provjerenih recenzija stvarnih gostiju

Kako funkcionira?

  • 1

    Sve počinje rezervacijom

    Recenziju možete poslati isključivo nakon ostvarene rezervacije. Na taj način možemo biti sigurni da recenzije na našoj stranici potječu od stvarnih gostiju koji su zaista boravili u ocijenjenom smještajnom objektu.

  • 2

    Slijedi boravak

    Naši gosti borave u objektu i ocjenjuju razinu buke u sobama, ljubaznost osoblja i još mnogo toga.

  • I na kraju, recenzija

    Nakon boravka, gosti nam šalju svoje mišljenje. Prije objavljivanja na našoj stranici, sve recenzije provjeravamo kako bismo izbjegli lažne recenzije i neprimjerene komentare.

Top zemlje

  • Emirates Grand Hotel Apartments

    - Very clean, great location, a bit noisy with open windows, but that's Dubai.

  • Vulcan Hotel

    - miran kraj, ugodan za odmor. Lokacija dovoljno blizu cenra.

  • Hotel Regina

    - near metro, breakfast, wifi

  • Chelsea Hotel Toronto

    - Hotel je u samom centru..ljubazno osoblje,sobe i kreveti odlicni!

  • Hermes Hotel Oldenburg

    - Sve je bilo zaista odlično!

  • Alcaravaneras Hostel

    - Sve mi se jako svidjelo

  • Into Paris Victor Hugo

    - Najviše pogled. Lokacija objekta je odlična.

  • Rennie Mackintosh Hotel - Central Station

    - ljubaznost osoblja, udobnost, položaj

  • Studios Kaintas

    - sve je super.za porodicu sa malom djecom,idealno.

  • Citadines Kuta Beach Bali

    - Pozicija na plazi, nasmijano osoblje spremno uvijek pomoc, odlicna hrana, bazen na krovu, blizina restorana, centra...

  • Appartamento San Niccolò

    - Lokacija odlicna, vlasnik profesionalac, ljubazan, tocan

  • Urbain Hiroshima Executive

    - blizina postaje ,moderen nov hotel

  • Invito Hotel Suites

    - Staff, room, position

  • Hotel The Bird

    - Odlična lokacija hotela - 10-15 minuta hoda do najvažnijih lokacija. Sobe su čiste i uredne - hotel je novouređen i namješten sa stilom. Wi-fi signal dostupan u sobama.

  • Łucka Residence

    - Miran,čist objekt i blizina centra grada

  • Hotel Casa da Calçada Relais & Chateaux

    - sadrzaj hotela pruza mogucnosti za idealan odmor nakon obilaska prekrasne okolice

  • Courtyard by Marriott St. Petersburg Center West Pushkin Hotel

    - Central location, excellent breakfast, fitness centar

  • Promtsuk Buri

    - Prekrasan ambijent, čistoća i udobnost bungalova, preljubazno i simpatično osoblje, obiteljska atmosfera, uslužnost, ukusna hrana, prelijepa plaža

  • Régie Ottoman Istanbul - Special Category

    - Sve je bilo perfektno, lokacija, osoblje, hrana...Toplo preporucujem...

  • Dharma Home Suites Brickell Miami at One Broadway

    - Pozitivno i odlično iskustvo sa cjelokupnom ponudom u hotelu, osobljem, parkingom i samim apartmanom. Fasciniran sam bio pogledom sa balkona na 35om katu!!!

Nedavne recenzije

  • Prosječna ocjena gostiju: 7,7
    • +

      Jako prijatno osoblje

    25. kolovoza 2015.
    Hodočasnik Austrija
  • Prosječna ocjena gostiju: 7,4
    • +

      lokacija

    25. kolovoza 2015.
    GORANKA Hrvatska
  • Villa Perla

    Baška Voda, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • +

      Lijepi pogled na more!

