Terletak di Melaka, Elshape Holiday HOME menyediakan penginapan dengan WiFi percuma dan tempat parking peribadi percuma, serta akses ke bilik kecergasan. Penginapan dilengkapi dengan penyaman udara, dapur yang serba lengkap dengan ruang makan, TV dan bilik mandi peribadi dengan bidet dan kelengkapan dandanan diri percuma. Elshape Holiday HOME menawarkan barbeku. Tetamu boleh menikmati kolam renang dalaman dan taman di tempat penginapan ini. Muzium Warisan Baba & Nyonya adalah 31km dari Elshape Holiday HOME, manakala Cheng Hoon Teng Temple adalah 31km jauhnya. Lapangan terbang terdekat adalah Lapangan Terbang Antarabangsa Melaka, 28km dari Elshape Holiday HOME.

Pasangan terutamanya suka lokasi ini — mereka memberi skor 8.4 bagi lawatan untuk dua orang.

Jarak dalam deskripsi penginapan dikira menggunakan © OpenStreetMap

Sorotan penginapan

Lokasi popular: Dinilai tinggi oleh tetamu baru-baru ini (8.7)

Parking peribadi percuma tersedia di lokasi


Ketersediaan

Pilih tarikh untuk lihat ketersediaan dan harga bagi penginapan ini

Jenis bilik
Bilangan tetamu
 
2 katil single
dan
1 katil double
2 katil double
Terdapat ralat. Sila cuba lagi nanti.
Terdapat ralat. Sila cuba lagi nanti.
Kad kredit tidak diperlukan. Semua pilihan boleh ditempah tanpa kad kredit.
Reviu tetamu

Kategori:

Staf
9.3
Kemudahan
9.3
Kebersihan
9.4
Keselesaan
9.3
Nilai untuk wang
9.3
Lokasi
8.7
WiFi percuma
9.2
Skor tinggi untuk Melaka
Pilih topik untuk baca reviu:

Lihat apa yang paling disukai tetamu:

  • Aminah
    Malaysia Malaysia
    Sy suka semuanya Dr awal hingga akhir. Dr harga bilik, kemudahan, katil, bilik air, pool yg berada betul2 depan pintu. Sesuai utk yg nk buat gathering dgn family atau healing. Sbb berada di dalam suasana yg nyaman. InsyaAllah akn repeat lg.
  • Mohd
    Malaysia Malaysia
    Owner dan pembantu ramah..kebetulan owner tgh buat kenduri, siap ajak kami makan, lauk dan kuih juga sangat sedap..harga yg terbaik utk dpt tingal di fasiliti mcm ni..fasiliti bilik sgt memuaskan, rumah yg cantik ala2 bali, kolam renang yg...
  • Nurul
    Malaysia Malaysia
    Harga murah, tapi mcm duduk villa mahal. Tak sabar nak stay kat resort/villa sebelah yg baru tu.

Dihos oleh: Ayob Samad

9.3
9.3
Skor reviu untuk hos
Skor reviu untuk hos

Ayob Samad
Beautiful house with well equipped rooms and spacious yet elegent living rooms for you to relax. Quiet and serene atmosphere was a welcome way for your vacations.
Lovely house owner
Hospitality,food,cleanliness,everything exceeded our expectation. Altogether it was a great great experience and perhaps one of the best example for what homestay is all about.
Bahasa yang digunakan: Bahasa Inggeris,Bahasa Malaysia

