recenzije odredišta stvarnih putnika

Kako funkcionira?

  • 1

    Sve počinje rezervacijom

    Recenziju možete poslati isključivo nakon ostvarene rezervacije. Na taj način možemo biti sigurni da recenzije na našoj stranici potječu od stvarnih gostiju koji su zaista boravili u ocijenjenom smještajnom objektu.

  • 2

    Slijedi boravak

    Naši gosti borave u objektu i ocjenjuju razinu buke u sobama, ljubaznost osoblja i još mnogo toga.

  • I na kraju, recenzija

    Nakon boravka, gosti nam šalju svoje mišljenje. Prije objavljivanja na našoj stranici, sve recenzije provjeravamo kako bismo izbjegli lažne recenzije i neprimjerene komentare.

Top zemlje

  • Emirates Grand Hotel Apartments

    - „Very clean, great location, a bit noisy with open windows, but that's Dubai.”

  • Vulcan Hotel

    - „miran kraj, ugodan za odmor. Lokacija dovoljno blizu cenra.”

  • Hotel Regina

    - „near metro, breakfast, wifi”

  • Chelsea Hotel Toronto

    - „Hotel je u samom centru..ljubazno osoblje,sobe i kreveti odlicni!”

  • Hermes Hotel Oldenburg

    - „Sve je bilo zaista odlično!”

  • Alcaravaneras Hostel

    - „Sve mi se jako svidjelo”

  • Into Paris Victor Hugo

    - „Najviše pogled. Lokacija objekta je odlična.”

  • Rennie Mackintosh Hotel - Central Station

    - „ljubaznost osoblja, udobnost, položaj”

  • Studios Kaintas

    - „sve je super.za porodicu sa malom djecom,idealno.”

  • Citadines Kuta Beach Bali

    - „Pozicija na plazi, nasmijano osoblje spremno uvijek pomoc, odlicna hrana, bazen na krovu, blizina restorana, centra...”

  • Appartamento San Niccolò

    - „Lokacija odlicna, vlasnik profesionalac, ljubazan, tocan”

  • Urbain Hiroshima Executive

    - „blizina postaje ,moderen nov hotel”

  • Invito Hotel Suites

    - „Staff, room, position”

  • Hotel The Bird

    - „Odlična lokacija hotela - 10-15 minuta hoda do najvažnijih lokacija. Sobe su čiste i uredne - hotel je novouređen i namješten sa stilom. Wi-fi signal dostupan u sobama.”

  • Łucka Residence

    - „Miran,čist objekt i blizina centra grada”

  • Hotel Casa da Calçada Relais & Chateaux

    - „sadrzaj hotela pruza mogucnosti za idealan odmor nakon obilaska prekrasne okolice”

  • Courtyard by Marriott St. Petersburg Pushkin

    - „Central location, excellent breakfast, fitness centar”

  • Promtsuk Buri

    - „Prekrasan ambijent, čistoća i udobnost bungalova, preljubazno i simpatično osoblje, obiteljska atmosfera, uslužnost, ukusna hrana, prelijepa plaža”

  • Régie Ottoman Istanbul - Special Category

    - „Sve je bilo perfektno, lokacija, osoblje, hrana...Toplo preporucujem...”

  • Dharma Home Suites Brickell Miami at One Broadway

    - „Pozitivno i odlično iskustvo sa cjelokupnom ponudom u hotelu, osobljem, parkingom i samim apartmanom. Fasciniran sam bio pogledom sa balkona na 35om katu!!!”

Nedavne recenzije

  • Feichterhof

    Bad Kleinkirchheim, Austrija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,7
    • +

      Pozicija i čistoća

    24. veljače 2017.
    darko Hrvatska
  • Ivankova Apartment

    Stobreč, Hrvatska

    Još nema recenzija
    • +

      Namještaj je potpuno nov, presvlake i prekrivači na krevetima također, dosta ručnika u kupaonici te posuđa i pribora u kuhinji. Domaćin nas je počastio pićem dobrodošlice i domacim kolačima.

    24. veljače 2017.
    Vesna Hrvatska
  • Hotel Franca

    Bijelo Polje, Crna Gora

    Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • +

      Smjestaj

    • -

      Nemam primjedbi

    24. veljače 2017.
    RENATO Poljska
  • Dominic Smart & Luxury Suites - Republic Square

    Beograd, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • +

      Ljubazno osoblje, ukusno uređen apartman i odlična lokacija! Preporuka svima!

