provjerenih recenzija stvarnih gostiju

Kako funkcionira?

  • 1

    Sve počinje rezervacijom

    Recenziju možete poslati isključivo nakon ostvarene rezervacije. Na taj način možemo biti sigurni da recenzije na našoj stranici potječu od stvarnih gostiju koji su zaista boravili u ocijenjenom smještajnom objektu.

  • 2

    Slijedi boravak

    Naši gosti borave u objektu i ocjenjuju razinu buke u sobama, ljubaznost osoblja i još mnogo toga.

  • I na kraju, recenzija

    Nakon boravka, gosti nam šalju svoje mišljenje. Prije objavljivanja na našoj stranici, sve recenzije provjeravamo kako bismo izbjegli lažne recenzije i neprimjerene komentare.

Nedavne recenzije

  • Royal Blue Hotel

    Dhërmi, Albanija

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      Mali, vrlo ugodan porodicni hotel, polozaj hotela na samoj obali, sve je izuzetno cisto i uredno, osoblje vrlo ljubazno, sve sobe sa terasom i pogledom na more. Plaza prekrasna, sljunkovita- idealno za one koji godisnji odmor zamisljaju sa puno sunca, mora i bez buke.

    • -

      U okolini prakticno nema posebnih turističkih sadrzaja, nema cak ni uredjene šetnice

    3. kolovoza 2015.
    NADA Bosna i Hercegovina
  • Hotel Bunčić Vrbovec

    Vrbovec, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • +

      Lijepa,nova struktura i fantastično osoblje na recepciji i restoranu. Za svaku pohvalu.

    3. kolovoza 2015.
    Darko5 Hrvatska
  • Accomodation Gina

    Zadar, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • +

      Blizina centra grada, urednost

    • -

      Preslaba klima, nije mogla ohladiti prostor...

    3. kolovoza 2015.
    Mijo Njemačka
  • Symposion Hotel Post

    Traunkirchen, Austrija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • +

      Drveni namjestaj, ugodjaj sobe, dovoljno prostora za 3 odrasle osobe

    3. kolovoza 2015.
    Nina Austrija
  • Apartments Bojanovic

    Sutomore, Crna Gora

    Prosječna ocjena gostiju: 8,8
    • +

      osoblje je jako ljubazno.... nisam puno zahtjevna ali mir je osiguran!

    • -

      slab wi-fi

    3. kolovoza 2015.
    emina Hrvatska
  • Camping Stoja

    Pula, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • +

      Animacija djjece dobro organizirano, kamp na prekrasnom mjestu ali jos uvijek misljenja da je to sve skupa preskupo

    3. kolovoza 2015.
    Stoja Hrvatska
  • Apartments Ana-Marin

    Kaštel Stari, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • +

      Tihomir je veoma ljubazan i njegova obitelj takodje. Blizu plaze i centra grada.

    3. kolovoza 2015.
    Emir Danska
  • Uni Elita Lux

    Niš, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • +

      velicina sobe

    3. kolovoza 2015.
    Milos Bosna i Hercegovina

Objekti ocijenjeni kao popularni

  • Azija
  • Afrika
  • Karibi
  • Oceanija
  • Europa
  • Južna Amerika
  • Bliski istok
  • Sjeverna Amerika
  • Prosječna ocjena gostiju: 5.6
    • +

      Local neighbourhood

    14. travnja 2015.
    Dalibor Bosna i Hercegovina
  • Aonang Viva Resort

    Aonang Beach, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 8.3
    • +

      Pozicija objekta, objekt besprijekorno čist. Osoblje izuzetno susretljivo, ljubazno i na usluzi.

    • -

      U noćnim satima u ovisnosti o klijenteli bilo je ponekad bučnije. Kad budemo opet bili gosti u tom objektu a biti ćemo i preporučamo ga svakom, tražit ćemo mirniji dio hotela.

