Allotjament Vols Vol + Hotel Lloguer de cotxes Taxis a l'aeroport

Comentaris autèntics de clients reals

Com funciona?

  • 1

    Tot comença amb una reserva

    Tot comença amb una reserva

    Els clients només poden deixar la seva opinió si han fet una reserva. Així, ens assegurem que els nostres comentaris són de clients reals que s'han allotjat a l'establiment.

  • 2

    Continua amb un viatge

    Continua amb un viatge

    Quan els clients s'allotgen a l'establiment, comproven si l'habitació és tranquil·la, si el personal és atent i altres coses.

  • I acaba amb un comentari

    I acaba amb un comentari

    Quan tornen del viatge, els clients ens expliquen com els ha anat. Abans d'afegir els comentaris al nostre web, mirem que no tinguin cap expressió malsonant i en comprovem l'autenticitat.

Països populars

  • Le Méridien Dubai Hotel & Conference Centre

    - "Situació a prop de l’aeroport "

  • Gilligan's Backpacker Hotel & Resort Cairns

    - "Les dinamiques de socialitzacio. Fan molt facil que la gent es conegui entre ella."

  • Casa da Vila Moura

    - "L’amabilitat dels propietaris. Nuno i Evandro ens van rebre i atendre com si fóssim amics de tota la vida. Realment ens vàrem sentir millor que a casa. Ens van enviar planos de la ciutat i de com arribar fins a la pousada abans de la nostra estada. L’allotjament és espectacular, super piscina, bonica sala dels esmorzars, decoració de la casa, plantes i arbres del jardí,...Habitació gran i moderna amb aire acondicionat i mosquitera. "

  • Adas Guesthouse

    - "Crec que la relació qualitat relació és molt bona. Està molt bé situat i el noi que el porta és molt atenta"

  • Motel One Berlin-Potsdamer Platz

    - "Bonic i acollidor. Molt ben situat."

  • Apartamentos Solineu

    - "Tot net i correcte. Habitacions grans i amb un menjador-cuina gran. Accés a pistes molt fàcil."

  • Hôtel Welcome - Dunkerque Centre

    - "Molt cèntric, personal molt amable. La calefacció molt bé."

  • The Z Hotel City

    - "Les instal·lacions i l’habitació són modernes, còmodes i agradables, les habitacions són petites però disposen de tot el necessari. El personal és amable i molt cosmopolita. La ubicació és molt cèntrica, aprop d’estacions de metro, la LSE i King’s College, i Covent Garden."

  • Athens centre diamond

    - "Tot fantàstic i l'amfitrió el millor de tot. Ens va rebre amb un obsequi. Li vam comentar que el dia següent era l'aniversari d'un dels nens i li va portar un pastís."

  • The Colour Hostel

    - "Molt net. Personal molt amable "

  • Best Western Plus Hotel Bologna

    - "Breakfast was excelent with a very honest price, and the rest of the hotel and amability of the staff was perfect. After spend the day in Venize, the Sprit in the tranquility of the hotel Bar was great!!! The room clean and confortable, with the things that a like to find in a room hotel. Experience was totally perfect. No dubteu en agafar aquest hotel, és perfecte pels standards de la zona. Per anar a Venezia només has de creuar el carrer i el tren triga 10 minuts."

  • Hotel SAILS

    - "Lloc perfecte per visitar la ciutat. Situat a 2 parades amb metro de l’estació JR de Ueno. Ho recomano al 100%."

  • The Bed KLCC

    - "Tot. Es un hostel de categoría. Està molt a prop de les torres petrones. Té a pocs metres el MRT i bus gratuit. Està decorat molt bé, sembla nou. Millor impossible!!"

  • XO Hotels Couture

    - "La connexio amb el transport públic que et porta al centre i als principals museus. La parada del Tram 2 és just davant la porta de l'hotel, literalment."

  • Novotel Warszawa Centrum

    - "Les vistes molt bé! L’habitació neta i acollidora. El disseny modern i innovador. El servei"

  • My Story Hotel Tejo

    - "El llit era comode. L'habitació estava molt bé, amb vistes al castell. Molt ben situat, al centre de Lisboa. El personal molt amable."

  • Hilton Garden Inn Moscow Krasnoselskaya

    - "L'amabilitat del personal, kes instal.lacions, la ubicació..."

  • Aonang Buri Resort

    - "Tot. Ben situat. L'habitació completa i còmode. La piscina perfecte per refrescar-se. Molt bonic l'entorn. L'esmorzar amb varietat. El personal amable."

  • Midtown Hotel

    - "Tot en general, hotel molt modern i correcte Esmorzar correcte, habitació neta Personal atent i amable. Facilitats en tot Cèntric, situació inmillorable"

  • Hutchinson Island Plaza Hotel & Suites

    - "Si, espectacular vista "

Opinions recents

  • Appart'City Strasbourg Centre

    Estrasburg, França

    Puntuació mitjana: 7,6
    • Part positiva del comentari

      Les dimensions de les habitacions

    Escrit el 19 de gener de 2019 S'hi va allotjar el Gener de 2019
    Juan Espanya
  • Casa da Varanda Simpática

    Lisboa, Portugal

    Puntuació mitjana: 9,7
    • Part positiva del comentari

      Tot! Un lloc genial!

    • Part negativa del comentari

      Tot i que val la pena quan ets a dalt, el carrer que fa molta pujada i els tres pisos sense ascensor

    Escrit el 19 de gener de 2019 S'hi va allotjar el Gener de 2019
    Nuria Espanya
  • Tam Coc Palm House

    Ninh Binh, Vietnam

    Puntuació mitjana: 9,6
    • Part positiva del comentari

    Escrit el 21 de gener de 2019 S'hi va allotjar el Gener de 2019
    Olga Espanya
  • Hotel Sagrada Familia Apartments

    Barcelona, Espanya

    Puntuació mitjana: 8,7
    • Part positiva del comentari

      És molt cèntric i està molt ben comunicat (línia lila del metro). Des de l'habitació es veu la Sagrada Família. La noia de recepció (Tània) va ser molt amable i molt atenta.

    • Part negativa del comentari

      --

    Escrit el 19 de gener de 2019 S'hi va allotjar el Gener de 2019
    Núria Espanya
  • Casa Gracia

    Barcelona, Espanya

    Puntuació mitjana: 8,4
    • Part positiva del comentari

      La situació inmillorable. És la segona vegada q venim. La primera vegada, vem estar a habitació interior. Aqta en habitació exterior. Si tornem a venir repetirem en habitació interior. No hi ha tant soroll del carrer...

    • Part negativa del comentari

      En general molt net, xo un cop assegut al w.c, es veuen els “xorretons” de les rajoles....

    Escrit el 19 de gener de 2019 S'hi va allotjar el Gener de 2019
    Maite Andorra
  • Gran Hotel La Florida G.L Monumento

    Barcelona, Espanya

    Puntuació mitjana: 8,9
    • Part positiva del comentari

      les vistes i la sortida del sol

    • Part negativa del comentari

      res

    Escrit el 19 de gener de 2019 S'hi va allotjar el Gener de 2019
    Joan Espanya
  • Central Hotel Sofia

    Sofia, Bulgària

    Puntuació mitjana: 8,7
    • Part positiva del comentari

      El esmorçar I el restaurant amb general...i la comoditat de la habitació ....

    • Part negativa del comentari

      La neteja fatal I amb 3 nits no van canviar dls llençols....el personal de recepcio I en general momt secs I poc col.laboradors alhora de quansevol infirmacio....angles molt justet....

    Escrit el 19 de gener de 2019 S'hi va allotjar el Gener de 2019
    Montse Espanya
  • Naturhaus Loacker

    Lech am Arlberg, Àustria

    Puntuació mitjana: 9,5
    • Part positiva del comentari

      Allotjament amb la millor relació qualitat/preu, molt ben comunicat i a prop del telecadira.

    Escrit el 19 de gener de 2019 S'hi va allotjar el Gener de 2019
    Marc Espanya
  • Residence Henri IV

    París, França

    Puntuació mitjana: 9
    • Part positiva del comentari

      El llit era molt còmode. La situació era immillorable. Habitació molt petita. Escales per arribar a l'habitació.

    Escrit el 19 de gener de 2019 S'hi va allotjar el Gener de 2019
    Puig França
  • Vivanta President Mumbai

    Bombai, Índia

    Puntuació mitjana: 8,2
    • Part positiva del comentari

      comoditat de la habitació i el esmorzar que es variat i excel·lent amb presentació i qualitat.

    • Part negativa del comentari

      sense masa importancia el aigua de la piscina masa freda.

    Escrit el 19 de gener de 2019 S'hi va allotjar el Gener de 2019
    Josep Espanya

Hotels més recomanats

  • Sud-amèrica
  • Oceania
  • El Carib
  • Nord-amèrica
  • Amèrica Central
  • Orient Mitjà
  • Àsia
  • Europa
  • Àfrica
  • Icon Hotel

    Santiago de Xile, Xile

    Puntuació mitjana: 8,6
    • Part positiva del comentari

      El bar de la piscina espectacular!!

    Escrit el 14 de novembre de 2018 S'hi va allotjar el Novembre de 2018
    Naldy Guerrero Xile
  • Hyatt Regency Cartagena

    Cartagena de Indias, Colòmbia

    Puntuació mitjana: 9,4
    • Part positiva del comentari

      Espectacular

    • Part negativa del comentari

      Nada

    Escrit el 12 de abril de 2018 S'hi va allotjar el Abril de 2018
    Martin Espanya
  • Intercity Salvador

    Salvador de Bahia, Brasil

    Puntuació mitjana: 8,7
    • Part positiva del comentari

      La excelent predisposicio del servei

    • Part negativa del comentari

      El internet depend d d’aon es molt dolent

    Escrit el 15 de gener de 2018 S'hi va allotjar el Gener de 2018
    Zaratusta Espanya
  • Hotel Dann Carlton Medellín

    Medellín, Colòmbia

    Puntuació mitjana: 8,8
    • Part positiva del comentari

      El llit era cómode, te unes molt bones instalacions , l'esmorçar per un colombià excelent , el personal amable I molt atent,

    • Part negativa del comentari

      Cal fer un bon mantenimment, la nostra habitació la 1414 tenia el lavabo trencat I la porta de la dutxa corria molt dura, el coixinets estaben oxidats. L'esmorçar per un europeu una nulitat casi total, en un hotel com aquest cal una cuina mes internacional no purament colombiana. Si tens una asegurança has d'anar al tanto perque sempre te la cobren sense consultar.

    Escrit el 18 de maig de 2018 S'hi va allotjar el Maig de 2018
    LUIS MIGUEL Espanya
  • Aloft Bogotá Airport

    Bogotà, Colòmbia

    Puntuació mitjana: 9
    • Part positiva del comentari

      L’habitació molt gran i confortable i l’esmorzar completíssim

    • Part negativa del comentari

      El fil musical de l’esmorzar

    Escrit el 6 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Juliol de 2018
    Mireia Espanya
  • 125 Hotel

    Puerto Iguazú, Argentina

    Puntuació mitjana: 9,1
    • Part positiva del comentari

      Inmillorable ubicació, molt comode i net. El servei molt bo. Imprescindible sopar al restaurant.

    Escrit el 2 de desembre de 2017 S'hi va allotjar el Novembre de 2017
    Silvia Espanya
  • Hostal Las Olas

    Copacabana, Bolívia

    Puntuació mitjana: 9,6
    • Part positiva del comentari

      És PERFECTE. Localització, vistes, etc... dorms dins d'una obra d'art.

    • Part negativa del comentari

      Res

    Escrit el 13 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    Sants_M Espanya
  • Hotel Catedral Plaza

    Santa Marta, Colòmbia

    Puntuació mitjana: 8,6
    • Part positiva del comentari

      La situacio(davant la catedral a prop dels carrers amb restaurants),la piscina,el personal,neteja habitacio,es nou

    • Part negativa del comentari

      Es un hotel nou pero s’està deteriodant ,falta manteniment:cadires piscina,els vidres estan bruts,les terrasses de les habitacions encara que no es pot sortir a elles estan molt brutes.es troba a faltar un book a l,habiatcio amb explicacions de la ciutat,horaris restaurant,piscina,etc.les finestres no son gens estanques amb la qual cosa se sent molt el soroll del carrer a partir de les 6 del mati.com es nou espero i desitjo vagin subsanar aquests errors.