    24. veljače 2017.
    Damir Bosna i Hercegovina
  • Apartment Mara

    Primošten, Hrvatska

    Još nema recenzija
    • +

      povoljna cijena i susretljivo osoblje

    • -

      nema TV niti radio

    24. veljače 2017.
    Karlo Hrvatska
  • Hotel Park

    Novi Sad, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,2
    • +

      Doručak je za svaku pohvalu. Jako ukusno i raznovrsno. Osoblje u restoranu iznimno ljubazno, svaka čast! Konobar Marko koji radi na baru također ljubazan i susretljiv. Sobarice također ljubazne, izvrsno rade svoj posao. Relax masaža odlična.

    • -

      S obzirom na kategorizaciju hotela 5 zvjedica trebalo bi se još poraditi na čistoći, osoblju i poboljšati usluge. U javnim prostorijama se osjeti miris dima. Welness je odvojen od hotela, djelatnici welness recepcije zahtjevaju isključivo plaćanje kod njih. To bi trebala biti mirna zona, a bučno je. Smatram da djeca ispod 15 godine nemaju što tamo raditi. Solarij ne radi. Nisu se trudili ni popraviti. Osoblje recepcije srednje ljubazno, preozbiljni, nema osmjeha kao ni pozdrava. Welness osoblje također ne zaslužuje visoku ocjenu iz istih razloga. Treba poraditi na osnovnim stvarima kao što su osmjeh, ljubaznost i pozdrav.

    24. veljače 2017.
    Martina Hrvatska
  • Hostel Tron

    Travnik, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      sama zamisao prostora je savremeno koncipirana i u najvišim standardima. Uz to objekat je potpuno nov, nema tragova trajne eksplatacije i samim tim besprekorni.

    • -

      razumjem opreznost, mislim da se gostima neselektivno odaje utisak nepovjerenja. što je, imajuči u vidu sve okolnosti možda i prihvatljivo.

    24. veljače 2017.
    Hazim Slovenija
  • Penzion Martin

    Hočko Pohorje, Slovenija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,8
    • +

      Sve je super odlično

    24. veljače 2017.
    Martin Hrvatska
  • Pansion Gec

    Zaprešić, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • +

      Extra bogati doručak, čistoća

    24. veljače 2017.
    Ela Hrvatska
  • Apartment Irena

    Ljubljana, Slovenija

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      Vrlo ljubazan domaćin, apartman je u samom centru grada i velik uz pristupačnu cijenu.

    24. veljače 2017.
    Moreno Hrvatska

Objekti ocijenjeni kao popularni

  • Europa
  • Južna Amerika
  • Afrika
  • Azija
  • Oceanija
  • Karibi
  • Sjeverna Amerika
  • Bliski istok
  • Villa Domina

    Split, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • +

      Smart TV

    19. veljače 2017.
    11Neo11 Hrvatska
  • Guest House Mostar Story

    Mostar, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • +

      Odlicna lokacija objekta, osoblje jako ljubazno, cistoca na visokom nivou... Topla preporuka...

    3. siječnja 2017.
    Alma Bosna i Hercegovina
  • Elite Guest House

    Mostar, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • +

      Prekrasan hotel, odlična lokacija najljubazniji domaćin ikad! Za svaku preporuku! Excellent!!!

    20. prosinca 2016.
    Nino Hrvatska
  • Apartment Ina

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • +

      Izuzetno ljubazna vlasnica, odlična lokacija, parking mjesto, čistoća, urednost i prostranost apartmana. Preporučujem!

    16. siječnja 2017.
    Ivan Hrvatska
  • Apartment Onyx

    Split, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • +

      Sve je čisto i udobno posebno krevet te ima dovoljno tople vode.

    19. veljače 2017.
    Anonimno Hrvatska
  • Apartments Kruc

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • +

      Ono sto ovaj studio apartman cini posebnim osim same lokacije je definitivno ljubaznost i pristupacnost domacina, g. Bernarda, koji ce Vam omoguciti maksimalno ugodan boravak. :)

    2. veljače 2017.
    Marina i Denis :) Hrvatska
  • Apartments Sarita

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • +

      Ljubazno osoblje, cisto super je

    • -

      Sve je bilo super

    28. siječnja 2017.
    Antonija Hrvatska
  • Villa Dalibor

    Nin, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,1
    • +

      Ugodan i susretljiv domacin koji se potrudio ovaj kratak boravak uciniti sto sadrzajnijim. Ovo je prava oaza za odmor koja odise mirom i tisinom, ukusno uredenim i cistim interijerom,te prekrasnim eksterijerom.