    25. veljače 2015.
    zoran Hrvatska
  • Eastin Grand Hotel Sathorn

    Bangkok, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 9.2
    • +

      Jedan od najboljih hotela u kojima sam odsjeo, prostrane sobe sa super pogledom na grad, prekrasan bazen na 15. katu, jako usluzno i ljubazno osoblje

    • -

      nisam nasao nista lose

    1. prosinca 2014.
    Ivan Hrvatska
  • Blue Clouds Homestay

    Hoi An, Vijetnam

    Prosječna ocjena gostiju: 9.2
    • +

      This is best Guesthouse we ever see. Everything was great. Hosts were very nice and helpful, rooms so clean and location is great. Definitely we recomend this beautiful house.

    10. veljače 2015.
    Ivan Hrvatska
  • Golden Butterfly Villa

    Siem Reap, Kambodža

    Prosječna ocjena gostiju: 9.2
    • +

      Everything went smoothly, from check in, to check out. Clean, spacious room, great breakfast and friendly, efficient staff. One hour complimentary massage was a blessing after exploring the temples. Superb!!

    3. studenog 2014.
    VANA Hrvatska
  • LiT Bangkok Hotel

    Bangkok, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 8.7
    • +

      Sve, osoblje, smještaj, položaj u gradu

    12. studenog 2014.
    Aleksandra Indonezija
  • Almali Rawai Residences

    Rawai Beach, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      Urednost, stil, pogled,;osoblje

    1. kolovoza 2015.
    Božana Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 8.3
    • +

      sve....

    15. ožujka 2015.
    Keyo Hrvatska
  • Coconut Grove Boutique Residence

    Nai Harn Beach, Tajland

    Još nema recenzija
    • +

      Sve. Idealno mjesto za odmor i opuštanje.

    28. srpnja 2015.
    Božana Hrvatska
  • PlayHaus Thonglor

    Bangkok, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 8.6
    • +

      Recommend it to everyone, specially to couples. Beautifuly decorated hotel, feels like a musical film. Staff very kind, service like in 5 stars hotel.

    31. ožujka 2015.
    Teo Hrvatska
  • Silver Shade Guest House

    Gulhi, Maldivi

    Od

    Još nema recenzija
    • +

      Savrseno mijesto za odmor iz snova. Jednostavno RAJ na zemlji. If there is a paradise on earth, it is Gulhi Island. Everything is fantastic!!!

    19. travnja 2015.
    sinisabrkic Bosna i Hercegovina
  • Riad Bayti

    Marakeš, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 8.9
    • +

      Put do glavnog trga vodi kroz zanimljive uličice s dućanima začina. Riad je udoban i tih, soba prostrana. Obroci su dobri, mogu se unaprijed naručiti. Osoblje je ugodno i ljubazno, a nenametljivo. Preko domaćina može se organizirati prijevoz ili izlet. Dobro govore engleski i francuski. Terasa na krovu je odlična za večernja odmaranja. Jednako tako ugodno je i dvorište s bazenićem. Sobe su klimatizirane i ugodno svježe.

    17. srpnja 2015.
    Marijana Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 8.3
    • +

      Hrana, položaj hotela, osoblje, soba s ulazom u bazen....

    • -

      loš WiFi

    29. svibnja 2015.
    Daliborka Hrvatska
  • Moda Camp

    Merzouga, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 9.5
    • +

      Savrsen spoj prirode, avanture, ljudi i ukusa za fenomenalnu cijenu. Dozivljaj za sva cula i uspomena za citav zivot. Muhamed to sve vodi s ljubavlju i zadovoljstvom koje prenosi na svoje goste. Nase kamile su se zvale Bob i Jimmy (Marley & Hendrix) tako da kreativnosti ne manjka ni na jednom polju. Sve pohvale! :)

    17. travnja 2015.
    Nikolina Austrija
  • Palais Khum

    Marakeš, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 9.6
    • +

      Ovo je zaista oaza u sred Medine. Nalazi se u najlepsem delu, vrlo lako za snalazenje. Trg Jamaa el Fna je na maksimum 10 minuta kroz karakteristicne ulice medine. Sam riad je fantastican. Sobe su prelepo uredjene i veoma ciste. O svakom detalju su vodili racuna. Dvoriste je divno a terasa bozanstvena. Restoran je isto za preporuku. Cene su evropske ali nista vise od drugih restorana tog tipa a hrana je ovde zaista izvrsna ("tagine" od jagnjetine sa suvim sljivama i bademima). Definitivno bih ovde odesla ponovo, za svaku preporuku!!!