    25. kolovoza 2015.
    Ljilja Njemačka
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • +

      Odlicna usluga, ljubazni domacini, parking sa nadzorom, u podrumu zgrade, jako cisto, udobno, vrijedno novca koji je placen

    25. kolovoza 2015.
    Jelena Bosna i Hercegovina
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • +

      Izuzetno ljubazno osoblje i higijena na visokom nivou. + ljubimci su dozvoljeni :))))

    25. kolovoza 2015.
    Jovana Srbija
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • +

      Ljubazno osoblje , lagan pristup s autoputa

    25. kolovoza 2015.
    Nino Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 8
    • +

      Lokacija i ljubaznost domaćina, pričuvali su nam prtljagu

    • -

      Nije bilo tople vode...

    25. kolovoza 2015.
    Anonimno Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 7,4
    • +

      Sve je čisto i udobno.

    • -

      Osoblja nikad nema, teško se može popiti kava na bilo kojem baru, wi fi radi jako slabo. Na kraju je cijena bila viša 70 Eura zbog taksi, a to nije bio spomenuto.

    25. kolovoza 2015.
    Anonimno Hrvatska

Objekti ocijenjeni kao popularni

  • Europa
  • Afrika
  • Karibi
  • Azija
  • Sjeverna Amerika
  • Južna Amerika
  • Bliski istok
  • Oceanija
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • +

      Susretljiv i ljubazan gazda, apartman super opremljen, čist,na super lokaciji,odličan wi-fi... tople preporuke

    12. travnja 2015.
    Anonimno Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • +

      Prekrasan apartmančić u srcu Zagreba, blizina medicinskog i PMF fakulteta. Moderan, udoban i izvrsno opremljen, osjećete se kao kod kuće. Simpatični i iznimno ljubazni vlasnici, sve pohvale za uslugu!

    • -

      Sve je bilo savršeno!

    26. srpnja 2015.
    Ante Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • +

      Super lokacija, divan pogled na most i more, blizu parking, cisto, uredno i fenomenalno uredjeno! Svakako za preporuciti!

    4. travnja 2015.
    Gordana Ujedinjeno Kraljevstvo
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • +

      Odlična lokacija, odličan ambijent, odlično osoblje

    30. travnja 2015.
    Aleksandar Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • +

      Savršena lokacija u samom centru grada, ljubazno osoblje s osmjehom na licu, doček na kolodvoru, udobnost smještaja, kvaliteta usluge...jednostavno neopisivo u par riječi! Mnogi turistički djelatnici imali bi puno toga naučiti od ovog malog tima vrijednih ljudi. Vidimo se opet!!!

    25. travnja 2015.
    Maja Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • +

      Presusretljiv domaćin! Dočekao nas je s kroasanima, kavom, čajevima, žesticom :) Dostupan 24h. Apartman čist, novouređeni sa svim mogućim luksuzima (od nekoliko ručnika po osobi, do klime, satelitske, toaletnih potrepština...)

    • -

      Sve je bilo predobro da bi uočili ikoji nedostatak.

    23. lipnja 2015.
    Julijana Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,5
    • +

      Sve je bilo odlično, apartman je na idealnoj lokaciji i sve značajnije znamenitosti su mi bili u blizini (ne vise od 3 minute hoda). Krevet je bio udoban, soba jako čista i posebno me oduševilo osoblje i jako brz internet odnosno wi-fi.

    27. siječnja 2015.
    Mirko Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,2
    • +

      Odlična lokacija, ljubazno osoblje.

    13. srpnja 2015.
    KM Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • +

      Sve

    • -

      Ništa posebno

    30. svibnja 2015.
    Anonimno Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,1
    • +

      Izuzetno ljubazno i susretljivo osoblje. Za preporuciti u svakom pogledu

    13. kolovoza 2015.
    Davor Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,2
    • +

      Urednost i uređenost objekta,i naravno ljubaznost i uslužnost djelatnika.

    30. lipnja 2015.
    Predrag Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • +

      Susretljivo i ljubazno osoblje,sjajna lokacija. Prostrana soba,bogata ponuda za doručak.

    • -

      Bez primjedbi.

    20. srpnja 2015.
    Anonimno Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • +

      Sve

    23. svibnja 2015.
    Anonimno Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,1
    • +

      Sve je bilo odlicno! Doci cemo opet

    11. kolovoza 2015.
    Tomislav Njemačka
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • +

      Ljubaznos domacina,cistoca i komfor.

    10. kolovoza 2015.
    Nermin Bosna i Hercegovina
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • +

      Odlična lokacija, iznimna ljubaznost vlasnice. Sve preporuke!

    18. kolovoza 2015.
    K Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • +

      Ljubazan i brižan odnos vlasnika. Ugodna atmosfera u objektu i prekrasna priroda oko objekta.

    21. kolovoza 2015.
    Renata Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • +

      Za ovaj hostel imam samo najbolje riječi! Ne samo da je sve uredno i čisto, nego su djelatnici i više nego gostoljubivi i susretljivi, izlaze ususret kad god treba. Svaki put kad idemo u Rijeku spavamo ovdje i svima ga preporučujem! =)

    26. travnja 2015.
    Anonimno Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • +

      Odlična lokacija, čist apartman i ljubazni vlasnici.

    13. srpnja 2015.
    KM Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,2
    • +

      Sve je za 10 plus. Lokacija odlicna. Parking isto odlican. Cuvar je tu koji cuva citavu noc. Osoblje extra ljubazno i drago. Jako cisto i konforno. Definitivno ovdje ostajemo i drugi put. Sve bas sve je zapohvalit.

    • -

      Malo je bucno od kafica koji je tu preko puta ali nista sto je nama smetalo previse.

    10. kolovoza 2015.
    Jasmina Island
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • +

      Ljubaznost osoblja.

    • -

      Higijena kupaonice nije na najboljoj razini.

    1. srpnja 2015.
    ANA Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,8
    • +

      Najviše nam se dopala ljubaznost domaćina. Sobe su lijepo namještene i uredne. Die Inhaber sind sehr,sehr freundlich. Und die Zimmer sind sauber und schön eingerichtet.

    9. kolovoza 2015.
    Biljana Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • +

      Uslužnost i higijene

    • -

      - buka prometa i radilišta - ne valja vodokotlić u kupaonioci - nema rukohvata u tuš-kabini - skliže se pod u tuš-kabini - nisam odmah pronašao lokaciju

    12. srpnja 2015.
    Željko Hrvatska
  • Natura Amon

    Podčetrtek, Slovenija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,5
    • +

      Sve super, ljubazno osoblje, domaća hrana

    26. svibnja 2015.
    Sanjin Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • +

      Lokacija, stan, oprema stana, namještaj, Kupaona, kuhinja ma sve je super. Preporuka

    2. kolovoza 2015.
    Dražen Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • +

      Najviše izuzetno ljubazan doček na recepciji ali i tijekom boravka gospodina s naočalama na recepciji hotela.

    19. svibnja 2015.
    Božidar Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • +

      teta na recepciji koja nas lijepi docekala i prekrasna soba i pogled.

    • -

      Nema takvog

    10. ožujka 2015.
    Andreja Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • +

      lakoća izlaska i povratka tako da ne morate nista "prtljati" (kese i sl.)

    25. svibnja 2015.
    Anonimno Bosna i Hercegovina
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • +

      Mirna lokacija, uredan ambijent, vrlo cisto, simpaticno osoblje, odlicna klima

    • -

      parking kad bi bio neki konkretniji bi bilo super ali za cijenu i vrstu objekta ne ocekujem cuda

    21. srpnja 2015.
    youngcouple Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • +

      Ljubaznost osoblja. Udobnost smjestaja i mogucnost kvalitetnog odmora!

    • -

      Mjesto za parkiranje automobila!

