Smeštaj Letovi Vozovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

Eksperata za putovanja podelilo je svoje preporuke sa drugima

Kako funkcioniše?

  • 1

    Sve počinje rezervacijom

    Jedini način da i vi ostavite recenziju je da rezervišete smeštaj. Tako znamo da recenzije stižu od pravih gostiju koji su boravili u objektu.

  • 2

    Zatim sledi putovanje

    Tokom posete objektu, naši gosti mogu da provere da li su sobe tihe, da li je osoblje ljubazno i još mnogo toga.

  • I na kraju, recenzija

    Posle putovanja gosti dele svoje utiske sa nama. Mi proveravamo da li recenzije sadrže bezobrazne reči i da li su autentične, a zatim ih objavljujemo.

Najpopularnije države

  • Landmark Riqqa Hotel

    - „Odlican hotel ,ljubazno osoblje,svaki dan detaljno ciste,internet u celom hotelu(dobar signal).”

  • International Beach Resort

    - „lokacija idealna pogled na more usluge super”

  • Tarobá Hotel

    - „Lokacija, smoking room, ljubaznost osoblja”

  • Sandman Suites Vancouver on Davie

    - „Lokacija je odlicna, blizina obale i zivopisan kraj. Kuhinjica je potpuno funkcioalna. Hotel je OK. Cesto odsedam ovde i ubuduce cu, verovatno.”

  • Arizo Apartments & Suites

    - „Nalazi se u samom centru grada, sve je tu na par minuta. Odlican smestaj, cist, lepo sredjen. Odusevljena sam :)”

  • Hotel La Carolina

    - „Good lokated, near the beach and center of town Pleasent atmospher and helpful staff”

  • Baie des Anges Apartment

    - „Dobra lokacija, prelep kompleks”

  • Charlotte House

    - „Kvalitet odlican a cijena nije losa. Moze lako da se poredi sa najboljim (najskupljim) hotelima. Detalji u hotelu su inzvaredni. Fantasticno! Definitivno se vracam i preporucujem za sve prilike.”

  • Ameris Studios & Apartments

    - „Fantasticni apartmani, opremljeni fenomenalno. Lokacija extra. Toplo preporucujem svima.”

  • Frangipani Bungalow

    - „Doručak na terasi, bujna vegetacija, miran kraj, čisto, lepo kupatilo”

  • Ostello per la Gioventù Genova

    - „Sve,osoblje naročito”

  • Asakusa View Hotel

    - „Hospitality, organization, cleanliness, comfort”

  • Shangri-La Hotel Kuala Lumpur

    - „Hotel je prelep, cist, dorucak super.”

  • Corendon Vitality Hotel Amsterdam

    - „Lokacija hotela van centra grada i mogucnost koriscenja bicikla po celoj metro eriji i okolini.”

  • EuroApartments

    - „na odlicnoj lokaciji, sve super...”

  • Bairro Alto Comfort Carmo

    - „U samom centru, novo, cisto, moderno, odlicna zvucna izolacija, komforno. Ima sve sto je potrebno za sjajan boravak u Lisabonu.”

  • 3 MostA

    - „lokacija, ljubaznost, cistoca”

  • The Beach Natural Resort Koh Kood

    - „We liked everything!!! Our bungalow was clean, smelling fresh, comfortable and with a nice view on the garden. Staff is more than nice, very friendly, always smiled, very servible and helpfull.”

  • Alphonse Hotel

    - „Osoblje, koje je pre svega profesionalno, ali istovremeno i prijateljski nastrojeno, udobnost hotela, čistoća, obilan i ukusan doručak. Sve pohvale za Alphonse hotel!”

  • Courtyard by Marriott New York Manhattan/Herald Square

    - „Fenomenalna lokacija, odličan klub ( Monarch ) na vrhu zgrade sa pogledom na ESB.”

Nedavne recenzije

  • Korina Sky Hotel

    Bansko, Bugarska

    Prosečna ocena gostiju: 8,4
    • +

      a bed for a third person, a child, was almost unusable. Personally polite, breakfast without the possibility of choosing. The cleanliness is satisfactory, the location is great

    Ocenjeno: 7. januar 2018. Gost je boravio u periodu: januar 2018.
    Marjan Srbija
  • Pomona Relaxing Nature Guest House

    Rogaška Slatina, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • +

      Food was amazing, including local wines :); great hosts; nice comfy beds and quiet surrounding for good sleep; location was also quite suitable for us - a bit isolated for peace and rest, but close to Rogaska Slatina and well positioned to allow us to explore the region. Although we love changing places we stay, we will come back to Pomona next time we're in the area.

