pennsylvania

    New York, USA

    Průměrné hodnocení: 6.2
    • +

      Poloha hotelu je velmi dobrá, metro je hned naproti, Town Square 10-15 minut pěšky. Hotel je slušně vybaven, čistý. Má mnoho výtahů, takže bez čekání zvládne dopravovat nahoru i dolů hodně lidí.

    • -

      Hotel je veliký, denně přijíždí a odjíždí mnoho lidí, připomíná velkou fabriku na turisty - personál v recepci se ke každému chová jako k odbavenému kusu. Poplatky jsou o něco vyšší, než je uvedeno v rezervaci. Hodně hluku je slyšet z ulice a někdy i z chodeb (v noci sousední hosté, ráno úklidový personál). Wifi je placené, uložení zavazadla v den odjezdu stojí 5 $.

    • 10. května 2015

    • Dana
    • Česká republika

Zadejte svou emailovou adresu a my Vám potvrzení rezervace pošleme znovu

Zadejte prosím platnou e-mailovou adresu

Požadovaná potvrzení jsme Vám zaslali na adresu

Vezměte prosím na vědomí, že doručení emailu může trvat až 10 minut

Je nám líto, ale požadovaná potvrzení nebylo možné odeslat