Smještaj Letovi Najam auta Taksi iz/do zračne luke

fotografija stvarnih putnika

Kako funkcionira?

  • 1

    Sve počinje rezervacijom

    Sve počinje rezervacijom

    Recenziju možete poslati isključivo nakon ostvarene rezervacije. Na taj način možemo biti sigurni da recenzije na našoj stranici potječu od stvarnih gostiju koji su zaista boravili u ocijenjenom smještajnom objektu.

  • 2

    Slijedi boravak

    Slijedi boravak

    Naši gosti borave u objektu i ocjenjuju razinu buke u sobama, ljubaznost osoblja i još mnogo toga.

  • I na kraju, recenzija

    I na kraju, recenzija

    Nakon boravka, gosti nam šalju svoje mišljenje. Prije objavljivanja na našoj stranici, sve recenzije provjeravamo kako bismo izbjegli lažne recenzije i neprimjerene komentare.

Top zemlje

  • Steigenberger Hotel - Business Bay

    - „Položaj,ljubazno osoblje,čistoća.”

  • Larmont Sydney by Lancemore

    - „Predivan pogled iz sobe, izuzetno udobni kreveti i blizina sadržaja te povezanost javnim prijevozom. Ugodno iznenađenje za “a la cart” doručak! Dostatno,ukusno i brzo!”

  • Windsor California Hotel

    - „Čistoca sobe i hotela. Miran hotel. Ljubazno osoblje. Odlican dorucak. Za svaku preporuku. Rezerviraj ranije pa je i bolja cijena”

  • Holiday Inn Express & Suites Toronto Airport West

    - „Atmosfera i odnos prema gostima.”

  • Gasthof zum Hirschen

    - „Sve ok, Jako korektno od gazde”

  • Mola Suites

    - „Ljubaznost, brzina, jednostavnost,...”

  • ibis Budget Paris La Villette 19ème

    - „Osoblje na recepciji je odlicno. Posebno Anis. Sve pohvale i preporuke. Hvala”

  • Modern Apartment in Bayswater by City Stay London

    - „Urednost. Blizina podzemne i autobusa. ”

  • Syntagma Square Modern Apartments

    - „Vrlo uredno, čisto, prostrano. Izvrsna lokacija.”

  • HARRIS Hotel Batam Center

    - „Dobra lokacija, blizina ferry porta. Trgovački centar nasuprot hotela. Osoblje ljubazno i srdačno. ”

  • Antony Palace Hotel

    - „Moderan i udoban hotel”

  • Richmond Hotel Kagoshima Kinseicho

    - „U Richmond hotelu smo već boravili i opet se vratili, tako da to govori dovoljno. Hotel je na super lokaciji, izuzetno čiste i udobne sobe, vrlo ljubazno osoblje sa dobrim znanjem engleskog jezika.”

  • Vortex Suite KLCC by Idaris

    - „Izvanredan pogled na grad, blizina svih najvažnijih sadržaja, dobri restorani, izvrsni servisi.”

  • Apollo Hotel Almere City Centre

    - „Super cista i prostrana soba, odlicna lokacija blizu shoping centra, restorana i kafica,ljubazno osoblje, dorucak dostupan 24h, u sobi ima kuhalo za vodu, caj i kava, kupatilo opremljeno susilom za kosu, samponima i kupkama. Uvijek bih se rado vratila, i svakako ga preporucujem”

  • Class&club

    - „Jako moderan kompleks gotovo 10min hoda od centra grada a opet u mirnom dijelu grada. Garažno mjesto uključeno u cijenu. Apartman je stvarno besprijekoran, čist i dobro opremljen (kuhalo za vodu, mikrovalna itd.), jako lijepo ambijentalno osvijetljenje i prostran balkon. Apsolutna preporuka, pogotovo za parove. Vjerojatno najbolje uloženi novac za smještaj u Krakowu.”

  • Casa do Poeta

    - „objekt je jako uredan, moderno opremljen kvalitetnom opremom, nalazi se 5 minuta pješice od centra grada, domaćini vrlo susretljivi. Preporučujem ovaj objekt.”

  • Holiday Inn Express Moscow - Sheremetyevo Airport

    - „Veoma ukusan i raznovrstan doručak. Udoban smještaj i posebno ljubazno osoblje(sa odličnim znanjem Engleskog jezika) .”

