provjerenih recenzija stvarnih gostiju

Kako funkcionira?

  • 1

    Sve počinje rezervacijom

    Recenziju možete poslati isključivo nakon ostvarene rezervacije. Na taj način možemo biti sigurni da recenzije na našoj stranici potječu od stvarnih gostiju koji su zaista boravili u ocijenjenom smještajnom objektu.

  • 2

    Slijedi boravak

    Naši gosti borave u objektu i ocjenjuju razinu buke u sobama, ljubaznost osoblja i još mnogo toga.

  • I na kraju, recenzija

    Nakon boravka, gosti nam šalju svoje mišljenje. Prije objavljivanja na našoj stranici, sve recenzije provjeravamo kako bismo izbjegli lažne recenzije i neprimjerene komentare.

Top zemlje

  • Emirates Grand Hotel Apartments

    - „Very clean, great location, a bit noisy with open windows, but that's Dubai.”

  • Vulcan Hotel

    - „miran kraj, ugodan za odmor. Lokacija dovoljno blizu cenra.”

  • Hotel Regina

    - „near metro, breakfast, wifi”

  • Chelsea Hotel Toronto

    - „Hotel je u samom centru..ljubazno osoblje,sobe i kreveti odlicni!”

  • Hermes Hotel Oldenburg

    - „Sve je bilo zaista odlično!”

  • Alcaravaneras Hostel

    - „Sve mi se jako svidjelo”

  • Into Paris Victor Hugo

    - „Najviše pogled. Lokacija objekta je odlična.”

  • Rennie Mackintosh Hotel - Central Station

    - „ljubaznost osoblja, udobnost, položaj”

  • Studios Kaintas

    - „sve je super.za porodicu sa malom djecom,idealno.”

  • Citadines Kuta Beach Bali

    - „Pozicija na plazi, nasmijano osoblje spremno uvijek pomoc, odlicna hrana, bazen na krovu, blizina restorana, centra...”

  • Appartamento San Niccolò

    - „Lokacija odlicna, vlasnik profesionalac, ljubazan, tocan”

  • Urbain Hiroshima Executive

    - „blizina postaje ,moderen nov hotel”

  • Invito Hotel Suites

    - „Staff, room, position”

  • Hotel The Bird

    - „Odlična lokacija hotela - 10-15 minuta hoda do najvažnijih lokacija. Sobe su čiste i uredne - hotel je novouređen i namješten sa stilom. Wi-fi signal dostupan u sobama.”

  • Łucka Residence

    - „Miran,čist objekt i blizina centra grada”

  • Hotel Casa da Calçada Relais & Chateaux

    - „sadrzaj hotela pruza mogucnosti za idealan odmor nakon obilaska prekrasne okolice”

  • Courtyard by Marriott St. Petersburg Pushkin

    - „Central location, excellent breakfast, fitness centar”

  • Promtsuk Buri

    - „Prekrasan ambijent, čistoća i udobnost bungalova, preljubazno i simpatično osoblje, obiteljska atmosfera, uslužnost, ukusna hrana, prelijepa plaža”

  • Régie Ottoman Istanbul - Special Category

    - „Sve je bilo perfektno, lokacija, osoblje, hrana...Toplo preporucujem...”

  • Dharma Home Suites Brickell Miami at One Broadway

    - „Pozitivno i odlično iskustvo sa cjelokupnom ponudom u hotelu, osobljem, parkingom i samim apartmanom. Fasciniran sam bio pogledom sa balkona na 35om katu!!!”

Nedavne recenzije

  • Baystone Boutique Hotel & Spa

    Grand Bay, Mauricijus

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      Spiza je bila odlicna, vrhunska priprema. Krevet je bija više nego udoban, i ogroman. Soba je pružila sav konfor i tu neman nikakve zamjerke. Osoblju hotela od najnižeg uposlenika do najveš dajem odlicnu ocjenu. A o jubaznosti neman rijeci, nisam odavno susreo takovo osoblje. Cista 10.

    • -

      Nema se što dodati, jer namam zamjerke na ništa.

