provjerenih recenzija stvarnih gostiju

Kako funkcionira?

  • 1

    Sve počinje rezervacijom

    Recenziju možete poslati isključivo nakon ostvarene rezervacije. Na taj način možemo biti sigurni da recenzije na našoj stranici potječu od stvarnih gostiju koji su zaista boravili u ocijenjenom smještajnom objektu.

  • 2

    Slijedi boravak

    Naši gosti borave u objektu i ocjenjuju razinu buke u sobama, ljubaznost osoblja i još mnogo toga.

  • 3

    I na kraju, recenzija

    Nakon boravka, gosti nam šalju svoje mišljenje. Prije objavljivanja na našoj stranici, sve recenzije provjeravamo kako bismo izbjegli lažne recenzije i neprimjerene komentare.

Nedavne recenzije

  • Apartments Ivanović

    Budva, Crna Gora

    Od

    HRK 189
    Prosječna ocjena gostiju: 9,2
    • +

      Svakako moje preporuke, super smjestaj! Osoblje odlicno!!!

    • 28. svibnja 2015.

    • VLATKA
    • Hrvatska
  • BEST WESTERN Hotel Sonne

    Lienz, Austrija

    Od

    HRK 470
    Prosječna ocjena gostiju: 7,7
    • +

      lokacija hotela izvrsna, u samom centru Lienza, parking u podzemnoj garaži obezbijedjen, soba vrlo cista i udobna, doručak u hotelu na bazi švedskog stola- ocjena 10 za kvalitetu u odnosu na utrošeni novac

    • 28. svibnja 2015.

    • Dragana
    • Bosna i Hercegovina
  • Melia Galgos

    Madrid, Španjolska

    Od

    HRK 709
    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • +

      Pozicija hotela, čistoća

    • 28. svibnja 2015.

    • petar
    • Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • +

      Apartman je vrlo ugodan, ima sve što je potrebno za ugodan boravak. Odiše "francuskim"šarmom. Lokacija je savršena,čim izađete iz kuće nađete se u prekrasnoj ulici, prepunoj restorančića, pekarnica. kafeterija.Sve djeluje vrlo intimno i lijepo, gotovo da nismo koristili metro ni taksi jer su sve važnije atrakcije nadohvat ruke. Usluga je vrlo profesionalna, zahvaljujem na zaboravljenom novčaniku koji me čekao na putnim torbsama u uredu!

    • 28. svibnja 2015.

    • Marina
    • Hrvatska
  • Holiday Inn Express London Stansted

    Stansted Mountfitchet, Ujedinjeno Kraljevstvo

    Od

    HRK 711
    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • +

      Čistoća sobe i udobnost kreveta,

    • -

      Smatramo da je previsoka cijena za prijevoz od aerodroma do hotela.

    • 28. svibnja 2015.

    • Miloslav
    • Hrvatska
  • Denis Hotel and Bungalows

    Korinós, Grčka

    Od

    HRK 152
    Prosječna ocjena gostiju: 7,7
    • +

      osecaj da je priroda svuda oko nas

    • -

      da bazan ima topliju vodu

    • 28. svibnja 2015.

    • Toma
    • Švicarska
  • Le Petit Prince

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Od

    HRK 265
    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • +

      Sena i Dzana su jednostavno divne osobe i ugostiteljice. Jako su obazrive i primjete sta svaki gost voli i to ugadjaju. Vec drugog jutra nasi maleni sinovi su imali omiljene jagode na stolu, moj muz omiljeni kruh, ja omiljenu kafu, sudzuk itd! Mi smo se osjecal kao da smo im posebno dragi gosti, a znamo i vjerujemo da se svaki gost tako osjeca - posebnim! Jednostavno ste divne, tople i dajete sve od sebe da bi se svako osjecao kao kod kuce!!

    • 28. svibnja 2015.

    • Halida
    • Francuska
  • Apartments Lounger Frkovic

    Crikvenica, Hrvatska

    Od

    HRK 265
    Prosječna ocjena gostiju: 8,2
    • +

      Lokacija, ljubaznost i čistoča su odlični.

    • -

      Pomalo neudoban krevet i kuhinja koja nije bila kao na slici nego novija ali manja. Premali televizor.

    • 28. svibnja 2015.