    Escrit el 2 de maig de 2018 S'hi va allotjar el Abril de 2018
    Maria carmen Espanya
  • NH City Buenos Aires

    Buenos Aires, Argentina

    Puntuació mitjana: 8,2
    • Part positiva del comentari

      Todo

    Escrit el 3 de desembre de 2017 S'hi va allotjar el Novembre de 2017
    Norman Panamà
  • Hotel Cumbres Vitacura

    Santiago de Xile, Xile

    Puntuació mitjana: 8,8
    • Part positiva del comentari

      La vista

    • Part negativa del comentari

      Nada

    Escrit el 20 de novembre de 2017 S'hi va allotjar el Octubre de 2017
    German Xile
  • Margouya Patagonia Hostel

    Puerto Varas, Xile

    Puntuació mitjana: 9,3
    • Part positiva del comentari

      L'habitació era gran i amb unes finestres molt gran. A més, està ubicat en una casa colonial.

    • Part negativa del comentari

      El lavabo podia millorar, però era correcte

    Escrit el 2 de gener de 2018 S'hi va allotjar el Desembre de 2017
    Mireia Julia Perez Espanya
  • Hostel Galeria 13

    Salvador de Bahia, Brasil

    Puntuació mitjana: 9
    • Part positiva del comentari

      Gran ambient internacional. Molt actiu el propietari informant dels millors events a la zona.

    Escrit el 11 de setembre de 2018 S'hi va allotjar el Setembre de 2018
    Lluïsa Guillem Tió Espanya
  • Plaza El Bosque Nueva Las Condes

    Santiago de Xile, Xile

    Puntuació mitjana: 8,9
    • Part positiva del comentari

      Espectacular

    Escrit el 27 de juny de 2018 S'hi va allotjar el Juny de 2018
    ximena Xile
  • Pariwana Hostel Lima

    Lima, Perú

    Puntuació mitjana: 9,2
    • Part positiva del comentari

      El equipo es muy atento. Desayuno ok. Camas cómodas. Sitio muy relajado. Excelente ubicación.

    • Part negativa del comentari

      La fuerza del agua en el baño no es muy buena, muy débil.

    Escrit el 17 de abril de 2018 S'hi va allotjar el Abril de 2018
    Gustavo Henrique de Mendonça Ferreira Filho Brasil
  • Hotel Habitel y Centro de Convenciones

    Bogotà, Colòmbia

    Puntuació mitjana: 8,8
    • Part positiva del comentari

      proximitat a l'aeroport, esmorzar, servei de shuttle a l'aeroport

    • Part negativa del comentari

      a l'habitació feia una mica de fred i la calefacció, aparentment, no funcionava

    Escrit el 6 de maig de 2018 S'hi va allotjar el Abril de 2018
    Ramon Espanya
  • Casona Plaza Hotel Colonial

    Arequipa, Perú

    Puntuació mitjana: 8,9
    • Part positiva del comentari

      Llit amb matalàs molt bo. Tranquil

    • Part negativa del comentari

      Aigua de la dutxa una mica freda.

    Escrit el 24 de agost de 2017 S'hi va allotjar el Agost de 2017
    Cristina Espanya
  • CLH Suites Santiago

    Santiago de Xile, Xile

    Puntuació mitjana: 8,7
    • Part positiva del comentari

      Tot està cuidat al detall

    Escrit el 14 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    Miquel Espanya
  • Palla Boutique Hotel

    Arequipa, Perú

    Puntuació mitjana: 9,3
    • Part positiva del comentari

      Instal.lacions perfectes

    • Part negativa del comentari

      El bany connecta per presencia l’extracció i tarda molt a parar

    Escrit el 27 de juliol de 2018 S'hi va allotjar el Juliol de 2018
    Miquel Espanya
  • Casa Montesinos Boutique

    Cusco, Perú

    Puntuació mitjana: 9,1
    • Part positiva del comentari

      Vaig tenir un petit problema que em varen sol.lucionar de manera molt professional. Exel.lent equip de treball. Atenció personalitzada i eficient.

    Escrit el 21 de setembre de 2017 S'hi va allotjar el Setembre de 2017
    josep Espanya
  • Terrazas de Salento

    Salento, Colòmbia

    Puntuació mitjana: 9,5
    • Part positiva del comentari

      Les vistes son molt boniques i l'hotel està molt ben cuidat.

    Escrit el 6 de desembre de 2018 S'hi va allotjar el Desembre de 2018
    Maite Espanya
  • Los Andes Bed & Breakfast

    Arequipa, Perú

    Puntuació mitjana: 8,9
    • Part positiva del comentari

      La millor dutxa durant la meva estància a Perú. La localització al costat de la Plaza de Armas. La zona d’esmorzar en una terrassa interior i solejada perfecta.

    Escrit el 1 de maig de 2018 S'hi va allotjar el Abril de 2018
    Veronica Espanya
  • Tierra Viva Puno Plaza

    Puno, Perú

    Puntuació mitjana: 9,3
    • Part positiva del comentari

      Cèntric. Habitació i llit grans. Mate de coca i aigua gratuits.

    • Part negativa del comentari

      Esmorzar amb café fluix i poques pastes.

    Escrit el 26 de agost de 2017 S'hi va allotjar el Agost de 2017
    Xavier Espanya
  • Anami Hotel Boutique

    La Paz, Bolívia

    Puntuació mitjana: 8,9
    • Part positiva del comentari

      Molt ben situat, a la zona de Sopocachi. Hotel preciós, comfortable, net i destaca per l'amabilitat i predisposició de tot el personal per fer que l'estada sigui el millor possible. Menció especial per la Sra. Rosa, que ens va ajudar en tot el que vam necessitar, i molt agraïts també a en David que ens va rebre a altes hores de la matinada quan vam arribar i que ens ha preparat l'esmorzar cada dia. En definitiva, del tot recomanable. Val molt la pena.

    Escrit el 28 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    Salvador Espanya
  • Hotel Manquehue Aeropuerto Santiago

    Santiago de Xile, Xile

    Puntuació mitjana: 8
    • Part positiva del comentari

      Vam tenir una situació inesperada amb un gosset i van ser molt comprensius. També van solucionar els problemes de deixar maletes durant una setmana al hotel. Molt bon personal!

    Escrit el 31 de març de 2018 S'hi va allotjar el Març de 2018
    Ernest Espanya
  • NH Ciudad de Santiago

    Santiago de Xile, Xile

    Puntuació mitjana: 8,1
    • Part positiva del comentari

      Ben situat

    Escrit el 5 de setembre de 2017 S'hi va allotjar el Setembre de 2017
    JOAQUIM Espanya
  • Hostel Casa Blanca Potosi

    Potosí, Bolívia

    Puntuació mitjana: 8,6
    • Part positiva del comentari

      Habtiacions amplies i comodes.

    • Part negativa del comentari

      A l’espai comú falten taules i a l’hora de menjar sobretot a l’esmorzar i el sopar falta espai. No es pot pagar amb tarjeta com diu a l’anunci.

    Escrit el 30 de març de 2018 S'hi va allotjar el Març de 2018
    Sergi Espanya
  • LQ Hotel By La Quinta Santiago Aeropuerto

    Santiago de Xile, Xile

    Puntuació mitjana: 9
    • Part positiva del comentari

      Hotel completament nou estrenat aquest 2018. Molt interessant com allotjament pel fet de que esta aprop de l’aeroport i tenen transport privat per a clients per portar-te i recollir-te sense càrrec. Recomanable com a base en cas de visitar el pais i tenir que fer molts vols interns

    Escrit el 20 de setembre de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    Gerard Espanya
  • Port Campbell Motor Inn

    Port Campbell, Austràlia

    Puntuació mitjana: 8,8
    • Part positiva del comentari

      Tot molt bé, molt simpatics i agradables. La habitació és perfecte per una estada curta o llarga

    Escrit el 11 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    Joan Plaza Nualart Espanya
  • Brisbane City YHA

    Brisbane, Austràlia

    Puntuació mitjana: 8,2
    • Part positiva del comentari

      Neteja del hostal i serveis

    • Part negativa del comentari

      La ubicació una mica apartada

    Escrit el 9 de abril de 2018 S'hi va allotjar el Abril de 2018
    Carla Espanya
  • BreakFree on Cashel

    Christchurch, Nova Zelanda

    Puntuació mitjana: 8,2
    • Part positiva del comentari

      Tot sembla nou.

    • Part negativa del comentari

      Les habitacions són una mica petites i la wifi és limitada...

    Escrit el 1 de gener de 2018 S'hi va allotjar el Desembre de 2017
    Manel Espanya
  • Argus Hotel Darwin

    Darwin, Austràlia

    Puntuació mitjana: 8,8
    • Part positiva del comentari

      Molt bon servei, un esmorzar correcte, piscina i a uns 10' del centre del CBD de Darwin. Una bona opció!

    Escrit el 1 de octubre de 2018 S'hi va allotjar el Setembre de 2018
    Roger Sánchez Espanya
  • Song Hotel Sydney

    Sydney, Austràlia

    Puntuació mitjana: 7,6
    • Part positiva del comentari

      L'ubicació.

    • Part negativa del comentari

      Les claus no funcionaven. L'esmorzar era molt curt.

    Escrit el 5 de setembre de 2017 S'hi va allotjar el Agost de 2017
    Josep Espanya
  • Mad Monkey Backpackers Cairns

    Cairns, Austràlia

    Puntuació mitjana: 8,2
    • Part positiva del comentari

      Esmorzar complet i ambient backpackers molt bo

    • Part negativa del comentari

      Els banys compartits un pèl més amples per poder posar necesser i tovalloles

    Escrit el 27 de agost de 2017 S'hi va allotjar el Agost de 2017
    MARTA Espanya
  • JUCY Snooze Christchurch

    Christchurch, Nova Zelanda

    Puntuació mitjana: 8,5
    • Part positiva del comentari

      Està al costat de l'aeroport i per un vol que arriba molt tard o que arriba molt d'hora és perfecte per a fer-hi una sola nit, però només per això.

    • Part negativa del comentari

      L'habitació és realment petita però suficient per a passar-hi una nit i refer maletes per embarcar-les en un vol al dia següent. Una mica sorollós a primeres hores de la nit, sobretot si t'has de llevar d'hora per agafar un vol.

    Escrit el 31 de juliol de 2017 S'hi va allotjar el Juliol de 2017
    Antonio Espanya
  • Airlie Beach Magnums

    Airlie Beach, Austràlia

    Puntuació mitjana: 8
    • Part positiva del comentari

      Bona localització

    • Part negativa del comentari

      Posen l’aire acondicionat durant la nit I no es pot dormir del fred que fa

    Escrit el 8 de juny de 2018 S'hi va allotjar el Juny de 2018
    Helena Espanya
  • Kings Canyon Resort

    Kings Canyon, Austràlia

    Puntuació mitjana: 7,1
    • Part positiva del comentari

      Molt millor del que m'esperava per les altres critiques. La piscina i el restaurant molt correctes.

    • Part negativa del comentari

      La neteja en general i el manteniment de tot el complex podria estar millor.

    Escrit el 4 de maig de 2017 S'hi va allotjar el Abril de 2017
    Anònim Espanya
  • Catalonia Santo Domingo

    Santo Domingo, República Dominicana

    Puntuació mitjana: 8,7
    • Part positiva del comentari

      La Gran professionalitat i atencions del personal de manera amable per els clients..Es nota Que han rebut previament una formació Molt Adient i espegifica..I estan motivats i saben que si ho fan sempre be tenen un bon futur amb una Bona Empresa B2B..Si que costa mes el preu per dia,Envers altres hotels de la zona. Pero s'ha de dir que finalment et surt mes rentable en tots els sentits,,Donat que tens inclosos molts serveis..Recomano adquirir Tiquet de 20$ per poder dinar i sopar a la Planta 20..Tot x 20$ begudes Incloses..Fantastic..El Edifici abans era de la cadena Hilton..Es nota la Philosofia de Servei..Catalunya tenim molts bons Empresas hoteleras amb Gran espirit Emprenedor i Sempre creatius..Axins un Pais "Advance" J.Ll systems analytics ♻️

    • Part negativa del comentari

      Tot be

    Escrit el 29 de novembre de 2018 S'hi va allotjar el Novembre de 2018
    J Lluis Espanya
  • Antiguo Hotel Europa

    Santo Domingo, República Dominicana

    Puntuació mitjana: 7,9
    • Part positiva del comentari

      La situació

    • Part negativa del comentari

      Hab.interior sense llum natural.

    Escrit el 19 de juny de 2018 S'hi va allotjar el Juny de 2018
    JUAN CARLOS Espanya
  • Hurricane Wingate at Zion

    Hurricane, Utah, Estats Units

    Puntuació mitjana: 9,4
    • Part positiva del comentari

      Tot perfecte! Molt net, amb instal·lacions noves i bon esmorzar.