    11. veljače 2016.
    Berivoj Hrvatska
  • Apartments RentaKop

    Kopaonik, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 7,5
    • +

      Ogroman apartman, preljubazno osoblje.

    • -

      Nema dovoljno parking mesta u sezoni ...

    11. veljače 2016.
    Maja Srbija
  • Barcelo Costa Cancun - All Inclusive

    Cancún, Meksiko

    Prosječna ocjena gostiju: 8,2
    • +

      Hrana

    • -

      Polozaj,more,morski promet kraj plaze, mala povrsina za plivanje ili gotovo nikakva. Los polozaj sobe, terasa ispod svakog minimuma

    11. veljače 2016.
    antun Hrvatska
  • Resort Zlatiborski konaci

    Zlatibor, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,1
    • +

      Apartmani cisti i s ukusom uredjeni,grijanje dobro,osoblje izuzetno ljubazno. Sve pohvale i vidimo se uskoro.

    11. veljače 2016.
    Edi Bosna i Hercegovina
  • Mainbogen

    Offenbach, Njemačka

    Prosječna ocjena gostiju: 7,1
    • +

      Osoblje hotela mi pomoglo pri organiziranju mog povratka natrag na aerodrom. Restoran na 5. katu s pogledom na grad. Blizu hotela se nalazi S-Bahn stanica pri čemu je lako doći do Frankfurta.

    11. veljače 2016.
    Alen Hrvatska
  • Hostel 42

    Skopje, Makedonija

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      Vrlo prijateljski raspoloženo osoblje, koje se trudi udovoljiti gostu.. Od prijema do upučivanja u sadržaje hostela i grada, pa do trenutka odlaska sve je bilo vrhunski.. Svakako preporučujem..

    11. veljače 2016.
    Ivan Hrvatska
  • EA Hotel Mánes

    Prag, Republika Češka

    Prosječna ocjena gostiju: 7,8
    • +

      Ok cijena, blizu centra, dobar doručak

    11. veljače 2016.
    Josip Hrvatska
  • Morehead Guesthouse Vlasic

    Vlašić, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • +

      smjestaj je fantastican.

    11. veljače 2016.
    Elvir Bosna i Hercegovina
  • Apartment City Lights

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 10
    • +

      Sve preporuke!!!

    11. veljače 2016.
    Anonimno Hrvatska

Objekti ocijenjeni kao popularni

  • Karibi
  • Afrika
  • Azija
  • Oceanija
  • Europa
  • Sjeverna Amerika
  • Bliski istok
  • Južna Amerika
  • Central Hotel Bonaire

    Kralendijk, Bonaire, Sv. Eustahije i Saba

    Prosječna ocjena gostiju: 9,1
    • +

      uređenje je jednostavno,ali vrlo funkcionalno.Sobe imaju pogled na panoramu čitavog mjesta.Osoblje je izuztno uslužno i profesinalno,te govori više stranih jezika.

    21. siječnja 2015.
    ivan Hrvatska
  • Vista Sol Punta Cana All Inclusive

    Punta Cana, Dominikanska Republika

    Prosječna ocjena gostiju: 7,8
    • +

      Everything about this hotel is excellent.We had a beautiful big and clean room. The food was delicious.The staff was nice and polite. Only problem is that many of them don't speak English.The hotel is very safe and comfortable.

    • -

      Everything was ok.Just one little thing: the staff on the reception should speak fluently English and be faster in solving problems.They take everything easy and very slow.

    22. kolovoza 2014.
    Sanja Hrvatska
  • Casa Conde Hotel Boutique

    Santo Domingo, Dominikanska Republika

    Prosječna ocjena gostiju: 8
    • +

      Hotel se nalazi u glavnoj ulici, turisticke zone Santa Dominga, tako da vam je sve sto se moze videti na dohvat ruke. Sve je sredjeno i čisto, internet je sasvim ok i signal je jak i u sobama.

    6. ožujka 2015.
    Vladimir Švicarska
  • Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort

    Sharm El Sheikh, Egipat

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • +

      Hrana, položaj hotela, osoblje, soba s ulazom u bazen....

