skutečných hodnocení od opravdových hostů

Jak to funguje?

  • 1

    Prvním krokem je rezervace

    Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.

  • 2

    Potom následuje pobyt

    Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.

  • A na konec hodnocení

    Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.

Nedávno napsaná hodnocení

  • Premiere Classe Vannes

    Vannes, Francie

    Průměrné hodnocení: 6,5
    • +

      čistota

    • 29. června 2015

    • Marie
    • Česká republika
  • Agriturismo Poggio Duca

    San Leo, Itálie

    Průměrné hodnocení: 8,1
    • +

      strategické výchozí místo pro návštěvu Republiky San Marino a San Leo

    • -

      těžko jsme to hledali,asi by bylo dobré lépe popsat příjezd

    • 29. června 2015

    • Stanislava
    • Česká republika
  • Camping Ca' Savio

    Cavallino-Treporti, Itálie

    Průměrné hodnocení: 8,4
    • +

      Spokojenost s umístěním bungalovu a prostorem interiéru.

    • -

      Odebrání osobního pasu a s tím spojené problémy mimo kemp i přes poskytnutou 30% zálohu,ponižující nedůvěra,předem jsme byli zařazeny mezi opice s rychlými nohami,vysoká cena, platba-nájem za povlečení a pokrývky nízké kvality bez upozornění při příjmu na recepci-překvapení až v bungalovu, nedostatečně omyté nádobí,především sklo-raději jsme jej nepoužívali,koupelna bez ručníků a osušek,toaletního papíru,mýdla a šamponů-vše při souhrnné ceně na den 80 euro.Není lepší hotel se snídaní s trochu delší vzdáleností od moře ?

    • 29. června 2015

    • Evropan.
    • Česká republika
  • Apartments Lana

    Pula, Chorvatsko

    Průměrné hodnocení: 8,4
    • +

      prijemny domací

    • -

      z druhe strany domu je pod domem silnice ktera je hodne vytizena tak je lepsi spat na druhe strane tm je klid

    • 29. června 2015

    • tana
    • Česká republika
  • Szűts Panzió

    Fertőrákos, Maďarsko

    Od

    817 Kč
    Průměrné hodnocení: 9,1
    • +

      Velmi příjemní majitelé, pěkné prostředí, zahrada. Snídaně dle přání, paní majitelka vždy ochotná poradit.

    • 29. června 2015

    • Pavlína
    • Abcházie
  • Apartments Salt Lake Complex

    Pomorie, Bulharsko

    Průměrné hodnocení: 7,6
    • +

      moc toho nebylo

    • -

      hlavně mraky hlučných a uřvaných rusů a jejich děcek, chybějící klimatizace a probíhající zařizování apartmánů

    • 29. června 2015

    • Ivan
    • Česká republika
  • Tenuta di Corsano

    Monteroni dʼArbia, Itálie

    Průměrné hodnocení: 8,9
    • +

      Nádherné místo s dostatkem soukromí, uprostřed vinic a krásným bazénem. Civilizace snadno dostupná, ale dostatečně vzdálená pro ty, kdo si od ní chtějí trochu odpočinout.

    • 29. června 2015

    • Jiri
    • Česká republika
  • Hotel Il Viandante

    Terranuova Bracciolini, Itálie

    Průměrné hodnocení: 8,8
    • +

      Personál mluví anglicky a je velmi ochotný. Snídaně byla skvělá. Na pokoji je rychlovarná konvice a vše na přípravu kávy nebo čaje.

    • 29. června 2015

    • Jindřich
    • Česká republika

Hotely podle hodnocení

  • Asie
  • Evropa
  • Severní Amerika
  • Blízký východ
  • Prince Palace Hotel

    Bangkok, Thajsko

    Průměrné hodnocení: 7
    • +

      Hotel má strategickou polohu, blízko centra, památek. Bazény ve vrchních patrech jsou exclusivní. Hotel je čistý, pokoje vždy uklizené.

    • -

      Cena za snídaně je poměrně vysoká, Wifi funguje jen těsně v dosahu recepce, při připojení více uživatelů selhává.