    Escrit el 12 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    Maria Espanya
  • Vdara Hotel & Spa at ARIA Las Vegas

    Las Vegas, Nevada, Estats Units

    Puntuació mitjana: 8,8
    • Part positiva del comentari

      La mida de l'habitació. L'atenció del personal

    Escrit el 10 de juliol de 2017 S'hi va allotjar el Juliol de 2017
    Ferran Espanya
  • Hyatt House Jersey City

    Jersey City, Nova Jersey, Estats Units

    Puntuació mitjana: 9
    • Part positiva del comentari

      Les vistes des del menjador i sala d’estar són espectaculars. Atenció del personal molt bona. Bona ubicació, tranquil i molt ben comunicat.

    • Part negativa del comentari

      El sofà-llit no era còmode, i el llit tampoc no ho era massa

    Escrit el 21 de novembre de 2018 S'hi va allotjar el Novembre de 2018
    Carles Espanya
  • Luxury Suites International at The Signature

    Las Vegas, Nevada, Estats Units

    Puntuació mitjana: 8,8
    • Part positiva del comentari

      Molt net i cèntric

    Escrit el 28 de juliol de 2018 S'hi va allotjar el Juliol de 2018
    Anònim Espanya
  • The Venetian® Resort Las Vegas

    Las Vegas, Nevada, Estats Units

    Puntuació mitjana: 8,9
    • Part positiva del comentari

      L'ambient, els detalls, els acabats, les vistes, l'aparcament (vam arribar amb una autocaravana de 27' i no va ser cap problema.

    • Part negativa del comentari

      No hi havia prou amenities Al bany per 4 persones.

    Escrit el 3 de juliol de 2018 S'hi va allotjar el Juny de 2018
    XQR Espanya
  • Marriott's Grand Chateau

    Las Vegas, Nevada, Estats Units

    Puntuació mitjana: 9,3
    • Part positiva del comentari

      La seva situació, no està al “meollo” però al costat mateix!!!

    • Part negativa del comentari

      La piscina de la planta 38 és molt petita. I la de la planta 5 no tenia el nar obert.

    Escrit el 24 de juliol de 2018 S'hi va allotjar el Juliol de 2018
    Maria Espanya
  • Casa Monad

    San Cristóbal de Las Casas, Mèxic

    Puntuació mitjana: 8,7
    • Part positiva del comentari

      El pati interior. Ens han fet el llit cada dia

    • Part negativa del comentari

      L'habitacio no tenia finestra

    Escrit el 24 de juliol de 2018 S'hi va allotjar el Juliol de 2018
    Anònim Espanya
  • Hotel Nikko San Francisco

    San Francisco, Califòrnia, Estats Units

    Puntuació mitjana: 8,8
    • Part positiva del comentari

      Comfortable, net i bona localització

    • Part negativa del comentari

      Rés negatiu

    Escrit el 12 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    RZ Espanya
  • La Quinta Inn & Suites Williams-Grand Canyon Area

    Williams, Arizona, Estats Units

    Puntuació mitjana: 8,9
    • Part positiva del comentari

      L´habitació està molt bé, és molt còmoda. L´esmorzar és correcte (força bé). La piscina climatizada s´agraeix quan arribes de tot el dia viatjant i a més, a fora està nevat. Molt agradable...

    • Part negativa del comentari

      El personal era molt amable, però no estaria de més que parlés espanyol. La meva intenció ja era practicar l´anglès però crec que seria un plus. A vegades facilita les coses..

    Escrit el 20 de desembre de 2018 S'hi va allotjar el Desembre de 2018
    OLGA Espanya
  • Hyatt House New York/Chelsea

    Nova York, Estat de Nova York, Estats Units

    Puntuació mitjana: 8,8
    • Part positiva del comentari

      Tot completament remarcant la situació i l’habitació.

    • Part negativa del comentari

      Res a dir.

    Escrit el 6 de gener de 2018 S'hi va allotjar el Gener de 2018
    Alo Espanya
  • Wingate by Wyndham Page Lake Powell

    Page, Arizona, Estats Units

    Puntuació mitjana: 9,1
    • Part positiva del comentari

      Hotel de nova construcció, modern i molt net. Llit extragran molt còmode.

    • Part negativa del comentari

      Allunyat del poble, havies d'agafar el cotxe. La nevera feia molt soroll i la vam haver de desconnectar

    Escrit el 19 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    David Torres Costa Espanya
  • San Francisco Marriott Marquis Union Square

    San Francisco, Califòrnia, Estats Units

    Puntuació mitjana: 8,4
    • Part positiva del comentari

      Tot i haver reservat una habitció estandart, ens varen donar una suite, pel mateix preu. Molt bé, còmoda, agradable, llit molt còmode.

    • Part negativa del comentari

      Per deixar el cotxe al seu parking et cobren 70USD per nit. Davant hi ha un parking on varem deixar el cotxe per 20USD la nit.

    Escrit el 31 de agost de 2017 S'hi va allotjar el Agost de 2017
    josep maria Espanya
  • Blue Horizon Hotel

    Vancouver, Canadà

    Puntuació mitjana: 8,9
    • Part positiva del comentari

      Molt correcta l’estada i molt bé situat

    Escrit el 26 de maig de 2018 S'hi va allotjar el Maig de 2018
    Enric Lluis Espanya
  • Parador Margarita

    San Cristóbal de Las Casas, Mèxic

    Puntuació mitjana: 9,1
    • Part positiva del comentari

      Un hotel espectacular!!

    Escrit el 5 de novembre de 2018 S'hi va allotjar el Novembre de 2018
    JULEN Kortabarria Espanya
  • Motel 6 - Williams West - Grand Canyon

    Williams, Arizona, Estats Units

    Puntuació mitjana: 7,8
    • Part positiva del comentari

      Situació relativamente a prop de Grand Canyon

    Escrit el 14 de setembre de 2017 S'hi va allotjar el Setembre de 2017
    DAVID Espanya
  • Bellagio

    Las Vegas, Nevada, Estats Units

    Puntuació mitjana: 8,7
    • Part positiva del comentari

      El Hotel es fabulos, enorme, impresioanat, luxos, la vista desde la habitació sobre les fonts magnífica, el casino inmens. Es Las Vegas

    • Part negativa del comentari

      No entenc com en un Hotel aixis vaig demanar a recepció un convertidor de llum americana a la europea i en varen dir que no en tenien, una cosa tan normal. Em varen dir que el tenía que comprar a la botiga de regals.

    Escrit el 16 de maig de 2018 S'hi va allotjar el Maig de 2018
    HERMINIO Espanya
  • Trump International Hotel Las Vegas (Free Parking)

    Las Vegas, Nevada, Estats Units

    Puntuació mitjana: 8,9
    • Part positiva del comentari

      Habitació molt gran. Bany extraordinari. Personal molt resolutiu.

    • Part negativa del comentari

      El sofà-llit no era suficientment còmode. Tracte un tant imperatiu quan vam arribar, a l'hora d'aparcar el cotxe perquè el personal estava desbordat.

    Escrit el 8 de gener de 2018 S'hi va allotjar el Gener de 2018
    Facund Espanya
  • Pod DC Hotel

    Washington, Districte de Columbia, Estats Units

    Puntuació mitjana: 8,6
    • Part positiva del comentari

      La neteja i la decoració de tot l'hotel. Servei de recepció atent i amable

    • Part negativa del comentari

      La ubicació del aparell d'aire condicionat/bomba de calor al costat del llit, a part que fa molt soroll i a vegades quan surt aire fred per regular temperatura és incòmode al passar o mentres dorms perquè et ve directe

    Escrit el 7 de desembre de 2018 S'hi va allotjar el Desembre de 2018
    Jordi Borjas Pere Estats Units
  • Best Western Plus Hotel Montreal

    Mont-real, Canadà

    Puntuació mitjana: 8,6
    • Part positiva del comentari

      L'ambient i a més el dia que vam arribar va coincidir amb un festival al carrer i era molt divertit i agradable estar voltant per allà.

    • Part negativa del comentari

      A l'hotel l'esmorzar era força repetitiu.

    Escrit el 17 de agost de 2017 S'hi va allotjar el Juliol de 2017
    albert Espanya
  • Oceans Edge Key West

    Key West, Florida, Estats Units

    Puntuació mitjana: 8,8
    • Part positiva del comentari

      Les habitacions i les instal·lacions són molt agradables i estan molt ben cuidades. El personal molt amable.

    • Part negativa del comentari

      La seva ubicació, lluny del centre i en una zona poc agradable. El alt preu final que té (impostos + fees de l'hotel + aparcament), crec que es poden trobar coses molt més interessants a Key West en relació qualitat preu, especialment si hi estàs de pas.

    Escrit el 20 de setembre de 2017 S'hi va allotjar el Agost de 2017
    Sergi Espanya
  • The Bernic Hotel New York City,Tapestry Collection by Hilton

    Nova York, Estat de Nova York, Estats Units

    Puntuació mitjana: 8,6
    • Part positiva del comentari

      Com podeu veure a les meves puntuacions, estic molt contenta amb aquest hotel i tornaria sense dubte. El preu ha estat més car al tractar-se de setmana santa, però tot i això està molt bé i superior a qualsevol altre dels mateixos preus. Habitació ample, llit molt còmode, amb nespresso... Molt ben comunicat (grand central terminal) El tracte súper bé i per exemple si has d'imprimir t'ho fan gratuitament, si has de deixar una cosa per a una persona també t'ho accepten.. (vaig deixar un paquet perquè el recollís una amiga) Ho comento perquè a altres hotels que he estat m'ho han cobrat i tot han estat pegues.

    • Part negativa del comentari

      Per posar un comentari no tan fantàstic: l'esmorzar que incloïa, cada dia exactament el mateix. (platet amb fruita, suc taronja, cafè, torrades o croissant i cereals amb llet) Està bo però un parell de dies vam sortir perquè volíem variar...

    Escrit el 2 de abril de 2018 S'hi va allotjar el Abril de 2018
    AnnaMartin Espanya
  • EVEN Hotel New York - Midtown East 44th

    Nova York, Estat de Nova York, Estats Units

    Puntuació mitjana: 8,6
    • Part positiva del comentari

      Ubicació. És tot nou i està impecable. Bon servei a recepció.

    • Part negativa del comentari

      No acabo d'entendre el concepte de gimnàs a l'habitació, s'ho podrien estalviar només per a qui ho vulgui. Suposo que és qüestió de temps que ho acabin treien. No li veig sentit, per exemple , tenir una pilota de pilates a cada habitació que acaba molestant.

    Escrit el 3 de setembre de 2017 S'hi va allotjar el Agost de 2017
    DAVID Espanya
  • Best Western Plus A Wayfarer's Inn & Suites

    Kingman, Arizona, Estats Units

    Puntuació mitjana: 8,9
    • Part positiva del comentari

      Molt bon motel i per un preu molt bo. Buffet d'esmorzar excel·lent. Gran amabilitat per part de tot el personal. Habitació comfortable i neta. Ampli aparcament inclòs.

    • Part negativa del comentari

      El punt més feble, però que tampoc és massa important, és que està relativament allunyat del centre del poble. Nosaltres vàrem arribar tard i per anar a sopar vàrem haver d'agafar el cotxe i fer 3 o 4 milles fins a la zona de restaurants. Però només fèiem una nit en la nostra ruta cap a Grand Canyon i tampoc va ser un gran inconvenient.

    Escrit el 11 de setembre de 2017 S'hi va allotjar el Agost de 2017
    Albert Espanya
  • Hotel Tadoussac

    Tadoussac, Canadà

    Puntuació mitjana: 8,1
    • Part positiva del comentari

      La situació i que té molt de caràcter

    • Part negativa del comentari

      A l'hotel li falta una mica de millora en les instal·lacions. El wifi es inexistent.

    Escrit el 6 de octubre de 2018 S'hi va allotjar el Octubre de 2018
    Lluis Simon Espanya
  • Pod Times Square

    Nova York, Estat de Nova York, Estats Units

    Puntuació mitjana: 8,6
    • Part positiva del comentari

      Funcional. L'amabilitat del servei. El preu (en comparació amb altres hotels de NY)

    • Part negativa del comentari

      Les mides de l'habitació. Més petita del que sembla a les fotos. La claror. Tot i que hi ha uan persiana de lames, la claror entra quan surt el sol.