    2. kolovoza 2015.
    Ivana Hrvatska
  • Riad Bayti

    Marakeš, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • +

      Put do glavnog trga vodi kroz zanimljive uličice s dućanima začina. Riad je udoban i tih, soba prostrana. Obroci su dobri, mogu se unaprijed naručiti. Osoblje je ugodno i ljubazno, a nenametljivo. Preko domaćina može se organizirati prijevoz ili izlet. Dobro govore engleski i francuski. Terasa na krovu je odlična za večernja odmaranja. Jednako tako ugodno je i dvorište s bazenićem. Sobe su klimatizirane i ugodno svježe.

    17. srpnja 2015.
    Marijana Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,2
    • +

      Hrana, položaj hotela, osoblje, soba s ulazom u bazen....

    • -

      loš WiFi

    29. svibnja 2015.
    Daliborka Hrvatska
  • Moda Camp

    Merzouga, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • +

      Savrsen spoj prirode, avanture, ljudi i ukusa za fenomenalnu cijenu. Dozivljaj za sva cula i uspomena za citav zivot. Muhamed to sve vodi s ljubavlju i zadovoljstvom koje prenosi na svoje goste. Nase kamile su se zvale Bob i Jimmy (Marley & Hendrix) tako da kreativnosti ne manjka ni na jednom polju. Sve pohvale! :)

    17. travnja 2015.
    Nikolina Austrija
  • Palais Khum

    Marakeš, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • +

      Ovo je zaista oaza u sred Medine. Nalazi se u najlepsem delu, vrlo lako za snalazenje. Trg Jamaa el Fna je na maksimum 10 minuta kroz karakteristicne ulice medine. Sam riad je fantastican. Sobe su prelepo uredjene i veoma ciste. O svakom detalju su vodili racuna. Dvoriste je divno a terasa bozanstvena. Restoran je isto za preporuku. Cene su evropske ali nista vise od drugih restorana tog tipa a hrana je ovde zaista izvrsna ("tagine" od jagnjetine sa suvim sljivama i bademima). Definitivno bih ovde odesla ponovo, za svaku preporuku!!!

    18. siječnja 2015.
    Tamara Srbija
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • +

      Osoblje je predivno, kvaliteta hrane, lokacija i povezanost te raznovrsnost sadržaja i izleta

    28. srpnja 2015.
    Ivana Hrvatska
  • Riad Awa

    Marakeš, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • +

      Very friendly staff, accessible with car, great location (outside the crazy Medina, but still on a walking distance), lovely breakfast... I would stay there again.

    • -

      WiFi generally works fine, but shorter outages might happen a few times per day; They do not take AMEX although that card was listed on booking.com as a normal payment method in this hotel.

    2. srpnja 2014.
    Kresimir Hrvatska
  • Dar Hannan

    Chefchaouene, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      Položaj hotela je odličan; domaćin je bio jako susretljiv, ljubazan; Doručak na terasi - obilan i ukusan.

    • -

      Slabo govore engleski jezik, više su orijentirani na španjolske turiste.

    17. travnja 2015.
    IVANA Hrvatska
  • Hotel Marmar

    Ouarzazate, Maroko

    Od

    HRK 91
    Prosječna ocjena gostiju: 8
    • +

      Osoblje je odlicno, svi su od pomoći u bilo koje doba dana ili noci- pranje veša, upute kako doci do muzeja, najbolja hrana. Za svaku pohvalu. Doručak je najbolji, za razliku od ostalih hotela, dobijete na izbor i vruću čokoladu, i imaju topli kruh direktno iz pekare. / best breakfast-fresh bread and hot chocolate. Best personnel which is helpful in any situation possible, with a smile on their face. Nice rooms, peaceful and easy to find.

    • -

      Nema lifta. No elevator.

    24. listopada 2014.
    Photogramma Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 8
    • +

      Ljudi personal

    • -

      Transport preskup

    17. siječnja 2015.
    Zdravko Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 6,7
    • +

      Palme i prekrasan bazen,čista voda.

