Penginapan Penerbangan Sewaan kereta Teksi lapangan terbang

Reviu daripada tetamu sebenar

Bagaimana tetamu dapat menulis ulasan?

  • 1

    Ia bermula dengan satu tempahan

    Ia bermula dengan satu tempahan

    Satu-satunya cara untuk memberi ulasan adalah untuk membuat tempahan di laman kami dahulu. Dari situ, kami dapat memastikan bahawa ulasan ditulis oleh tetamu sebenar yang telah menginap di tempat penginapan itu.

  • 2

    Diikuti pula dengan penginapan

    Diikuti pula dengan penginapan

    Tetamu kami akan ke tempat penginapan dan menilai beberapa faktor seperti - adakah biliknya bersih? adakah kakitangan di sana mesra?

  • Akhirnya, tetamu memberi ulasan

    Akhirnya, tetamu memberi ulasan

    Selepas penginapan mereka, tetamu akan berkongsi tentang pengalaman mereka. Kami meneliti setiap ulasan dan kesahihannya sebelum menerbitkan ulasan di laman Booking.com.

Negara popular

  • Wyndham Dubai Marina

    - “Suasana linkungan persekitaran”

  • Pronto Apartments

    - “Everything was perfect..Apartment yg sangat cantik, bersih dan selesa..Sesuai bagi mereka yg bercuti di Perth bersama dgn keluarga..Terbaik😊😀”

  • TOP Hotel Goldenes Fass

    - “Bersih and dekat stesyen”

  • Hostal Marlasca

    - “Lokasi sangat bagus&kakitangan yang bagus”

  • Private Apartment - Opéra - Grands Magasins

    - “apartmen bersih. persekitaran yang selamat dan comel. Terdapat banyak kedai roti di seberang jalan yang bagus kerana sarapan tidak disediakan.”

  • The Strand Residences - Covent Garden Collection

    - “Sebuah apartmen yang bagus, selesa, damai dan berpusat. Pangsapuri ini berdekatan dengan pengangkutan awam. Bahagian pedalaman adalah terawat dengan baik dan bersih. Sangat gembira dengan penginapan kami dan ingin menggunakannya untuk perjalanan buisiness seterusnya ke London.”

  • Kyma Acropolis Modern Apt 3

    - “Lokasi yang sangat strategik dan selesa.”

  • Emilia Hotel by Amazing

    - “Sarapan sedap. Lokasi berhampiran 3 buah shopping mall”

  • Youthhome B&B

    - “lokasi yang strategik berdekatan dengan stesen bas”

  • Hotel Grand Terrace Chitose

    - “Hotel sangat selesa. Banyak facilities yang dia kasi free : 1. Shuttle Bus from/to Airport 2. Bicycle for 2 hours 3. Massage Machine 4. Mini Library 5. Pantry. Ada macm macm jenis tea dia kasi. Tinggal nak dengan taknak je bancuh 😂 Staff sangat friendly walaupun dorang tak kurang paham bahasa omputih.”

  • J Suites Hotel

    - “Perabot baru dan berkualiti”

  • Apartment Vredehof

    - “overalls, we love it! layanan yang bagus dari pemilik rumah.rumah terletak di dalam kawasan perladangan.pemandangan kiri kanan yang sangat cantik.bunga tulips berwarna-warni sedang kembang.”

  • Pensao Nova Goa

    - “Sarapan sedap & lokasi bagus”

  • Vladykino Apart-Hotel

    - “Good Supermarket nearby”

  • Asian Hotel

    - “katil empuk, aircond dan bilik selesa.”

  • Viva Deluxe Hotel

    - “Pengurusan yg sangat baik dan sangat membantu. ”

  • Holiday Inn Express Waikiki

    - “Sarapan memuaskan...perlu tambah menu salad”

Reviu terkini

  • Palm Garden Hotel

    Putrajaya, Malaysia

    Purata skor reviu: 8.2
    • Bahagian reviu positif

      breakfast terbaik! kami booking standard room tapi di upgrade deluxe room secara percuma. bilik yang bersih, tilam dan bantal yang selesa. berhampiran ioi city mall.

    Reviu diberikan: 10 Januari 2019 Menginap pada Disember 2018
    Dakechip Malaysia
  • Hotel Sadong88

    Kota Kinabalu, Malaysia

    Purata skor reviu: 7.1
    • Bahagian reviu positif

      Entahla..tiada.

    • Bahagian reviu negatif

      Bukak tingkap penuh dengan kotak2 trpakai dan barangan diletakkan diluar tingkap bilik penginapan..merosakkan pemandangan dr tingkap bilik...towel hotel terlalu kecik...almari tidak berpintu..