    • 15. června 2015

    • Jiří
    • Česká republika
  • Baiyoke Sky Hotel

    Bangkok, Thajsko

    Průměrné hodnocení: 7.2
    • +

      Rozhled z vyhlídky v 88.patře je famózní. Ceny minibaru jako v samoobsluze. K snídani výběr asi ze sta pokrmů z celého světa.

    • -

      Na vyhlídku jezdí i neubytovaní turisté výtahy pro hosty. Čekali jsme na výtah i 15 minut. Wifi 400 thb za den.

    • 3. května 2015

    • Jiri
    • Česká republika
  • Rambuttri Village Plaza

    Bangkok, Thajsko

    Od

    617 Kč
    Průměrné hodnocení: 7.2
    • +

      Super lokalita, celodenní i noční život

    • -

      Vratná záloha 1000 BTH Nemá smysl na jednu noc zbytečně utrácet. Třetí patro bez výtahu.

    • 7. června 2015

    • pavelszabo
    • Česká republika
  • D&D Inn

    Bangkok, Thajsko

    Od

    472 Kč
    Průměrné hodnocení: 6.7
    • +

      výborné umístění přímo na Khao San Road, nebyl slyšet hluk z ulice

    • -

      extrémní vlhkost na pokoji, jedna zásuvka na celý pokoj, snídaně mimo hotel - minimální výběr

    • 29. března 2015

    • PetHan
    • Česká republika
  • Nasa Vegas Hotel

    Bangkok, Thajsko

    Od

    512 Kč
    Průměrné hodnocení: 7.2
    • +

      dobrá dostupnost přímo u stanice sky trane

    • -

      hluk z ulice

    • 25. dubna 2015

    • Miroslav
    • Thajsko
  • Apartmany Chornitzeruv dum

    Telč, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.8
    • +

      Umístění penzionu v historickém centru a přesto v noci nádherné ticho. Perfektní vybavení, prostor a světlo. V okolí spousta krásných míst.

    • -

      Doba pobytu, dva dny byly rozhodně málo, ale to je problému můj, nikoliv penzionu...

    • 25. června 2015

    • Jiří
    • Česká republika
  • Penzion Ovčárna

    Králíky, Česká republika

    Od

    490 Kč
    Průměrné hodnocení: 9.8
    • +

      sauna

    • 27. května 2015

    • Vladimír
    • Česká republika
  • Pension Rozmarýna

    Český Krumlov, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.6
    • +

      milý, přátelský personál, skvělá snídaně, pohodlné, příjemné....mohu jen doporučit !!!

    • -

      vůbec žádná negativa

    • 22. června 2015

    • Lukáš
    • Česká republika
  • Apartmány Záhořovo lože

    Horní Planá, Česká republika

    Od

    Průměrné hodnocení: 9.8
    • +

      se vším

    • 28. června 2015

    • Jiří
    • Česká republika
  • Penzion Vila Elektra

    Bechyně, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.7
    • +

      Vila a její vybavení nádherné Přístup personálu - majitelů skvělý

    • -

      Mohla by se realizovat místnost k uložení cyklistických kol

    • 9. června 2015

    • Michal
    • Česká republika
  • Penzion Z&Z

    Tábor, Česká republika

    Od

    790 Kč
    Průměrné hodnocení: 9.7
    • +

      Všechno ok- nemělo TO"CHYBU"

    • -

      -----------

    • 2. června 2015

    • Josef
    • Česká republika
  • Pension Holata

    Hradec Králové, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.6
    • +

      Personál, služby a ochota.

    • 25. června 2015

    • Ján
    • Slovensko
  • Penzion Albeř

    Nová Bystřice, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.6
    • +

      Vynikajici jednani pri rezervaci,behem cesty i pri prijezdu.Majitelum a zvlast pani majitelce,ani urovne ubytovani nelze nic vytknout.Vse bylo super a vrele doporucujeme.

    • 23. června 2015

    • Milan
    • Česká republika
  • Penzion a lazebna Bílý jednorožec

    Třeboň, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.6
    • +

      Krasny penzion. Prijemny personal, vyzkouseli jsme i masaz. Vsude cisto, zadny hluk. Muzu uprimne doporucit.

