Reviu daripada tetamu sebenar

Bagaimana tetamu dapat menulis ulasan?

  • 1

    Ia bermula dengan satu tempahan

    Satu-satunya cara untuk memberi ulasan adalah untuk membuat tempahan di laman kami dahulu. Dari situ, kami dapat memastikan bahawa ulasan ditulis oleh tetamu sebenar yang telah menginap di tempat penginapan itu.

  • 2

    Diikuti pula dengan penginapan

    Tetamu kami akan ke tempat penginapan dan menilai beberapa faktor seperti - adakah biliknya bersih? adakah kakitangan di sana mesra?

  • Akhirnya, tetamu memberi ulasan

    Selepas penginapan mereka, tetamu akan berkongsi tentang pengalaman mereka. Kami meneliti setiap ulasan dan kesahihannya sebelum menerbitkan ulasan di laman Booking.com.

Negara popular

  • Ivory Grand Hotel Apartments

    - “Ruang yg luas, kebersihan, pekerja yg prihatin, cuma 5 min berjalan kaki ke Mall of Emirates. Sarapan memuaskn.”

  • Travelodge Perth

    - “Lokasi hotel dan kakitangan hotel”

  • Hotel Caravelas

    - “friendly staff tasty breakfast near the subway "Republica" good location”

  • Hotel Monopol

    - “Sangat bersih dan lokasi hebat.”

  • Hotel Condado

    - “Bilik yang luas dan bersih. Kemudahan wifi percuma yang sangat baik. Sesuai untuk keluarga.”

  • Apartments Bridgestreet Le Marais

    - “Lokasi tidak jauh dari tempat2 menarik..kemudahan terdekat pasaraya dan restaurant ..”

  • Hyde Park Economy Apartments

    - “Lokasi, kemudahan dan kebersihan sangat memuaskan”

  • Hotel Loukas & Apartments

    - “Hotel pentru odihna cu familia. Aproape de mare. Plaja extraordinara.”

  • Zodiak@AsiaAfrika

    - “Lokasi yang strategik”

  • Camping Lake Placid

    - “We liked everything! Child raving about this place! The beach is great, the grounds are clean and well appointed, houses, new and fully equipped. Hopefully we will be back!”

  • Kashoutei Hanaya

    - “Sarapan malam, keistimewa Onsen”

  • Sri Alam Condo Homestay

    - “peralatan dan kemudahan di dlm condo seperti di rumah sendiri rasanya”

  • King Kong Hostel

    - “Location and facilities in hotel.”

  • Three Houses

    - “Berhampiran dengan pusat belibelah, stesen bas dan stesen keretapi”

  • Tapee Hotel

    - “Dekat dgn kedai2,pengangkutan awam,bank... Bilik yg selesa, bersih, aircond sejuk, servis staff cepat dan mesra pelanggan..”

  • Almira Hotel

    - “Dekat station metro & bndar”

  • Midwood Suites Brooklyn

    - “Dekat dengan pelbagai restoren yg halal, tidak bising pada waktu malam dan persekitaran yg bersih.”

Ulasan terkini

  • WP Hotel

    Kuala Lumpur, Malaysia

    Purata skor ulasan: 8.2
    • +

      Pemandangan yg cantik dri atas tmpat kolam renang dan bilik.sgt menakjubkan.bilik yg selesa.tempat mkn yg mudah.dekat dgn tmpt shoping..

    • -

      pintu bilik air yg susah untuk di kunci.bilik keluarag 906

    2 Februari 2016
    aisyah Malaysia
  • Ipoh Bali Hotel

    Ipoh, Malaysia

    Purata skor ulasan: 8.8
    • +

      Suasana macam di bali

    2 Februari 2016
    Nur Malaysia
  • Ann Hostel

    Chiang Rai, Thailand

    Purata skor ulasan: 8.2
    • +

      Dekat dgn night market

    2 Februari 2016
    maimun Malaysia
  • The Phu Beach Hotel

    Pantai Ao Nang, Thailand

    Purata skor ulasan: 8.7
    • +

      Katil yg empuk besar dan selesa, view yang cantik dan tenang. Sesuai untuk rehat dan tidur dengan nyenyak...

    • -

      Staff staff di sana kurang fasih berbahasa english.. agak menganggu dan sukar untuk di fahami.

    2 Februari 2016
    Syamsul Malaysia
  • My Inn Hotel Lahad Datu, Sabah

    Lahad Datu, Malaysia

    Purata skor ulasan: 6.2
    • +

      Keselesaan baik

    • -

      Rncgan kat tv kurang pilihan terutamany sport...susah nak tgok bola sepak. Dan x da peti ais kat dlm bilik

    2 Februari 2016
    aripin Malaysia
  • Ibis Malioboro

    Yogyakarta, Indonesia

    Purata skor ulasan: 7.7
    • +

      Sarapan yg sedap .... tempat yg strategik bagi pelancong utk shopping di malioboro

    2 Februari 2016
    Johanis Malaysia
  • Somerset Berlian Jakarta

    Jakarta, Indonesia

    Purata skor ulasan: 7.6
    • +

      Staff sangat membantu. Makanan okay sedap.bersih dan selesa. Cuma nak ke town jakarta agak leqat sbb jalan sangat sibuk.

    2 Februari 2016
    NORZETI Malaysia
  • Rimba Hotel

    Kuala Terengganu, Malaysia

    Belum ada ulasan lagi
    • +

      Hotel baru segalanya nampak cantik belaka pada luarannya

    • -

      1)Masa check-in tak boleh bayar gunakan kad debit/credit 2)Sudah bayar penuh tapi masih minta deposit??? 3)Bilik kami showernya air perlahan 4)Untuk bayaran harga bilik agak mahal sepatutnya sediakan makan pagi simple contoh sebungkus nasi dagang dan teh@kopi 5)sediakan shower@shampoo with press container tak bazir bekas shampoo@shower gel pakai refill jer

    2 Februari 2016
    SURAIYA Malaysia
  • Dynasty Hotel Kuala Lumpur

    Kuala Lumpur, Malaysia

    Purata skor ulasan: 5.7
    • +

      Bilik dalam keadaan luas

    • -

      Tab mandi tidak boleh diguna dan tempat mandi bau tidak menyenangkan..bilik air tidak ada paip tandas..

    2 Februari 2016
    ROSLI Malaysia
  • The Pines Melaka

    Melaka, Malaysia

    Purata skor ulasan: 8.3
    • +

      Bilik yang luas dan bersih. Staf hotel sangat mesra. Room seevice yang sangat cepat. Access pool yang sangat menarik. Sarapan pagi dengan pelbagai menu menarik.

    • -

      Check in hotel tidak menepati masa. Tandas ada sedikit bau kurang menyenangkan.

    2 Februari 2016
    daisyisdahlia Malaysia

Hotel-hotel yang dinilai popular

  • Timur Tengah
  • Oseania
  • Amerika Utara
  • Eropah
  • Amerika Selatan
  • Asia
  • Afrika
  • Flåm Marina & Apartments

    Flåm, Norway

    Purata skor ulasan: 8.5
    • +

      Pemandangan fjord yang sangat cantik yang boleh dilihat dari ruang tamu dan balkoni. Apartmen ini bersih dan selesa. Kelengkapan dapur yang serba lengkap. Terdapat pasar raya Coop kira-kira 10 minit dari sini.

    • -

      Tiada soket di dalam bilik tidur untuk kami pasang alat pemanas. Kami terpaksa meletaknya di luar pintu. Katil spring yang terlalu lembut.

    5 Februari 2015
    Islianah Singapura
  • Pershing Hall

    Paris, Perancis

    Purata skor ulasan: 7.6
    • +

      Lokasi terbaik dan pengalaman yang menakjubkan

    7 Januari 2015
    Suhaimi Malaysia
  • Celine Hotel - Ottoman Mansion

    Istanbul, Turki

    Purata skor ulasan: 9.2
    • +

      Keunikan bilik nya

    • -

      Semuanya baik

    24 Mei 2015
    Ahmad Rustami Malaysia
  • Hotel Loukas & Apartments

    Vráchos, Greece

    Purata skor ulasan: 9.5
    • +

      Hotel pentru odihna cu familia. Aproape de mare. Plaja extraordinara.