    Reviu diberikan: 10 Januari 2019 Menginap pada Januari 2019
    Encik Malaysia
  • Hallmark Regency Hotel

    Johor Bahru, Malaysia

    Purata skor reviu: 7.5
    • Bahagian reviu positif

      Breakfast ok Da siap air dlm freezer

    • Bahagian reviu negatif

      Bilik xde tgkap & i didnt notice when i checkin so no view & make us very dissapointed at all I didnt know her name but when i checkin there is no smile & verry bad welcoming Shuttle use alphard?hello hotel lain free la wei Nak pergi ksl jarak dlm 1km mcm tu je pon cas dlm rm15 what the hell? I will not book ur hotel anyhow skalipon! Servis dobi ada kt lobby bawah tp cuci baju rm8 wei dryer rm5 tp baju xkering lembab wpon dryer da jalan 20 minit melambatkan urusan kami! Totally spoilt our mood!

    Reviu diberikan: 10 Januari 2019 Menginap pada Januari 2019
    Seri Malaysia
  • U Design Hotel Bukit Mertajam

    Bukit Mertajam, Malaysia

    Purata skor reviu: 7.7
    • Bahagian reviu positif

      Bilik single. Tapi luas dan selesa seperti double. Toilet besar dan bersih.

    • Bahagian reviu negatif

      Berhabuk dan bersawang pada bahagian kepala katil.

    Reviu diberikan: 10 Januari 2019 Menginap pada Disember 2018
    Niza Malaysia
  • H Boutique Hotel, Kota Damansara

    Kota Damansara, Malaysia

    Purata skor reviu: 8.3
    • Bahagian reviu positif

      Suasan sangat bersih dan amat memenuhi citarasa saya..

    • Bahagian reviu negatif

      Kalau boleh sediakan bilik yang boleh merokok.

    Reviu diberikan: 10 Januari 2019 Menginap pada Januari 2019
    Nur Malaysia
  • Summit Hotel Bukit Mertajam

    Bukit Mertajam, Malaysia

    Purata skor reviu: 6.4
    • Bahagian reviu positif

      Sarapan sedap

    • Bahagian reviu negatif

      Tiada

    Reviu diberikan: 10 Januari 2019 Menginap pada Disember 2018
    Fadzil Malaysia
  • Hotel Wonderful Equine Park

    Seri Kembangan, Malaysia

    Purata skor reviu: 6.8
    • Bahagian reviu positif

      Katil empuk, bilik air besar & bersih, ada sediakan air sejuk & panas, kegunaan lif yang cepat

    • Bahagian reviu negatif

      Air cond perlu diperbaiki, saluran tv perlu di perbanyakkan lagi, wifi perlu lebih laju

    Reviu diberikan: 10 Januari 2019 Menginap pada Januari 2019
    Zulaikha Malaysia
  • One-Stop Residence & Hotel

    Kuala Lumpur, Malaysia

    Purata skor reviu: 7.4
    • Bahagian reviu positif

      Katil yg sangat bagus

    Reviu diberikan: 10 Januari 2019 Menginap pada Disember 2018
    Azita Malaysia
  • 1st Inn Hotel Shah Alam @ I-City

    Shah Alam, Malaysia

    Purata skor reviu: 5.6
    • Bahagian reviu positif

      Ada arah kiblat

    • Bahagian reviu negatif

      Bantal lembik sgt. X selesa nk tidur

    Reviu diberikan: 10 Januari 2019 Menginap pada Januari 2019
    Md Malaysia
  • Arenaa Batik Boutique

    Kuantan, Malaysia

    Purata skor reviu: 7.2
    • Bahagian reviu positif

      Suasana bilik yang menarik

    • Bahagian reviu negatif

      sarapan pagi

    Reviu diberikan: 10 Januari 2019 Menginap pada Disember 2018
    Azyan Malaysia

Hotel-hotel yang dinilai popular

  • Timur Tengah
  • Afrika
  • Asia
  • Oseania
  • Eropah
  • Amerika Selatan
  • Amerika Utara
  • Pullman ZamZam Makkah

    Mekah, Arab Saudi

    Purata skor reviu: 7.5
    • Bahagian reviu positif

      Nampak pemandangan terus ke kaabah

    • Bahagian reviu negatif

      Saya x faham cakap arab..susah untuk berbicara dengan recption.

    Reviu diberikan: 11 September 2018 Menginap pada September 2018
    wira saip Malaysia
  • Hay Street Traveller's Inn

    Perth, Australia

    Purata skor reviu: 7.9
    • Bahagian reviu positif

      Katil selesa dan persekitaran yang menarik.

    • Bahagian reviu negatif

      Tiada tandas di dalam bilik air di dalam bilik.

    Reviu diberikan: 24 April 2018 Menginap pada April 2018
    Andreanna Malaysia
  • Mountway Holiday Apartments

    Perth, Australia

    Purata skor reviu: 6.8
    • Bahagian reviu positif

      Katil ok empuk. Bagi 3 katil.

    • Bahagian reviu negatif

      Bilik x bersih. Karpet berhabuk. Cadar macam tukar.

    Reviu diberikan: 23 November 2017 Menginap pada November 2017
    FAIRUZAKI BIN Malaysia