Beoordelingen over La Plage Noire Resort

Strada Provinciale 81 km 1, 07037 Sorso, Italië

#10 van de 10 hotels in Sorso

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 630 beoordelingen over dit hotel

6,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,7

  • Comfort

    5,9

  • Locatie

    7,1

  • Faciliteiten

    6

  • Personeel

    6,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Gratis WiFi

    3,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • 3 september 2016

    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Patio
    • Verbleef 3 nachten

    Bij de receptie spreekt maar één Italiaanse dame Engels. Dat geeft beperkingen voor buitenlandse gasten, zeker als zij er niet is. De appartementen zijn nogal gehorig.

    Voor een strandvakantie ligt het resort prima en heeft het veel te bieden, zoals een zwembad en ligstoelen, ook op het strand.

  • 24 augustus 2016

    • Vakantiereis
    • Gezin
    • Studio met Patio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een. Studio is een twee persoonskamer met een kast buiten op terras die als keuken moet dienen in de zon, vies, geen keukengerei en wat er is is vies en of verroest. Vreselijk je kan niet koken. Niet geaccepteerd. Kregen een vierpersoons appartement in plaats van 2keer studio. Keukenkast stond nu binnen. Slaapkamer was redelijk voor 2 personen de anderen sliepen op onderschuifbed in keuken. Verder was er niks. Geen kast. TV uit jaren 70. Terras met plastic tafel en stoelen. Laatste nacht in hotel. Zelfde zeer armoedige inrichting. Mooi terras met 2oude Rotanstoelen die uit elkaar vielen, geen parasol, trap met losse vloerbedekking, de douchecabine was de ingang zo klein je moest je naar binnen wringen, ik ben 63kilo met lengte van 1.70. Iets dikker en douchen lukt niet. Groot park van buiten erg mooi maar accommodatie jaren 70 en niet onderhouden. Receptie medewerkers arrogant. Restaurant met alla kaart redelijk maar weinig keuze. Bestel je taart voor je verjaardag vergeten ze dat door te geven! Je moet de taal kennen. anders krijg je niks voor elkaar. De. Omschrijving van booking.com bevat geen realistisch beeld. Groot park met 220 appartementen als je pech hebt moet je heel ver lopen naar zwembad en zee.

    Het zwembad,de zee,locatie.

  • 20 augustus 2016

    • Vakantiereis
    • Gezin
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijna alles, het was druk druk druk. Veel drukke Italiaanse families. Kwaliteit vh eten was mager. We kregen zelfs lauwe witte wijn. Slechte WiFi ook.

    Zwembad was prima

  • 5 juli 2016

    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Patio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten:massa volk op te korte tijd. Gevolg:laatsten geen keuze/eten/enkel overschot.Restaurant puinhoop.Verouderde,verafgelegen kamers.

    Ligging, zwembad

  • 27 juni 2016

    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Patio
    • Verbleef 14 nachten

    Studio rook heel muf (na veertien dagen roken al onze kleding ook zo) a la carte/ pizza restaurant nooit open geweest. Alleen buffet waar we nooit hebben durven van eten. dus iedere dag met de auto naar ander restaurant (minstens 5km) Alles is afgestemd op scholen en groepen kinderen via de mutualiteit op vakantie. Geen kennis van talen buiten het Italiaans Niet geschikt voor buitenlanders

    Mooi zwembad maar...

  • 26 augustus 2015

    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Patio
    • Verbleef 3 nachten

    Geen wifi, alleen maar in de receptie. Om uit eten te gaan moet je wel echt een auto bij je hebben.

    Fantastisch zwembad, heerlijk ontbijt en er wordt veel georganiseerd op het resort door het animatie team.

  • 18 augustus 2015

    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi alleen in lobby en daar ook maar af en toe (maar vind ik persoonlijk geen probleem op vakantie). Verder was het ontbijtbuffet matig naar onze maatstaven (typisch Italiaans), weinig keus en veel zoetigheid.

    Begrijp alle negatieve reacties niet. Prima resort, mooie ligging (hoewel directe omgeving niet bijzonder is, dus auto is zeker aan te raden), vriendelijk personeel.

  • 13 augustus 2015

    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Patio
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen wifi bij de receptie. Hotel ligt in the middle of nowhere, waardoor je alleen met de auto ergens heen kan.

    Zwembad en strand dat aan het hotel ligt

  • 12 augustus 2015

    • Vakantiereis
    • Gezin
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    Als je pech hebt met luidruchtige buren doe je geen oog dicht 's-nachts. Het strand is niet-je-dat, het animatie team ronduit vervelend en het personeel heeft een snob-training gehad

    De kamer/het huisje zelf. Voorzien van airconditioning, groot genoeg en schoon.

  • 7 juli 2015

    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Patio
    • Verbleef 3 nachten

    Kapotte koelkast, werd niet gerepareerd. Geen afstandsbediening bij airco. Personeel spreekt slecht Engels en stuurde ons van het kastje naar de muur

    Zwembad

  • 5 oktober 2016

    • Vakantiereis
    • Gezin
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 10 nachten

    een hele leuke vakantie gehad. het animatie team was echt top voor zowel kind als volwassenen. wij komen zeker nog een x terug.

  • 6 september 2016

    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Patio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Zwembad, strand, airco

  • 5 oktober 2015

    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Patio
    • Verbleef 17 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aardig personeel niet iedereen sprak Engels maar ze deden hun best!

  • 2 augustus 2015

    • Vakantiereis
    • Gezin
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen WiFi in de appartementen, wel in de bar en receptie

    Goede hulp bij kapotte airco! Hulp bij vragen!

  • 8 juli 2015

    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Patio
    • Verbleef 1 nacht

    ligging van het park

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: