provjerenih recenzija stvarnih gostiju

Kako funkcionira?

  • 1

    Sve počinje rezervacijom

    Recenziju možete poslati isključivo nakon ostvarene rezervacije. Na taj način možemo biti sigurni da recenzije na našoj stranici potječu od stvarnih gostiju koji su zaista boravili u ocijenjenom smještajnom objektu.

  • 2

    Slijedi boravak

    Naši gosti borave u objektu i ocjenjuju razinu buke u sobama, ljubaznost osoblja i još mnogo toga.

  • I na kraju, recenzija

    Nakon boravka, gosti nam šalju svoje mišljenje. Prije objavljivanja na našoj stranici, sve recenzije provjeravamo kako bismo izbjegli lažne recenzije i neprimjerene komentare.

Top zemlje

  • Emirates Grand Hotel Apartments

    - „Very clean, great location, a bit noisy with open windows, but that's Dubai.”

  • Vulcan Hotel

    - „miran kraj, ugodan za odmor. Lokacija dovoljno blizu cenra.”

  • Hotel Regina

    - „near metro, breakfast, wifi”

  • Chelsea Hotel Toronto

    - „Hotel je u samom centru..ljubazno osoblje,sobe i kreveti odlicni!”

  • Hermes Hotel Oldenburg

    - „Sve je bilo zaista odlično!”

  • Alcaravaneras Hostel

    - „Sve mi se jako svidjelo”

  • Into Paris Victor Hugo

    - „Najviše pogled. Lokacija objekta je odlična.”

  • Rennie Mackintosh Hotel - Central Station

    - „ljubaznost osoblja, udobnost, položaj”

  • Studios Kaintas

    - „sve je super.za porodicu sa malom djecom,idealno.”

  • Citadines Kuta Beach Bali

    - „Pozicija na plazi, nasmijano osoblje spremno uvijek pomoc, odlicna hrana, bazen na krovu, blizina restorana, centra...”

  • Appartamento San Niccolò

    - „Lokacija odlicna, vlasnik profesionalac, ljubazan, tocan”

  • Urbain Hiroshima Executive

    - „blizina postaje ,moderen nov hotel”

  • Invito Hotel Suites

    - „Staff, room, position”

  • Hotel The Bird

    - „Odlična lokacija hotela - 10-15 minuta hoda do najvažnijih lokacija. Sobe su čiste i uredne - hotel je novouređen i namješten sa stilom. Wi-fi signal dostupan u sobama.”

  • Łucka Residence

    - „Miran,čist objekt i blizina centra grada”

  • Hotel Casa da Calçada Relais & Chateaux

    - „sadrzaj hotela pruza mogucnosti za idealan odmor nakon obilaska prekrasne okolice”

  • Courtyard by Marriott St. Petersburg Pushkin

    - „Central location, excellent breakfast, fitness centar”

  • Promtsuk Buri

    - „Prekrasan ambijent, čistoća i udobnost bungalova, preljubazno i simpatično osoblje, obiteljska atmosfera, uslužnost, ukusna hrana, prelijepa plaža”

  • Régie Ottoman Istanbul - Special Category

    - „Sve je bilo perfektno, lokacija, osoblje, hrana...Toplo preporucujem...”

  • Dharma Home Suites Brickell Miami at One Broadway

    - „Pozitivno i odlično iskustvo sa cjelokupnom ponudom u hotelu, osobljem, parkingom i samim apartmanom. Fasciniran sam bio pogledom sa balkona na 35om katu!!!”

Nedavne recenzije

Objekti ocijenjeni kao popularni

  • Oceanija
  • Sjeverna Amerika
  • Europa
  • Bliski istok
  • Afrika
  • Azija
  • Južna Amerika
  • Karibi
  • Moda Camp

    Merzouga, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • +

      Savrsen spoj prirode, avanture, ljudi i ukusa za fenomenalnu cijenu. Dozivljaj za sva cula i uspomena za citav zivot. Muhamed to sve vodi s ljubavlju i zadovoljstvom koje prenosi na svoje goste. Nase kamile su se zvale Bob i Jimmy (Marley & Hendrix) tako da kreativnosti ne manjka ni na jednom polju. Sve pohvale! :)

    17. travnja 2015.
    Nikolina Austrija
  • Palais Khum

    Marakeš, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • +

      Ovo je zaista oaza u sred Medine. Nalazi se u najlepsem delu, vrlo lako za snalazenje. Trg Jamaa el Fna je na maksimum 10 minuta kroz karakteristicne ulice medine. Sam riad je fantastican. Sobe su prelepo uredjene i veoma ciste. O svakom detalju su vodili racuna. Dvoriste je divno a terasa bozanstvena. Restoran je isto za preporuku. Cene su evropske ali nista vise od drugih restorana tog tipa a hrana je ovde zaista izvrsna ("tagine" od jagnjetine sa suvim sljivama i bademima). Definitivno bih ovde odesla ponovo, za svaku preporuku!!!

