provjerenih recenzija stvarnih gostiju

Kako funkcionira?

  • 1

    Sve počinje rezervacijom

    Recenziju možete poslati isključivo nakon ostvarene rezervacije. Na taj način možemo biti sigurni da recenzije na našoj stranici potječu od stvarnih gostiju koji su zaista boravili u ocijenjenom smještajnom objektu.

  • 2

    Slijedi boravak

    Naši gosti borave u objektu i ocjenjuju razinu buke u sobama, ljubaznost osoblja i još mnogo toga.

  • I na kraju, recenzija

    Nakon boravka, gosti nam šalju svoje mišljenje. Prije objavljivanja na našoj stranici, sve recenzije provjeravamo kako bismo izbjegli lažne recenzije i neprimjerene komentare.

Nedavne recenzije

  • Hotel Plaža

    Drasnice, Hrvatska

    Od

    HRK 894
    Prosječna ocjena gostiju: 7,6
    • +

      blizina plaze, ljubazno osoblje,

    • -

      klimava daska na wc solji, zahrdjala ograda na prilazima plazi, mali parking

    • 6. srpnja 2015.

    • blaise
    • Bosna i Hercegovina
  • Apartamento na Lapa

    Lisabon, Portugal

    Od

    HRK 523
    Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • +

      Apartman je uredan, moderno uredjen, opremljen sa svim mogucim potrepstinama te ima predivnu malu terasu. Nalazi se u starom slikovitom dijelu Lisabona iz kojeg je moguce pjeske otici do samog centra.

    • 6. srpnja 2015.

    • Mirna
    • Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9,4
    • +

      Odlican apartman za boravak te odmor, vrhunska lokacija u samom centru grada te povoljna cijena koja se apsolutno isplati. Velika terasa sa pogledom na grad te klima i udoban krevet. Tople preporuke!

    • 6. srpnja 2015.

    • Stjepan
    • Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      mir i diskretnost

    • -

      nevjerojatno skup dorucak

    • 6. srpnja 2015.

    • ANTE
    • Hrvatska
  • Live & Dream

    Barcelona, Španjolska

    Od

    HRK 386
    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • +

      grad I okruzenje

    • -

      jako los WiFi

    • 7. srpnja 2015.

    • Drago
    • Australija
  • Apartments Šoić

    Samobor, Hrvatska

    Od

    HRK 167
    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • +

      Mir i tišina,čistoća.Veliki parking.

    • -

      neudoban krevet.loš wifi.Slaba označenost na putokazima.

    • 6. srpnja 2015.

    • Mladan
    • Hrvatska

Objekti ocijenjeni kao popularni

  • Europa
  • Guesthouse Indigo

    Zagreb, Hrvatska

    Od

    HRK 341
    Prosječna ocjena gostiju: 9.7
    • +

      Sve je odlicno,osjecaj kao kod kuce

    • 10. ožujka 2015.

    • kristina
    • Hrvatska
  • Hotel Mepas

    Mostar, Bosna i Hercegovina

    Od

    HRK 538
    Prosječna ocjena gostiju: 9.7
    • +

      Svidjelo mi se sto je sve na jednom mjestu

    • -

      Istekla mije soba sto sam platio odjednom nisam moga uc u sobu..pa sam osta iza vrata mogli su jednostavno kad dodem na recepciju nadoplatit mi vrijeme provedeno u sobi a ne odma mi blokirat sobu

    • 25. lipnja 2015.

    • Josip
    • Bosna i Hercegovina
  • Hotel Villa Milas

    Mostar, Bosna i Hercegovina

    Od

    HRK 303
    Prosječna ocjena gostiju: 9.6
    • +

      Hotel je 5 minuta pješke od Starog Mosta, idealan za obilazak Mostara, lako ga je naći, ima parking. Vrlo čisto, novo, ugodne sobe, dobar internet, obiteljska atmosfera i profesionalno osoblje. Maximalna vrijednost za novac.