    Escrit el 21 de maig de 2018 S'hi va allotjar el Maig de 2018
    Oriol Espanya
  • Executive Hotel Le Soleil New York

    Nova York, Estat de Nova York, Estats Units

    Puntuació mitjana: 8,5
    • Part positiva del comentari

      La ubicació és excel·lent per visitar el midtown i atendre el Javitis center. A res de Times Square. El conserge un gran recomenador! Aprofiteu-lo. A la recepció més insipids

    • Part negativa del comentari

      L'habitació és gran, però la distribució incòmode i no hi ha lloc per penjar la roba si vas més de una nit. El llit és petit comparat amb el que es habitual a USA, llit de 150. L'esmorzar inclòs era un bufet lliure més aviat escàs. No inclou cafè exprés (només americà) ni suc. Si en vols has de pagar-lo a part. El cap de setmana (vaig enganxar dissabte) no hi havia bufet i no va resultar gens efectiu. Et demanaven què volies sense donar-te carta ni oferir-te res.

    Escrit el 4 de juny de 2018 S'hi va allotjar el Juny de 2018
    Anònim Espanya
  • RIU Plaza New York Times Square

    Nova York, Estat de Nova York, Estats Units

    Puntuació mitjana: 8,7
    • Part positiva del comentari

      SItuació.

    • Part negativa del comentari

      Habitació per 4 pax justes, només 1 armari i petit. Personal de check out (recepció) poc amable, no van preguntar ni si haviem estat be, etc...Espai d'esmorzar molt just per la quantitat de gent que hi havia a l'hotel, espai entre taula i taula, justissím.

    Escrit el 13 de desembre de 2017 S'hi va allotjar el Desembre de 2017
    susana Espanya
  • HI - Boston Hostel

    Boston, Massachusetts, Estats Units

    Puntuació mitjana: 8,6
    • Part positiva del comentari

      M'ha agradat sobretot la facilitat per coneixer gent nova i les activitats que fomenten la interconnexió entres les persones.

    • Part negativa del comentari

      L'esmorzar potser podria ser una mica més complert.

    Escrit el 6 de maig de 2018 S'hi va allotjar el Maig de 2018
    Marc_CAT88 Espanya
  • Hotel Isla de Flores

    Flores, Guatemala

    Puntuació mitjana: 9
    • Part positiva del comentari

      Està molt net i ben decorat. La piscina és molt agradable i el menjar del restaurant està molt bo. El personal és molt atent i servicial.

    Escrit el 10 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    Anònim Espanya
  • Best Western Plus Panama Zen Hotel

    Panamà, Panamà

    Puntuació mitjana: 9
    • Part positiva del comentari

      Instal·lacions i servei molt bo. Sempre m'allotjo en aquest hotel quan necessito fer nit a Ciutat de Panamà

    Escrit el 6 de setembre de 2017 S'hi va allotjar el Setembre de 2017
    Montserrat Panamà
  • Casa María Aeropuerto B&B

    Alajuela, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 9,2
    • Part positiva del comentari

      Bon esmorzar, tracte molt bo del personal

    Escrit el 5 de març de 2018 S'hi va allotjar el Febrer de 2018
    jose antonio Espanya
  • Hotel Villas Lirio

    Manuel Antonio, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 8,7
    • Part positiva del comentari

      Les habitacions són confortables i espaiososes. Tenen un porxo amb sofà molt agradable

    Escrit el 1 de setembre de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    Lourdes Espanya
  • Hotel Your House

    Alajuela, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 8,8
    • Part positiva del comentari

      L'atenció i amabilitat del personal. Està a pocs minuts de l'aeroport

    Escrit el 15 de gener de 2018 S'hi va allotjar el Gener de 2018
    Berta Espanya
  • Barceló Guatemala City

    Guatemala, Guatemala

    Puntuació mitjana: 8,9
    • Part positiva del comentari

      Tot molt bé

    Escrit el 24 de agost de 2017 S'hi va allotjar el Agost de 2017
    ALBERT CASTELLA Espanya
  • Hacienda Guachipelin Volcano Ranch Hotel & Hot Springs

    Liberia, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 8,5
    • Part positiva del comentari

      Aprofitar l’us de les hot springs de l’hotel

    • Part negativa del comentari

      Dinar i sopar buffet correcte però amb poca variació

    Escrit el 27 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    montse Espanya
  • Essence Arenal and Spa

    El Castillo de La Fortuna, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 8,7
    • Part positiva del comentari

      Disposa de jacuzzi amb vistes al llac i al volcà Arenal. Instal.lacions tegrades en un entorn natural.

    • Part negativa del comentari

      Habitació prop de la carretera, soroll de vehicles passant. Reservant amb booking ens donen sempre les pitjors habitacions.

    Escrit el 8 de desembre de 2018 S'hi va allotjar el Desembre de 2018
    DAVID Espanya
  • Hotel Secreto La Fortuna

    Fortuna, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 9,1
    • Part positiva del comentari

      Excel·lent relació preu qualitat

    Escrit el 2 de juliol de 2018 S'hi va allotjar el Juny de 2018
    Arturo Campo Espanya
  • Kalunai Hostel

    Puerto Viejo, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 8,9
    • Part positiva del comentari

      Molt bon tracte per part de Jordi. Se’ns dubte molt recomanable. El pati amb hamaques és molt acollidor.

    Escrit el 8 de desembre de 2018 S'hi va allotjar el Desembre de 2018
    Àngels i Ferran Espanya
  • Exe San Jose Center

    San José, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 8,7
    • Part positiva del comentari

      Hotel urbano situado en el centro de San Jose cerca del Teatro Nacional. El hotel sin tener grandes instalaciones tiene zonas intermedias entre las habitaciones muy interesantes.

    • Part negativa del comentari

      Tal vez lo más flojo es el gimnasio que es muy pequeño, situado en la zona del garaje y sin ventanas ni ventilación natural.

    Escrit el 13 de octubre de 2018 S'hi va allotjar el Octubre de 2018
    Carlos Morales Colòmbia
  • Hotel Villas Rio Mar

    Dominical, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 8,7
    • Part positiva del comentari

      Un 10 per tot el personal de recepció. Les explicacions que ens van donar van ser perfectes!

    • Part negativa del comentari

      Està allunyat de Dominical

    Escrit el 14 de desembre de 2017 S'hi va allotjar el Desembre de 2017
    DOLORS Espanya
  • Wide Mouth Frog

    Quepos, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 8,2
    • Part positiva del comentari

      Comoditat

    Escrit el 9 de setembre de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    Elena Espanya
  • El Sueño B&B

    Monteverde Costa Rica, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 8,2
    • Part positiva del comentari

      El llit era còmode i que tot l'hotel fos de fusta hi donava un aire acollidor.

    • Part negativa del comentari

      Poca intimitat, i alguns sorolls.

    Escrit el 30 de novembre de 2017 S'hi va allotjar el Novembre de 2017
    Gerard Espanya
  • Park Inn San Jose by Radisson

    San José, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 8,7
    • Part positiva del comentari

      Hotel semi nou i molt net. Personal molt amable

    Escrit el 16 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    Viatgera incansable Espanya
  • Chillout House

    Monteverde Costa Rica, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 8,6
    • Part positiva del comentari

      Esmorzar amb un ventall ampli i complet (torrades, ous, pancakes, sucs, fruites, cereals, llet, café, te...). Les instal·lacions comunes són còmodes i agradables, normalment estan amenitzades amb música. L'habitació ens va semblar suficient, disposava d'un bany compartit.

    • Part negativa del comentari

      Algunes de les normes de l'allotjament pel que fa a l'ús de la cuina ens van resultar arbitràries, ja que suposadament no es podia fer servir aquesta més enllà de les 9pm, per una qüestió de soroll i descans suposem. No obstant les rentadores de l'establiment s'allargaven fins passades les 10pm (i es feien notar a la nostra habitació). D'altra banda ens va semblar un lloc acollidor pel que fa a l'espai en si, però vam notar certa indiferència pel que fa al personal.

    Escrit el 15 de abril de 2018 S'hi va allotjar el Abril de 2018
    Adrià Berbel Alonso Espanya
  • Radisson Hotel San Jose - Costa Rica

    San José, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 8,1
    • Part positiva del comentari

      Habitació amplia i còmode, esmorzar molt complet

    • Part negativa del comentari

      Ubicació

    Escrit el 19 de juliol de 2017 S'hi va allotjar el Juliol de 2017
    Marta Aguilera Nuñez Espanya
  • Hotel Tangara Arenal B&B

    Fortuna, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 9
    • Part positiva del comentari

      El tracte del personal i l´hotel que té molt encant.

    Escrit el 3 de febrer de 2017 S'hi va allotjar el Gener de 2017
    Ricardo Espanya
  • Sunset Inn Valle Del Volcan

    Fortuna, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 9
    • Part positiva del comentari

      Tracte molt personal, esmorzar casolà, preu inmillorable (avís: no és realment un hotel, sino habitacions llogades en una casa)

    Escrit el 26 de setembre de 2017 S'hi va allotjar el Agost de 2017
    Marta Espanya
  • Eurostars Panama City

    Panamà, Panamà

    Puntuació mitjana: 8,6
    • Part positiva del comentari

      Muy bien ubicado con restaurantes cercas y seguro, el gymnasio no es excelente pero es bueno.

    • Part negativa del comentari

      Se me olvidó un pantalon en la habitacion y posteriormente entré en contacto con el hotel por mas de una vez preguntando por eso y hasta ahora nadié me contestó. El desayuno es muy costoso y tiene q pagar anticipado, y por veces eso tarda mucho.

    Escrit el 10 de desembre de 2018 S'hi va allotjar el Novembre de 2018
    CRISTIAN Brasil
  • Hotel Colores del Arenal

    Fortuna, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 8,8
    • Part positiva del comentari

      L'esmorzar i la piscina. També l'home que s'encarrega del hotel. Molt bon home i disposat a ajudar

    • Part negativa del comentari

      El tracte de la dona de recepció. Borde i antipàtica.

    Escrit el 5 de agost de 2017 S'hi va allotjar el Agost de 2017
    Aisling Espanya
  • La Villa Río Segundo B&B

    Alajuela, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 8,1
    • Part positiva del comentari

      tranquil

    • Part negativa del comentari

      bany comu

    Escrit el 29 de agost de 2017 S'hi va allotjar el Agost de 2017
    Josep Aran Espanya
  • Cascada Verde Hostel

    Uvita, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 8,8
    • Part positiva del comentari

      L'allotjament està molt integrat a la natura, amb estructures de fusta i canya, i moltes obertures. Les zones comunes són àmplies i variades.

    • Part negativa del comentari

      En els dies plujosos que hi vam estar, la humitat ens va molestar.

    Escrit el 30 de novembre de 2017 S'hi va allotjar el Novembre de 2017
    Gerard Espanya
  • Balcón Real

    Managua, Nicaragua

    Puntuació mitjana: 8,2
    • Part positiva del comentari

      Molt correcte per passar-hi la nit quan arribes a Managua. Ens esperaven a l'aeroport i molt amables.

    Escrit el 17 de novembre de 2017 S'hi va allotjar el Novembre de 2017
    Sandra Espanya
  • Hotel La Guaria Inn & Suites

    Alajuela, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 7,8
    • Part positiva del comentari

      La situació

    • Part negativa del comentari

      Esmorzar justet

    Escrit el 4 de setembre de 2017 S'hi va allotjar el Setembre de 2017
    GEMMA Espanya
  • Tortuguero Natural

    Tortuguero, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 8,9
    • Part positiva del comentari

      El tracte i atenció del personal compensa les carències

    • Part negativa del comentari

      Sense aire condicionat

    Escrit el 2 de juliol de 2018 S'hi va allotjar el Juny de 2018
    Arturo Campo Espanya
  • Alameda Cariari Boutique Hotel

    San José, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 9,1
    • Part positiva del comentari

      La picina, la cuina i la neteja

    • Part negativa del comentari

      Res

    Escrit el 30 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    julia Espanya
  • Fauna Luxury Hostel

    San José, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 8,8
    • Part positiva del comentari

      El disseny

    Escrit el 28 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    Anònim Espanya
  • Camino Verde B&B Monteverde Costa Rica

    Monteverde Costa Rica, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 8,7
    • Part positiva del comentari

      Està molt ben situat i els serveis són els adequats

    • Part negativa del comentari

      L'espai de l'habitació és una mica just quan vas en família

    Escrit el 22 de agost de 2017 S'hi va allotjar el Agost de 2017
    Marta Espanya
  • Hotel Tortuguero Beachfront

    Tortuguero, Costa Rica

    Puntuació mitjana: 7,6
    • Part positiva del comentari

      Els amos són molt amables. La situació, davant de la platja és perfecte. Bon preu.

    Escrit el 26 de desembre de 2017 S'hi va allotjar el Desembre de 2017
    Jordi Espanya
  • Taj Dubai

    Dubai, Unió dels Emirats Àrabs

    Puntuació mitjana: 9,1
    • Part positiva del comentari

      Els llits eren comodíssims i les habitacions eren àmplies i netes. El bufet d'esmorzar era molt complet i bo, amb àmplia selecció de menjar tant local com internacional. El personal molt agradable i atent.