  • Mercure Bangkok Sukhumvit 11

    - „Krevet je bio preudoban”

  • Blue Tuana Hotel

    - „Odlicna lokacija,izuzetno ljubazno osoblje. Odlican dorucak na terasi hotela. Topla i cista soba,obzirom da smo boravili tokom Januara. Svakako bi ponovo boravili u ovom hotelu.”

  • Rodeway Inn

    - „Sobe su jako uredne i dorucak je dobar,a posebno mo se svidjelo osoblje koje je jako jako ljubazno”

Nedavne recenzije

  • Gorska Reka Guesthouse

    Zreče, Slovenija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,2
    • Pozitivni dio recenzije

      Predivna soba i vrlo ljubazno osoblje u restoranu

    Datum recenzije: 21. siječnja 2019. Boravak: siječanj 2019.
    Šulja Hrvatska
  • Apartments Radosti

    Zlatibor, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 10
    • Pozitivni dio recenzije

      Lokacija veoma dobra, apartmani cisti, vrsi se promjena peskira i posteljine svakodnevno. Osoblje Recepcije jako ljubazno i gostoprimivo. Svi gosti dobijaju benefit kartice gdje imaju velike povoljnosti u raznim restoranima, spa centrima, teretanama i sl. Rado cemo opet biti gosti, cista desetka

    Datum recenzije: 21. siječnja 2019. Boravak: siječanj 2019.
    Benjamin Crna Gora
  • Apartment Zagreb 213

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Prijatna vlasnica, čist stan i miran kvart.

    Datum recenzije: 21. siječnja 2019. Boravak: siječanj 2019.
    Adnan Bosna i Hercegovina
  • Best Western Hotel My Place

    Niš, Srbija

    Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Preljubazno osoblje ☺️

    Datum recenzije: 21. siječnja 2019. Boravak: siječanj 2019.
    Tony006 Hrvatska
  • The Place Apartments

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Ljubaznost, profesionalnost, udobnost, urednost.

    Datum recenzije: 21. siječnja 2019. Boravak: siječanj 2019.
    Adrijana Hrvatska
  • Terme Olimia - Hotel Breza

    Podčetrtek, Slovenija

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Odličan wellnes,

    • Negativni dio recenzije

      Osoblje nezainteresirano,kao da su jedva čekali da svi odemo

    Datum recenzije: 21. siječnja 2019. Boravak: siječanj 2019.
    Danijela Hrvatska
  • Borelli Palace Deluxe Apartments

    Zadar, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Super lokacija, sami centar grada, sve je dostupno na par minuta hoda. Ljubazno osoblje i perfektno uređenje,definitivno za preporučiti!

    • Negativni dio recenzije

      Ništa.

    Datum recenzije: 21. siječnja 2019. Boravak: siječanj 2019.
    Iva Hrvatska
  • Macondo House

    Žabljak, Crna Gora

    Još nema recenzija
    • Pozitivni dio recenzije

      Položaj na manje od 50 metara od staze, tako da ne treba koristiti prevoz. Parking ispred kuće. Vrlo ljubazna i uslužna predstavnica vlasnika. Vrlo velike i prostrane sobe. Omogučeno nam je bilo ostati u objektu do popodneva, umjesto da objekat napustimo ujutro do 10 sati.

    • Negativni dio recenzije

      Šteta što objekat nema još jednu kupaonu na katu, jer je ova u prizemlju premala i nedostatna kada je veliki broj osoba u objektu (nas je blo dvije obitelji 8 ljudi). Peć na drva je ne funkcionalna. Ali i bez nje nam je bilo dovoljno toplo, jer ima dovoljan broj električnih radijatora.

    Datum recenzije: 21. siječnja 2019. Boravak: siječanj 2019.
    Đuro Hrvatska
  • Hotel Vital

    Zalakaroš, Mađarska

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Besplatan stolni tenis. Dobar doručak.

    • Negativni dio recenzije

      Wellnes, bazeni rade samo do 18 h. Smrad u wc-u od kanalizacije što za hotel od 4 **** nije tipično. Također, posteljina nije bila lijepo namještena. Premali tv za takav prostor sobe.

    Datum recenzije: 21. siječnja 2019. Boravak: siječanj 2019.
    Tiki Hrvatska

Objekti ocijenjeni kao popularni

  • Oceanija
  • Azija
  • Južna Amerika
  • Sjeverna Amerika
  • Europa
  • Karibi
  • Bliski istok
  • Afrika
  • Lub d Phuket Patong

    Patong Beach, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Najbolji smjestaj u Phuketu,odlicna lokacija.Osoblje ljubazno i spremno pomoci.Veliki izbor za dorucak. Preporuka za sve koji putuju za Phuket da odsjednu u Lub d....