    • -

      U susjedstvu se gradi drugi objekt a kuća do je vulkanizerska radiona. Osim povremene buke, ambijent nije sasvim hotelski.

    • 30. lipnja 2015.

    • zoran
    • Hrvatska
  • Hostel Day and Night

    Zagreb, Hrvatska

    Od

    HRK 76
    Prosječna ocjena gostiju: 8.3
    • +

      Ljubaznost osoblja.

    • -

      Higijena kupaonice nije na najboljoj razini.

    • 1. srpnja 2015.

    • ANA
    • Hrvatska
  • Apartments Casa United

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Od

    HRK 341
    Prosječna ocjena gostiju: 9.3
    • +

      Položaj,smještaj,urednost sve za pet a najviše ljubaznost osoblja!

    • 9. lipnja 2015.

    • Ivan
    • Hrvatska
  • Natura Amon

    Podčetrtek, Slovenija

    Od

    HRK 303
    Prosječna ocjena gostiju: 9.5
    • +

      Sve super, ljubazno osoblje, domaća hrana

    • 26. svibnja 2015.

    • Sanjin
    • Hrvatska
  • Sarajevo Apartments

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Od

    HRK 265
    Prosječna ocjena gostiju: 9.2
    • +

      Ljepše je, čišće i udobnije nego doma. Zaista jedan od vrlo ugodnih boravaka do sada.

    • -

      Mali je problem dolazak autom bez GPS-a, ali vlasnik super rješava pitanje parkiranja.

    • 2. lipnja 2015.

    • Goran
    • Hrvatska
  • Rooms Zagreb 17

    Zagreb, Hrvatska

    Od

    HRK 379
    Prosječna ocjena gostiju: 9.4
    • +

      teta na recepciji koja nas lijepi docekala i prekrasna soba i pogled.

    • -

      Nema takvog

    • 10. ožujka 2015.

    • Andreja
    • Hrvatska
  • Hotel Hercegovina

    Mostar, Bosna i Hercegovina

    Od

    HRK 205
    Prosječna ocjena gostiju: 9.4
    • +

      Uredan i čist hotel !Izuzetno ljubazno osoblje spremno na pomoć ,saviijet i uslugu informacija.Više nego obilan doručak. Ne postoji niti jedna zamjerka ili propust koji bi se mogao istači a vezan je uz Hotel. Hvala na ugodnom boravku!!!!!

    • -

      Uz puno razumijevanje poslijeratnog procesa obnove trebalo bi više utjecati na uklanjanje smeća u prostoru koji dijeli hotel od Neretve pa i same ruševine trebalo bi očistiti od smeća a za njih kao takve naravno da se ima potpuno razumijevanje.Ova primjedba naravno ide na upravu Grada Mostara i nema veze s Hotelom!!!!

    • 27. lipnja 2015.

    • Vladimir
    • Hrvatska
  • House Sandra

    Split, Hrvatska

    Od

    HRK 546
    Prosječna ocjena gostiju: 8.8
    • +

      Ljubazno osoblje, jako sređen i uredan apartman, blizina rive i starog grada su sve ono što čini ovaj objekat kao jedan od vrhunskih apartmana u Splitu.

    • 2. travnja 2015.

    • Sandra
    • Hrvatska
  • Hotel Neptun Dubrovnik

    Dubrovnik, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 8.9
    • +

      Najviše izuzetno ljubazan doček na recepciji ali i tijekom boravka gospodina s naočalama na recepciji hotela.

    • 19. svibnja 2015.

    • Božidar
    • Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      Lokaciju odlicna

    • -

      Od samog pocetka problemi sa parkiranjem. Zgrada je stara. Apartman se cinio puno vecim na slikama nego sto je uzivo. Unutra je cisto, ali Zgrada je probava. Lift je odvratno pljav bio. Stubiste puno vode.

    • 7. svibnja 2015.

    • Albina
    • Ujedinjeno Kraljevstvo
  • Hostel Moving

    Zagreb, Hrvatska

    Od

    HRK 159
    Prosječna ocjena gostiju: 9.3
    • +

      Super lokacija, super osoblje, odličan hostel.