    • -

      loš WiFi

    29. svibnja 2015.
    Daliborka Hrvatska
  • Moda Camp

    Merzouga, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • +

      Savrsen spoj prirode, avanture, ljudi i ukusa za fenomenalnu cijenu. Dozivljaj za sva cula i uspomena za citav zivot. Muhamed to sve vodi s ljubavlju i zadovoljstvom koje prenosi na svoje goste. Nase kamile su se zvale Bob i Jimmy (Marley & Hendrix) tako da kreativnosti ne manjka ni na jednom polju. Sve pohvale! :)

    17. travnja 2015.
    Nikolina Austrija
  • Sands Suites Resort & Spa

    Flic-en-Flac, Mauricijus

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      Osoblje je predivno, kvaliteta hrane, lokacija i povezanost te raznovrsnost sadržaja i izleta

    28. srpnja 2015.
    Ivana Hrvatska
  • Palais Khum

    Marakeš, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • +

      Ovo je zaista oaza u sred Medine. Nalazi se u najlepsem delu, vrlo lako za snalazenje. Trg Jamaa el Fna je na maksimum 10 minuta kroz karakteristicne ulice medine. Sam riad je fantastican. Sobe su prelepo uredjene i veoma ciste. O svakom detalju su vodili racuna. Dvoriste je divno a terasa bozanstvena. Restoran je isto za preporuku. Cene su evropske ali nista vise od drugih restorana tog tipa a hrana je ovde zaista izvrsna ("tagine" od jagnjetine sa suvim sljivama i bademima). Definitivno bih ovde odesla ponovo, za svaku preporuku!!!

    18. siječnja 2015.
    Tamara Srbija
  • Riad Bayti

    Marakeš, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      Put do glavnog trga vodi kroz zanimljive uličice s dućanima začina. Riad je udoban i tih, soba prostrana. Obroci su dobri, mogu se unaprijed naručiti. Osoblje je ugodno i ljubazno, a nenametljivo. Preko domaćina može se organizirati prijevoz ili izlet. Dobro govore engleski i francuski. Terasa na krovu je odlična za večernja odmaranja. Jednako tako ugodno je i dvorište s bazenićem. Sobe su klimatizirane i ugodno svježe.

    17. srpnja 2015.
    Marijana Hrvatska
  • Riad Awa

    Marakeš, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      Very friendly staff, accessible with car, great location (outside the crazy Medina, but still on a walking distance), lovely breakfast... I would stay there again.

    • -

      WiFi generally works fine, but shorter outages might happen a few times per day; They do not take AMEX although that card was listed on booking.com as a normal payment method in this hotel.

    2. srpnja 2014.
    Kresimir Hrvatska
  • Dar Hannan

    Chefchaouene, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 8,7
    • +

      Položaj hotela je odličan; domaćin je bio jako susretljiv, ljubazan; Doručak na terasi - obilan i ukusan.

    • -

      Slabo govore engleski jezik, više su orijentirani na španjolske turiste.

    17. travnja 2015.
    IVANA Hrvatska
  • Hôtel Marrakech Le Semiramis

    Marakeš, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 6,8
    • +

      Palme i prekrasan bazen,čista voda.

    • -

      U sobama je slaba konekcija interneta,na hodniku super,morao sam na hodnik da bi mogao koristiti skyp.

    1. travnja 2015.
    Malnar Hrvatska
  • Hotel Marmar

    Ouarzazate, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • +

      Osoblje je odlicno, svi su od pomoći u bilo koje doba dana ili noci- pranje veša, upute kako doci do muzeja, najbolja hrana. Za svaku pohvalu. Doručak je najbolji, za razliku od ostalih hotela, dobijete na izbor i vruću čokoladu, i imaju topli kruh direktno iz pekare. / best breakfast-fresh bread and hot chocolate. Best personnel which is helpful in any situation possible, with a smile on their face. Nice rooms, peaceful and easy to find.

    • -

      Nema lifta. No elevator.