    Datum recenzije: 6. prosinca 2017. Boravak: prosinac 2017.
    Bojann Norveška
  • Eastin Grand Hotel Sathorn

    Bangkok, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 9,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Hotel ima direktni pristup Skytrainu; to smo koristili svaki dan po nekoliko puta.

    Datum recenzije: 12. siječnja 2018. Boravak: prosinac 2017.
    Anton Hrvatska
  • Marina Bay Sands

    Singapur, Singapur

    Prosječna ocjena gostiju: 8,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Hotel je prekrasan počevši od ulaza u hotel pa sve do bazena na vrhu. Kupanje u tom bazenu nezaboravno je iskustvo. Zadivljujuće je kako je sve dobro organizirano. Nema predugačkog čekanja za prijavu i odjavu iz hotela. Osoblje je jako ljubazno. Preporučam !!!!

    Datum recenzije: 2. lipnja 2018. Boravak: svibanj 2018.
    Smiljka Hrvatska
  • Yindu Hotel

    Yiwu, Kina

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Dorucak i osoblje

    • Negativni dio recenzije

      Spor internet

    Datum recenzije: 4. veljače 2018. Boravak: veljača 2018.
    Rajko Hrvatska
  • Lucky House Khaosan

    Bangkok, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 8,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve

    • Negativni dio recenzije

      Pigled

    Datum recenzije: 11. svibnja 2018. Boravak: travanj 2018.
    toni Hrvatska
  • Sira Grande Hotel & Spa

    Patong Beach, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 7,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Blizina Arene za Tajlandski boks.

    Datum recenzije: 2. veljače 2017. Boravak: siječanj 2017.
    Ana Hrvatska
  • Beijing Prime Hotel Wangfujing

    Peking, Kina

    Prosječna ocjena gostiju: 8
    • Pozitivni dio recenzije

      Izvrstan doručak.

    • Negativni dio recenzije

      Način mijenjanja novca.

    Datum recenzije: 22. svibnja 2018. Boravak: svibanj 2018.
    Dražen Hrvatska
  • Paragon One Residence

    Bangkok, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Jako čisto i uredno, lokacija odlična- blizu khaosan ulice. Besplatna kava ili čaj, Osoblje ljubazno

    • Negativni dio recenzije

      Mali problem sa wi fi

    Datum recenzije: 14. lipnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Martina Škrlin Hrvatska
  • Sofitel Shanghai Hyland

    Šangaj, Kina

    Prosječna ocjena gostiju: 8,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Izvrtan doručak,lokacija super,sadržaji super

    Datum recenzije: 11. svibnja 2018. Boravak: travanj 2018.
    Lela Hrvatska
  • CHERN Hostel

    Bangkok, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 8,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Pristojan,uredan i siguran hotel, apsolutno vrijedan love koju smo za njega dali. Nikakvih bitnijih zamjerki. Daleko od nekakvog luksuza ali trebalo nam je normalno mjesto na dobroj lokaciji gdje ćemo prespavati i eventualno pojesti doručak i upravo to smo i dobili.

    • Negativni dio recenzije

      Okruženje oko hotela nije neka senzacija ali takav je cijeli taj dio grada tako da... Osoblje i ne briljira baš sa znanjem engleskog ali tako je u cijeloj zemlji tako da se treba sa tim pomiriti(osnovne stvari uspiješ dogovoriti). Doručak ide uz nadoplatu na licu mjesta, nije skupo, izbor nije prevelik ali sve je jestivo i ako nisi jako zahtjevan tu ne bi trebalo biti nekih problema. Za plaćanje smještaja karticom na licu mjesta uzimaju neku manju proviziju(mislim da oko 50kn po sobi).