    • 27. lipnja 2015.

    • Katarina
    • Hrvatska
  • Aparthotel Miramare

    Makarska, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9.3
    • +

      Cistoca, udobnost, sadrzaji u objektu, ljubaznost osoblja.

    • 2. srpnja 2015.

    • nerzuk
    • Bosna i Hercegovina
  • Piu Trendy Rooms

    Zagreb, Hrvatska

    Od

    HRK 303
    Prosječna ocjena gostiju: 8.8
    • +

      Savršena pozicija u srcu centra grada, svi sadržaji dostupni su za minutu ili dvije :) Opremljenost, urednost i čistoća objekta besprijekorni su. Osoblje je ljubazno i na usluzi. Kao česti gost ovog objekta svakako ga preporučujem.

    • -

      Kupaona je bez vrata, što je neobično, no meni, kao individualnom gostu, nije predstavljalo problem Tuš kabina je poluzatvorena, pa treba pripaziti da se prilikom tuširanja vodom ne zalije cijela kupaona.

    • 21. lipnja 2015.

    • Valentina
    • Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 9.1
    • +

      odličan hotel,ljubazno osoblje,blizina centra sve super

    • -

      jedine zamjerke -kuhinja u hortenziji rižoto neznaš dali je đuveđ ili su plodovi mora

    • 4. srpnja 2015.

    • miroslava
    • Hrvatska
  • Hotel Colors Inn Sarajevo

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Od

    HRK 591
    Prosječna ocjena gostiju: 9.3
    • +

      Lijepo uređeno, super lokacija

    • 9. travnja 2015.

    • Darko
    • Hrvatska
  • Hotel Centar

    Novi Sad, Srbija

    Od

    HRK 386
    Prosječna ocjena gostiju: 9.3
    • +

      Velike sobe, čistoća, ljubaznost

    • -

      Loš madrac u krevetu, prosječni dorucak i težak ulazak u garažu

    • 30. lipnja 2015.

    • Žarko
    • Hrvatska
  • Hotel Lone

    Rovinj, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9.3
    • +

      Dobra atmosfera , naj vise radi osoblja

    • -

      za tu cjenu malo vise ponude ,inovativne kao sto hotel izgleda, sadasnja ponuda kao jadran 1970 ples na bazenu haha, muzika u zivo

    • 4. srpnja 2015.

    • Almir
    • Slovenija
  • Guest House Vujevic

    Split, Hrvatska

    Od

    HRK 371
    Prosječna ocjena gostiju: 8.8
    • +

      Primili su montere na smještaj u kasno večernje ili rano jutarnje sate kad to nitko drugi nije htio

    • 26. lipnja 2015.

    • Ivana
    • Hrvatska
  • Hotel Ivan

    Šibenik, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      Sadrzaji u hotelu su dovoljni da nigdje ne morate da idete

    • -

      Naplacivanje peskira za plazu i male sobe

    • 14. lipnja 2015.

    • Samir
    • Njemačka
  • Hotel 9

    Zagreb, Hrvatska

    Od

    HRK 641
    Prosječna ocjena gostiju: 9.1
    • +

      Prostrana i čista soba,ugodna za boravak. Osoblje jako ljubazno. Super lokacija!

    • 21. lipnja 2015.

    • Klaudia
    • Hrvatska
  • Apartments & Rooms Flowers

    Zagreb, Hrvatska

    Od

    HRK 447
    Prosječna ocjena gostiju: 9.2
    • +

      Vidljivo iz ankete.

    • -

      Obratiti pažnju na detalje u sobi,položaj TV. Za dvoje putnika apsolutno nedovoljno prostora za odlaganje stvari.Uz malu investiciju u poneku policu, manji ormar i par kukica, ukupni dojam bi se jako popravio. Isto vrijedi i za jastuke.

    • 28. ožujka 2015.