    • -

      Everything was really great, but we could use a small fridge in the room; also we could hear other guests talking in front of our room or walking up/down the stairs, but these were minor issues.

    Ocenjeno: 7. januar 2018. Gost je boravio u periodu: januar 2018.
    DraganS Srbija
  • Royal View Resort - Rang Nam

    Bangkok, Tajland

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • +

      Everyone was warm welcoming and so kind....

    Ocenjeno: 8. januar 2018. Gost je boravio u periodu: januar 2018.
    Aleksandar Srbija
  • Mandrino Hotel

    Solun, Grčka

    Prosečna ocena gostiju: 7,4
    • +

      Odlična lokacija, ljubazno osoblje, novo kupatilo, higijena na izuzetnom nivou.

    • -

      Razočaranje pre početka boravka zbog predautorizacije kartice, odmah posle rezervacije, daleko pre termina za besplatno otkazivanje, i ako ta mogućnost nije navedena u uslovima plaćanja ( već u potvrdi rezervacije). Nije nam ispunjen zahtev-renovirana soba u tihom delu hotela, bez obzira što je u momentu rezervacije bilo još 6 slobodnih soba.

    Ocenjeno: 5. januar 2018. Gost je boravio u periodu: januar 2018.
    Natasa Srbija
  • Lido Golden Apartments

    Skoplje, Makedonija

    Prosečna ocena gostiju: 8,7
    • +

      Domacin hostela je vrlo ljubazan i gostoprimljiv. Hostel je u vrlo mirnom kraju,15 min od centra grada .Parking za auto mi je bio omogucen 24 h.

    Ocenjeno: 5. januar 2018. Gost je boravio u periodu: januar 2018.
    Shkomi Srbija
  • Generator Berlin Prenzlauer Berg

    Berlin, Nemačka

    Prosečna ocena gostiju: 7,2
    • +

      The hostel is conveniently located next to a bus, tram and railway station. It was fairly quiet during our stay. Our ensuite double was clean and spacious enough. The beds were comfortable, sheets and towels included. The staff was friendly and very helpful. Would definately stay again.

    • -

      I found the `` No food from the outside`` policy strange for a hostel.

    Ocenjeno: 6. januar 2018. Gost je boravio u periodu: januar 2018.
    Nikili Srbija
  • Urban Flats Novi Sad City Centre

    Novi Sad, Srbija

    Još uvek nema recenzija
    • +

      Sladjanin stan me je odusevio. Check-in je jako jednostavan i zabavan! Dobio sam detaljno objasnjenje za sve sto ovaj smestaj nudi. Besprekorno cisto i stvarno je novo.

    Ocenjeno: 9. januar 2018. Gost je boravio u periodu: januar 2018.
    Nikola Srbija
  • Hotel Dva Goluba

    Pale, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • +

      Osoblje ljubazno, higijena i usluga na najvisem nivou, sve za cistu 10-ku! :)

    Ocenjeno: 11. januar 2018. Gost je boravio u periodu: januar 2018.
    Nebojsa Bosna i Hercegovina
  • Tower Club At lebua

    Bangkok, Tajland

    Prosečna ocena gostiju: 9
    • +

      Sky bar

    • -

      Lift wait so long

    Ocenjeno: 13. januar 2018. Gost je boravio u periodu: januar 2018.
    Ivana Srbija
  • Motel Braća Lazić

    Bijeljina, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 8,5
    • +

      :)

    • -

      :)

    Ocenjeno: 5. januar 2018. Gost je boravio u periodu: januar 2018.
    Anoniman/-na Bosna i Hercegovina

Objekti ocenjeni kao popularni

  • Okeanija
  • Karibi
  • Azija
  • Centralna Amerika
  • Južna Amerika
  • Afrika
  • Bliski istok
  • Severna Amerika
  • Evropa
  • Studio Centar

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 10
    • +

      Sve je super...jako smo zadovoljni...cisto...uredno..ljubazni domacini...cista 10 ka.