    12. listopada 2016.
    Senka Hrvatska
  • Apartment Check in

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • +

      Stan je bez mane definitivno, od kuhinje koja ima sve što je potrebno do udobnih kreveta, HBO paketa programa ukljucen u cijenu, wifi dostupan u cijelom objektu i domacica predivna osoba...

    11. veljače 2017.
    Ivana Hrvatska
  • Apartment Fifty Shades Of Greay

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • +

      Apartman je savršen i ima sve i više nego je potrebno

    14. siječnja 2017.
    Andrea Hrvatska
  • B&B Cool Centre Zagreb

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • +

      Krevet izuzetno udoban

    • -

      Sve je bilo odlično.Oduševljena sam!

    20. veljače 2017.
    Kristina Hrvatska
  • Little Rock Apartments

    Mostar, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • +

      Domaćin izuzetno ugodan. Dopustio nam je late check out iako ga nismo ranije najavili. Krevet jako udoban, čistoća i položaj odlični. Jako mirno i tiho iako je na prometnoj šetnici. Odličan apartman!

    6. veljače 2017.
    Mia Hrvatska
  • Apartments Solis

    Mostar, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • +

      Udoban, prostran i cist apartman za preporuku. Ljubazni i susretljivi vlasnici!

    30. siječnja 2017.
    Irena Hrvatska
  • Kod Korita Rooms

    Crni Lug, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • +

      Tražili smo mjesto gdje se može opustiti, zaboraviti na probleme i jednostavno uživati ​​u miru, tišini, dugim šetnjama i prekrasnoj, netaknutoj prirodi. To smo i pronašli. Kuća je stvarno lijepo uređena u tradicionalnom duhu. U svaki kutak kuće uložen je veliki trud i mašta i to osjećate već pri prvom ulasku. :) Vlasnici su stvarno, ali stvarno ljubazni i uslužni. Uz takve domaćine osjećate se dobro došlo, kao kod kuće :) Sobe su novouređene, u tradicionalnom lokalnom stilu. Nemamo zamjerke na ništa, ali baš ništa. :) Nacionalni park "Risnjak" je samo nekoliko kilometara udaljen i ako ste volite čisti šumski zrak, netaknutu prirodu, kratku ili dugu šetnju, možda lagano planinarenje i životinje u prirodnim staništima vjerujem da ćete uživati. U blizini (potreban automobil) se nalazi puno prirodnih ljepota kao što su jezera, špilje, parkovi, skijalište... Uglavnom, smještaj, domaćini, njihovi ljubimci Šapa i lijeni mačak, pozicija...sve je bilo super i prvom prilikom sigurno ćemo se vratiti. Kod Korita Rooms, vidimo se opet :)

    20. veljače 2017.
    Ivo Hrvatska
  • Hotel VIP

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • +

      ljubazno osoblje,čist i udoban hotel,osiguran parking i odlična lokacija

    20. veljače 2017.
    dragana Bosna i Hercegovina
  • ZagrebRent Apartments

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,5
    • +

      Sve je bilo odlično! Super uređenje, odlicna opremljenost apartmana ( veliki tv, mikrovalna, kuhalo,..) i jako udoban. Lokacija je također odlična,tramvajska stanica preko puta zgrade, parking iza zgrade, 10 min pješice do centra. 😁

    19. prosinca 2016.
    Dijana Hrvatska
  • Friday Apartments

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • +

      Prekrasno, čisto , odlična lokacija

    21. veljače 2017.
    Natasa Rogina Hrvatska
  • Zagreb Time Inn Apartments - Zagreb Center

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • +

      Lokacija odlicna, centar a prilicno mirno okruzenje. Apartman je opremljen apsolutno svim potrebnim i ima parking sto je na takvoj lokaciji vrlo potrebno.

    • -

      Plinski uredjaj je vrlo bucan po noci.

    8. siječnja 2017.
    Anonimno Hrvatska
  • Palace Judita Heritage Hotel

    Split, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • +

      Fenomenalna kava, odlična doručak, iznimno susretljivo i ljubazno osoblje, osobito voditelj...

    15. veljače 2017.
    Silva Hrvatska
  • Hostel Casablanca

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • +

      Posebno ljubazno osoblje, udovoljava svakom zahtjevu. Polozaj super!!!

    15. veljače 2017.
    PATRICIA Hrvatska
  • Hotel Villa Nadin

    Mostar, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • +

      sve je savrseno!! uredan moderan hotel i ugodno osoblje!