    18. siječnja 2015.
    Tamara Srbija
  • Sands Suites Resort & Spa

    Flic-en-Flac, Mauricijus

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      Osoblje je predivno, kvaliteta hrane, lokacija i povezanost te raznovrsnost sadržaja i izleta

    28. srpnja 2015.
    Ivana Hrvatska
  • Riad Awa

    Marakeš, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 8.9
    • +

      Very friendly staff, accessible with car, great location (outside the crazy Medina, but still on a walking distance), lovely breakfast... I would stay there again.

    • -

      WiFi generally works fine, but shorter outages might happen a few times per day; They do not take AMEX although that card was listed on booking.com as a normal payment method in this hotel.

    2. srpnja 2014.
    Kresimir Hrvatska
  • Dar Hannan

    Chefchaouene, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 8.9
    • +

      Položaj hotela je odličan; domaćin je bio jako susretljiv, ljubazan; Doručak na terasi - obilan i ukusan.

    • -

      Slabo govore engleski jezik, više su orijentirani na španjolske turiste.

    17. travnja 2015.
    IVANA Hrvatska
  • Hotel Marmar

    Ouarzazate, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 8
    • +

      Osoblje je odlicno, svi su od pomoći u bilo koje doba dana ili noci- pranje veša, upute kako doci do muzeja, najbolja hrana. Za svaku pohvalu. Doručak je najbolji, za razliku od ostalih hotela, dobijete na izbor i vruću čokoladu, i imaju topli kruh direktno iz pekare. / best breakfast-fresh bread and hot chocolate. Best personnel which is helpful in any situation possible, with a smile on their face. Nice rooms, peaceful and easy to find.

    • -

      Nema lifta. No elevator.

    24. listopada 2014.
    Photogramma Hrvatska
  • DoubleTree by Hilton Dar es Salaam Oysterbay

    Dar es Salaam, Ujedinjena Republika Tanzanija

    Prosječna ocjena gostiju: 8
    • +

      Ljudi personal

    • -

      Transport preskup

    17. siječnja 2015.
    Zdravko Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 6.8
    • +

      Palme i prekrasan bazen,čista voda.

    • -

      U sobama je slaba konekcija interneta,na hodniku super,morao sam na hodnik da bi mogao koristiti skyp.

    1. travnja 2015.
    Malnar Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 8.6
    • +

      mir i tisina

    • -

      daljina objekta

    28. veljače 2015.
    Mirsad Maroko
  • Riad Chalymar

    Marakeš, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 9.1
    • +

      Riad je ugodan i udoban. Ima lijepu terasu, idealnu za večernja opuštanja. Dvorište je malo ali ugodno. Soba je prostrana i krevet je velik, dug i udoban. Klima je dobra i okrenuta prema krevetu, što je ponekad super a nekad ne. Osoblje je uslužno.

    • -

      Put do trga je kratak, ali su uličice uske i nepregledne, a ne baš čiste, ali nije loše.

    17. srpnja 2015.
    Marijana Hrvatska
  • Central Hotel Bonaire

    Kralendijk, Bonaire, Sv. Eustahije i Saba

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      uređenje je jednostavno,ali vrlo funkcionalno.Sobe imaju pogled na panoramu čitavog mjesta.Osoblje je izuztno uslužno i profesinalno,te govori više stranih jezika.

    21. siječnja 2015.
    ivan Hrvatska
  • Vista Sol Punta Cana All Inclusive

    Punta Cana, Dominikanska Republika

    Prosječna ocjena gostiju: 7.8
    • +

      Everything about this hotel is excellent.We had a beautiful big and clean room. The food was delicious.The staff was nice and polite. Only problem is that many of them don't speak English.The hotel is very safe and comfortable.

    • -

      Everything was ok.Just one little thing: the staff on the reception should speak fluently English and be faster in solving problems.They take everything easy and very slow.