    • -

      U sobama je slaba konekcija interneta,na hodniku super,morao sam na hodnik da bi mogao koristiti skyp.

    1. travnja 2015.
    Malnar Hrvatska
  • Dar Titrit

    Marakeš, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • +

      izvanredno i vrlo susretljivo osoblje,čistoća,udobne sobe

    • -

      jednoličan doručak

    8. kolovoza 2015.
    mladen Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      uređenje je jednostavno,ali vrlo funkcionalno.Sobe imaju pogled na panoramu čitavog mjesta.Osoblje je izuztno uslužno i profesinalno,te govori više stranih jezika.

    21. siječnja 2015.
    ivan Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 7,8
    • +

      Everything about this hotel is excellent.We had a beautiful big and clean room. The food was delicious.The staff was nice and polite. Only problem is that many of them don't speak English.The hotel is very safe and comfortable.

    • -

      Everything was ok.Just one little thing: the staff on the reception should speak fluently English and be faster in solving problems.They take everything easy and very slow.

    22. kolovoza 2014.
    Sanja Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • +

      Hotel se nalazi u glavnoj ulici, turisticke zone Santa Dominga, tako da vam je sve sto se moze videti na dohvat ruke. Sve je sredjeno i čisto, internet je sasvim ok i signal je jak i u sobama.

    6. ožujka 2015.
    Vladimir Švicarska
  • Prosječna ocjena gostiju: 7,2
    • +

      Odlican polozaj,blizina dobrih povoljnih restorana,masaza. Bez obzira na zivu ulicu u sobama je tiho i ne dopire nikakva buka.2 bazena svakako su dodatni plus.Sobe su osnovne ali imaju sef,interenet i kabelsku...sasvim dovoljno za ono malo slobodnog vremena koje provedemo u njoj,

    • -

      Internet moze koristiti samo jedna osoba..

    6. siječnja 2015.
    Blazenka Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • +

      vse mi je bilo všeč..zajtrk, soba s čudovitim pogledom..lokacija...prijaznost gostiteljev ..predvsem okolje..pogled s terase...ahja..priporočam vsem, kateri želijo doživeti pravo Brazilijo...v bližini Copacabane, Ipaneme, javnih prevozov.. skratka življenje sredi favele-domačinov...se še vrnemo..:)

    13. travnja 2015.
    Ivan Slovenija
  • Hotel Rio Lancaster

    Rio de Janeiro, Brazil

    Prosječna ocjena gostiju: 7,6
    • +

      sve je bilo super,ogroman udoban krevet,prevelika soba božanstven pogled ,dobar dorućak ,ljubazno osoblje.ovaj hotel bi preporućila svima jer cijena nije prevelika sobzirom na lokaciju .jedino bi u ovom hotelu trebalo malo moderniji namještaj ali pošto je sve besprijekorno ćisto iako je kada stara ali je čista sve se to zanemaruje!

    5. veljače 2015.
    INGA Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • +

      Sve,a posebno vlasnici

    30. studenog 2014.
    andelka Hrvatska
  • Hotel Regina

    Rio de Janeiro,

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
  • Prosječna ocjena gostiju: 6,7
    • +

      Pozicijao

    • -

      Osoblje nezna engleski

    6. srpnja 2014.
    Mario Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 7,8
    • +

      U sklopu hotela je i agencija, koja nam je organizirala posjet Cerro Rico (stigli smo kasno navecer, inace ne bi stigli ici u rudnik)

    • -

      nista posebno

    29. rujna 2014.
    Darko Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • +

      Svidjela nam se čistoća, urednost, ugodna lagana i nenametljiva muzika koja je neprestano svirala na hodniku hotela. Svi članovi osoblja govorili su engleski i bez problema smo se sporazumjeli oko svega što nam je trebalo. Gimnastička dvorana i bazen na vrhu hotela su besplatni (mi smo ih koristili 5 puta u 7 dana našeg boravka i uvijek su bili prazni, tako da smo ih imali praktično samo za sebe). Sobe su pristojno uređene, ormari ogromni, wi-fi je radio bez problema. Udaljenost od metroa i Emirates mall-a je 5min hoda, tako da je to još jedan od velikih pluseva.