    Datum recenzije: 15. siječnja 2018. Boravak: siječanj 2018.
    suki08 Hrvatska
  • Prime Hotel Central Station Bangkok

    Bangkok, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 8,1
    • Pozitivni dio recenzije

      Pozicija hotela

    • Negativni dio recenzije

      Kompliciran lift

    Datum recenzije: 14. siječnja 2018. Boravak: siječanj 2018.
    Radivoj Hrvatska
  • BEST WESTERN PREMIER Ocean Hotel

    Yiwu, Kina

    Prosječna ocjena gostiju: 8,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Blizina Yiwu market

    Datum recenzije: 16. ožujka 2018. Boravak: ožujak 2018.
    Robert Jug Hrvatska
  • Royal Ivory Sukhumvit Nana by Compass Hospitality

    Bangkok, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 6,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Blizina centra

    • Negativni dio recenzije

      Dosta stvari za rekonstrukciju

    Datum recenzije: 31. siječnja 2018. Boravak: siječanj 2018.
    Branko Ikić Tajland
  • Rambuttri Village Plaza

    Bangkok, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 7,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Savrsen položaj, dobar doručak

    • Negativni dio recenzije

      Nisu promijenili rucnike, ocistili sobe, niti iznijeli smece 5 dana

    Datum recenzije: 12. siječnja 2018. Boravak: siječanj 2018.
    Alma Hrvatska
  • Prince Palace Hotel

    Bangkok, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 7,3
    • Pozitivni dio recenzije

      Osoblje je vrlo ljubazno. Hotel ima prekrasan interijer. Položaj izvrstan i prometno povezan sa najvažnijim kulturnim sadržajima grada.

    • Negativni dio recenzije

      Nedostaje sadržaja unutar hotela.

    Datum recenzije: 3. siječnja 2019. Boravak: prosinac 2018.
    Mirjana Hrvatska
  • Hotel Boss

    Singapur, Singapur

    Prosječna ocjena gostiju: 7,4
    • Pozitivni dio recenzije

      Krevet je jako udoban i velik, položaj hotela je odličan, blizina MRT-a.

    • Negativni dio recenzije

      Osoblje bi moglo biti ljubaznije i susretljivije s turistima.

    Datum recenzije: 8. veljače 2018. Boravak: siječanj 2018.
    Dijana Hrvatska
  • Guangzhou Baiyun Hotel

    Guangzhou, Kina

    Prosječna ocjena gostiju: 7,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Soba je baš prekrasna. Ljep spoj modernog i tradicionalnog. Krevet jako udoban. Dodatni je plus što je odmah do hotela turski restoran Sultan u kojem se uvijek dobro jede.

    • Negativni dio recenzije

      Doručak iako serviran na 30 katu nije bio OK. Ponuda zapadnjačkih jela je vrlo mala . Kava je jako loša i nekako mi se ništa nije činilo čisto.

    Datum recenzije: 18. prosinca 2017. Boravak: prosinac 2017.
    Sanja Tencic Dobrovsak Hrvatska
  • D&D Inn Khaosan

    Bangkok, Tajland

    Prosječna ocjena gostiju: 6,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Lokacija

    • Negativni dio recenzije

      Pre male sobe

    Datum recenzije: 7. siječnja 2018. Boravak: siječanj 2018.
    Sunčana Kovačić Hrvatska
  • Art in Paradise Apartments

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Srdačnost i profesionalnost domaćina.Smještaj uredan i jako lijepo uređen.Mir i dobra lokacija.

    Datum recenzije: 29. lipnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Mirna Hrvatska
  • Contarini Luxury Rooms

    Split, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Toplo svima preporučam ovaj smjestaj. Apsolutno nemam nikakvu zamjerku. Top lokacija, soba jako čista i udobna, odlično opremljena sa svim popratnim sadržajem. Domaćin je jako ljubazan i susretljiv! Svakako sa izborom ovog smještaja nećete pogriješiti!

    Datum recenzije: 24. studenog 2018. Boravak: studeni 2018.
    Vrsalovic Hrvatska
  • City Center apartments

    Mostar, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Zaista ovakav smjestaj se moze dobiti u hotelima od 4* pa navise ali ovdje ce vas puno manje kostati. Sve pohvale na uredjenom prostoru , higijeni i gostoprimstvu. Lokacija i parking odlicni .

    Datum recenzije: 3. srpnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Božidar Bosna i Hercegovina
  • Apartment Spectre

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 10
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve nam ovdje odgovara. Ovo je nas drugi put da smo tu odsjele, i doći ćemo ponovo.

    Datum recenzije: 27. lipnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Sanja Hrvatska
  • Apartment Check in

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 10
    • Pozitivni dio recenzije

      Udoban,cist,prostran apartman,idealan za uzivanje..gazdarica zakon :) sve pohvale!