    Escrit el 22 de agost de 2017 S'hi va allotjar el Agost de 2017
    ALBA Espanya
  • Stay Inn Hostel

    Jerusalem, Israel

    Puntuació mitjana: 9,2
    • Part positiva del comentari

      Llit comode,esmorzar copiòs,staff excellent

    • Part negativa del comentari

      Res

    Escrit el 13 de febrer de 2017 S'hi va allotjar el Febrer de 2017
    nelet55 Espanya
  • Wadi Rum Bedouin Camp

    Wadi Rum, Jordània

    Puntuació mitjana: 9,3
    • Part positiva del comentari

      Per ser un allotjament del desert les habitacions estaven molt netes i la sala comunitària menjador estava molt bé, amb la seva llar de foc. El sopar buffet per 10 JOD també va ser molt bo, amb el típic "upside down" (forn a terra de Jordània). La ubicació molt bona, on es pot veure una gran posta de sol!

    Escrit el 2 de gener de 2018 S'hi va allotjar el Desembre de 2017
    Xavier Serrado Espanya
  • Rove Downtown

    Dubai, Unió dels Emirats Àrabs

    Puntuació mitjana: 9
    • Part positiva del comentari

      Per horari del vol, varem arribar al hotel a primera hora del matí i ens varem deixar fer el chek-in sense problemes i ocupar l'habitació enseguia. Personal molt atent i la situació del hotel perfecta, a 5 minuts a peu del Dubai Mall. Disposa de un super i cafeteria a la p.baixa per poder comprar esmorzar, etc.

    Escrit el 22 de març de 2018 S'hi va allotjar el Març de 2018
    JORDI Espanya
  • The House Boutique Suites

    Amman, Jordània

    Puntuació mitjana: 9,2
    • Part positiva del comentari

      Esmorzar perfecte, localització increible, i al arribar ens van fer un upgrade a habitació superior amb terrassa. molt bona atencio i el disseny de l'habitacio perfecte

    Escrit el 25 de abril de 2018 S'hi va allotjar el Abril de 2018
    Nuria Espanya
  • Millennium Plaza Hotel

    Dubai, Unió dels Emirats Àrabs

    Puntuació mitjana: 8,3
    • Part positiva del comentari

      Una cama espectacular...

    Escrit el 6 de juliol de 2017 S'hi va allotjar el Juny de 2017
    Sergio Espanya
  • Dead Sea Spa Hotel

    Sowayma, Jordània

    Puntuació mitjana: 7,9
    • Part positiva del comentari

      La situació, l'habitació, piscines, restaurants, personal

    • Part negativa del comentari

      Res

    Escrit el 27 de desembre de 2018 S'hi va allotjar el Desembre de 2018
    TinaTorello Espanya
  • Toledo Amman Hotel

    Amman, Jordània

    Puntuació mitjana: 8,2
    • Part positiva del comentari

      El servei és meravellós.

    Escrit el 2 de gener de 2018 S'hi va allotjar el Desembre de 2017
    Anònim Marroc
  • Premier Inn Dubai International Airport

    Dubai, Unió dels Emirats Àrabs

    Puntuació mitjana: 8,4
    • Part positiva del comentari

      Arribàvem a l'aeroport a la 1 de la matinada I buscàvem un hotel proper. Volíem dormir I anar al dia següent a l'hotel del centre. Ha complet les expectatives pel que van escollir aquest hotel. Molt bona qualitat preu. 50€ la nit per 4 persones.

    • Part negativa del comentari

      Res.

    Escrit el 21 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    Cesc_Bcn Espanya
  • Abraham Hostel Tel Aviv

    Tel-Aviv, Israel

    Puntuació mitjana: 8,9
    • Part positiva del comentari

      Instal·lacions noves i bona relació qualitat-preu. A més, organitzen moltes activitats i sortides tant culturals com d'oci. Hi ha bon ambient i l'habitació de 10 és bastant àmplia. Ubicació correcta.

    Escrit el 9 de abril de 2018 S'hi va allotjar el Abril de 2018
    Josep Espanya
  • Petra Moon Hotel

    Wadi Musa, Jordània

    Puntuació mitjana: 9
    • Part positiva del comentari

      L’hotel està situat tan sols 5 minuts caminant de l’entrada de Petra. Les habitacions son confortables, el llit es còmode. Te una piscina a la terrassa que s’agraeix després d’estar tot el dia per Petra. El sopar buffet es molt correcte i variat igual que l’esmorzar.

    Escrit el 8 de octubre de 2018 S'hi va allotjar el Octubre de 2018
    Irene Espanya
  • Saraya Corniche Hotel

    Doha, Qatar

    Puntuació mitjana: 8
    • Part positiva del comentari

      Habitació àmplia, còmoda, neta, decoració amb motius aràbics, però un pèl sorollosa per les obres (interminables, de fa anys) de l’exterior. Bon servei de buffet x esmorzar pel q acostumes a trobar... Gimnàs i piscina justets. Atenció del personal, molt amables. Restaurant obert fins a la 1

    • Part negativa del comentari

      Soroll exterior; alguna instal•lació antiga (lavabo, aire condicionat vell i sorollós, telèfon crepitant); aparcament exterior en zona d’obres

    Escrit el 20 de març de 2018 S'hi va allotjar el Març de 2018
    Toni Espanya
  • WH Hotel

    Beirut, Líban

    Puntuació mitjana: 7,9
    • Part positiva del comentari

      Insonoritzat i ubicació

    • Part negativa del comentari

      Manquen endolls a l'habitacio, però per la resta tot be

    Escrit el 21 de octubre de 2018 S'hi va allotjar el Octubre de 2018
    Jordi Baucells Lluis Espanya
  • Atana Hotel

    Dubai, Unió dels Emirats Àrabs

    Puntuació mitjana: 8,6
    • Part positiva del comentari

      La situació

    • Part negativa del comentari

      Que en el preu inicial que em va donar booking no estava inclòs el 25%ni 15 dirhams d’impostos

    Escrit el 27 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    Emmèlia Espanya
  • Five Palm Jumeirah Dubai

    Dubai, Unió dels Emirats Àrabs

    Puntuació mitjana: 8,8
    • Part positiva del comentari

      Molt bones Instal•lacions, bons restaurants, personal de piscina molt atent i servicial. Júnior suite molt ben equipada i comfortable.

    • Part negativa del comentari

      Música massa alta a totes hores i qualitat de so dolent per a tant de volum, caps de setmana de portes obertes a gent exterior de l’hotel per entrar a les festes de la piscina, locals fent festes a l’habitació tota la nit. Mala qualitat de son.

    Escrit el 24 de desembre de 2018 S'hi va allotjar el Desembre de 2018
    Jordi PJ Espanya
  • Ramada Resort Dead Sea

    Sowayma, Jordània

    Puntuació mitjana: 7,5
    • Part positiva del comentari

      El bufet lliure de sopar esta molt correcte.

    • Part negativa del comentari

      L,hotel està una mica lluny (cal agafar cotxe) de cap opció per menjar que no sigui a l,hotel.

    Escrit el 4 de octubre de 2017 S'hi va allotjar el Octubre de 2017
    SIPIRA Espanya
  • Peace Way Hotel

    Wadi Musa, Jordània

    Puntuació mitjana: 8,6
    • Part positiva del comentari

      El servei molt atent

    • Part negativa del comentari

      El esmorzar i faltava cafè i llet No van netejar habitació, n'hi canvi de tovalloles

    Escrit el 22 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    Meli Espanya
  • Petra Palace Hotel

    Wadi Musa, Jordània

    Puntuació mitjana: 7,2
    • Part positiva del comentari

      Molt bona situació.

    • Part negativa del comentari

      El llit no era gaire còmode. Només hi havia xarxa wifi a la recepció i estava totalment saturada. L'esmorzar força fluix. Per la resta, bé.

    Escrit el 27 de novembre de 2017 S'hi va allotjar el Octubre de 2017
    Anònim Bèlgica
  • Amman Pasha Hotel

    Amman, Jordània

    Puntuació mitjana: 8
    • Part positiva del comentari

      Hotel simpàtic per l'amabitilitat del personal i l'ambient familiar. Molt ben situat.

    • Part negativa del comentari

      Instal.lacions envellides, manca de confort a l'habitació.

    Escrit el 27 de novembre de 2017 S'hi va allotjar el Novembre de 2017
    Anònim Bèlgica
  • Seven Wonders Hotel

    Wadi Musa, Jordània

    Puntuació mitjana: 7,7
    • Part positiva del comentari

      L’esmorzar estava prou correcte

    • Part negativa del comentari

      El llit era molt incomode, les molles es clavaven a l’esquena i no es podia dormir.

    Escrit el 27 de maig de 2018 S'hi va allotjar el Maig de 2018
    Ignasi Espanya
  • The Post Hostel Jerusalem

    Jerusalem, Israel

    Puntuació mitjana: 8,6
    • Part positiva del comentari

      Ubicació, l'habitació, les instal·lacions

    • Part negativa del comentari

      Res

    Escrit el 25 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    Meli Espanya
  • Saint John Hotel

    Madaba, Jordània

    Puntuació mitjana: 8,1
    • Part positiva del comentari

      Perfectament situat al centre de Madaba, amb zona per aparcar pròxima. Habitacio de bon tamany, bany també i nivell de neteja bo. Esmorzar a la coberta correcte.

    • Part negativa del comentari

      Un detall com millorar el nivell d'il.luminacio dels passadissos estaria molt be. Si pague's menys de 3 nits amb targeta de credit fan un recàrreg de 2JOD

    Escrit el 6 de març de 2018 S'hi va allotjar el Març de 2018
    IvanLD Espanya
  • Holiday Inn Express Dubai Airport

    Dubai, Unió dels Emirats Àrabs

    Puntuació mitjana: 7,9
    • Part positiva del comentari

      Molt agradables i tot molt net. Aigua, te i cafe a l’habitació. Servei molt agradable.

    • Part negativa del comentari

      La situació i que no te piscina

    Escrit el 19 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    Ester Espanya
  • Moab Land Hotel

    Madaba, Jordània

    Puntuació mitjana: 8,1
    • Part positiva del comentari

      Hotel molt ben ubicat. Molt auster i li falta una mica de neteja. Esmorçar correcte. Relació qualitat preu correcte.

    • Part negativa del comentari

      Manca de neteja

    Escrit el 4 de juny de 2018 S'hi va allotjar el Maig de 2018
    Alicia Espanya
  • Petra Sella Hotel

    Wadi Musa, Jordània

    Puntuació mitjana: 8,4
    • Part positiva del comentari

      Wifi a l’habitació. Wifi in the room.

    • Part negativa del comentari

      Vam pagar 277€ per dues nits. Parking al carrer i a booking posa q és privat. No esmorzar. A una distància considerable de l’entrada de Petra. Molt soroll al matí pel personal de neteja. We paid 277€ for 2 nights. No breakfast included. Booking website said private parking, the parking was outside on the street. To far to get Petra Visitor Center. Too noisy in the morning by clean staff.

    Escrit el 3 de gener de 2018 S'hi va allotjar el Gener de 2018
    Lluís Angel Espanya
  • The Old Palace Resort Klong Sa Bua

    Phra Nakhon Si Ayutthaya, Tailàndia

    Puntuació mitjana: 8,5
    • Part positiva del comentari

      Molt bona atenció del personal. Excel·lent. Sempre apunt per ajudar-te i trobar lanmillor solució!

    Escrit el 7 de juliol de 2018 S'hi va allotjar el Juliol de 2018
    Oriol Espanya
  • Baan Jaru

    Chiang Rai, Tailàndia

    Puntuació mitjana: 9,7
    • Part positiva del comentari

      Els propietaris són molt amables. Esmorzar excel·lent.

    Escrit el 21 de juny de 2018 S'hi va allotjar el Juny de 2018
    Anònim Tailàndia
  • Hanoi Golden Holiday Hotel

    Hanoi, Vietnam

    Puntuació mitjana: 9,6
    • Part positiva del comentari

      La situació, el personal i la qualitat de les instal·lacions. Ens van oferir una dutxa abans d'anar a l'aeroport un cop deixada l'habitació.

    • Part negativa del comentari

      Res

    Escrit el 23 de agost de 2017 S'hi va allotjar el Agost de 2017
    Anònim Espanya
  • New World Beijing Hotel

    Pequín, Xina

    Puntuació mitjana: 9,1
    • Part positiva del comentari

      La ubicació. Les instal•lacions. La piscina. L'habitació. El Residence Club val molt la pena i que puguis de disposar de bicicletes sense cost per visitar Beijing és una passada. Si tornem a Beijing, tornarem a allotjar-nos sense cap mena de dubte.