    22. kolovoza 2014.
    Sanja Hrvatska
  • Casa Conde Hotel Boutique

    Santo Domingo, Dominikanska Republika

    Prosječna ocjena gostiju: 8.2
    • +

      Hotel se nalazi u glavnoj ulici, turisticke zone Santa Dominga, tako da vam je sve sto se moze videti na dohvat ruke. Sve je sredjeno i čisto, internet je sasvim ok i signal je jak i u sobama.

    6. ožujka 2015.
    Vladimir Švicarska
  • Apartment Kala

    Biograd na Moru, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9.9
    • +

      Savrsena lokacija Apartman je super opremljen Za preporuciti :)

    24. srpnja 2015.
    Natasa Hrvatska
  • Apartment Nea

    Pula, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9.8
    • +

      lijepo uređen stan s ukusom i mjerom mali znaci pažnje (vino, voće, sokovi..) izvrsna lokacija u samom centru grada mirno i udobno

    1. travnja 2015.
    Sonja Hrvatska
  • Apartments Silmare

    Rabac, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9.5
    • +

      Sve

    7. lipnja 2015.
    damir Hrvatska
  • Apartments Deli

    Vrsi, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 8.6
    • +

      Mirno susjedstvo bez prometa noću , super za odmor te obilat doručak, a pošto sam bio sam mogao sam ugodno popričati s vedrim osobljem te mi besplatan wi-fi mi nije trebao ... :)

    9. lipnja 2015.
    ivan Hrvatska
  • Apartments Stars

    Zadar, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9.5
    • +

      Jako nam se svidjelo osoblje apartmana koje je jako usluzno i ljubazno. Ponajvise nam se svidjela lokacija apartmana koji je jako blizu centru grada Zadra... I naravno plaza koja se nalazi u blizini apartmana!

    28. ožujka 2015.
    Bozena Njemačka
  • Guest House Adria

    Sveti Filip i Jakov, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9.2
    • +

      Vrlo izražena gostoljubivost, jako ljubazni vlasnici, smještaj odličan i vrlo ugodna atmosfera tijekom cijelog boravka! Pohvale za uslugu i smještaj, samo tako nastavite. Svakako je za preporuku!

    • -

      Nema negativnih komentara.

    17. kolovoza 2014.
    Danijel Hrvatska
  • Abi Apartment

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9.7
    • +

      Fantasticna lokacija...moderan i veseo dizajn..vrhunska cistoca...sadrzajna i gostoljubiva dobrodoslica..go to Abi :)

    3. ožujka 2015.
    Silvija Hrvatska
  • Hotel Croatia

    Hvar, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 8
    • +

      lokacija, osoblje, hrana, jakuzi, priroda ...sve

    12. srpnja 2015.
    A&A Bosna i Hercegovina
  • Apartment Zeleni Val

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9.8
    • +

      SVIDJELO MI SE TO STO SAM SE OSJECAO KAO DOMA IMATE SVE ZA UPORABU

    14. srpnja 2015.
    emir Francuska
  • Apartment Eliana

    Zadar, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9.6
    • +

      Vrlo ugodan smještaj i gostoljubiv domaćin! S obzirom da je centar grada,apartman je smješten u vrlo mirnom kvartu,i sve znamenitosti su u neposrednoj blizini!Ukoliko ponovno budemo navraćali u Zadar,svakako ćemo opet odsjesti u ovom apartmanu.Sve pohvale!

    12. lipnja 2014.
    Nikola Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9.5
    • +

      Ljubaznost osoblja i odlicna pozicija. Uredenost soba. Pomoc osoblja kod pronalaska parkinga.

    • -

      Parking blizu objekta se placa po satu.

    18. lipnja 2014.
    Željka Hrvatska
  • Zagreb Dream Apartment

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9.7
    • +

      Apartman je prostran,sunčan i uredan s velikim balkonom. Vlasnici su ljubazni.

    7. srpnja 2015.
    Filip Hrvatska
  • Apartment Trnje

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9.6
    • +

      Novouredjeni apartman sa kompletnim sadrzajem. Parking u garazi. Odlicna lokacija za osobe koje ne koriste javni prijevoz.