    24. listopada 2014.
    Photogramma Hrvatska
  • DoubleTree by Hilton Dar es Salaam Oysterbay

    Dar es Salaam, Ujedinjena Republika Tanzanija

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • +

      Ljudi personal

    • -

      Transport preskup

    17. siječnja 2015.
    Zdravko Hrvatska
  • Dar Titrit

    Marakeš, Maroko

    Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • +

      izvanredno i vrlo susretljivo osoblje,čistoća,udobne sobe

    • -

      jednoličan doručak

    8. kolovoza 2015.
    mladen Hrvatska
  • LiT BANGKOK Hotel

    Bangkok, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 8,7
    • +

      Odličan hotel, osoblje i pozicija

    29. listopada 2015.
    Aleksandra Hrvatska
  • Marina Bay Sands

    Singapur, Singapur

    Prosječna ocjena gostiju: 8,7
    • +

      Vrhunska usluga

    6. siječnja 2016.
    Robert Hrvatska
  • D&D Inn

    Bangkok, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 6,5
    • +

      Sve je jako blizu za razgledavanje i shoping

    • -

      Radovi u hotelu

    1. listopada 2015.
    Denis Hrvatska
  • Rambuttri Village Plaza

    Bangkok, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 7,3
    • +

      Odlican polozaj,blizina dobrih povoljnih restorana,masaza. Bez obzira na zivu ulicu u sobama je tiho i ne dopire nikakva buka.2 bazena svakako su dodatni plus.Sobe su osnovne ali imaju sef,interenet i kabelsku...sasvim dovoljno za ono malo slobodnog vremena koje provedemo u njoj,

    • -

      Internet moze koristiti samo jedna osoba..

    6. siječnja 2015.
    Blazenka Hrvatska
  • Rikka Inn

    Bangkok, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 7,1
    • +

      Osoblje recepcije je ljubazno i svi dogovori sa njima su ispoštovani.

    • -

      Mogla je biti bolja čistoća kupatila. Previše je bučno. Buka koja dolazi sa ulice kao i buka koju su pravili sami gosti hotela.

    7. veljače 2016.
    Darko Hrvatska
  • Apartment Miaa

    Split, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 10
    • +

      Iznimno susretljiv i ljubazan domaćin, luksuzno opremljen, čist i uredan apartman na dobroj lokaciji. Svakako za preporučiti.

    25. siječnja 2016.
    Tomislav Hrvatska
  • Villa Domina

    Split, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • +

      gostoprimstvo i smjestaj u centru grada

    2. veljače 2016.
    Sulejman Bosna i Hercegovina
  • Zagreb Time Inn Apartments - Zagreb Center

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • +

      Lokacija odlična. Apartman prostran,čist i uredan. Osiguran besplatan parking u blizini.

    7. veljače 2016.
    Lađana Hrvatska
  • Apartments Tony

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • +

      Osjećala sam se kao da sam u svom domu. Domaćini Antonio i Josip ulijevaju povjerenje i vrlo su simpatični. Vidimo se ponovo za par mjeseci.

    30. siječnja 2016.
    Ljiljana59 Hrvatska
  • Elite Guest House

    Mostar, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • +

      Sve izuzetno lijepo. Ljubaznost vlasnika,susretljivost, duhovitost, smisao za detalje kako samog prostora tako i za preporuke za posjete lokacijama u Mostaru i okolici... Pozicija,uređenost apartmana,izuzetno ukomponirani i sređeni detalji... Ma sve čista desetka!

    • -

      Apsolutno nikakve pokude,samo pohvale!

    11. siječnja 2016.
    Filip Hrvatska
  • Hostel Casablanca

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • +

      Hostel je izvrstan a centar grada na dohvat ruke. Ljubaznost i osmjeh na licu uposlenih dama uvijek prisutan Sve za cistu 10 Aferim :)

    11. siječnja 2016.
    mirsad Bosna i Hercegovina
  • Hotel VIP

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • +

      Odlicna lokacija, super ljubazno osoblje.

    2. veljače 2016.
    Renata Hrvatska
  • Apartment Royal

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • +

      Pristupačnost javnom prijevozu, izuzetna čistoća objekta i ljubaznost vlasnika.

    14. siječnja 2016.
    oria Hrvatska
  • Apartment Fifty Shades Of Greay

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • +

      Apartman prekrasan, kvart odličan, jako čisto i ljubazni vlasnici.Prezadovoljni smo i sve pohvale.