    • Negativni dio recenzije

      Nisam mogla naci zamjerku...

    Datum recenzije: 3. prosinca 2017. Boravak: prosinac 2017.
    13tina Bosna i Hercegovina
  • Apartments Elda

    Makarska, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve je bilo savršeno,ljubaznost osoblja,čistoća,internet,parking....blizina centra,plaža,a opet daleko od buke.Preporučam

    Datum recenzije: 16. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Eva Jakelić Hrvatska
  • VIP Rooms

    Split, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Cijeli dizajn stana je izuzetan. Suvremen. Besprijekoran.

    Datum recenzije: 7. lipnja 2018. Boravak: svibanj 2018.
    Dolores Hrvatska
  • The Bridge

    Osijek, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Izuzetno ljubazan vlasnik. Susretljiv i dostupan u svako doba dana. Apartman je doista uredan i čist te ima sav potreban sadržaj koji vam je potreban. Vratit ćemo se sa zadovoljstvom! Svaka preporuka!

    Datum recenzije: 4. srpnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Peter Njemačka
  • Apartments Franka

    Samobor, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve! Prekrasno sređen apartman, čist, uredan sa bezbroj detalja, domaćica jako ljubazna i pristupačna, a Samobor bajkovit!

    Datum recenzije: 23. lipnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Damira Hrvatska
  • Apartment Divine

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Odličan smještaj u kojem imaju svi potrebni stvari za boravak. Moderan i čist stan. Vlasnik iznimno ljubazan i susretljiv. Sve preporuke nas je oduševilo sve, iznad očekivanja! ;)

    Datum recenzije: 26. listopada 2018. Boravak: listopad 2018.
    Marko Hrvatska
  • Top Center

    Osijek, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      sve je bilo na vrhunskom nivou

    Datum recenzije: 11. lipnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Drazen Švicarska
  • Apartments Solis

    Mostar, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Domacini su uvek dostupni, veoma prijatni i od velike pomoci u pitanjima vezanih za Mostar i okolinu. Smestaj je dobro opremljen, cist, tih i povoljan...I veliki + za bezbedno parkiranje koje je pod video nadzorom. Jos veci + za Rotine cevape 😀

    • Negativni dio recenzije

      Ulicu prosiriti...😂

    Datum recenzije: 2. srpnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Danijel Njemačka
  • Mimi

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Apartman je potpuno opremljen,prozracan,udoban. Domacini jako ljubazni i pristupacni...sve pohvale ;)

    Datum recenzije: 19. svibnja 2018. Boravak: svibanj 2018.
    Goran Bosna i Hercegovina
  • Apartment Center 2

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Ljubaznost, susretljivost, urednost, blizina svih sadržaja...Sve pohvale domaćinu.

    • Negativni dio recenzije

      Bilo je loše vrijeme taj dan....

    Datum recenzije: 4. srpnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Toni Hrvatska
  • Apartment Ina

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve je bilo izvrsno.

    Datum recenzije: 8. listopada 2017. Boravak: listopad 2017.
    Duško Hrvatska
  • Apartment Roko

    Osijek, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Lijep i udoban apartman sa svim potrebnim za kraći boravak. Apartman se nalazi u novijoj zgradi s dizalom. Odlikuju ga udobni kreveti, velika i dobro opremljena kuhinja, velik TV, balkon, perilica rublja, odličan WiFi ... Parking je dostupan u okviru objekta i zaklonjen je od prometa na ulici. Domaćin Robert je vrlo susretljiv, srdačan i spremno daje sve informacije o lokacijama i objektima za posjetit u gradu i okolici.

    Datum recenzije: 4. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Oliver Hrvatska
  • Barcode

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Najviše mi se svidjelo to što je čisto i odlično opremljeno.

    Datum recenzije: 11. lipnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Sandra Hrvatska
  • Lea Studios

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Lijepo i novo uređeni apartman na dobroj lokaciji u centru Zagreba. Apartman je čist, prostran i dobro opremljen, dosta dnevnog svijetla, opremljen grijanjem i klimom, kuhinja je mala ali funkcionalna i dovoljna za dan-dva, kupaona također. Internet signal i brzina su jako dobri, TV s kabelskim programima. U zgradu i apartman se ulazi pomoću šifre što je uvelike olakšalo uobičajene "muke po ključevima". Parking nije osiguran, no u blizini ima dosta opcija za parkiranje uz plačanje iako je slobodno parkirno mjesto lutrija u ovom dijelu grada pa treba malo tražiti... Vlasnica je super, ljubazna i komukativna te na raspolaganju ako što treba. Veselimo se ponovnom boravku u Lea Studios!