    • -

      WiFi

    5 Ogos 2014
    Alexandru Moldova
  • Rose Valley House

    Çavuşin, Turki

    Purata skor ulasan: 9.2
    • +

      Kami menginap di sini selama 2 malam dan apa yang pasti, kami teruja dan begitu gembira setibanya di sini. Pemandangan yang cantik dan suasana bilik yang begitu mengagumkan jauh lebih indah daripada rangkaian foto yang dilihat dari lama web. Apatah lagi saat bersarapan pagi di ruang anjung, persekitarannya cukup indah dan menenangkan. Kedudukannya yang tidak jauh dari kawasan tumpuan pelancong menjadikannya lokasi strategik untuk bermalam. Anda boleh menggunakan basikal yang disediakan untuk bersiar-siar dan yang paling penting adalah kemudahan wi-fi yang baik turut disediakan! Tidak akan ada rungutan untuk yang aktif di laman sosial seperti kami! Sajian sarapan pagi yang disediakan begitu menarik dengan beraneka pilihan juadah. Tidaklah begitu mewah namun amat menyelerakan (jangan lupa untuk membuat pesanan Turkish Omelette yang sangat sedap!) Di anjung yang sama ketika bersarapan pagi, anda boleh menikmati pemandangan memukau belon udara panas! Cuma jangan lupa untuk menempah jenis bilik yang dilengkapi Jakuzi! Bolehlah anda berehat menikmati mandian Jakuzi setelah penat seharian berjalan di Cappadocia. Sungguh tenang dan menyegarkan! Tidak lupa juga kepada kakitangan hotel yang begitu cekap menguruskan tugas apatah lagi dengan memberi layanan terbaik kepada kami. Bukan sahaja sepanjang kami berada di sana, malahan urusan sebelum ketibaan kami iaitu urusan pengangkutan untuk ke Bandar-bandar lain juga telah diuruskan dengan baik. Mereka juga telahpun memberikan nasihat dan tips-tips berguna untuk pelancong seperti kami semenjak hari pertama urusan tempahan bilik dilakukan. Layanan istimewa ini benar-benar mengujakan kami. Malahan terasa seperti berada di Negara sendiri! Tidak hairanlah kenapa hotel ini mendapat pujian dan ulasan yang baik daripada kesemua tetamu yang menginap di sini!

    27 Mei 2015
    Nur Afifah Malaysia
  • Avva Old City Apartments

    Istanbul, Turki

    Purata skor ulasan: 8.1
    • +

      Mr. Saim sangat berkerjasama.

    5 Mei 2015
    SyedIlias Malaysia
  • Parmada Hotel Old City

    Istanbul, Turki

    Purata skor ulasan: 8.3
    • +

      Berdekatan dengan pengankutan awam Wifi Percuma

    • -

      tiada

    7 Januari 2015
    Abdul Razak Malaysia
  • Three Houses

    Porto, Portugal

    Purata skor ulasan: 8.9
    • +

      Berhampiran dengan pusat belibelah, stesen bas dan stesen keretapi

    • -

      Cuaca agak dingin

    1 April 2015
    Abd Moin Malaysia
  • Camping Lake Placid

    Silvi Marina, Itali

    Purata skor ulasan: 8.2
    • +

      We liked everything! Child raving about this place! The beach is great, the grounds are clean and well appointed, houses, new and fully equipped. Hopefully we will be back!

    2 Oktober 2014
    Vita Persekutuan Rusia
  • Hyde Park Economy Apartments

    London, United Kingdom

    Purata skor ulasan: 6.4
    • +

      Lokasi, kemudahan dan kebersihan sangat memuaskan

    • -

      Tiada

    16 Jun 2015
    NOR LIYANA Malaysia
Pilih tarikh daftar masuk
Pilih tarikh daftar keluar
Loading

Masukkan alamat emel anda dan kami akan menghantar pengesahan anda semula

Sila masukkan alamat emel yang sah

Kami telah menghantar semula pengesahan anda ke

Sila maklum bahawa emel akan dihantar dalam 10 minit

Maaf, kami tidak dapat menghantar semula pengesahan yang anda minta

Urus tempahan anda

  • Tukar tarikh
  • Edit info tetamu
  • Hubungi tempat penginapan
  • Naik taraf bilik anda
  • Batal tempahan
  • Dan banyak lagi...