    7. siječnja 2016.
    Josipa Hrvatska
  • Main Square Hostel

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,5
    • +

      Osoblje je jako ljubazno i brižno. Kreveti su izuzetno udobni, a sobe jako čiste. Super hostel!

    8. veljače 2016.
    Anonimno Hrvatska
  • Apartments Donat

    Zadar, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,2
    • +

      Sve je super. Lokacija, smještaj kvaliteta, osoblje..

    24. studenog 2015.
    Mišo Hrvatska
  • Palace Judita Heritage Hotel

    Split, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • +

      Odnos osoblja prema gostima (gosp. Andrej i ostali) i naravno sve ostalo. Lokacija hotela je izvanredna, centar grada, sve najvažnije u Splitu na dohvat ruke.

    7. veljače 2016.
    Vice Hrvatska
  • Studio Stipic

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • +

      Ljubazna domaćica

    24. siječnja 2016.
    Lucija Hrvatska
  • Little Rock Apartments

    Mostar, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • +

      Sve pohvale domacinu na susretljivosti i gostoprimstvu, brizi za gosta...Apartman je vrhunski opremljen(pegla -iznanadjenje:) kabelska,wi fi,pun hladnjak pica.) ugodan, cist, objekt prekrasan, blizina centra,osiguran parking...Jednostavno, odlicno! Toplo preporucamo svima :) Zlatko i Maja, Krapinske Toplice

    10. siječnja 2016.
    Maja Hrvatska
  • Apartments Academia Tkalčićeva

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • +

      Osoblje jako ljubazno, lokacija smjestaja odlicna....

    19. siječnja 2016.
    BHLive Bosna i Hercegovina
  • Feels Like Home Apartments

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • +

      Lijepo uređeni apartmani, blizina centra grada. Udobnost i ugođaj kao kod kuce

    31. siječnja 2016.
    Sinisa Hrvatska
  • Meridien Luxury Apartments

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • +

      Savršena čistoća Maksimalni Komfor Maksimalna udobnost

    9. veljače 2016.
    Miroslav Njemačka
  • Apartments Brankica

    Zadar, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,2
    • +

      Za mladi par nece te bolje naci nista u Zadru/ For young couple you will not find anything better in Zadar

    9. veljače 2016.
    Tomislav Hrvatska
  • Guesthouse Indigo

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • +

      Ljubazna domaćica, čistoća, urednost, vrlo lijep interijer.

    28. prosinca 2015.
    DUBRAVKA Hrvatska
  • Hostel Rijeka

    Rijeka, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • +

      Za ovaj hostel imam samo najbolje riječi! Ne samo da je sve uredno i čisto, nego su djelatnici i više nego gostoljubivi i susretljivi, izlaze ususret kad god treba. Svaki put kad idemo u Rijeku spavamo ovdje i svima ga preporučujem! =)

    26. travnja 2015.
    Anonimno Hrvatska
  • Hotel Mepas

    Mostar, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • +

      sve super

    8. veljače 2016.
    dajana Hrvatska
  • Hotel Villa Vera

    Lovran, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • +

      Odlična lokacija, prekrasan pogled na park i more. Obilan i svjež dorucak. Izrazito ljubazno i komunikativno osoblje.

    17. studenog 2015.
    Sanja Hrvatska
  • Apartments Casa United

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,2
    • +

      Sve.....

    • -

      Nista

    10. siječnja 2016.
    Davor Crna Gora
  • House Ivana

    Rakovica, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,8
    • +

      Prekrasno namjesteno, uredno i cisto!! Vidimo se opet sigurno!! P0zdrav domacici

    6. veljače 2016.
    Ivana Hrvatska
  • Apartments Lina - Center

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • +

      Sve super!

    4. veljače 2016.
    Gordana Hrvatska
  • Log In Rooms

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • +

      Sve pohvale za lokaciju, uslugu, cisticu, dizajn(pazi se na detalje), free mini bar, parking , usluga ciscenja sobe, internet odlican, osoblje preljubazno! Sve pohvale i preporucavam svima!!!