    • Filip
    • Hrvatska

Objekti ocijenjeni kao popularni

  • Europa
  • Aparthotel Miramare

    Makarska, Hrvatska

    Od

    HRK 898
    Prosječna ocjena gostiju: 9.3
    • +

      Cistocai udobnost

    • -

      Nemam neke ozbiljne zamjerke

    • 5. svibnja 2015.

    • dzevad
    • Bosna i Hercegovina
  • Prosječna ocjena gostiju: 9.1
    • +

      Osoblje je izuzetno susretljivo, lokacija savršena, pogled, čisto i uredno.Bravo!

    • -

      Nema

    • 11. svibnja 2015.

    • vedrana
    • Bosna i Hercegovina
  • Hotel Lone

    Rovinj, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9.3
    • +

      Hrana, welness, osoblje

    • -

      Nema nikavih zabavnih sadržaja

    • 12. travnja 2015.

    • Boris
    • Hrvatska
  • Hostel Shappy

    Zagreb, Hrvatska

    Od

    HRK 116
    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      Kvart

    • -

      Kišaaaa

    • 25. svibnja 2015.

    • Marina
    • Hrvatska
  • Hotel 9

    Zagreb, Hrvatska

    Od

    HRK 627
    Prosječna ocjena gostiju: 9.1
    • +

      Sobe su uredne i udobne, osoblje jako uslužno i ljubazno.

    • -

      Ne baš bogat izbor namirnica za doručak s obzirom na cijenu smještaja, naplata garaže...u sobi nedostaje pegla i toaletni set....naplata smještaja prije dolaska u Hotel...

    • 10. svibnja 2015.

    • Željka
    • Hrvatska
  • Hotel Jagerhorn

    Zagreb, Hrvatska

    Od

    HRK 679
    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      Lokacija, osoblje, odličan doručak

    • 24. ožujka 2015.

    • anita
    • Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9.1
    • +

      Siguran parking, tako reći centar grada

    • 15. svibnja 2015.

    • Branko
    • Hrvatska
  • Cool Rooms Zagreb Airport

    Velika Gorica, Hrvatska

    Od

    HRK 303
    Prosječna ocjena gostiju: 8.6
    • +

      Usluga, blizina zračnoj luci, mogućnost transporta do nje.

    • 13. svibnja 2015.

    • Tatjana
    • Hrvatska
  • Palace Hotel Zagreb

    Zagreb, Hrvatska

    Od

    HRK 546
    Prosječna ocjena gostiju: 8.7
    • +

      Novo sto je uvedeno je TAXI sluzba u sklopu hotela. Dakle sad ako i nesto zaboravite u taxiju u dolasku ili odlasku mozete mirne savjesti nazvati telefonom i rijesiti problem! Osim toga mozete nazvati hotel da vas vozac doceka pri slijetanju sto je do sada bio problem kod ovih Velikogoricanskih lobi-taxista! - Za ovu akciju palac gore!

    • -

      Cijena uvedene taxi sluzbe do aerodroma iznosi 200 HRK dok neki uzmu cca. 130 HRK. E sad kom se svidja a kom ne...

    • 17. svibnja 2015.

    • Zoran
    • Njemačka
  • Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      Hotel i depadanse su renovirane prošle godine, ove godine je hrana bila fantastična, dakle čista petica!

    • -

      Jedini problem je što je ove godine bilo teško rezervisati bicikl s obzirom da su i hoteli Alga i Afrodita imali pravo na besplatnu rezervaciju a bicikla je vrlo malo za toliki broj gostiju.

    • 8. svibnja 2015.

    • Dejana
    • Bosna i Hercegovina
  • Hotel Milenij

    Opatija, Hrvatska

    Od

    HRK 750
    Prosječna ocjena gostiju: 9.1
    • +

      Hrana iuvrsna. Slasticarna vrhunska.

    • -

      Osoblje u restoranu malo usporeno.

    • 19. svibnja 2015.

    • Boško
    • Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 8.5
    • +

      Osoblje jako ljubazno, sobe čiste i uredne, blizina mora, veliki izbor hrane za doručak.

    • -

      Parking je u susjednom hotelu i mora se plaćat po danu

    • 17. svibnja 2015.