    • -

      Praktički nemamo većih zamjerki, ali primjetili smo nekoliko sitnica koje bi mogle popraviti zadovoljstvo budućih gostiju, a to su: 1. TV se nalazi iza pregradnog zida kreveta, tako da se ne može gledati iz kreveta nego samo iz boravka (mi smo imali laptop pa nam nije smetalo), 2. na zaštitnoj pregradi kade je dotrajao silikon, pa nam se kod tuširanja puno vode slijevalo na pod (to smo zatvorili wc papirom i opet je sve bilo u redu), 3. na krovu, odnosno bazenu, potrebno je malo estetskog uređenja (neke tegle za biljke su bile puknute, neke biljke osušene, preko ograde se vidi otvoreni dio na kojem su nabacane stare stolice, klime, razni alati i hotelski inventar, jedan dio ograde nalikuje zaštitnoj ogradi na gradilištu, tu bi bilo dobro staviti nešto malo ljepše), 4. pribor za kuhanje sastojao se samo od jednog ogromnog lonca i tave, što je nama bilo vrlo nezgodno za skuhati npr. juhu ili hrenovke za dvoje ljudi. Također, ne sjećam se da smo negdje vidjeli duboke tanjure.

    7. lipnja 2015.
    Marko Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • +

      Lokacija, ljubaznost osoblja, uslužnost

    30. studenog 2014.
    SEBASTIJAN Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,6
  • Prosječna ocjena gostiju: 6,9
    • +

      Very clean, great location, a bit noisy with open windows, but that's Dubai.

    27. ožujka 2015.
    Andelo Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • +

      Preporučio bih svakako ovaj hotel. Lokacija je odlična. Pošto sam već 5 puta boravio u Dubaju vrijednost novac - smještaj nemože biti bolji od ovoga. Preporučio bih svakome Rent a Car , hotel ima odlično parkiralište, odličan mali restoran sa vrlo prihvatljivim cijenama. Vanjski bazen vrlo uredno i čisto. Osoblje jako prijazno. Slijedeći put kad sam u dubaju svakako ću uzeti ovaj hotel.

    • -

      ništa sve ok.

    19. studenog 2014.
    Tomislav Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • +

      Kompleks hotela i povezanost s istalim dijelovima grada. Bigata ponuda jela i pica

    • -

      Nedostupnost javnog prijevoza za dalje lokacije. Ovisi se samo o taxi sluzbi koja zna biti malo spora u vrijeme velikih zbivanja

    26. veljače 2015.
    Davor Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,7
    • +

      sve pohvale.....

    29. lipnja 2015.
    DEAN Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,7
    • +

      Sjajni Concierge,položaj, pogled i vrlo ljubazno osoblje.

    • -

      Health club nije na razini hotela od 5 zvjezdica.Plačanje unaprijed rezultira da se osjećate kao gost 2.kategorije i pronalazite zaključan hladnjak u sobi. Pri check in osoblje želi raditi rezervaciju sredstava na kreditnoj kartici za eventualne buduće troškove što smatram potpuno neprihvatljivo pogotovo za hotel ovakve kategorije.

    21. listopada 2014.
    Tanja Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,8
    • +

      Sve je bilo super!!!!!

    • -

      To sto morate svaki put govoriti broj sobe security-ju prije odlaska na plažu.