    18. siječnja 2015.
    Tamara Srbija
  • Riad Bayti

    Marakeš, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      Put do glavnog trga vodi kroz zanimljive uličice s dućanima začina. Riad je udoban i tih, soba prostrana. Obroci su dobri, mogu se unaprijed naručiti. Osoblje je ugodno i ljubazno, a nenametljivo. Preko domaćina može se organizirati prijevoz ili izlet. Dobro govore engleski i francuski. Terasa na krovu je odlična za večernja odmaranja. Jednako tako ugodno je i dvorište s bazenićem. Sobe su klimatizirane i ugodno svježe.

    17. srpnja 2015.
    Marijana Hrvatska
  • Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort

    Sharm El Sheikh, Egipat

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • +

      Hrana, položaj hotela, osoblje, soba s ulazom u bazen....

    • -

      loš WiFi

    29. svibnja 2015.
    Daliborka Hrvatska
  • Sands Suites Resort & Spa

    Flic-en-Flac, Mauricijus

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      Osoblje je predivno, kvaliteta hrane, lokacija i povezanost te raznovrsnost sadržaja i izleta

    28. srpnja 2015.
    Ivana Hrvatska
  • Riad Awa

    Marakeš, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      Very friendly staff, accessible with car, great location (outside the crazy Medina, but still on a walking distance), lovely breakfast... I would stay there again.

    • -

      WiFi generally works fine, but shorter outages might happen a few times per day; They do not take AMEX although that card was listed on booking.com as a normal payment method in this hotel.

    2. srpnja 2014.
    Kresimir Hrvatska
  • Dar Hannan

    Chefchaouene, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 8,7
    • +

      Položaj hotela je odličan; domaćin je bio jako susretljiv, ljubazan; Doručak na terasi - obilan i ukusan.

    • -

      Slabo govore engleski jezik, više su orijentirani na španjolske turiste.

    17. travnja 2015.
    IVANA Hrvatska
  • Hotel Marmar

    Ouarzazate, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • +

      Osoblje je odlicno, svi su od pomoći u bilo koje doba dana ili noci- pranje veša, upute kako doci do muzeja, najbolja hrana. Za svaku pohvalu. Doručak je najbolji, za razliku od ostalih hotela, dobijete na izbor i vruću čokoladu, i imaju topli kruh direktno iz pekare. / best breakfast-fresh bread and hot chocolate. Best personnel which is helpful in any situation possible, with a smile on their face. Nice rooms, peaceful and easy to find.

    • -

      Nema lifta. No elevator.

    24. listopada 2014.
    Photogramma Hrvatska
  • Hôtel Marrakech Le Semiramis

    Marakeš, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 6,8
    • +

      Palme i prekrasan bazen,čista voda.

    • -

      U sobama je slaba konekcija interneta,na hodniku super,morao sam na hodnik da bi mogao koristiti skyp.

    1. travnja 2015.
    Malnar Hrvatska
  • DoubleTree by Hilton Dar es Salaam Oysterbay

    Dar es Salaam, Ujedinjena Republika Tanzanija

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • +

      Ljudi personal

    • -

      Transport preskup

    17. siječnja 2015.
    Zdravko Hrvatska
  • Dar Titrit

    Marakeš, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • +

      izvanredno i vrlo susretljivo osoblje,čistoća,udobne sobe

    • -

      jednoličan doručak

    8. kolovoza 2015.
    mladen Hrvatska
  • LiT BANGKOK Hotel

    Bangkok, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 8,7
    • +

      Odličan hotel, osoblje i pozicija

    29. listopada 2015.
    Aleksandra Hrvatska
  • Marina Bay Sands

    Singapur, Singapur

    Prosječna ocjena gostiju: 8,7
    • +

      Vrhunska usluga

    6. siječnja 2016.
    Robert Hrvatska
  • D&D Inn

    Bangkok, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 6,5
    • +

      Sve je jako blizu za razgledavanje i shoping

    • -

      Radovi u hotelu

    1. listopada 2015.
    Denis Hrvatska
  • Rambuttri Village Plaza

    Bangkok, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 7,3
    • +

      Odlican polozaj,blizina dobrih povoljnih restorana,masaza. Bez obzira na zivu ulicu u sobama je tiho i ne dopire nikakva buka.2 bazena svakako su dodatni plus.Sobe su osnovne ali imaju sef,interenet i kabelsku...sasvim dovoljno za ono malo slobodnog vremena koje provedemo u njoj,