    • Ivana
    • Hrvatska
  • Hotel Antunovic Zagreb

    Zagreb, Hrvatska

    Od

    HRK 599
    Prosječna ocjena gostiju: 8.9
    • +

      Sve nam se svidjelo,ali stvarno bez ijedne zamjerke,a ne mogu da ne spomenem i doručak koji je po mjeri za sve jer ima sigurno preko 50 različitih jela tako da je za sve prihvatljivo,a cijene su pristupačne u baru Vertigo i u mini baru koji se nalazi u sobi,a bazen i hidromasažna su u cijeni.Garaža je ispod hotela i normalna je cijena za 24h(60kuna).Ukoliko budemo trebali boraviti u ZG drugi hotel nećemo tražiti.

    • 11. ožujka 2015.

    • Bojan
    • Bosna i Hercegovina
  • Hotel Adria

    Dubrovnik, Hrvatska

    Od

    HRK 621
    Prosječna ocjena gostiju: 8.5
    • +

      pristupacnost hotela,ljubazno osoblje u restoranu...

    • 15. travnja 2015.

    • Ivica
    • Hrvatska
  • Hotel Spa Golfer - LifeClass Terme Sveti Martin

    Sveti Martin na Muri, Hrvatska

    Od

    HRK 659
    Prosječna ocjena gostiju: 8.8
    • +

      Cistoca u sobi ok, posluga u restoranu je dobra, opca cistoca i osoblje ok

    • -

      Vanjski topli bazeni nisu u funkciji / bez najave kod rezervacije/, voda u velikom bazenu prilicno necista, ponuda hrane ne prilici hotelu sa 4 zvjezdice, narocito ponuda hrane za dorucak, jos skuplja vina / gotovo nitko ne pije vino/, u kraju poznatom po dobrim vinima, zasto?

    • 17. svibnja 2015.

    • Josip
    • Hrvatska
  • Hotel Dubrovnik

    Zagreb, Hrvatska

    Od

    HRK 607
    Prosječna ocjena gostiju: 8.6
    • +

      Ljubaznost i poslovan odnos osoblja

    • -

      Neprovetrenost recepcije

    • 4. svibnja 2015.

    • Murat
    • Srbija
  • Hotel Residence

    Zagreb, Hrvatska

    Od

    HRK 419
    Prosječna ocjena gostiju: 8.6
    • +

      Česti smo gosti ovog hotela, struktura je na izvrsnoj lokaciji te je bez sumnje ugodna za boravak, no u posljednje vrijeme ovaj hotel odaje dojam pada kvalitete, ne u smislu usluge,već u smislu uslužnosti.

    • -

      "Napomena" kod booking rezervacije je vrlo važna i za gosta i za osoblje recepcije te ukoliko se ispoštuje, drugi propusti su katkad zanemarivi. Napomena je zanemarena, a propusta je bilo. Mišljenja smo da ugodnost boravka čini velikim dijelom upravo osoblje. Napomena: Sirni namaz je bio kvaran, ali ne zbog roka trajanja već zbog izloženosti na dnevnoj temperaturi pa savjetujem da se obrati pažnja.

    • 14. travnja 2015.

    • Lea
    • Hrvatska
  • Hotel International

    Zagreb, Hrvatska

    Od

    HRK 599
    Prosječna ocjena gostiju: 8.4
    • +

      Sve mi se svidjelo,a osoblje je za 10

    • -

      Nema lose iskustvo

    • 26. svibnja 2015.

    • MURIS
    • Bosna i Hercegovina
  • Art Hotel Like

    Zagreb, Hrvatska

    Od

    HRK 573
    Prosječna ocjena gostiju: 8.6
    • +

      Sve za 10

    • 22. svibnja 2015.

    • Tomislav
    • Slovenija
  • Taban Hostel

    Zagreb, Hrvatska

    Od

    HRK 106
    Prosječna ocjena gostiju: 8.1
    • +

      Osoblje na recepciji je vrlo ugodno i od velike pomoci pri snalazenju po gradu. :)

    • 10. svibnja 2015.

    • Jura
    • Makedonija
  • Radon Plaza

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Od

    HRK 644
    Prosječna ocjena gostiju: 8
    • +

      sve je fantasticno

    • 10. travnja 2015.

