Beoordelingen over Hostellerie Le Prieuré De Conques 4-sterren

2 rue de Conques, 6820 Herbeumont, België

#3 van de 3 hotels in Herbeumont

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 64 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • 27 juli 2016

    • Vakantiereis
    • Groep
    • Charm Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen mogelijk tot het eten à la carte wat het diner (€43) duur maakt. Dranken ook duur. € 6 voor trapist.

    Zeer luxe kamers en heerlijk uitgebreid ontbijt.

  • 27 oktober 2015

    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de service en de kwaliteit van de gerechten. meer dan één uur wachten op de eerste schotel - ganzenlever te hard - presentatie van de gerechten minimaal

    De locatie ende kamers

  • 26 oktober 2015

    • Vakantiereis
    • Groep
    • Charm Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel echt beneden de maat: de receptie werd gerund door een medewerker met echt 0 aandacht voor diegene die voor haar stond. geen woord teveel en verre van hartelijk. Op 1 of andere manier was de boeking van Booking.com niet doorgekomen.

    Mooie ligging, oud gebouw

  • 24 oktober 2016

    • Vakantiereis
    • Gezin
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    stilte - rust - natuur - omgeving

  • 1 september 2016

    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    --

    Locatie.

  • 18 augustus 2016

    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt. Bed kraakte en piepte

    Ligging

  • 9 mei 2016

    • Vakantiereis
    • Gezin
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi bereik onvoldoende

    omgeving en ligging van het Hotel

  • 5 april 2016

    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Erg goed Uitgebreid ontbijt, lekker menu avondeten. Mooie kamer met balkon gekozen met prachtig zicht op de tuin.

  • 10 november 2015

    • Vakantiereis
    • Stel
    • Charm Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    personeel mag iets vriendelijker zijn tegenover hun gasten

    de locatie en de rust

  • 3 november 2015

    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen negatieve punten

    Het plaatje was compleet.

  • 24 augustus 2015

    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    mooie park met prachtige linde boom.

  • 2 augustus 2015

    • Vakantiereis
    • Gezin
    • Charm Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schitterende omgeving, feeërieke locatie, mooie, verzorgde kamers en een vriendelijke gastvrouw. Aanrader, tout court.

  • 9 juni 2015

    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen wifi

    locatie vriendelijk personeel

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • 16 september 2014

    • Vakantiereis
    • Gezin

    buiten het wandelen in het prachtig domein , is er niet veel te beleven. Maar het personeel is absoluut niet vriendelijk. Het is zeker geen hotel waar men 's avonds nog iets kan consumeren in de lounge. Na het avondeten naar bed ! Ook in de voormiddag na een wandeling op het domein , kan men op het terras niets bestellen . ze zijn bezig met het middageten en hebben geen tijd om op te dienen ( kortaf ! ). Het is zeker ook geen aanrader om met kinderen daar te logeren !

    de luxe kamers die we geboekt hadden, waren inderdaad groot , comfortabel en proper

  • 26 augustus 2014

    • Vakantiereis
    • Stel

    Blijft een beetje staan en gaat niet echt met zijn tijd mee, hiermede bedoel ik dan vooral wat op het bord komt..

    Gemoedelijke ontvangst. Mooi zowel wat hotel betreft als de omgeving.

  • 15 augustus 2014

    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    wat afgelegen voor wie te voet reist - dichtstbijzijnde dorp (Herbeumont) op 2 km - Herbeumont zelf is een spookdorp (quasi alle horeca is ermee gestopt) overwegend ouder cliënteel niet geschikt voor kinderen

    uitgebreid ontbijtbuffet met vers sinaasappelsap idyllische ligging monumentale parktuin romantische standaardkamer (in de Prieuré) zelf met massage-douche en prachtig zicht op zowel voor- als achtertuin

  • 2 augustus 2014

    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen of te weinig kennis van de Nederlandse taal. Tapis plain, wollen dekens ,min punt voor hygiëne. Restaurant ? Één menu enkel voor de gasten en op vraag. In omgeving een hotel met restaurant.