    Ocenjeno: 23. jul 2017. Gost je boravio u periodu: jul 2017.
    Cedodoc Bosna i Hercegovina
  • Vili Apartment

    Novi Sad, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • +

      Smestili smo nase prijatelje u ovaj apartman i sve je bilo odlicno

    Ocenjeno: 26. jun 2016. Gost je boravio u periodu: jun 2016.
    drnrpudar Srbija
  • Žabljak City Center Apartments

    Žabljak, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • +

      Divan i čist apartman, koji je na predivnom mjestu jer je u blizini i supermarket i jezero :). A, za osoblje sve pohvale, a posebno za gazdu Rajka koji je susretljiv i mnogo ljubazan. Definitivno čemo se vratiti!

    Ocenjeno: 11. jul 2016. Gost je boravio u periodu: jul 2016.
    Milica Grujičić Bosna i Hercegovina
  • Apartments Sky

    Kragujevac, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • +

      Lokacija blizu centra grada. Domacini ljubazni predusretljivi. Dostupan parking (garaza). Solidan WiFi. Smjestaj kao na fotografijama.

    • -

      Buka iz obliznjeg kafica (dani vikenda).

    Ocenjeno: 15. jun 2016. Gost je boravio u periodu: jun 2016.
    Maja Crna Gora
  • Apartment Dunja

    Novi Sad, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • +

      Sve je odlicno! Bez ikakvih zamerki - vrhunski

    Ocenjeno: 8. maj 2017. Gost je boravio u periodu: maj 2017.
    Bogdan Srbija
  • Rooms and Bungalows Sreten Žugić

    Žabljak, Crna Gora

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • +

      Sreten je pravi domaćin. Osećali smo se kao kod rodbine. Sreten is the real host. We felt like family.

    Ocenjeno: 26. jul 2016. Gost je boravio u periodu: jul 2016.
    Željko Srbija
  • One Luxury Suites

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • +

      Lokacija

    Ocenjeno: 26. januar 2016. Gost je boravio u periodu: januar 2016.
    Robert Srbija
  • Apartman Boska

    Subotica, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • +

      ljubazno osoblje, udobni kreveti, sve je bilo ;isto ....

    Ocenjeno: 17. mart 2016. Gost je boravio u periodu: mart 2016.
    Nedeljko Đukić Srbija
  • Apartment Andrić

    Višegrad, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • +

      Osoblje I lokacija

    • -

      Zima grejanje

    Ocenjeno: 20. februar 2016. Gost je boravio u periodu: januar 2016.
    gagan Srbija
  • Gesztenye Apartman

    Mako, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • +

      Prakticno, nov namestaj, odvojen toalet, lepa basta i letnjikovac, blizina banje

    Ocenjeno: 9. jun 2016. Gost je boravio u periodu: jun 2016.
    Zorana Srbija
  • Apartments Idila

    Bela Crkva, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • +

      Predivno uredjeni apartmani vile Idila nadomak jezera, predusretljivi i ljubazni domacini. Iskrena preporuka za pravi odmor na Belocrkvanskim jezerima.

    Ocenjeno: 22. avgust 2016. Gost je boravio u periodu: avgust 2016.
    M Ivana Srbija
  • Apartment Venera A&M

    Šabac, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • +

      Osoblje i usluga

    • -

      Nista

    Ocenjeno: 13. oktobar 2017. Gost je boravio u periodu: oktobar 2017.
    Anoniman/-na Srbija
  • Borka Apartman

    Mako, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • +

      Odlična lokacija apartmana,sobe lepo opremljene čiste,vlasnik prijatan I diskteran, internet odličan, parking bezbedan

    Ocenjeno: 17. jul 2016. Gost je boravio u periodu: jul 2016.
    vladan Srbija
  • Apartment Harmony

    Višegrad, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • +

      Fenomenalno, novo, cisto, udobno, u centru grada na par minuta od Mosta na Drini i Andricgrada, sve pohvale..

    • -

      Sve je odlicno

    Ocenjeno: 5. avgust 2017. Gost je boravio u periodu: jul 2017.
    Aleksandra Bogdanović Srbija
  • ACO Apartment

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • +

      Odlicna lokacija, moderno i konforno,veoma cisto.