    • Boris
    • Bosna i Hercegovina
  • Hostel Shappy

    Zagreb, Hrvatska

    Od

    HRK 150
    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      Kvart

    • -

      Kišaaaa

    • 25. svibnja 2015.

    • Marina
    • Hrvatska
  • Vienna Apartments

    Osijek, Hrvatska

    Od

    HRK 311
    Prosječna ocjena gostiju: 9.1
    • +

      Jako ljubazno osoblje i odlična lokacija.

    • 1. srpnja 2015.

    • Aleksandar
    • Hrvatska
  • Plaza Hotel Ljubljana

    Ljubljana, Slovenija

    Od

    HRK 644
    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      uređenje,čistoća,usluga........

    • -

      ama baš ništa.

    • 30. ožujka 2015.

    • nihad
    • Bosna i Hercegovina
  • Hotel Jagerhorn

    Zagreb, Hrvatska

    Od

    HRK 680
    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      Lokacija, osoblje, odličan doručak

    • 24. ožujka 2015.

    • anita
    • Hrvatska
  • Hotel Adresa

    Beograd, Srbija

    Od

    HRK 303
    Prosječna ocjena gostiju: 8.9
    • +

      Osoblje je izuzetno ljubazno.

    • 28. lipnja 2015.

    • Zac_271
    • Hrvatska
  • Hotel Jarun

    Zagreb, Hrvatska

    Od

    HRK 432
    Prosječna ocjena gostiju: 9
    • +

      Ljubazno osoblje, besplatni parking, WiFi, čistoća sobe

    • -

      Skromna ponuda doručka, nema wellness.

    • 31. svibnja 2015.

    • mrkijr
    • Hrvatska
  • Prosječna ocjena gostiju: 8.9
    • +

      Izuzetna ljubaznost, profesionalnost, čistoća, wellness ponuda,

    • -

      nisu otvorene trgovine u pred sezoni

    • 4. svibnja 2015.

    • DAMIR
    • Hrvatska

Popularne recenzije

  • Hotel Slovenska Plaža

    Budva, Crna Gora

    Od

    HRK 735
    Prosječna ocjena gostiju: 7,3
    • +

      Kompletna usluga u objektu Slovenska plaža je za svaku pohvalu. Od srdačnog prijema na recepciji, do ljubaznog osoblja. Smještaj u tipskim vilama je upravo prilagođen kvalitetnom odmoru, ali i sadržaji koji se nude u kompleksu. Gost nema potrebe napuštati kompleks

    • 8. rujna 2014.

    • Nikica
    • Hrvatska
  • Hotel Forum

    Sofija, Bugarska

    Od

    HRK 189
    Prosječna ocjena gostiju: 8,2
    • +

      Sve je bilo ok

    • 24. listopada 2014.

    • LAMPALO
    • Hrvatska
  • Wellness Hotel Step

    Prag, Republika Češka

    Od

    HRK 258
    Prosječna ocjena gostiju: 7,6
    • +

      U hotelu ima mnogo sadrzaja, dorucak je dosta dobar i veliki izbor, blizu javnog prijevoza dobro povezan centrom bus-metro

    • -

      Cistoca hotela nije zadivljujuca i osoblje nezna strane jezike, ne propurecujem nikako masazu u hotelu

    • 3. studenog 2014.

    • Paolo
    • Hrvatska
  • Hotel Novi

    Herceg-Novi, Crna Gora

    Od

    HRK 470
    Prosječna ocjena gostiju: 7,7
    • +

      Klima,položaj hotela izvan grada.Ljubaznost i susretljivost osoblja, mladost i ogromni entuzijazam svih uposlenika hotela!

    • -

      Hotel je smješten na pogrešnoj lokaciji,nema pratećih sadržaja,sportskih objekata(tenisko igralište,koš...),makadamski prilaz...

    • 22. kolovoza 2014.

    • Željko
    • Bosna i Hercegovina
  • Prosječna ocjena gostiju: 8,2
    • +

      lokacija

    • -

      doručak je nekada bio puno bolji

    • 5. travnja 2015.