    2. siječnja 2017.
    marijana Hrvatska
  • Feels Like Home Apartments

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • +

      Domaćini izuzetno ljubazni, sve uredno i čisto, lokacija odlična, moje preporuke :)

    19. veljače 2017.
    Nikolina Hrvatska
  • Casa V Luxury Apartments

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • +

      Ljubaznost,gosp.Danka

    28. siječnja 2017.
    Pero Hrvatska
  • Apartments Tony

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • +

      Ljubazno i pristupacno osoblje. Apartman je lijepo i jednostavno uređen. Vrlo uredno i udobno.

    6. veljače 2017.
    DarkoH Hrvatska
  • House Ivana

    Rakovica, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      Topla soba, udoban krevet i dobra domaćica. :)

    19. veljače 2017.
    Denis Povodnja Hrvatska
  • Hotel Luburić

    Međugorje, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,5
    • +

      Prijem i ljubaznost osoblja,mir,higijena prostora i hrana.

    • -

      Hotel nema istaknutu reklamu ni putokaz pa tako da smo neko vrijeme kružili i morali pitati prolaznike da bi nas uputili do cilja. Nema TV.

    27. rujna 2016.
    Željko Hrvatska
  • Livris Hotel

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • +

      ugodan ambijent, ljubazno osoblje

    21. veljače 2017.
    ines1101 Hrvatska
  • BVB Rooms Split

    Split, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • +

      Jako ugodni i lijepi apartmani

    21. veljače 2017.
    Kapula Kapula Hrvatska
  • Rooms Zagreb 17

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • +

      Sve je bilo fenomenalno!

    • -

      Sve mi se svidjelo.

    19. veljače 2017.
    Ana Hrvatska
  • Log In Rooms

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • +

      Interijer je predivan, u isti je ulozeno puno truda i paznje. Cistoca je na vrhunskoj razini kao i ljubaznost i susretljivost domacina koji su tu za vas u bilo kojoj situaciji. Hvala na svemu i sigurno se vidimo opet!!! :-)

    • -

      Sve je bilo savrseno, nemam zamjerki.

    20. siječnja 2017.
    Petra Hrvatska
  • Sira Grande Hotel & Spa

    Patong Beach, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 7,7
    • +

      Blizina Arene za Tajlandski boks.

    2. veljače 2017.
    Ana Hrvatska
  • Marina Bay Sands

    Singapur, Singapur

    Prosječna ocjena gostiju: 8,7
    • +

      Infinity pool

    12. travnja 2016.
    Anonimno Hrvatska
  • Rambuttri Village Plaza

    Bangkok, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 7,5
    • +

      Polozaj i ambijent Uredjeno u domacem stilu

    • -

      Netocne informacije na bookingu o sobi Dobila sam losiju sobu od one na slici koju sam rezervirala Jedan rucnik tijekom dana i jedan toaletni pribor za dvije osobe

    1. veljače 2017.
    Nermina Sarac Hrvatska
  • Rikka Inn

    Bangkok, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 7,1
    • +

      Osoblje recepcije je ljubazno i svi dogovori sa njima su ispoštovani.

    • -

      Mogla je biti bolja čistoća kupatila. Previše je bučno. Buka koja dolazi sa ulice kao i buka koju su pravili sami gosti hotela.

    7. veljače 2016.
    Darko Hrvatska
  • D&D Inn

    Bangkok, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 6,6
    • +

      Bazen i zabava

    • -

      Prevelika buka

    31. prosinca 2016.
    Kristijan Hrvatska

Popularne recenzije

  • Austria Trend Hotel Ananas Wien

    Beč, Austrija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,2
    • +

      lokacija

    • -

      doručak je nekada bio puno bolji

    5. travnja 2015.
    igor Hrvatska
  • Aparthotel Miramare

    Makarska, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,1
    • +

      very nice hotel with garage and small spa! Everything you need for relaxing stop. Dogs are here really wellcome! Personel very polite and ready to help!

    14. travnja 2015.
    Karlo Hrvatska
  • Rixos Libertas Dubrovnik

    Dubrovnik, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,8
    • +

      Lokacija hotela je savršena. Šetnja od hotela do Straduna pruža jedinstveni doživljaj. Hrana odlična, veliki izbor. Osoblje ljubazno i uvijek na usluzi.

    • -

      Čistoća bi mogla biti malo bolja.

    26. travnja 2015.
    Anonimno Hrvatska