    • Srđan
    • Crna Gora
  • Hotel Jadran

    Zagreb, Hrvatska

    Od

    HRK 455
    Prosječna ocjena gostiju: 8
    • +

      Položaj hotela

    • -

      Urlanje ispred hotela cijelu noć.

    • 19. svibnja 2015.

    • Robert
    • Hrvatska
  • Hotel Jugoslavija

    Beograd, Srbija

    Od

    HRK 269
    Prosječna ocjena gostiju: 7.8
    • +

      Lokacija, Parking, Osoblje, Wi Fi..

    • -

      Izrazito tvrd krevet i staromodno kupatilo ( kada je već prevaziđen sadržaj )

    • 19. ožujka 2015.

    • Dražen
    • Bosna i Hercegovina
  • Lenas Donau Hotel

    Beč, Austrija

    Od

    HRK 296
    Prosječna ocjena gostiju: 7.7
    • +

      Dobra pozicija hotela blizu metro, ukratko ekstra

    • 24. veljače 2015.

    • dzemaludin
    • Bosna i Hercegovina
  • Hotel Palace Bellevue Opatija

    Opatija, Hrvatska

    Od

    HRK 402
    Prosječna ocjena gostiju: 7.9
    • +

      Veoma ljubazno osoblje!

    • 12. svibnja 2015.

    • Darijan
    • Bosna i Hercegovina
  • Hotel Ivka

    Dubrovnik, Hrvatska

    Od

    HRK 552
    Prosječna ocjena gostiju: 7.6
    • +

      Položaj.Ljubazno osoblje.

    • -

      Toga nema,sve najbolje

    • 10. svibnja 2015.

    • Edi
    • Hrvatska
  • Apartments Regina - LifeClass Terme Sveti Martin

    Sveti Martin na Muri, Hrvatska

    Od

    HRK 341
    Prosječna ocjena gostiju: 7.9
    • +

      Sadrzaji, hrana

    • -

      Ostecenja na plocicama i u aparmanima i na bazenima, odlijepljene plocice, na kojima su djeca skoro pala

    • 5. svibnja 2015.

    • sandra
    • Hrvatska
  • Panorama Zagreb Hotel

    Zagreb, Hrvatska

    Od

    HRK 488
    Prosječna ocjena gostiju: 7.8
    • +

      Najviše mi se svidjela ljubaznost osoblja i udobnost kreveta

    • -

      Cijena doručka po osobi 90 KN. Puno bolje bi izgledalo noćenje s doručkom 500 kN za bračni par

    • 10. veljače 2015.

    • neven
    • Hrvatska
  • Hotel Opatija

    Opatija, Hrvatska

    Od

    HRK 258
    Prosječna ocjena gostiju: 7.2
    • +

      Odlicna lokacija, isto takvo osoblje, sobe pristojne, tople. Iznenadio me jako velik broj gostiju u hotelu (veljaca)

    • -

      Wi-fi samo na recepciji, nema u sobi

    • 24. veljače 2015.

    • mladen
    • Hrvatska
  • Garden Hotel

    Zagreb, Hrvatska

    Od

    HRK 329
    Prosječna ocjena gostiju: 7.7
    • +

      Blizina centra grada.

    • -

      Blizina tramvajske pruge. Buka koja zbog toga nastaje.

    • 27. travnja 2015.

    • Marija
    • Hrvatska

Popularne recenzije

  • Hotel Slovenska Plaža

    Budva, Crna Gora

    Od

    HRK 424
    Prosječna ocjena gostiju: 7,3
    • +

      Kompletna usluga u objektu Slovenska plaža je za svaku pohvalu. Od srdačnog prijema na recepciji, do ljubaznog osoblja. Smještaj u tipskim vilama je upravo prilagođen kvalitetnom odmoru, ali i sadržaji koji se nude u kompleksu. Gost nema potrebe napuštati kompleks

    • 8. rujna 2014.

    • Nikica
    • Hrvatska
  • Hotel Forum

    Sofija, Bugarska

    Od

    HRK 189
    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • +

      Sve je bilo ok

    • 24. listopada 2014.