    Ocenjeno: 22. avgust 2016. Gost je boravio u periodu: avgust 2016.
    LIDIJA Srbija
  • Apartment Arena Biznis Lux

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • +

      Sve je savrseno dnevna soba ,spavaca kupatilo,a o pogledu sa terase da ne pricam ,sve je savrseno

    • -

      Sve je savrseno

    Ocenjeno: 7. februar 2016. Gost je boravio u periodu: februar 2016.
    radovanvlahovic Crna Gora
  • Apartments Ratkovic

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • +

      odlican smestaj ,dobri ljudi

    Ocenjeno: 2. avgust 2016. Gost je boravio u periodu: jul 2016.
    gaga Srbija
  • Apartment Orange Relax

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • +

      Sve je novo, prostrano, wifi radi, kupatilo čisto itd

    Ocenjeno: 15. maj 2016. Gost je boravio u periodu: maj 2016.
    Vladimir Srbija
  • Aqualiget-Apartmanház

    Segedin, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • +

      Cisto, dobra lokacija, mirno,parking...sve je kao opisano. Sve pohvale i preporuka.

    • -

      nothing

    Ocenjeno: 8. oktobar 2017. Gost je boravio u periodu: oktobar 2017.
    IJ Srbija
  • Vila Aleksandra

    Zlatibor, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • +

      Kreveti udobni i veliki, kuhinja sa veoma dobrom opremom, tisina i mir, zvucna izolacija dobra

    • -

      Malo vise namestaja u pojedinim delovima apartmana za moj ukus

    Ocenjeno: 6. mart 2016. Gost je boravio u periodu: mart 2016.
    Nemanja Srbija
  • Guesthouse Jelena

    Višegrad, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • +

      Odlični uslovi,predivan pogled i usluga.

    Ocenjeno: 10. jul 2016. Gost je boravio u periodu: jul 2016.
    miciz Srbija
  • Hotel Szavija

    Segedin, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • +

      Bili smo prijatno iznenađeni veličinom apartmana.Sve je bilo čisto.Kreveti su bili udobniDoručak nismo uzeli,Smešteni smo bili u prizemlju ,u apartmanu koji je prilagođen za invalide( nema pragova,velika vrata na kupatilu, nema kade,malo niži bračni krevet).Kuhinja nova,čista.Grejanje je bilo odlično.Apartman je dvostrano orjentisan.Jedan deo gleda na ulicu ,a drugi na mali bazen i dvorište.Kola su bila u dvorištu .Do centra Segedina ima 10 minuta hoda.Pošto smo stigli 14.februara, na stolu u vazi je bila crvena ruža i srce.Puno sitnih detalja u dekoraciji su učinili ovaj boravak veoma prijatnim.

    • -

      Nije nam se dopalo što nije bilo tuš kade.

    Ocenjeno: 16. februar 2016. Gost je boravio u periodu: februar 2016.
    Aleksandra Srbija
  • Luxury Apartments Taša

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • +

      Savrseno

    Ocenjeno: 1. januar 2017. Gost je boravio u periodu: januar 2017.
    Dejan Pribisic Bosna i Hercegovina
  • Duo Pro Apartments

    Ćuprija, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • +

      Nov apartman sa parkingom. Super lokacija

    Ocenjeno: 1. jun 2016. Gost je boravio u periodu: maj 2016.
    Bojan Srbija
  • Jevrejska Apartment

    Novi Sad,

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
  • Apartment Panorama Plus

    Novi Sad, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • +

      Blizu centra, higijena, dobri domaćini, porodična atmosfera. Sve pohvale!

    Ocenjeno: 12. jun 2016. Gost je boravio u periodu: jun 2016.
    Danijela Srbija
  • City Apartments

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • +

      Sve je savrseno, domacini ljubazni, apartman cist, uredan, lijep, na odlicnoj lokaciji... Sigurno cemo opet doci ovdje kada budemo dolazili u Trebinje!

    Ocenjeno: 14. septembar 2017. Gost je boravio u periodu: septembar 2017.
    Darjana Bosna i Hercegovina
  • Top View Apartment

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • +

      SvE! Prelep pogled sa balkona, mirno i lepo mesto za odmor. Čist apartman, i veoma udoban krevet. Nećete se pokajati ako izaberete owaj apartman!

    Ocenjeno: 17. jun 2016. Gost je boravio u periodu: maj 2016.
    Mirjana Švedska
  • Respect Exclusive

    Niš, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • +

      Sve

    Ocenjeno: 7. april 2016. Gost je boravio u periodu: april 2016.
    Cenic Mujagic Srbija
  • Omiljeni Apartments

    Zlatibor, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • +

      Jako prijatni i ljubazni domacini. Smestaj udoban,tih i topao.. Sve pohvale i naravno preporuka

    Ocenjeno: 30. novembar 2016. Gost je boravio u periodu: novembar 2016.
    Rade i Milica Srbija