    2. srpnja 2015.
    Darko Hrvatska
  • Apartment Diana

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9.4
    • +

      Nemamo nikakvih primjedbi, vlasnici su ljubazni i susretljivi, apartman udoban, cist, na odlicnoj lokaciji. Sve pohvale

    28. srpnja 2015.
    SB89 Bosna i Hercegovina
  • Prosječna ocjena gostiju: 9.3
    • +

      Sve je bilo super.

    25. ožujka 2015.
    Edita Sjedinjene Američke Države
  • Hostel Balkan Han

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Od

    HRK 91
    Prosječna ocjena gostiju: 9.4
    • +

      Prijateljski odnos domaćina, izvrsna lokacija, dizajn prostora, vrt,...

    6. lipnja 2015.
    Aleksandra Hrvatska
  • Judita Apartments & Rooms

    Međugorje, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9.3
    • +

      sve je odlično

    29. prosinca 2014.
    Miroslav Slovenija
  • Apartment Miaa

    Split, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9.9
    • +

      Ljubazni domaćin, udobnost,čistoća,blizina centra grada

    22. studenog 2014.
    LAMPALO Hrvatska
  • Apartment Claudia

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9.8
    • +

      Sve je besprekorno .jednom rjeciju besprekorno

    24. ožujka 2015.
    marijan Hrvatska
  • Hotel VIP

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9.7
    • +

      Sve kako treba biti,toplo preporucujem svima da izaberu ovaj obijekat. Osoblje odlicno smijestaj odlican usluga odlicna.

    28. srpnja 2015.
    franjo Hrvatska
  • Apartment Raguz

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9.4
    • +

      Dobili smo prave informacije o gradu, prometu, parkingu.

    16. srpnja 2015.
    Marina Hrvatska
  • Tequila Bar Hostel

    Zadar, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9.2
    • +

      Sobe su jednostavno, a jako lijepo uređene, sve čisto, osoblje divno, a hostel u centru. Za te novce, izvrstan smjestaj.

    5. svibnja 2015.
    Diana Hrvatska
  • Adriatiko Apartmants

    Postire, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 7.9
    • +

      Brac, view, sea

    14. travnja 2015.
    marko Hrvatska
  • Apartments Kaleta Varoš

    Split, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9.7
    • +

      izvanredna lokacija,susretljiv domaćin

    30. srpnja 2015.
    Dražen Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9.8
    • +

      The apartment is new and clean, full equipped, you have everything what you need. It's located close to old city.

    12. travnja 2015.
    Marina Hrvatska
  • Pousada Favela Cantagalo

    Rio de Janeiro, Brazil

    Prosječna ocjena gostiju: 8.3
    • +

      vse mi je bilo všeč..zajtrk, soba s čudovitim pogledom..lokacija...prijaznost gostiteljev ..predvsem okolje..pogled s terase...ahja..priporočam vsem, kateri želijo doživeti pravo Brazilijo...v bližini Copacabane, Ipaneme, javnih prevozov.. skratka življenje sredi favele-domačinov...se še vrnemo..:)

    13. travnja 2015.
    Ivan Slovenija
  • Hotel Rio Lancaster

    Rio de Janeiro, Brazil

    Prosječna ocjena gostiju: 7.6
    • +

      sve je bilo super,ogroman udoban krevet,prevelika soba božanstven pogled ,dobar dorućak ,ljubazno osoblje.ovaj hotel bi preporućila svima jer cijena nije prevelika sobzirom na lokaciju .jedino bi u ovom hotelu trebalo malo moderniji namještaj ali pošto je sve besprijekorno ćisto iako je kada stara ali je čista sve se to zanemaruje!