    • -

      Jen wi-fi nefungovala, ale to je pry v reseni

    • 26. června 2015

    • Aleš
    • Česká republika
  • Hotel Villa Conti

    Písek, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.6
    • +

      Spokojeni jsme byli se vším , opravdu bez chyby

    • -

      Zde se nedá nic napsat ,zkrátka bez chyby

    • 28. června 2015

    • Stanislav
    • Německo
  • Hotel Garni Villa Beatika

    Český Krumlov, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.5
    • +

      Ubytování, zařízení a atmosféra hotelu bez chyby.

    • -

      Vše o.k.

    • 27. dubna 2015

    • Jaroslava
    • Česká republika
  • Hotel Marathon

    Senec, Slovensko

    Průměrné hodnocení: 9.7
    • +

      Skvělý hotel vhodný k doporučení všem svým přátelům.

    • 21. května 2015

    • Jiří
    • Česká republika
  • Orange & Yellow Apartments

    Brno, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.4
    • +

      Výborná dostupnost do centra, bezproblémové parkován, restaurace hned ve vedlejším vchodě, klid.

    • 18. června 2015

    • Michal
    • Česká republika
  • Penzion Helga

    Žďár, Česká republika

    Od

    994 Kč
    Průměrné hodnocení: 9.6
    • +

      Byli jsme moc spokojeni, doporučíme dál.

    • 19. května 2015

    • Zuzana
    • Česká republika
  • Atrium Apartments

    Brno, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.5
    • +

      Úžasná poloha, hezke vybaveni, ochotný personal

    • 16. června 2015

    • Jan
    • Česká republika
  • Wenceslas Square Terraces

    Praha, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.4
    • +

      Vyborna poloha na Vaclavaku,vhodne na sluzebni cestu i pobyt s rodinou,jako apartman.Urcite doporucuji...

    • 29. března 2015

    • Pavel
    • Česká republika
  • Penzion U Císaře Zikmunda

    Znojmo, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.6
    • +

      Snídaně na pokoj v košíčku. Vkusně a prakticky zařízený pokoj v oku lahodících barvách.

    • 29. května 2015

    • Jana
    • Česká republika
  • Apartmány pod věží

    Slavonice, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.6
    • +

      Vždy je o lidech a tady jsou super :-)

    • 14. června 2015

    • Luboš
    • Česká republika
  • Hotel Fénix

    Liberec, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.6
    • +

      detailně zpracované a promyšlené informace a služby pro klienty,

    • 22. června 2015

    • Josef
    • Česká republika
  • Pension Na Fortně

    Český Krumlov, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.5
    • +

      * přístuo * lokalita * čistota

    • 10. února 2015

    • Petra
    • Česká republika
  • Németh Apartmanok

    Sárvár, Maďarsko

    Průměrné hodnocení: 9.7
    • +

      Nově zařízaný a čistý apartmán

    • -

      Nemám žádné výhrady

    • 23. června 2015

    • Karel
    • Česká republika
  • Apartment Tábor

    Tábor, Česká republika

    Od

    858 Kč
    Průměrné hodnocení: 9.8
    • +

      příjemné, pohodlné a tiché ubytování apartmán kompletně vybaven

    • 20. června 2015

    • Vladimir
    • Česká republika
  • Németh Apartman Sárvár

    Sárvár, Maďarsko

    Od

    899 Kč
    Průměrné hodnocení: 9.5
    • +

      Jsme spokojená s kvalitou ubytování. Ubytování je jako náš panelák, akorát menší a vůbec tam není nic slyšet. Což je super. Máme k dispozici i velký balkon a věšení prádla.

    • 24. května 2015

    • kristyna
    • Česká republika
  • Penzion Chopok - Apartments

    Liptovský Mikuláš, Slovensko

    Od

    926 Kč
    Průměrné hodnocení: 9.5
    • +

      Pan domácí úžasný, ochotný a vstřícný člověk. Místo je ideální i pro rodiny s dětmi, penzion disponuje grilem, trampolínou a ještě nějaké další venkovní herní prvky.

    • 15. června 2015

    • Petr
    • Česká republika
  • Černá louže

    Branžež, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.4
    • +

      Vše v naprostém pořádku, milý a ochotný personál, krásné ubytování

    • -

      V létě by se vyplatila klimatizace.-)

    • 12. června 2015

    • Eliška
    • Česká republika
  • Hotel Zlatá Včela

    Domažlice, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.4
    • +

      Vynikající přístup zaměstnanců hotelu, hlavně recepce.