Persekitaran tempat penginapan

Kemudahan di Elshape Holiday HOME
Kemudahan yang hebat! Skor reviu, 9.3

Kemudahan paling popular
  • Kolam renang dalaman
  • Parking percuma
  • Bilik keluarga
  • WiFi percuma
  • Kemudahan BBQ
  • Pusat kecergasan
  • Penyaman udara
Bilik mandi
  • Tuala
  • Bidet
  • Tab mandi atau pancuran mandian
  • Bilik mandi peribadi
  • Tandas
  • Kelengkapan dandanan diri
  • Pancuran mandian
Bilik tidur
  • Linen
Pemandangan
  • Pemandangan kolam renang
  • Pemandangan
Kawasan luaran
  • Kemudahan BBQ
  • Taman
Dapur
  • Meja makan
  • Dapur
  • Peti sejuk
Kemudahan dalam bilik
  • Rak pengering baju
  • Rak baju
Ruang Tamu
  • Ruang makan
Media & teknologi
  • TV
Internet
Wi-Fi boleh didapati di seluruh hotel dan ia adalah percuma.
Parking
Tempat meletak kenderaan persendirian percuma boleh didapati di lokasi (tempahan tidak diperlukan).
    Khidmat
    • Kemudahan mesyuarat/jamuan
      Caj tambahan
    Khidmat penyambut tetamu
    • Invois disediakan
    Umum
    • Penyaman udara
    • Kipas
    • Bilik keluarga
    Kolam renang dalaman
    Percuma!
      Pusat kesihatan
      • Pusat kecergasan
      Kakitangan bertutur dalam
      • Bahasa Inggeris
      • Bahasa Malaysia

      Info lanjut

      Elshape Holiday HOME mengambil permintaan khas - Masukkan permintaan pada langkah seterusnya!

      Daftar masuk

      Dari 15:00 hingga 00:00

      Daftar keluar

      Hingga 11:30

       

      Pembatalan /
      bayaran pendahuluan

      Polisi pembatalan dan prabayaran berbeza bergantung pada jenis penginapan. Sila masukkan tarikh-tarikh penginapan anda dan semak syarat-syarat bilik yang anda inginkan.

      Kanak-kanak dan katil

      Polisi kanak-kanak

      Kanak-kanak semua peringkat usia dialu-alukan.

      Untuk lihat harga dan maklumat penghunian yang tepat, sila sertakan bilangan kanak-kanak dalam kumpulan anda dan umur mereka pada carian anda.

      Polisi katil bayi dan katil tambahan

      Jumlah katil bayi yang dibenarkan bergantung pada pilihan anda. Sila semak pilihan anda untuk maklumat lanjut.

      Tiada katil tambahan yang tersedia di penginapan ini.

      Semua katil bayi adalah tertakluk pada ketersediaan.

      Tiada had umur

      Tidak ada syarat umur untuk daftar masuk

      Wang tunai sahaja

      Tempat penginapan ini menerima wang tunai sahaja.


      Haiwan peliharaan

      Haiwan kesayangan tidak dibenarkan.

      Maklumat lanjut
      Maklumat penting bagi tetamu di penginapan ini

      From 1st January 2023, a tourist tax of RM 10 per room per night is applied to all foreign guests. This tax is not included in the room rate and must be paid upon check-in. Guests with a valid Malaysian Identity Card or valid permanent residents MY PR Card are exempted.

      Sila beritahu Elshape Holiday HOME terlebih dahulu mengenai anggaran waktu ketibaan anda. Anda boleh melakukan ini dengan menggunakan kotak Permintaan Khas semasa membuat tempahan. Anda juga boleh menghubungi tempat penginapan dengan maklumat hubungan yang telah tertera di pengesahan anda.

      Bayaran melalui pemindahan bank diperlukan sebelum ketibaan. Penginapan akan menghubungi anda untuk memberi arahan selepas tempahan dibuat.

      FAQ tentang Elshape Holiday HOME

      • Pantai terdekat hanya 1 km jauhnya dari Elshape Holiday HOME. Semua jarak diukur dengan garis lurus. Jarak perjalanan sebenar mungkin berlainan.

      • Elshape Holiday HOME 23 km jauhnya dari pusat Melaka. Semua jarak diukur dengan garis lurus. Jarak perjalanan sebenar mungkin berlainan.

      • Ya, Elshape Holiday HOME popular di kalangan tetamu yang menempah penginapan untuk keluarga.

      • Harga untuk Elshape Holiday HOME mungkin berbeza bergantung pada penginapan anda (cth. tarikh yang anda pilih, polisi hotel dll.) Lihat harga dengan masukkan tarikh anda.

      • Elshape Holiday HOME menawarkan aktiviti / khidmat berikut (caj mungkin dikenakan):

        • Pusat kecergasan
        • Kolam renang

      • Waktu daftar masuk di Elshape Holiday HOME adalah dari 15:00, dan waktu daftar keluar adalah sehingga 11:30.

      • Ya, hotel ini mempunyai kolam renang. Dapatkan maklumat tentang kolam renang dan kemudahan lain di halaman ini.