    5. veljače 2015.
    INGA Hrvatska
  • B&B El Jardin

    Nazca, Peru

    Prosječna ocjena gostiju: 9.4
    • +

      Sve,a posebno vlasnici

    30. studenog 2014.
    andelka Hrvatska
  • Hotel Regina

    Rio de Janeiro, Brazil

    Prosječna ocjena gostiju: 8.4
    • +

      near metro, breakfast, wifi

    18. lipnja 2014.
    Adi Bosna i Hercegovina
  • Paulista Garden Hotel

    Sao Paulo, Brazil

    Prosječna ocjena gostiju: 6.7
    • +

      Pozicijao

    • -

      Osoblje nezna engleski

    6. srpnja 2014.
    Mario Hrvatska
  • Hostal Tukos La Casa Real

    Potosí, Bolivija

    Prosječna ocjena gostiju: 7.8
    • +

      U sklopu hotela je i agencija, koja nam je organizirala posjet Cerro Rico (stigli smo kasno navecer, inace ne bi stigli ici u rudnik)

    • -

      nista posebno

    29. rujna 2014.
    Darko Hrvatska
  • Park Inn by Radisson Hotel Apartments

    Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati

    Prosječna ocjena gostiju: 7.8
    • +

      Svidjela nam se čistoća, urednost, ugodna lagana i nenametljiva muzika koja je neprestano svirala na hodniku hotela. Svi članovi osoblja govorili su engleski i bez problema smo se sporazumjeli oko svega što nam je trebalo. Gimnastička dvorana i bazen na vrhu hotela su besplatni (mi smo ih koristili 5 puta u 7 dana našeg boravka i uvijek su bili prazni, tako da smo ih imali praktično samo za sebe). Sobe su pristojno uređene, ormari ogromni, wi-fi je radio bez problema. Udaljenost od metroa i Emirates mall-a je 5min hoda, tako da je to još jedan od velikih pluseva.

    • -

      Praktički nemamo većih zamjerki, ali primjetili smo nekoliko sitnica koje bi mogle popraviti zadovoljstvo budućih gostiju, a to su: 1. TV se nalazi iza pregradnog zida kreveta, tako da se ne može gledati iz kreveta nego samo iz boravka (mi smo imali laptop pa nam nije smetalo), 2. na zaštitnoj pregradi kade je dotrajao silikon, pa nam se kod tuširanja puno vode slijevalo na pod (to smo zatvorili wc papirom i opet je sve bilo u redu), 3. na krovu, odnosno bazenu, potrebno je malo estetskog uređenja (neke tegle za biljke su bile puknute, neke biljke osušene, preko ograde se vidi otvoreni dio na kojem su nabacane stare stolice, klime, razni alati i hotelski inventar, jedan dio ograde nalikuje zaštitnoj ogradi na gradilištu, tu bi bilo dobro staviti nešto malo ljepše), 4. pribor za kuhanje sastojao se samo od jednog ogromnog lonca i tave, što je nama bilo vrlo nezgodno za skuhati npr. juhu ili hrenovke za dvoje ljudi. Također, ne sjećam se da smo negdje vidjeli duboke tanjure.

    7. lipnja 2015.
    Marko Hrvatska
  • City Premiere Marina Hotel Apartments

    Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati

    Prosječna ocjena gostiju: 8.1
    • +

      Lokacija, ljubaznost osoblja, uslužnost

    30. studenog 2014.
    SEBASTIJAN Hrvatska
  • Shamai Suites Jerusalem

    Jeruzalem, Izrael

    Prosječna ocjena gostiju: 8.6
    • +

      čisto i na dobrom mjestu za malo novaca

    • -

      nefleksibilnost oko ispostavljanja računa

    17. lipnja 2014.
    Alemka Hrvatska
  • Emirates Grand Hotel Apartments

    Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati

    Prosječna ocjena gostiju: 7
    • +

      Very clean, great location, a bit noisy with open windows, but that's Dubai.

    27. ožujka 2015.
    Andelo Hrvatska
  • Dunes Hotel Apartments Oud Metha

    Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati

    Prosječna ocjena gostiju: 8.4
    • +

      Preporučio bih svakako ovaj hotel. Lokacija je odlična. Pošto sam već 5 puta boravio u Dubaju vrijednost novac - smještaj nemože biti bolji od ovoga. Preporučio bih svakome Rent a Car , hotel ima odlično parkiralište, odličan mali restoran sa vrlo prihvatljivim cijenama. Vanjski bazen vrlo uredno i čisto. Osoblje jako prijazno. Slijedeći put kad sam u dubaju svakako ću uzeti ovaj hotel.

    • -

      ništa sve ok.