    • -

      Internet moze koristiti samo jedna osoba..

    6. siječnja 2015.
    Blazenka Hrvatska
  • Hotel Regina

    Rio de Janeiro,

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
  • Pousada Favela Cantagalo

    Rio de Janeiro, Brazil

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • +

      vse mi je bilo všeč..zajtrk, soba s čudovitim pogledom..lokacija...prijaznost gostiteljev ..predvsem okolje..pogled s terase...ahja..priporočam vsem, kateri želijo doživeti pravo Brazilijo...v bližini Copacabane, Ipaneme, javnih prevozov.. skratka življenje sredi favele-domačinov...se še vrnemo..:)

    13. travnja 2015.
    Ivan Slovenija
  • Hotel Rio Lancaster

    Rio de Janeiro, Brazil

    Prosječna ocjena gostiju: 7,6
    • +

      sve je bilo super,ogroman udoban krevet,prevelika soba božanstven pogled ,dobar dorućak ,ljubazno osoblje.ovaj hotel bi preporućila svima jer cijena nije prevelika sobzirom na lokaciju .jedino bi u ovom hotelu trebalo malo moderniji namještaj ali pošto je sve besprijekorno ćisto iako je kada stara ali je čista sve se to zanemaruje!

    5. veljače 2015.
    INGA Hrvatska
  • B&B El Jardin

    Nazca, Peru

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • +

      Sve,a posebno vlasnici

    30. studenog 2014.
    andelka Hrvatska
  • Paulista Garden Hotel

    Sao Paulo, Brazil

    Prosječna ocjena gostiju: 6,9
    • +

      Pozicijao

    • -

      Osoblje nezna engleski

    6. srpnja 2014.
    Mario Hrvatska
  • Hostal Tukos La Casa Real

    Potosí, Bolivija

    Prosječna ocjena gostiju: 7,8
    • +

      U sklopu hotela je i agencija, koja nam je organizirala posjet Cerro Rico (stigli smo kasno navecer, inace ne bi stigli ici u rudnik)

    • -

      nista posebno

    29. rujna 2014.
    Darko Hrvatska
  • Central Hotel Bonaire

    Kralendijk, Bonaire, Sv. Eustahije i Saba

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      uređenje je jednostavno,ali vrlo funkcionalno.Sobe imaju pogled na panoramu čitavog mjesta.Osoblje je izuztno uslužno i profesinalno,te govori više stranih jezika.

    21. siječnja 2015.
    ivan Hrvatska
  • Vista Sol Punta Cana All Inclusive

    Punta Cana, Dominikanska Republika

    Prosječna ocjena gostiju: 7,8
    • +

      Everything about this hotel is excellent.We had a beautiful big and clean room. The food was delicious.The staff was nice and polite. Only problem is that many of them don't speak English.The hotel is very safe and comfortable.

    • -

      Everything was ok.Just one little thing: the staff on the reception should speak fluently English and be faster in solving problems.They take everything easy and very slow.

    22. kolovoza 2014.
    Sanja Hrvatska
  • Casa Conde Hotel Boutique

    Santo Domingo, Dominikanska Republika

    Prosječna ocjena gostiju: 8
    • +

      Hotel se nalazi u glavnoj ulici, turisticke zone Santa Dominga, tako da vam je sve sto se moze videti na dohvat ruke. Sve je sredjeno i čisto, internet je sasvim ok i signal je jak i u sobama.