    31. siječnja 2016.
    F. Hrvatska
  • Natura Amon

    Podčetrtek, Slovenija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,5
    • +

      Pozicija hotela, priroda i okruženje. Hotel je čist, sobe udobne, lijepo namještene, a doručak savršen.

    6. veljače 2016.
    Ljerka Hrvatska
  • Hotel Villa Milas

    Mostar, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • +

      Najviše nam se svidjelo osoblje, ljubazno i uslužno. A kako i ne bi kad su pretežno Klišani! Madraci u krevetu fenomenalni. Tuš odličan. Hrana predobra, ukusna. Čistoća bezprijekorna. Za nas u hotelu je takvo ozračje da nas privlači da dođemo ponovo.

    • -

      U vašem hotelu takvo nešto nismo vidjeli.

    11. veljače 2016.
    Vinko Hrvatska
  • Rooms Zagreb 17

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,5
    • +

      Topla dobrodošlica, ljubazno i uslužno osoblje, čista i udobna soba, vrhunski pogled i mir, razlozi su zbog kojih ih od srca preporučam!

    • -

      Kupaonica ide u renovaciju ovih dana pa preporučam da stavite i tuš kabinu umjesto zavjesa...

    9. veljače 2016.
    Dolores Hrvatska
  • Sarajevo Apartments

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • +

      Apartman je nov, udoban, topao.

    • -

      To sto zbog kvara bojlera premjestili nas u apartman kod komšije na jednu noć a tamo je katastrofa i nije ispoštovano ono sto sam trazio prilikom bukinga i ono zbog čega sam izabrao bas taj apartman.

    4. veljače 2016.
    Milos Srbija
  • Hotel Regina

    Rio de Janeiro,

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
  • Pousada Favela Cantagalo

    Rio de Janeiro, Brazil

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • +

      vse mi je bilo všeč..zajtrk, soba s čudovitim pogledom..lokacija...prijaznost gostiteljev ..predvsem okolje..pogled s terase...ahja..priporočam vsem, kateri želijo doživeti pravo Brazilijo...v bližini Copacabane, Ipaneme, javnih prevozov.. skratka življenje sredi favele-domačinov...se še vrnemo..:)

    13. travnja 2015.
    Ivan Slovenija
  • B&B El Jardin

    Nazca, Peru

    Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • +

      Sve,a posebno vlasnici

    30. studenog 2014.
    andelka Hrvatska
  • Hotel Rio Lancaster

    Rio de Janeiro, Brazil

    Prosječna ocjena gostiju: 7,6
    • +

      sve je bilo super,ogroman udoban krevet,prevelika soba božanstven pogled ,dobar dorućak ,ljubazno osoblje.ovaj hotel bi preporućila svima jer cijena nije prevelika sobzirom na lokaciju .jedino bi u ovom hotelu trebalo malo moderniji namještaj ali pošto je sve besprijekorno ćisto iako je kada stara ali je čista sve se to zanemaruje!

    5. veljače 2015.
    INGA Hrvatska
  • Paulista Garden Hotel

    Sao Paulo, Brazil

    Prosječna ocjena gostiju: 6,9
    • +

      Pozicijao

    • -

      Osoblje nezna engleski

    6. srpnja 2014.
    Mario Hrvatska
  • Hostal Tukos La Casa Real

    Potosí, Bolivija

    Prosječna ocjena gostiju: 7,8
    • +

      U sklopu hotela je i agencija, koja nam je organizirala posjet Cerro Rico (stigli smo kasno navecer, inace ne bi stigli ici u rudnik)

    • -

      nista posebno

    29. rujna 2014.
    Darko Hrvatska

Popularne recenzije

  • Hotel Slovenska Plaža

    Budva, Crna Gora

    Prosječna ocjena gostiju: 7,4
    • +

      Kompletna usluga u objektu Slovenska plaža je za svaku pohvalu. Od srdačnog prijema na recepciji, do ljubaznog osoblja. Smještaj u tipskim vilama je upravo prilagođen kvalitetnom odmoru, ali i sadržaji koji se nude u kompleksu. Gost nema potrebe napuštati kompleks

    8. rujna 2014.
    Nikica Hrvatska
  • Hotel Forum – Free Parking

    Sofija, Bugarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • +

      Sve je bilo ok

    24. listopada 2014.
    LAMPALO Hrvatska
  • Wellness Hotel Step

    Prag, Republika Češka

    Prosječna ocjena gostiju: 7,7
    • +

      U hotelu ima mnogo sadrzaja, dorucak je dosta dobar i veliki izbor, blizu javnog prijevoza dobro povezan centrom bus-metro

    • -

      Cistoca hotela nije zadivljujuca i osoblje nezna strane jezike, ne propurecujem nikako masazu u hotelu

    3. studenog 2014.
    Paolo Hrvatska
  • Austria Trend Hotel Ananas Wien

    Beč, Austrija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • +

      lokacija

    • -

      doručak je nekada bio puno bolji

    5. travnja 2015.
    igor Hrvatska
  • Solaris Resort

    Vrnjačka Banja, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • +

      Ukratko,Odlicni ste.

    4. siječnja 2015.
    boxica Srbija
  • Guesthouse Lucic

    Jahorina, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,1
    • +

      Nemam zamjerke. Lokacija odlična, sve je blizu. Osoblje vrlo ljubazno. Hrana odlična. Za te novce definitivno best buy...

    15. veljače 2015.
    Marin Hrvatska
  • Sentido Tara Hotel

    Budva, Crna Gora

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • +

      My stay at Tara Hotel was pure delight! Just 50 m from private beach, sea was amazingly clean and you can always use pool if you prefer! Staff was very friendly and at disposal! Food for breakfast and dinner was preety good! A real vacation, it was worth every penny:-)

    • -

      WiFi was terrible, it is free only in the lobby and pool, but in rooms you have to pay:-/ don't use taxy if you go to Budva, they are way too expensive, better use your car!

    1. rujna 2014.
    Berin Bosna i Hercegovina
  • Hotel Plaza

    Mestre, Italija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • +

      Polozaj hotela!

    • -

      Sobe, kreveti su kao u bolnicama, hrana losa.

    25. srpnja 2014.
    Zeljko Bosna i Hercegovina
  • Pelli Hotel

    Pefkohori, Grčka

    Prosječna ocjena gostiju: 5,3
    • +

      Ima bazen, lokacija je dobra, na glavnoj ulici, ali osjecaj kao da nije, dosta tiho. Blizina plaze nije losa.

    • -

      WC katastrofa, nevjerovatno lose malih dimenzija, za osobe do 55 kg i prljavo, sve je previse staro i nabacano, samo da ima. Jeftino ali ustvari skupo za ono sto ima. Ko im dade zvjezdice. Bar da je cisto sve bi bilo ok. Ako neko treba slike mogu da posaljem.

    24. rujna 2014.
    Zoran Bosna i Hercegovina
  • Aparthotel Miramare

    Makarska, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • +

      very nice hotel with garage and small spa! Everything you need for relaxing stop. Dogs are here really wellcome! Personel very polite and ready to help!

    14. travnja 2015.
    Karlo Hrvatska
  • Rixos Libertas Dubrovnik

    Dubrovnik, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • +

      Lokacija hotela je savršena. Šetnja od hotela do Straduna pruža jedinstveni doživljaj. Hrana odlična, veliki izbor. Osoblje ljubazno i uvijek na usluzi.

    • -

      Čistoća bi mogla biti malo bolja.

    26. travnja 2015.
    Anonimno Hrvatska

Unesite svoju adresu e-pošte i ponovno ćemo vam poslati potvrdu rezervacije

Molimo vas, unesite valjanu e-mail adresu

Poslali smo tražene potvrde rezervacije na adresu

Molimo, imajte na umu da slanje poruke može trajati do 10 minuta

Žao nam je, ali nismo u mogućnosti poslati vam tražene potvrde rezervacija

Uredi postojeću rezervaciju

  • Izmijenite datume
  • Uredite podatke o gostu
  • Kontaktirajte objekt
  • Prijeđite u bolju jedinicu
  • Otkažite rezervaciju
  • I još mnogo toga...