    • Part negativa del comentari

      Per dir alguna cosa, la invasió de nens maleducats al jacuzzi de la piscina davant la passivitat del personal de l'hotel, el suc de taronja de l'esmorzar (mai havia provat un suc de taronja tant dolent) i la lentitud en el check-in.

    Escrit el 15 de agost de 2017 S'hi va allotjar el Agost de 2017
    eric Espanya
  • Hotel Blossom

    Pokhara, Nepal

    Puntuació mitjana: 9,7
    • Part positiva del comentari

      Fantàstic, una molt bona experiència. Els tres germans i la mare que duen aquest hotel el gestionen amb molt d’amor i atenció. Amables, honestos, servicials. És una opció molt bona per quedar-se a Pokhara. Molt recomanable!

    • Part negativa del comentari

      Tot perfecte

    Escrit el 2 de gener de 2018 S'hi va allotjar el Desembre de 2017
    Masover Espanya
  • J-Hoppers Kumano Yunomine Guesthouse

    Hongū, Japó

    Puntuació mitjana: 9,5
    • Part positiva del comentari

      Han sabut crear un bon ambient, el poble té algunes particularitats curioses.

    • Part negativa del comentari

      Té poques habitacions privades

    Escrit el 13 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    esther herrero Espanya
  • Saba Suites at Platinum KLCC Bukit Bintang Kuala Lumpur

    Kuala Lumpur, Malàisia

    Puntuació mitjana: 9,2
    • Part positiva del comentari

      Situacion.servicios y espectacular piscina y terraza

    • Part negativa del comentari

      Pocas toallas.

    Escrit el 22 de setembre de 2018 S'hi va allotjar el Setembre de 2018
    Anònim Espanya
  • Chillax Heritage

    Bangkok, Tailàndia

    Puntuació mitjana: 9,1
    • Part positiva del comentari

      TOT: - Atenció del personal - Habitació gran i còmode - Menjar molt bo - Esmorzar fantàstic - Piscina infinity perfecta

    • Part negativa del comentari

      Res a afegir, tot va ser perfecte.

    Escrit el 4 de gener de 2019 S'hi va allotjar el Gener de 2019
    Anònim Espanya
  • Subha Guest House

    Bhaktapur, Nepal

    Puntuació mitjana: 9,2
    • Part positiva del comentari

      Està molt ben situat, llits molt còmodes i net. Algunes habitacions que donen al carrer són força sorolloses

    • Part negativa del comentari

    Escrit el 12 de octubre de 2018 S'hi va allotjar el Octubre de 2018
    Masover Espanya
  • Kyoto Morris Hostel

    Kyoto, Japó

    Puntuació mitjana: 9,5
    • Part positiva del comentari

      En general tot.

    Escrit el 8 de febrer de 2018 S'hi va allotjar el Gener de 2018
    MARIA Espanya
  • Hanoi Guest House Royal

    Hanoi, Vietnam

    Puntuació mitjana: 9,6
    • Part positiva del comentari

      Absolutament tot. El personal és atent i es preocupa de solucionar-te qualsevol imprevist. Està molt ben ubicat. Està molt net.

    • Part negativa del comentari

      M’ha agradat tot

    Escrit el 18 de setembre de 2018 S'hi va allotjar el Setembre de 2018
    Alba Espanya
  • Le Naview @Prasingh

    Chiang Mai, Tailàndia

    Puntuació mitjana: 9
    • Part positiva del comentari

      Tot

    Escrit el 11 de novembre de 2018 S'hi va allotjar el Novembre de 2018
    Pedro Espanya
  • Meeru Island Resort & Spa

    Dhiffushi, Maldives

    Puntuació mitjana: 9,3
    • Part positiva del comentari

      La nostra estada al Meeru ha estat excel.lent!!! El paradís deu semblar-se molt a aquest petit racó de les Maldives!!! De les instal.lacions res a dir. El personal molt amable i servicial. El menjar exquisit i les platges d’escàndol!!! Per perdre-s’hi i no tornar mai més!!!

    Escrit el 10 de juliol de 2018 S'hi va allotjar el Juliol de 2018
    HELENCA Espanya
  • Ciao Hostel

    Labuan Bajo, Indonèsia

    Puntuació mitjana: 9
    • Part positiva del comentari

      És un lloc impressionant, inmillorable! Amb ganes de repetir i de quedar-t'hi més temps! 100% recomanable!

    Escrit el 7 de gener de 2018 S'hi va allotjar el Gener de 2018
    elisenda Indonèsia
  • At Residence Suvarnabhumi

    Lat Krabang, Tailàndia

    Puntuació mitjana: 9,1
    • Part positiva del comentari

      Una molt bona solució per una estada prop de l' aeroport

    • Part negativa del comentari

      Res

    Escrit el 22 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    laura santos canela Espanya
  • Blue Hanoi Inn Hotel

    Hanoi, Vietnam

    Puntuació mitjana: 9,3
    • Part positiva del comentari

      Situació

    • Part negativa del comentari

      Res

    Escrit el 19 de agost de 2017 S'hi va allotjar el Agost de 2017
    Anònim Espanya
  • Avatar Railay

    Railay Beach, Tailàndia

    Puntuació mitjana: 9
    • Part positiva del comentari

      Les habitacions són sorprenents: Àmplies, luxoses, completes i boniques. El llit és gran i còmode. Dóna gust estar-hi. El personal és simpàtic i ajuda en tot moment.

    • Part negativa del comentari

      L’esmorzar podria millorar, tot i que és correcte. En canvi, el servei de restaurant és molt bo.

    Escrit el 24 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    Anònim Espanya
  • Tebing Guest House

    Kuala Tahan, Malàisia

    Puntuació mitjana: 9,2
    • Part positiva del comentari

      El personal és molt amable, és tot molt nou i esta molt net.

    Escrit el 6 de setembre de 2018 S'hi va allotjar el Setembre de 2018
    meritxell blanco Espanya
  • THE SHARE HOTELS KUMU Kanazawa

    Kanazawa, Japó

    Puntuació mitjana: 9,1
    • Part positiva del comentari

      El estil modern i minimal. Nosaltres hem estat en habitació cuadruple que disposa de dos lliteres i teniem força espai. Tot molt nou. Disposa de 2 rentadoras i secadores. Esmorçar occidental molt complert i bo, val la pena. Ubicació bona per anar a peu als llocs mes interesants de Kanazawa. El recomanaria.

    • Part negativa del comentari

      Que no tingues persianas o cortines gruixudes per tapar la llum. La finestra era petita peró a les 5 ja entrava llum.

    Escrit el 19 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    Montse Espanya
  • Oyado Tsukiusagi

    Miyajima, Japó

    Puntuació mitjana: 9,4
    • Part positiva del comentari

      No puc imaginar un lloc millor per hospedar-se a l'illa de Miyajima. El que més ens va agradar va ser el disseny de l'espai tal i com mostra les fotografies, així com tots el petits detalls que ofereix per sentir-se a gust en aquest Ryokan. A destacar la simpatia genuina i ajuda de l'amfitriona.

    • Part negativa del comentari

      Res

    Escrit el 6 de setembre de 2017 S'hi va allotjar el Agost de 2017
    Joaquim Espanya
  • THE FACE Suites

    Kuala Lumpur, Malàisia

    Puntuació mitjana: 9,1
    • Part positiva del comentari

      Es espectacular. Gran hotel. La piscina.

    Escrit el 10 de desembre de 2017 S'hi va allotjar el Novembre de 2017
    sergio Espanya
  • Aloha Hotel Yogyakarta

    Yogyakarta, Indonèsia

    Puntuació mitjana: 9,3
    • Part positiva del comentari

      L'esmorzar molt correcte, poc soroll, personal molt amable i atent a les teves necessitats.

    Escrit el 1 de agost de 2017 S'hi va allotjar el Juliol de 2017
    Anònim Espanya
  • Piece Hostel Kyoto

    Kyoto, Japó

    Puntuació mitjana: 9,4
    • Part positiva del comentari

      Instalacions, personal i ubicació

    • Part negativa del comentari

      L'esmorzar gratuit però pobre

    Escrit el 25 de juliol de 2017 S'hi va allotjar el Juny de 2017
    Anònim Espanya
  • Emblem Stay Kanazawa

    Kanazawa, Japó

    Puntuació mitjana: 9,1
    • Part positiva del comentari

      La localització és molt bona. Les habitacions netes i noves. Tot l'hotel és molt nou i hipster! El bar del mateix hostal també sol estar animat! El personal parla molt bon anglès.

    • Part negativa del comentari

      El llit no està fet (simplement et deixen el nordic plegat sobre el llit). Hi ha poques rentadores i secadores per la quantitat d'habitacions que hi han, aixi que fer la bugada pot ser complicat...

    Escrit el 16 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    Laia Bertran Estats Units
  • Thai Thai Sukhothai Guesthouse

    Sukhothai, Tailàndia

    Puntuació mitjana: 9,4
    • Part positiva del comentari

      Trato

    • Part negativa del comentari

      Desayuno

    Escrit el 28 de setembre de 2018 S'hi va allotjar el Setembre de 2018
    Ferran Espanya
  • Miyajima Guest House Mikuniya

    Miyajima, Japó

    Puntuació mitjana: 9,6
    • Part positiva del comentari

      Excelent lloc per estar-hi 2 o 3 dies.

    • Part negativa del comentari

      Res

    Escrit el 20 de maig de 2018 S'hi va allotjar el Maig de 2018
    Andreu Espanya
  • Railay Princess Resort & Spa

    Railay Beach, Tailàndia

    Puntuació mitjana: 8,4
    • Part positiva del comentari

      Molt net i personal atent. L'esmorzar molt complert.

    • Part negativa del comentari

      Vistes des de la piscina superior

    Escrit el 1 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    Xavier Centellas Carbonell Tailàndia
  • Oyado Koto No Yume

    Takayama, Japó

    Puntuació mitjana: 9,3
    • Part positiva del comentari

      Tot

    • Part negativa del comentari

      Res

    Escrit el 24 de juny de 2017 S'hi va allotjar el Juny de 2017
    maria rosa perez Espanya
  • Piece Hostel Sanjo

    Kyoto, Japó

    Puntuació mitjana: 9,3
    • Part positiva del comentari

      Al centre de Kyoto, súper net i acollidors

    Escrit el 21 de maig de 2018 S'hi va allotjar el Maig de 2018
    Anònim Espanya
  • Marina Bay Sands

    Singapur, Singapur

    Puntuació mitjana: 8,9
    • Part positiva del comentari

      Las vistas a los jardines y la ciudad desde piscina y habitaciones eran espectaculares. La piscina sin fin espectacular Los restorant con sus vistas espectaculares

    Escrit el 27 de abril de 2018 S'hi va allotjar el Abril de 2018
    Christian Xile
  • Sindic Hotel

    Maó, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,7
    • Part positiva del comentari

      TOT!!! Un hotel espectular, amb un servei inigualable! La nostra estada a Maó no podria haver estat millor; en gran part gràcies a la nostra estada al Sindic Hotel. La situació de l’hotel és molt bona: tens a pocs metres els principals llocs d’interès de la Ciutat. Pel que fa a l’hotel: una decoració pensada al detall (tant dels espais comuns com de l’habitació). Només entrar al hall de l’hotel ja queda de manifest el bon gust en que ha estat concebut. Una habitació molt àmplia, bonica i molt còmoda. Una menció especial mereixen en Nino i la senyora de l’hotel. Sempre disposats a fer l’estada més fàcil i agradable als clients. Relació qualitat-preu: val cada euros que es paga. Enhorabona i a reveure!

    • Part negativa del comentari

      No tenir-lo més a prop de casa!

    Escrit el 7 de abril de 2018 S'hi va allotjar el Abril de 2018
    MARIA I PERE Espanya
  • Can Serrà 1786

    Llagostera, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,5
    • Part positiva del comentari

      Tot. Molt net, còmode i menjar boníssim (cuina casolana de l’hort ecològic)

    • Part negativa del comentari

      Res

    Escrit el 10 de setembre de 2018 S'hi va allotjar el Setembre de 2018
    Anònim Espanya
  • Hotel Can Dispès

    Viladamat, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,7
    • Part positiva del comentari

      Tot, la tranquilitat, el servei , les instalacions

    • Part negativa del comentari

      Tot ok

    Escrit el 2 de juliol de 2018 S'hi va allotjar el Juliol de 2018
    Teo Espanya
  • Eurostars Fuerte Ruavieja

    Logronyo, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,4
    • Part positiva del comentari

      Tot estava molt bé

    • Part negativa del comentari

      No res

    Escrit el 30 de novembre de 2018 S'hi va allotjar el Novembre de 2018
    Assumpta Espanya
  • Vilamaroto

    Meranges, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,7
    • Part positiva del comentari

      El tracte excepcional, l’habitacio Molt bé i l’esmorzar perfecte.