    6. ožujka 2015.
    Vladimir Švicarska

Popularne recenzije

  • Hotel Slovenska Plaža

    Budva, Crna Gora

    Prosječna ocjena gostiju: 7,4
    • +

      Kompletna usluga u objektu Slovenska plaža je za svaku pohvalu. Od srdačnog prijema na recepciji, do ljubaznog osoblja. Smještaj u tipskim vilama je upravo prilagođen kvalitetnom odmoru, ali i sadržaji koji se nude u kompleksu. Gost nema potrebe napuštati kompleks

    8. rujna 2014.
    Nikica Hrvatska
  • Hotel Forum

    Sofija, Bugarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • +

      Sve je bilo ok

    24. listopada 2014.
    LAMPALO Hrvatska
  • Wellness Hotel Step

    Prag, Republika Češka

    Prosječna ocjena gostiju: 7,7
    • +

      U hotelu ima mnogo sadrzaja, dorucak je dosta dobar i veliki izbor, blizu javnog prijevoza dobro povezan centrom bus-metro

    • -

      Cistoca hotela nije zadivljujuca i osoblje nezna strane jezike, ne propurecujem nikako masazu u hotelu

    3. studenog 2014.
    Paolo Hrvatska
  • Austria Trend Hotel Ananas Wien

    Beč, Austrija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • +

      lokacija

    • -

      doručak je nekada bio puno bolji

    5. travnja 2015.
    igor Hrvatska
  • Solaris Resort

    Vrnjačka Banja, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,7
    • +

      Ukratko,Odlicni ste.

    4. siječnja 2015.
    boxica Srbija
  • Guesthouse Lucic

    Jahorina, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,1
    • +

      Nemam zamjerke. Lokacija odlična, sve je blizu. Osoblje vrlo ljubazno. Hrana odlična. Za te novce definitivno best buy...

    15. veljače 2015.
    Marin Hrvatska
  • Sentido Tara Hotel

    Budva, Crna Gora

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • +

      My stay at Tara Hotel was pure delight! Just 50 m from private beach, sea was amazingly clean and you can always use pool if you prefer! Staff was very friendly and at disposal! Food for breakfast and dinner was preety good! A real vacation, it was worth every penny:-)

    • -

      WiFi was terrible, it is free only in the lobby and pool, but in rooms you have to pay:-/ don't use taxy if you go to Budva, they are way too expensive, better use your car!

    1. rujna 2014.
    Berin Bosna i Hercegovina
  • Hotel Plaza

    Mestre, Italija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • +

      Polozaj hotela!

    • -

      Sobe, kreveti su kao u bolnicama, hrana losa.

    25. srpnja 2014.
    Zeljko Bosna i Hercegovina
  • Pelli Hotel

    Pefkohori, Grčka

    Prosječna ocjena gostiju: 5,3
    • +

      Ima bazen, lokacija je dobra, na glavnoj ulici, ali osjecaj kao da nije, dosta tiho. Blizina plaze nije losa.

    • -

      WC katastrofa, nevjerovatno lose malih dimenzija, za osobe do 55 kg i prljavo, sve je previse staro i nabacano, samo da ima. Jeftino ali ustvari skupo za ono sto ima. Ko im dade zvjezdice. Bar da je cisto sve bi bilo ok. Ako neko treba slike mogu da posaljem.

    24. rujna 2014.
    Zoran Bosna i Hercegovina
  • Aparthotel Miramare

    Makarska, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • +

      very nice hotel with garage and small spa! Everything you need for relaxing stop. Dogs are here really wellcome! Personel very polite and ready to help!

    14. travnja 2015.
    Karlo Hrvatska
  • Rixos Libertas Dubrovnik

    Dubrovnik, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • +

      Lokacija hotela je savršena. Šetnja od hotela do Straduna pruža jedinstveni doživljaj. Hrana odlična, veliki izbor. Osoblje ljubazno i uvijek na usluzi.

    • -

      Čistoća bi mogla biti malo bolja.

    26. travnja 2015.
    Anonimno Hrvatska
Odaberite datum prijave
Odaberite datum odjave
Učitavanje

Unesite svoju adresu e-pošte i ponovno ćemo vam poslati potvrdu rezervacije

Molimo vas, unesite valjanu e-mail adresu

Poslali smo tražene potvrde rezervacije na adresu

Molimo, imajte na umu da slanje poruke može trajati do 10 minuta

Žao nam je, ali nismo u mogućnosti poslati vam tražene potvrde rezervacija

Uredi postojeću rezervaciju

  • Izmijenite datume
  • Uredite podatke o gostu
  • Kontaktirajte objekt
  • Prijeđite u bolju jedinicu
  • Otkažite rezervaciju
  • I još mnogo toga...