    19. studenog 2014.
    Tomislav Hrvatska
  • Park Inn by Radisson Abu Dhabi Yas Island

    Abu Dhabi, Ujedinjeni Arapski Emirati

    Prosječna ocjena gostiju: 8.5
    • +

      Kompleks hotela i povezanost s istalim dijelovima grada. Bigata ponuda jela i pica

    • -

      Nedostupnost javnog prijevoza za dalje lokacije. Ovisi se samo o taxi sluzbi koja zna biti malo spora u vrijeme velikih zbivanja

    26. veljače 2015.
    Davor Hrvatska
  • JA Ocean View Hotel

    Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati

    Prosječna ocjena gostiju: 8.7
    • +

      sve pohvale.....

    29. lipnja 2015.
    DEAN Hrvatska
  • Le Royal Meridien Abu Dhabi

    Abu Dhabi, Ujedinjeni Arapski Emirati

    Prosječna ocjena gostiju: 8.8
    • +

      Sjajni Concierge,položaj, pogled i vrlo ljubazno osoblje.

    • -

      Health club nije na razini hotela od 5 zvjezdica.Plačanje unaprijed rezultira da se osjećate kao gost 2.kategorije i pronalazite zaključan hladnjak u sobi. Pri check in osoblje želi raditi rezervaciju sredstava na kreditnoj kartici za eventualne buduće troškove što smatram potpuno neprihvatljivo pogotovo za hotel ovakve kategorije.

    21. listopada 2014.
    Tanja Hrvatska
  • The Ritz-Carlton, Dubai

    Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati

    Prosječna ocjena gostiju: 8.8
    • +

      Sve je bilo super!!!!!

    • -

      To sto morate svaki put govoriti broj sobe security-ju prije odlaska na plažu.

    15. siječnja 2015.
    Ivo Hrvatska
  • Hilton Garden Inn Washington DC/Georgetown Area

    Washington, Sjedinjene Američke Države

    Prosječna ocjena gostiju: 8.7
    • +

      sve

    • -

      -

    19. srpnja 2014.
    Drazenka Hrvatska
  • Best Western Plus Country Inn & Suites

    Dodge City, Sjedinjene Američke Države

    Prosječna ocjena gostiju: 8.8
    • +

      Ugodno iznenadjeni od prijema u hotel do izlaska.Da nije tako daleko dosli bi opet,ali cemo ga preporuciti svima.

    11. studenog 2014.
    ksenija Hrvatska
  • Washington Congress

    Washington, Sjedinjene Američke Države

    Prosječna ocjena gostiju: 7.4
    • +

      Sve mi se je svidjelo. Kada bi posjetio ponovno Washington odlućio bi se ponovno na 1500 MASS apartments.

    13. rujna 2014.
    Ivica Hrvatska

Popularne recenzije

  • Hotel Slovenska Plaža

    Budva, Crna Gora

    Prosječna ocjena gostiju: 7,2
    • +

      Kompletna usluga u objektu Slovenska plaža je za svaku pohvalu. Od srdačnog prijema na recepciji, do ljubaznog osoblja. Smještaj u tipskim vilama je upravo prilagođen kvalitetnom odmoru, ali i sadržaji koji se nude u kompleksu. Gost nema potrebe napuštati kompleks

    8. rujna 2014.
    Nikica Hrvatska
  • Hotel Forum

    Sofija, Bugarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • +

      Sve je bilo ok

    24. listopada 2014.
    LAMPALO Hrvatska
  • Wellness Hotel Step

    Prag, Republika Češka

    Prosječna ocjena gostiju: 7,6
    • +

      U hotelu ima mnogo sadrzaja, dorucak je dosta dobar i veliki izbor, blizu javnog prijevoza dobro povezan centrom bus-metro

    • -

      Cistoca hotela nije zadivljujuca i osoblje nezna strane jezike, ne propurecujem nikako masazu u hotelu

    3. studenog 2014.
    Paolo Hrvatska
  • Hotel Novi

    Herceg-Novi, Crna Gora

    Prosječna ocjena gostiju: 7,7
    • +

      Klima,položaj hotela izvan grada.Ljubaznost i susretljivost osoblja, mladost i ogromni entuzijazam svih uposlenika hotela!

    • -

      Hotel je smješten na pogrešnoj lokaciji,nema pratećih sadržaja,sportskih objekata(tenisko igralište,koš...),makadamski prilaz...

    22. kolovoza 2014.
    Željko Bosna i Hercegovina
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • +

      lokacija

    • -

      doručak je nekada bio puno bolji

    5. travnja 2015.
    igor Hrvatska
  • Solaris Resort

    Vrnjačka Banja, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,8
    • +

      Ukratko,Odlicni ste.

    4. siječnja 2015.
    boxica Srbija
  • Sentido Tara Hotel

    Budva, Crna Gora

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • +

      My stay at Tara Hotel was pure delight! Just 50 m from private beach, sea was amazingly clean and you can always use pool if you prefer! Staff was very friendly and at disposal! Food for breakfast and dinner was preety good! A real vacation, it was worth every penny:-)

    • -

      WiFi was terrible, it is free only in the lobby and pool, but in rooms you have to pay:-/ don't use taxy if you go to Budva, they are way too expensive, better use your car!

    1. rujna 2014.
    Berin Bosna i Hercegovina
  • Hotel Plaza

    Mestre, Italija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,2
    • +

      Polozaj hotela!

    • -

      Sobe, kreveti su kao u bolnicama, hrana losa.

    25. srpnja 2014.
    Zeljko Bosna i Hercegovina
  • Pelli Hotel

    Pefkohori, Grčka

    Prosječna ocjena gostiju: 5,5
    • +

      Ima bazen, lokacija je dobra, na glavnoj ulici, ali osjecaj kao da nije, dosta tiho. Blizina plaze nije losa.

    • -

      WC katastrofa, nevjerovatno lose malih dimenzija, za osobe do 55 kg i prljavo, sve je previse staro i nabacano, samo da ima. Jeftino ali ustvari skupo za ono sto ima. Ko im dade zvjezdice. Bar da je cisto sve bi bilo ok. Ako neko treba slike mogu da posaljem.

    24. rujna 2014.
    Zoran Bosna i Hercegovina
  • Aparthotel Miramare

    Makarska, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • +

      very nice hotel with garage and small spa! Everything you need for relaxing stop. Dogs are here really wellcome! Personel very polite and ready to help!

    14. travnja 2015.
    Karlo Hrvatska
  • Olympic Star Beach Hotel

    Néoi Póroi, Grčka

    Prosječna ocjena gostiju: 8,8
    • +

      Dobro mesto za opustanje i odmor sa decom.Hotel je lociran na samoj plazi koja je odlicna za decu .Ljubazno osoblje posebno na recepciji,konformne i čiste sobe.Švedski sto za doručak je bogat i raznovrsan.

    • -

      Dečije igralište je malo i zapusteno

    30. lipnja 2014.
    Marija Srbija
  • Hotel Nessebar

    Nesebar, Bugarska

    Prosječna ocjena gostiju: 7,8
    • +

      Pozicija hotela je odlična i prednost je što ima osiguran parking

    • -

      Derutan sanitarni čvor i namještaj. Krevet je neudoban.

    24. kolovoza 2013.
    Anonimno Hrvatska
  • Rixos Libertas Dubrovnik

    Dubrovnik, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • +

      Lokacija hotela je savršena. Šetnja od hotela do Straduna pruža jedinstveni doživljaj. Hrana odlična, veliki izbor. Osoblje ljubazno i uvijek na usluzi.

    • -

      Čistoća bi mogla biti malo bolja.

    26. travnja 2015.
    Anonimno Hrvatska
Odaberite datum prijave
Odaberite datum odjave
Učitavanje

Unesite svoju adresu e-pošte i ponovno ćemo vam poslati potvrdu rezervacije

Molimo vas, unesite valjanu e-mail adresu

Poslali smo tražene potvrde rezervacije na adresu

Molimo, imajte na umu da slanje poruke može trajati do 10 minuta

Žao nam je, ali nismo u mogućnosti poslati vam tražene potvrde rezervacija