    • Part negativa del comentari

      Falten penja tovalloles al lavabo.

    Escrit el 13 de maig de 2018 S'hi va allotjar el Maig de 2018
    Isidre Espanya
  • Hotel de la Moneda

    Castelló d'Empúries, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,5
    • Part positiva del comentari

      Amabilitat de Dolors, habitació super gran i tot super net.

    • Part negativa del comentari

      Nada

    Escrit el 10 de juny de 2018 S'hi va allotjar el Juny de 2018
    Nuria Espanya
  • Satori B&B - Adults Only

    Sant Joan de les Abadesses, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,8
    • Part positiva del comentari

      En Quico i en Juan ens van fer una rebuda excel·lent, ens van tractar amb tota la seva amabilitat i calidesa i van fer que la nostra estada superes amb escreix les nostres expectatives, cuidant fins al més mínim detall. Són unes bellíssimes persones! La casa és fabulosa, tant la decoració interior com el gran jardí exterior. La nostra habitació era gran, amb un llit comodíssim i amb vista al jardí i a la natura. Ens vam poder relaxar i desconnectar al màxim. A més a més, l'esmorzar era abundós i boníssim amb productes locals i de qualitat. En definitiva, ha set una experiència meravellosa que tornarem a repetir de ben segur!

    Escrit el 2 de abril de 2018 S'hi va allotjar el Abril de 2018
    Ciutadadelmon Espanya
  • Hotel El Ciervo

    Vielha, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,8
    • Part positiva del comentari

      L'esmorçar és impressionant. Gran varietat de montadets que van reposant. Tot fet per elles. Felicitats a les cuineres!

    Escrit el 25 de juny de 2018 S'hi va allotjar el Juny de 2018
    Jessica Espanya
  • Apartamentos Les Picardes

    Espot, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,8
    • Part positiva del comentari

      Tot.

    Escrit el 24 de maig de 2018 S'hi va allotjar el Maig de 2018
    JESSICA Espanya
  • Mas Vivent

    Vilamaniscle, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,6
    • Part positiva del comentari

      Tot. Les habitacions perfectament equipades i molt còmodes. Entorn tranquil i bònic. L’esmorzar a la terrassa genial amb grans vistes. Sobretot destacar el tracte rebut que ha fet la nostra estada molt complaent

    • Part negativa del comentari

      Res a dir. Que es mantingui sempre igual.

    Escrit el 23 de juny de 2018 S'hi va allotjar el Juny de 2018
    Marc Espanya
  • Apartaments Turístics Cal Patoi

    Martinet, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,7
    • Part positiva del comentari

      Hem passat una semana. Tot ha estat molt bé. El més important el tracte exquisit, proper i familiar del Salva i de la Lourdes. L'apartament ampli, còmode i molt ben equipat. El wifi funciona a la perfecció. Som usuaris freqüents d'apartaments i establiments rurals. Aquest és un dels millors on hem estat. Des de Martinet es poden fer multitud d'excursions i caminades.

    • Part negativa del comentari

      No hi ha hagut cap aspecte negatiu. El temps ha estat majoritàriament calurós i, òbviament, a l'apartament hi fa calor. Hi ha un ventilador que ajuda a les hores centrals del dia.

    Escrit el 22 de juliol de 2017 S'hi va allotjar el Juliol de 2017
    Francesc i Marissa Espanya
  • Hotel Mas la Ferreria

    La Vall de Bianya, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,7
    • Part positiva del comentari

      Tracte del personal Exterior de l'hotel Zona del país

    Escrit el 5 de octubre de 2018 S'hi va allotjar el Setembre de 2018
    Òscar Torrents Espanya
  • Mas La Casanova

    Queralbs, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,7
    • Part positiva del comentari

      L'amabilitat del personal, la ubicació, les instal·lacions, el sopar...en definitiva, tot perfecte.TORNAREM!!!!!

    • Part negativa del comentari

      RES

    Escrit el 5 de juny de 2018 S'hi va allotjar el Juny de 2018
    Reme Espanya
  • La Lolita ( Adults Only )

    Sant Martí Vell, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,7
    • Part positiva del comentari

      En general tot. L'Hostal preciós, molt ben decorat i confortable. La Roser i el Quim encantadors, molt amables i atents.

    Escrit el 8 de octubre de 2017 S'hi va allotjar el Setembre de 2017
    Neus Martín Espanya
  • B&B Sant Pol

    Sant Pol de Mar, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,6
    • Part positiva del comentari

      Acollidor

    • Part negativa del comentari

      Res

    Escrit el 22 de gener de 2018 S'hi va allotjar el Gener de 2018
    Marc Sumoy Espanya
  • Casa Matilda Bed and Breakfast

    Corçà, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,7
    • Part positiva del comentari

      Potser la millor experiència de sortida de cap de setmana. Llàstima de la pluja. L' habitació es de 10 igual que la resta de la casa i els espais comuns. L' atenció d'en Leo insuperable, per no parlar de l'esmorzar. Sens dubte, repetirem.

    • Part negativa del comentari

      Res de res. Tot impresionant.

    Escrit el 19 de novembre de 2018 S'hi va allotjar el Novembre de 2018
    Juan Manuel Villazán Espanya
  • Ca l'Agustina

    Preixéns, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,5
    • Part positiva del comentari

      La situació en una àrea amb molts punts d'interès, l'allotjament i els serveis que ofereix (com ara la piscina). El restaurant boníssim i amb una alta relació qualitat/preu. L'atenció del personal és propera i molt atenta.

    Escrit el 2 de juliol de 2018 S'hi va allotjar el Juliol de 2018
    Joan Espanya
  • Estança La Pau - Adults Only

    Malla, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,7
    • Part positiva del comentari

      L'excel.lent tracte humà.

    Escrit el 25 de juny de 2018 S'hi va allotjar el Juny de 2018
    Anònim Espanya
  • Hotel Casa Peya - Adults Only

    Palafrugell, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,7
    • Part positiva del comentari

      L'atenció del seu personal és sempre fantàstica, et fan sentir com a casa. Començar el dia amb un deliciós esmorzar al tranquil pati exterior et carrega les piles per gaudir al màxim de l'estada.

    • Part negativa del comentari

      Res, tot genial

    Escrit el 11 de juny de 2018 S'hi va allotjar el Juny de 2018
    Joel Espanya
  • The Museum Apartments

    Figueres, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,5
    • Part positiva del comentari

      Tot.

    • Part negativa del comentari

      Els gots molt petits. I el sofà no massa còmode

    Escrit el 28 de gener de 2018 S'hi va allotjar el Gener de 2018
    Joana Lladó Costa Espanya
  • Set Terres - La Villa de Llívia - Adults only

    Llívia, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,6
    • Part positiva del comentari

      M'ha agradat tot, tracte molt proper, l'hotel està a gran nivell.

    Escrit el 2 de juliol de 2018 S'hi va allotjar el Juliol de 2018
    Cinto Planell Espanya
  • Casa Rural La Comella

    Tírvia, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,6
    • Part positiva del comentari

      Molt acollidor, tot molt net i nou! La mestressa és molt amable i ens ha fet sentir com a casa. L'esmorzar és casolà.

    Escrit el 25 de maig de 2018 S'hi va allotjar el Maig de 2018
    Eva Espanya
  • Hotel Marblau Tossa

    Tossa de Mar, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,3
    • Part positiva del comentari

      L'esmorzar boníssim

    Escrit el 29 de juny de 2018 S'hi va allotjar el Juny de 2018
    Eduard Espanya
  • Roca Blanca

    Espot, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,6
    • Part positiva del comentari

      Tracte genial. Hotel molt acollidor. Bon esmorzar (no us perdeu el formatge tupí).

    Escrit el 11 de juliol de 2018 S'hi va allotjar el Juliol de 2018
    Maria José Escobar Espanya
  • Apartamentos Superior El Tarter

    El Tarter, Andorra

    Puntuació mitjana: 9,4
    • Part positiva del comentari

      El preu molt econòmic perquè era temporada baixa. Ens han deixat càpsules de cafè per tots.

    Escrit el 4 de juny de 2018 S'hi va allotjar el Maig de 2018
    Anònim Espanya
  • Hotel Parador de Canolich

    Bixessarri, Andorra

    Puntuació mitjana: 9,8
    • Part positiva del comentari

      El tracte perquè et fan sentir com a casa. Anàvem amb un nen de 3 anys i tot perfecte!

    Escrit el 18 de juny de 2018 S'hi va allotjar el Juny de 2018
    Maria Espanya
  • Mas Ravetllat

    Isòvol, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,4
    • Part positiva del comentari

      Vam estar-hi un parell de nits. És un hotel encantdor i molt acollidor. Tot molt nou. Molt tranquil. Només se senten els ocells. Recomano les habitacions de dalt que tenen unes vistes magnífiques sobre la vall. Esmorzar amb productes de proximitat. I els propietaris molt amables.

    Escrit el 22 de maig de 2018 S'hi va allotjar el Maig de 2018
    Xavier Espanya
  • Casa Leonardo

    Senterada, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,6
    • Part positiva del comentari

      L'amabilitat i l'atenció dels propietaris.Habitació gran i còmoda, amb un bany totalment renovat. Esmorzar i sopar molt complets, i de bona cuina. Molt bona situació per conèixer la Vall Fosca.Lloc molt tranquil.Del tot recomanable.

    Escrit el 9 de maig de 2018 S'hi va allotjar el Maig de 2018
    Anònim Espanya
  • Hostal Palouet de Segarra

    Masoteras, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,5
    • Part positiva del comentari

      Establiment molt recomenat. Correcte la relació qualitat-preu. Personal molt profesional.

    Escrit el 13 de juny de 2018 S'hi va allotjar el Juny de 2018
    César Espanya
  • Bremon

    Cardona, Espanya

    Puntuació mitjana: 9,3
    • Part positiva del comentari

      El personal és molt amable.

    Escrit el 25 de juny de 2018 S'hi va allotjar el Juny de 2018
    Raquel Espanya
  • Riad Meftaha

    Rabat, Marroc

    Puntuació mitjana: 9,5
    • Part positiva del comentari

      Tots molt simpatics i molt agradable, donavan Té quan vulguessis sense paga i una terrasa molt acullidor. Adames molt centric de tot gaire be.

    • Part negativa del comentari

      El personal no sabien parla res d'idiomas y les recepcionistas sabian molt poc d'ingles, pero se esforsaven molt en entendra i amb l'ajuda del movil al final era facil.

    Escrit el 1 de febrer de 2018 S'hi va allotjar el Gener de 2018
    David Espanya
  • Dar Jnane - La Maison Du Jardin

    Agdz, Marroc

    Puntuació mitjana: 9,4
    • Part positiva del comentari

      Ambient familiar super acollidor! Propietari i la seva dona molt agradables. Esta enmig d un palmeral on pots anar a passejar fins el riu.

    Escrit el 4 de gener de 2018 S'hi va allotjar el Gener de 2018
    Viviana Espanya
  • Under Milkwood Resort

    Knysna, Sud-àfrica

    Puntuació mitjana: 9,2
    • Part positiva del comentari

      Boniques cabanyes molt ben equipades amb materials de qualitat,plats i coberts suficients,copes per vi i tots els estris per cuinar,molt tranquil L'atencio va ser molt bona, agradables i facilitadors Ens van recomenar llocs per menjar al poble

    • Part negativa del comentari

      Queda apartada del poble de Knysna

    Escrit el 24 de agost de 2018 S'hi va allotjar el Agost de 2018
    Isabel Espanya
  • Riad Bayti

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 9,4
    • Part positiva del comentari

      Riad molt ben situat, en ple mercat de les espècies. Un riad molt acollidor (especialment el pati interior i la terrassa). Personal molt atent. Molt recomanable.

    • Part negativa del comentari

      La nostra habitació es trobava a la terrassa i costava una mica encalentir-la. Res greu.

    Escrit el 1 de gener de 2018 S'hi va allotjar el Desembre de 2017
    Mallorquins Espanya
  • Equity Point Marrakech

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 8,6
    • Part positiva del comentari

      tot!!