    • 8. června 2015

    • Věra
    • Česká republika
  • Szöllősi Apartman

    Sárvár, Maďarsko

    Od

    654 Kč
    Průměrné hodnocení: 9.5
    • +

      krásné ubytování,pěkné posezení a děti si také mohou hrát na zahradě nám se tam moc libilo a doporučujem

    • 17. června 2015

    • Petr
    • Česká republika
  • Hotel Premier

    Janov nad Nisou, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.6
    • +

      Bydleli jsme v pokoji s panoramatickym vyhledem a vyhled byl opravdu vyborny. Vsechno bylo ciste. Postel pohodlna. Potrebovali jsme prijet az pozde v noci a prestoze hotel nema 24hod. recepci bez problemu jsme se s manazerkou hotelu domluvili.

    • 12. května 2015

    • Jakub
    • Česká republika
  • Pension U Zámku

    Český Krumlov, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.4
    • +

      Bez výhrad!! Všude blízko,ochota a vstřícnost majitelů.

    • 26. června 2015

    • Helena
    • Česká republika
  • Penzion Baltazar Mikulov

    Mikulov, Česká republika

    Průměrné hodnocení: 9.7
    • +

      přístup personálu (zdravíme pejska Ernieho), parkování ve dvoře, čistota, dobrá poloha

    • -

      chybí klimatizace, při otevřeném okně v noci občasné povykování ovíněných skupinek (no jste v centru..)

    • 9. června 2015

    • Robert
    • Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 7.4
    • +

      Poměr cena vs. kvalita, vyhlídková věž zdarma, čistota.

    • -

      Je to na konci stripu, takže je lepší popojet kouek víc do centra autobusem, bazén na střeše dost snobárna. Škoda, že jsme nevěděli dřív o super bufetu dole - cca za 20S/os. super jídlo:-)

    • 10. června 2015

    • Petra
    • Česká republika
  • Průměrné hodnocení: 7.2
    • +

      překvapivě zde byl v noci klid, čekal jsem řvoucí černochy

    • -

      poměrně daleko od stripu

    • 4. června 2015

    • Pavel
    • Česká republika
  • Hotel Pennsylvania

    New York, USA

    Průměrné hodnocení: 6.1
    • +

      Úžasné umístnění v centru

    • -

      koupelna za hranicí životnosti a malé okno s výhledem do světlíku

    • 7. června 2015

    • Martin
    • Česká republika
  • Gateway Hotel

    Dubaj, Spojené arabské emiráty

    Průměrné hodnocení: 7.8
    • +

      čistota, bohaté snídaně, výborné umístění pro nákupy

    • -

      4 dny nefungoval bazén a hotel nabídl odvozy na pláž shuttle busem, ale pak žádný bus nejezdil

    • 22. června 2015

    • korušková
    • Česká republika
  • Premier Inn Dubai International Airport

    Dubaj, Spojené arabské emiráty

    Průměrné hodnocení: 8.3
    • +

      Velmi ochotný personál, čistota, pohodlné postele, free wifi. Bezplatný shuttle bus každou půlhodinu z letiště a zpět.

    • -

      Vzdálenost od centra, zvláště ve špičce, prodlouží dojezdové časy taxíkem. Pokud ale cestujete do cíle v dosahu metra, jedná se o pohodlnou a rychlou variantu. Bezplatným hotelovým shuttlem vás každou 1/2 hodinu dovezou na stanici metra na letišti.

    • 21. dubna 2015

    • Michal_Prague
    • Česká republika
  • Lavender Hotel

    Dubaj, Spojené arabské emiráty

    Průměrné hodnocení: 7.7
    • +

      Ochotný personál, dobré snídaně, dobrá lokalita

    • 4. června 2015

    • Jaroslav
    • Česká republika
Zadejte datum příjezdu
Zadejte datum odjezdu
Načítá se

Zadejte svou emailovou adresu a my Vám potvrzení rezervace pošleme znovu

Zadejte prosím platnou e-mailovou adresu

Požadovaná potvrzení jsme Vám zaslali na adresu

Vezměte prosím na vědomí, že doručení emailu může trvat až 10 minut

Je nám líto, ale požadovaná potvrzení nebylo možné odeslat