    15. siječnja 2015.
    Ivo Hrvatska

Popularne recenzije

  • Prosječna ocjena gostiju: 7,3
    • +

      Kompletna usluga u objektu Slovenska plaža je za svaku pohvalu. Od srdačnog prijema na recepciji, do ljubaznog osoblja. Smještaj u tipskim vilama je upravo prilagođen kvalitetnom odmoru, ali i sadržaji koji se nude u kompleksu. Gost nema potrebe napuštati kompleks

    8. rujna 2014.
    Nikica Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • +

      Sve je bilo ok

    24. listopada 2014.
    LAMPALO Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 7,6
    • +

      U hotelu ima mnogo sadrzaja, dorucak je dosta dobar i veliki izbor, blizu javnog prijevoza dobro povezan centrom bus-metro

    • -

      Cistoca hotela nije zadivljujuca i osoblje nezna strane jezike, ne propurecujem nikako masazu u hotelu

    3. studenog 2014.
    Paolo Hrvatska
  • Hotel Novi

    Herceg-Novi, Crna Gora

    Prosječna ocjena gostiju: 7,3
    • +

      Klima,položaj hotela izvan grada.Ljubaznost i susretljivost osoblja, mladost i ogromni entuzijazam svih uposlenika hotela!

    • -

      Hotel je smješten na pogrešnoj lokaciji,nema pratećih sadržaja,sportskih objekata(tenisko igralište,koš...),makadamski prilaz...

    22. kolovoza 2014.
    Željko Bosna i Hercegovina
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • +

      lokacija

    • -

      doručak je nekada bio puno bolji

    5. travnja 2015.
    igor Hrvatska
  • Solaris Resort

    Vrnjačka Banja, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,8
    • +

      Ukratko,Odlicni ste.

    4. siječnja 2015.
    boxica Srbija
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,2
    • +

      My stay at Tara Hotel was pure delight! Just 50 m from private beach, sea was amazingly clean and you can always use pool if you prefer! Staff was very friendly and at disposal! Food for breakfast and dinner was preety good! A real vacation, it was worth every penny:-)

    • -

      WiFi was terrible, it is free only in the lobby and pool, but in rooms you have to pay:-/ don't use taxy if you go to Budva, they are way too expensive, better use your car!

    1. rujna 2014.
    Berin Bosna i Hercegovina
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • +

      Polozaj hotela!

    • -

      Sobe, kreveti su kao u bolnicama, hrana losa.

    25. srpnja 2014.
    Zeljko Bosna i Hercegovina
  • Pelli Hotel

    Pefkohori, Grčka

    Prosječna ocjena gostiju: 5,3
    • +

      Ima bazen, lokacija je dobra, na glavnoj ulici, ali osjecaj kao da nije, dosta tiho. Blizina plaze nije losa.

    • -

      WC katastrofa, nevjerovatno lose malih dimenzija, za osobe do 55 kg i prljavo, sve je previse staro i nabacano, samo da ima. Jeftino ali ustvari skupo za ono sto ima. Ko im dade zvjezdice. Bar da je cisto sve bi bilo ok. Ako neko treba slike mogu da posaljem.

    24. rujna 2014.
    Zoran Bosna i Hercegovina
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • +

      very nice hotel with garage and small spa! Everything you need for relaxing stop. Dogs are here really wellcome! Personel very polite and ready to help!

    14. travnja 2015.
    Karlo Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • +

      Lokacija hotela je savršena. Šetnja od hotela do Straduna pruža jedinstveni doživljaj. Hrana odlična, veliki izbor. Osoblje ljubazno i uvijek na usluzi.

    • -

      Čistoća bi mogla biti malo bolja.

    26. travnja 2015.
    Anonimno Hrvatska
Odaberite datum prijave
Odaberite datum odjave
Učitavanje

Unesite svoju adresu e-pošte i ponovno ćemo vam poslati potvrdu rezervacije

Molimo vas, unesite valjanu e-mail adresu

Poslali smo tražene potvrde rezervacije na adresu

Molimo, imajte na umu da slanje poruke može trajati do 10 minuta

Žao nam je, ali nismo u mogućnosti poslati vam tražene potvrde rezervacija