    • Negativni dio recenzije

      Stan je na zadnjem (ako se ne varam 4-5...) katu tako da nekome stepenice bez lifta mogu predstavljati problem, nama nije. Krevet tj. madrac je dosta tvrd pa bi bilo poželjno staviti nadmadrac.

    Datum recenzije: 2. svibnja 2018. Boravak: travanj 2018.
    Stipe M. (Croatia) Hrvatska
  • See U In Zagreb Apartment

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,9
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve super

    • Negativni dio recenzije

      Ništa...sve je bilo ok

    Datum recenzije: 1. lipnja 2018. Boravak: svibanj 2018.
    Saša Crna Gora
  • Villa Ruža

    Međugorje, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Ljubaznost domaćina kakvu još nisam doživio:)

    Datum recenzije: 2. srpnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Hrvoje Hrvatska
  • Apartments Nada

    Fužine, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Mir i tišina. Odlično uređen apartman. Domaćini susretljivi i ugodni. Sve je bilo na nivou i nadmašilo je naša očekivanja.

    Datum recenzije: 23. lipnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Ilija Hrvatska
  • Villa Domina

    Split, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Jako ljubazni domaćini,blizina centra grada i savršen apartman.Preporuka svakome tko traži nešto predivno 😃

    Datum recenzije: 21. svibnja 2018. Boravak: svibanj 2018.
    Maja Hrvatska
  • Apartment Perla

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve u najboljem redu!

    • Negativni dio recenzije

      Nemam zamjerki

    Datum recenzije: 21. travnja 2018. Boravak: travanj 2018.
    Damir Vajdić Hrvatska
  • Hotel Aziza

    Sarajevo, Bosna i Hercegovina

    Prosječna ocjena gostiju: 9,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Hotel bez greske! Bezprijekorno cist, osoblje superljubazno, stalno na raspolaganju i uvijek spremni pomoc. Zapravo rijetko se srece ovakav tim ljudi. Lokacija izvrsna. Svakako se vidimo opet.

    Datum recenzije: 6. siječnja 2019. Boravak: siječanj 2019.
    Miljana Hrvatska
  • Casa V Luxury Apartments

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Uredno i cisto

    Datum recenzije: 12. rujna 2018. Boravak: kolovoz 2018.
    Tenna Mutna Španjolska
  • Apartment Arena Royal

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,8
    • Pozitivni dio recenzije

      Blizina svega u gradu. Free parking. Tišina. Žene itd

    • Negativni dio recenzije

      Banja, iako prostrana, prilikom tuširanja sve se smoči.Ugradnja Tuš kade bila bi pun pogodak

    Datum recenzije: 21. lipnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Ivo Hrvatska
  • Hotel Plaža Duće

    Omiš, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Sve je savršeno. Sobe su velike, čiste i jako moderne. Bolje od puno hotela sa 5 zvijezdica

    Datum recenzije: 21. lipnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Besnik Hrvatska
  • Apartment Mimi

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,7
    • Pozitivni dio recenzije

      Jako lijepo. Domacica nas je sa toplinom ugostila. I apartman dava toplinu. Za svaku pohvalu.

    Datum recenzije: 30. lipnja 2018. Boravak: lipanj 2018.
    Ivana Hrvatska
  • B&B Cool Centre Zagreb

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,5
    • Pozitivni dio recenzije

      Krevet jako udoban. Doručak odličan. Čistoća na vrhuncu. Prijem i usluga jako dobra. Lp

    • Negativni dio recenzije

      Sve je bilo ok.

    Datum recenzije: 6. srpnja 2018. Boravak: srpanj 2018.
    Ane Hrvatska
  • Apartments Tony

    Zagreb, Hrvatska

    Prosječna ocjena gostiju: 9,6
    • Pozitivni dio recenzije

      Odličan smještaj, vrlo čisto, ljubazni domačini. Toplo preporučujem

    • Negativni dio recenzije

      Čist, lijepo namješten stan. Super brz WiFi

    Datum recenzije: 11. ožujka 2017. Boravak: ožujak 2017.
    Adila Delić Bosna i Hercegovina