    Escrit el 12 de novembre de 2018 S'hi va allotjar el Novembre de 2018
    Jordi Bolinches Espanya
  • Kenzi Basma

    Casablanca, Marroc

    Puntuació mitjana: 8,1
    • Part positiva del comentari

      Hotel molt ben situat, pots accedir a peu a les principals zones de restaurants, el port etc. Instalacions molt correctes, net i amb totes les comoditats i serveis que pots esperar d'un 4 estrelles al Marroc. L'esmorzar és excelent , amb gran varietat de pastes, pa, fruites, verdures i plats calents.

    • Part negativa del comentari

      El wiffi és una mica limitat durant les hores punta, a vegades marxa la conecció. La dutxa tenia poca presió d'aigua.

    Escrit el 1 de desembre de 2017 S'hi va allotjar el Novembre de 2017
    Pol Espanya
  • Dar Asdika

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 9,3
    • Part positiva del comentari

      El personals es va esforçar per atendre les nostres peticions i ens avançar l'esmorçar una hora ja que sortia el nostre vol. Esta a una 10 minuts del centre i és molt fàcil de localitzar, ja que està al costat d'un dels únics carrers de la Medina que si pot accedir en cotxe, per el que els taxis et deixen molt a prop. Hi ha Riads al centre de la Medina on es molt complicat accedir i ja vam veure més de un turista perdut buscan el seu Riad. La qualitat preu es molt bona.

    Escrit el 2 de juliol de 2018 S'hi va allotjar el Juliol de 2018
    David Espanya
  • Riad les 2 Portes

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 9,2
    • Part positiva del comentari

      El tracte del personal. L' esmorzar molt complert i bonissim!!!

    Escrit el 5 de juliol de 2018 S'hi va allotjar el Juliol de 2018
    Rosa Maria Espanya
  • Riad Naya

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 9,1
    • Part positiva del comentari

      L'Atrgak ens va atendre molt bé en tot moment, ens va venir a buscar a peu des d'on ens va deixar el taxi el primer dia fins al Riad (7 minuts caminant) donat que havíem llegit que era difícil trobar-lo (no ho és tant quan ho coneixes i a més està molt ben ubicat!). L'esmorzar molt complert, i la habitació neta i de bona mida per a 3 persones. La zona amb ambient proper de dia i per la nit poca gent però ens va semblar molt segura. Hi tornaria!

    • Part negativa del comentari

      El fet que el bany estigui força exposat a la resta de la habitació, no garanteix la intimitat i pot ser incòmode per algunes persones... També dir que és fàcil sentir el soroll d'altres hostes perquè les habitacions no estan ben aillades de soroll, però com estan separades entre sí no vam tenir problemes en aquest sentit.

    Escrit el 8 de desembre de 2017 S'hi va allotjar el Novembre de 2017
    olga Espanya
  • Les Jardins De La Koutoubia

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 9
    • Part positiva del comentari

      La bona situació, ambient agradable, l atencio del personal, amplitud de les habitacions

    Escrit el 9 de octubre de 2018 S'hi va allotjar el Octubre de 2018
    Anònim Espanya
  • Riad Saad

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 8,9
    • Part positiva del comentari

      El servei del personal molt amable

    • Part negativa del comentari

      Res

    Escrit el 29 de gener de 2018 S'hi va allotjar el Gener de 2018
    Mayra Espanya
  • Bagdad Café

    Aït Ben Haddou, Marroc

    Puntuació mitjana: 9,6
    • Part positiva del comentari

      Les instal•lacions són fantàstiques, des-de les habitacions fins la piscina. Bona dutxa, llits confortables. Molt detallistes, el tracte del personal va ser excel•lent. El sopar i l’esmorzar boníssims. Aparcament a la porta.

    • Part negativa del comentari

      -

    Escrit el 7 de octubre de 2017 S'hi va allotjar el Setembre de 2017
    Xavier Espanya
  • La Vallée des Dunes

    Merzouga, Marroc

    Puntuació mitjana: 8,9
    • Part positiva del comentari

      Davant de les dunes i fantàstica relació qualitat-preu.

    Escrit el 12 de desembre de 2018 S'hi va allotjar el Desembre de 2018
    Marta Espanya
  • Royal Tulip City Center

    Tànger, Marroc

    Puntuació mitjana: 8,5
    • Part positiva del comentari

      El detall que sempre tenen a l'habitació (alguna peça de fruita I una pasta + la xocolata)

    Escrit el 20 de abril de 2018 S'hi va allotjar el Abril de 2018
    ana Espanya
  • Riad Dar Nakous

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 9,2
    • Part positiva del comentari

      Esmorçar de qualitat amb suc natural i creps, dolços acabats de fer, varietat. Molt bona atenció per part d'Abdul, el treballador del Riad.

    • Part negativa del comentari

      El llit individual massa xicotet per a una adult

    Escrit el 21 de març de 2018 S'hi va allotjar el Març de 2018
    xavier Espanya
  • Riad Sharmance

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 8,8
    • Part positiva del comentari

      M'ha agradat que el tracte fos tan proper.

    Escrit el 17 de juny de 2017 S'hi va allotjar el Juny de 2017
    Siham Espanya
  • Riad R.K

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 9,2
    • Part positiva del comentari

      Molt ben situat i tot molt net.

    Escrit el 12 de juliol de 2018 S'hi va allotjar el Juliol de 2018
    David Garcia Espanya
  • Riad Al Makan

    Fes, Marroc

    Puntuació mitjana: 9
    • Part positiva del comentari

      El personal molt agradable i amb facilitats per totes les nostres peticions. Sense problemes amb res.

    • Part negativa del comentari

      De les quatre habitacions reservades, una no era del nostre gust, i despres de reclamar, van accedir a canviar,la. Finalment la habitació va ser correcte i no hi va haver cap mes problema.

    Escrit el 28 de febrer de 2018 S'hi va allotjar el Gener de 2018
    JORDI Espanya
  • 2Ciels Boutique Hôtel

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 9,1
    • Part positiva del comentari

      Hotel impecable, serveis, personal, situacio, decoracio.El restaurant molt bo.

    Escrit el 12 de abril de 2018 S'hi va allotjar el Abril de 2018
    Falco Espanya
  • Rodamón Riad Marrakech

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 9,1
    • Part positiva del comentari

      Personal bé, esmorzar una mica curt, però tenin en conte el preu no es poden fer milacres. La neteja impecable. Sopar a la carta prou complet i bo.

    • Part negativa del comentari

      Deurien de posar més música marroquí en lloc de música EEUU o altres llocs Europeus.

    Escrit el 28 de maig de 2018 S'hi va allotjar el Maig de 2018
    Muntanya Espanya
  • Hotel Riad Ali

    Merzouga, Marroc

    Puntuació mitjana: 9
    • Part positiva del comentari

      Tens les dunes pràcticament al costat de l'hotel. Tenen un menú de 12 euros excepcional.

    Escrit el 3 de abril de 2018 S'hi va allotjar el Març de 2018
    Carles Espanya
  • Dar Mfaddel

    Fes, Marroc

    Puntuació mitjana: 9
    • Part positiva del comentari

      Molt recomenable. A 2 minuts de carrers principals de la Medina. Havíem reservat una habitació més barata amb llits separats però al haver-ne de lliures ens va posar a la més àmplia. El llit molt còmode, els llençols i coixins més nets de tots els allotjaments al Marroc. L'esmorzar fet al moment i complert. Lloc acollidor i amb decoració autèntica però estilosa. Repetiria segur!

    • Part negativa del comentari

      La única pega és que a l'arribar no hi havia ningú i vam haver d'esperar a la porta 5 minuts, però tenia la seva explicació, donat que havíem reservat a penes 30 minuts abans i érem els únics hostes! (temporada baixa) El bany és una mica petit, però suficient!

    Escrit el 12 de juny de 2018 S'hi va allotjar el Maig de 2018
    olga Espanya
  • Dar Lalamoune

    Fes, Marroc

    Puntuació mitjana: 8,6
    • Part positiva del comentari

      Bona situació Instal.lacions correctes

    Escrit el 25 de novembre de 2018 S'hi va allotjar el Novembre de 2018
    Vicenç Vidal Espanya
  • Riad Dar Tafilalet

    Fes, Marroc

    Puntuació mitjana: 9
    • Part positiva del comentari

      La bona atenció del personal. Amabilissims.

    • Part negativa del comentari

      El guia que ens vam buscar, tot i que no es culpa del personal del riad. El vam contractar per excursió d'un dia amb demanda explicita de no veure botigas i visitar el barri andalusí. Ens va acompanyar fins a la porta d'un museu i dues madrasses, (no les va visitar amb nosaltres, s'esperava a la porta) i despres: 3 botigues!. A les 3 hores, per la pausa de l'oració, ens va deixar en un restaurant, on vam haver d'esperar, si o si, i en tornar va dir que la visita s'havia acabat, que tot era tancat per ser divendres i ens va tornar a l'hotel. Per sort, vam fer la visita de la resta de la Medina aquella mateixa tarda sense cap porblema.

    Escrit el 11 de febrer de 2018 S'hi va allotjar el Febrer de 2018
    SARA Espanya
  • Riad Farhan

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 9,2
    • Part positiva del comentari

      Tot! El millor lloc que podríem haver triat per visitar Marrakech.

    • Part negativa del comentari

      L'única cosa que podria dir és que la porta de l'habitació no acabava de tancar bé. Però el lloc era tan silenciós i ben climatitzat que ni tan sols importava gens.

    Escrit el 2 de novembre de 2018 S'hi va allotjar el Novembre de 2018
    Sanch85 Espanya
  • Hotel & Spa Riad El Walaa

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 9,2
    • Part positiva del comentari

      Molt net, habitació gran i molt còmoda, personal super atent en tot. En especial agraïr a Hamsa per fer tot el possible i més per a que tot estigués perfecte. Molt recomanable l’experiència.

    • Part negativa del comentari

      Res a dir

    Escrit el 7 de desembre de 2018 S'hi va allotjar el Desembre de 2018
    Anònim Espanya
  • Hotel des Oudaias

    Rabat, Marroc

    Puntuació mitjana: 8,6
    • Part positiva del comentari

      El personal immillorable, molt amables

    Escrit el 28 de març de 2018 S'hi va allotjar el Març de 2018
    Eva Espanya
  • Hotel & Spa Riad Dar El Aila

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 8,4
    • Part positiva del comentari

      Té molt d’encant

    • Part negativa del comentari

      Vaig reservar dues habitacions, una d’elles per a tres persones la qual nomes hi havia el llit de matrimoni fet, el llit extra no estava fet. Vam demanar tres cops a recepció que ens donessin llençols i fins les 23:00 no ens els van donar. Primer de tot em va dir el recepcionista que no tenien mes llençols, que ho sentia molt. Finalment, em va donar uns llençols.

    Escrit el 21 de juny de 2018 S'hi va allotjar el Juny de 2018
    Maria Espanya
  • Ryad Hamza

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 9
    • Part positiva del comentari

      L'habitació perfecte! Era millor del què esperàvem. El lavabo també era molt net i amb una bona dutxa i aigua calenta. El què em va sorprendre més va ser l'esmorzar! Espectacular! The room was just perfect! It was even better than we expected. The private bathroom was also great, clean and with hot water. But what I liked the most was the breakfast! Reeeally good!

    • Part negativa del comentari

      El servei molt amable i educat, però aneu amb compte a l'hora de pagar perquè et deixen fer-ho tant amb euros com en dirhams, i a vegades intenten que el canvi et faci pagar un euro de més sense que te'n adonis. Quan els hi dius que et van fer un canvi diferent dos dies enrere riuen i no t'ho saben justificar. No és que t'estafin però sempre intenten quedar-se amb algo més. Per tant, tingueu-ho en compte. The service was kind and polite, but be careful when you have to pay because they let you pay with euros or dirhams, and sometimes they try to make you pay one more euro without notice. When you tell them that they made you a different change two days ago they laugh like nothing happened. So, just be aware.

    Escrit el 31 de març de 2018 S'hi va allotjar el Març de 2018
    Claudia Espanya
  • Riad Alwachma

    Marràqueix, Marroc

    Puntuació mitjana: 9,5
    • Part positiva del comentari

      El que més me va agradar va ser el tracte, Badi va ser molt atent. El desdijuni molt bo i complet, molt de relax i silenci, molt net, una habitació cómoda, bona ubicació.

    • Part negativa del comentari

      Encara que el riad està molt bé pense que una mica car i el que no m'agradà va ser que demanarem el servici de taxi de l'aeroport al riad (me pareix que és lo més cómode) pero ens van cobrar 20 euros i la torndada desde altre riad distància aproximada ens costà 7 euros, veig molta diferència.

    Escrit el 24 de desembre de 2017 S'hi va allotjar el Novembre de 2017
    Erika Espanya