    • igor
    • Hrvatska
  • Solaris Resort

    Vrnjačka Banja, Srbija

    Od

    HRK 350
    Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • +

      Ukratko,Odlicni ste.

    • 4. siječnja 2015.

    • boxica
    • Srbija
  • Sentido Tara Hotel

    Budva, Crna Gora

    Od

    HRK 849
    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • +

      My stay at Tara Hotel was pure delight! Just 50 m from private beach, sea was amazingly clean and you can always use pool if you prefer! Staff was very friendly and at disposal! Food for breakfast and dinner was preety good! A real vacation, it was worth every penny:-)

    • -

      WiFi was terrible, it is free only in the lobby and pool, but in rooms you have to pay:-/ don't use taxy if you go to Budva, they are way too expensive, better use your car!

    • 1. rujna 2014.

    • Berin
    • Bosna i Hercegovina
  • Hotel Plaza

    Mestre, Italija

    Od

    HRK 607
    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • +

      Polozaj hotela!

    • -

      Sobe, kreveti su kao u bolnicama, hrana losa.

    • 25. srpnja 2014.

    • Zeljko
    • Bosna i Hercegovina
  • Pelli Hotel

    Pefkohori, Grčka

    Od

    HRK 599
    Prosječna ocjena gostiju: 5,5
    • +

      Ima bazen, lokacija je dobra, na glavnoj ulici, ali osjecaj kao da nije, dosta tiho. Blizina plaze nije losa.

    • -

      WC katastrofa, nevjerovatno lose malih dimenzija, za osobe do 55 kg i prljavo, sve je previse staro i nabacano, samo da ima. Jeftino ali ustvari skupo za ono sto ima. Ko im dade zvjezdice. Bar da je cisto sve bi bilo ok. Ako neko treba slike mogu da posaljem.

    • 24. rujna 2014.

    • Zoran
    • Bosna i Hercegovina
  • Aparthotel Miramare

    Makarska, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • +

      very nice hotel with garage and small spa! Everything you need for relaxing stop. Dogs are here really wellcome! Personel very polite and ready to help!

    • 14. travnja 2015.

    • Karlo
    • Hrvatska
  • Olympic Star Beach Hotel

    Néoi Póroi, Grčka

    Od

    HRK 727
    Prosječna ocjena gostiju: 8,8
    • +

      Dobro mesto za opustanje i odmor sa decom.Hotel je lociran na samoj plazi koja je odlicna za decu .Ljubazno osoblje posebno na recepciji,konformne i čiste sobe.Švedski sto za doručak je bogat i raznovrsan.

    • -

      Dečije igralište je malo i zapusteno

    • 30. lipnja 2014.

    • Marija
    • Srbija
  • Hotel Nessebar

    Nesebar, Bugarska

    Od

    HRK 197
    Prosječna ocjena gostiju: 7,6
    • +

      Pozicija hotela je odlična i prednost je što ima osiguran parking

    • -

      Derutan sanitarni čvor i namještaj. Krevet je neudoban.

    • 24. kolovoza 2013.

    • Anonimno
    • Hrvatska
  • Rixos Libertas Dubrovnik

    Dubrovnik, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • +

      Lokacija hotela je savršena. Šetnja od hotela do Straduna pruža jedinstveni doživljaj. Hrana odlična, veliki izbor. Osoblje ljubazno i uvijek na usluzi.

    • -

      Čistoća bi mogla biti malo bolja.

    • 26. travnja 2015.

    • Anonimno
    • Hrvatska
Odaberite datum prijave
Odaberite datum odjave
Učitavanje

Unesite svoju adresu e-pošte i ponovno ćemo vam poslati potvrdu rezervacije

Molimo vas, unesite valjanu e-mail adresu

Poslali smo tražene potvrde rezervacije na adresu

Molimo, imajte na umu da slanje poruke može trajati do 10 minuta

Žao nam je, ali nismo u mogućnosti poslati vam tražene potvrde rezervacija