    • LAMPALO
    • Hrvatska
  • Wellness Hotel Step

    Prag, Republika Češka

    Od

    HRK 212
    Prosječna ocjena gostiju: 7,6
    • +

      U hotelu ima mnogo sadrzaja, dorucak je dosta dobar i veliki izbor, blizu javnog prijevoza dobro povezan centrom bus-metro

    • -

      Cistoca hotela nije zadivljujuca i osoblje nezna strane jezike, ne propurecujem nikako masazu u hotelu

    • 3. studenog 2014.

    • Paolo
    • Hrvatska
  • Hotel Novi

    Herceg-Novi, Crna Gora

    Od

    HRK 379
    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • +

      Klima,položaj hotela izvan grada.Ljubaznost i susretljivost osoblja, mladost i ogromni entuzijazam svih uposlenika hotela!

    • -

      Hotel je smješten na pogrešnoj lokaciji,nema pratećih sadržaja,sportskih objekata(tenisko igralište,koš...),makadamski prilaz...

    • 22. kolovoza 2014.

    • Željko
    • Bosna i Hercegovina
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,2
    • +

      lokacija

    • -

      doručak je nekada bio puno bolji

    • 5. travnja 2015.

    • igor
    • Hrvatska
  • Solaris Resort

    Vrnjačka Banja, Srbija

    Od

    HRK 300
    Prosječna ocjena gostiju: 8,8
    • +

      Ukratko,Odlicni ste.

    • 4. siječnja 2015.

    • boxica
    • Srbija
  • Sentido Tara Hotel

    Budva, Crna Gora

    Od

    HRK 440
    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • +

      My stay at Tara Hotel was pure delight! Just 50 m from private beach, sea was amazingly clean and you can always use pool if you prefer! Staff was very friendly and at disposal! Food for breakfast and dinner was preety good! A real vacation, it was worth every penny:-)

    • -

      WiFi was terrible, it is free only in the lobby and pool, but in rooms you have to pay:-/ don't use taxy if you go to Budva, they are way too expensive, better use your car!

    • 1. rujna 2014.

    • Berin
    • Bosna i Hercegovina
  • Hotel Plaza

    Mestre, Italija

    Od

    HRK 641
    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • +

      Polozaj hotela!

    • -

      Sobe, kreveti su kao u bolnicama, hrana losa.

    • 25. srpnja 2014.

    • Zeljko
    • Bosna i Hercegovina
  • Aparthotel Miramare

    Makarska, Hrvatska

    Od

    HRK 898
    Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • +

      very nice hotel with garage and small spa! Everything you need for relaxing stop. Dogs are here really wellcome! Personel very polite and ready to help!

    • 14. travnja 2015.

    • Karlo
    • Hrvatska
  • Olympic Star Beach Hotel

    Néoi Póroi, Grčka

    Od

    HRK 467
    Prosječna ocjena gostiju: 8,7
    • +

      Dobro mesto za opustanje i odmor sa decom.Hotel je lociran na samoj plazi koja je odlicna za decu .Ljubazno osoblje posebno na recepciji,konformne i čiste sobe.Švedski sto za doručak je bogat i raznovrsan.

    • -

      Dečije igralište je malo i zapusteno

    • 30. lipnja 2014.

    • Marija
    • Srbija
  • Hotel Nessebar

    Nesebar, Bugarska

    Od

    HRK 197
    Prosječna ocjena gostiju: 7,6
    • +

      Pozicija hotela je odlična i prednost je što ima osiguran parking

    • -

      Derutan sanitarni čvor i namještaj. Krevet je neudoban.

    • 24. kolovoza 2013.

    • Anonimno
    • Hrvatska
  • Rixos Libertas Dubrovnik

    Dubrovnik, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • +

      Lokacija hotela je savršena. Šetnja od hotela do Straduna pruža jedinstveni doživljaj. Hrana odlična, veliki izbor. Osoblje ljubazno i uvijek na usluzi.

    • -

      Čistoća bi mogla biti malo bolja.

    • 26. travnja 2015.

    • Anonimno
    • Hrvatska

Unesite svoju adresu e-pošte i ponovno ćemo vam poslati potvrdu rezervacije

Molimo vas, unesite valjanu e-mail adresu

Poslali smo tražene potvrde rezervacije na adresu

Molimo, imajte na umu da slanje poruke može trajati do 10 minuta

Žao nam je, ali nismo u mogućnosti poslati vam tražene potvrde rezervacija