    Vriendelijkheid,

  • 30 juli 2014

    • Zakenreis
    • Groep

    Het personeel is 'nogal' direct en strict. Weliswaar professioneel maar een glimlach kan er niet af, stijve bedoening maw.

    De plek is een echt oord van rust, prachtige omgeving. Geschikt voor (welstellende) bejaarden !

  • 30 juli 2014

    • Zakenreis
    • Groep

    Het personeel is écht onvriendelijk, afstandelijk, direct en kortaf. Geen leuke sfeer. Een droomhotel voor (bemiddelde) oudere paren die rust zoeken maar als jongere blijf je hier beter weg ...

    de ligging is prachtig evenals de tuin. Hier kan je tot rust komen. Maaltijden zijn ok, wijn daarentegen extreem duur !

  • 28 juli 2014

    • Zakenreis
    • Stel

    Niets voor zaken mensen, dit is niet vermeld op boeking. Daardoor hebben ook niet kunnen geen ontbijt gehad. Dit was nogthans in prijs inbegrepen, ik had begrip dat we voor 8 uur moesten vertrekken. Maar we konden zelf niets kleins krijgen, raar maar waar.

    De stilte

  • 30 juni 2014

    • Vakantiereis
    • Stel

    Het onthaal was allesbehalve. We vroegen naar Bol d' Air, maar dat kon NIET, want wij hadden geboekt via Booking, en daar moet zij 15% aan betalen ! Wij betaalden de prijs zoals voorzien op de lijst in de kamer ( let op: Booking maakt gewag van Smart Deal, dit was zeker NIET het geval ! ). Wo, Do en Vr waren wij de enige gasten in het hotel. Wij boekten een dag langer : zelfde prijs ! Het avondeten lag vast : de menu aan € 42, ALLE avonden, ook in het WE, waar anderen WEL konden kiezen uit de kaart ! Buiten de zaterdag avond ( toen zat het restaurant vol ) was het eten recht uit de diepvries ! ! ! Vb. de kwartels waren droog, de forel trok op NIETS. Toen we uitboekten kregen we een prijslijst " 2014 " ( ! ! ! ) mee met de bedoeling dat we de volgende keer rechtstreeks zouden boeken, daar staat het menu aan € 41 ! ! ! We betaalden dus € 8 teveel ! ! !

    Wij zijn zeer tevreden over de ons aangeboden kamer. Ruim, proper, ook het linnen en de handdoeken, en in de badkamer ( eerder klein ) een raam dat uitgaf op de voortuin, en in de kamer, een raam dat uitgaf op achterzijde. ( kamer nr. 6 ) Van het ontbijt zijn we heel tevreden.

  • 7 oktober 2014

    • Vakantiereis
    • Stel

    ontvangst eten aandacht sfeer

  • 10 september 2014

    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie ligging, midden in de bossen aan het water. Ruime goed ingerichte kamers. Aangename service en lekker eten.

  • 29 augustus 2014

    • Vakantiereis
    • Stel

    Dekens ipv dekbed

  • 13 augustus 2014

    • Vakantiereis
    • Groep

    koffie tijdens het ontbijt

    rustige omgeving perfecte bediening eten

  • 22 juli 2014

    • Vakantiereis
    • Stel

    Te midden van de natuur in een historisch gebouw dat zijn oude charme en schatten heeft bewaard. Lekker eten en zzer goede bediening.

  • 2 juni 2014

    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    NIETS

    ALLES IS PRIMA VERZORGD, MEN IS HEEL VRIENDELIJK, MOOIE LIGGING ETEN WAS PRIMA MOOI, BIJZONDER, GEBOUW, ROMANTISCH,NOSTALGISCH

  • 2 juni 2014

    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    fantastisch restaurant - mooie kamers - prachtige ligging

  • 7 mei 2014

    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    zeer fraaie locatie uitstekend twee gangen diner kleine, maar geriefelijke kamer goede wijn

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29