Smeštaj Letovi Iznajmljivanje automobila Taksi od/do aerodroma

proverenih recenzija stvarnih gostiju

Kako funkcioniše?

  • 1

    Sve počinje rezervacijom

    Sve počinje rezervacijom

    Jedini način da i vi ostavite recenziju je da rezervišete smeštaj. Tako znamo da recenzije stižu od pravih gostiju koji su boravili u objektu.

  • 2

    Zatim sledi putovanje

    Zatim sledi putovanje

    Tokom posete objektu, naši gosti mogu da provere da li su sobe tihe, da li je osoblje ljubazno i još mnogo toga.

  • I na kraju, recenzija

    I na kraju, recenzija

    Posle putovanja gosti dele svoje utiske sa nama. Mi proveravamo da li recenzije sadrže bezobrazne reči i da li su autentične, a zatim ih objavljujemo.

Najpopularnije države

  • The Oberoi Dubai

    - „Sve, bazen, Restorani, soba, osoblje...”

  • Pacific Views Resort

    - „Pogled odlican, stan komforan i cist, osoblje na usluzi!”

  • Ibis RJ Nova America Hotel

    - „Veoma dobro opremljen hotel, prijatno osoblje i dobra hrana u restoranu.”

  • Brookside Inn Boutique Hotel

    - „Soba je bila prostrana i veoma cista, dorucak fenomenalan i domacini jako ljubazni. Cista desetka!”

  • MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

    - „Blizina centra i metro stanice... osoblje je ljubazno”

  • Ayre Hotel Caspe

    - „Доручак је био мало изнад стандардно доброг доручка. Све што иначе добијете на менију плус пар интересантних локалних ђаконија - сок од анананаса, крвавица, кобасица од белих бубрега бика, локална кобасица свињска и иберијска шунка.”

  • Best Western Plus Hôtel Brice Garden Nice

    - „Mesto polzba na hotelot e na super lokacija , tivka okolina , ubava gradina, odlicen pojadok I ljubezen personal, cist i super wi- fi konekcija”

  • Saint George's Hotel

    - „savrsena lokacija, predivan pogled. ”

  • Urban Donkey

    - „Odlican smestaj. 10/10”

  • Pertiwi Bisma 2

    - „Uredno , cisto , uljudni domacini ...”

  • Palace Hotel La Conchiglia d'Oro

    - „Lokacija ,cistoca,ljubaznost osoblja.Hotel je presladak,lepo sredjen.Restoran,prodavnica,sve na jednom mestu.Za svaku preporuku.”

  • Khaosan Tokyo Laboratory

    - „Mesto je bas kul, i zanimljivo uredjeno,svi zaposleni su veoma ljubazni :)”

  • Meritus Pelangi Beach Resort And Spa, Langkawi

    - „Dorucak je odlican. Hrana u restoranu Cba, na plazi, takodjer. Soba je prostrana i udobna. Osoblje se iznimno trudi i govori engleski. SPA je izvrstan.”

  • ibis Styles Amsterdam City

    - „hrana ,blizu centra ,pored hotela je Lidl...”

  • Ibis Warszawa Stare Miasto

    - „Odlična lokacija.Vrlo čisto,jako udobni kreveti.”

  • Hotel Portuense

    - „Dragi čitaoci, Pre par dana proveli smo 7 noći u hotelu Portuense, sve preporuke za hotel, sve je bilo i više nego savršeno, od doručka, higijene, osoblja, lokacije. Lokacija hotela je fenomenalna, jer se nalazi blizu Metro stanice do koje dolazite sa aerodroma i sa koje polazite kada idete u obilaske, najakše bi bilo da uporedim sa Beogradom, kao da ste smešteni na Terazijama. Iskreno se zahvaljujemo osoblju i svima od srca preporučujemo ovaj hotel jer će svakako dodatno ulepšati boravak u Lisabonu. Dear Sirs, Few days ago we spent 7 nights in the hotel Portuense. We would recommend your services to everyone, because everything was just about perfect, from breakfast, hygiene, stuff, location. We want to thank you all and to share our delightful experience from the bottom of our hearts with all the people because that hotel would definitely make your stay in Lisbon even better!”

  • Boutique Hotel Pechora - Komi

    - „Lep hotel na dobroj lokaciji. U neposrednoj blizini je autobuska stanica, a nedaleko je i metro. Sobe su uredne i čiste a osoblje ljubazno i spremno da pomogne.”

  • Deevana Patong Resort & Spa

    - „Dorucak je bio fenomenalan. Sobe ciste i uredne”

  • The Hotel Beyaz Saray

    - „Dorucak odlican,wi fi radi perfektno”

  • Hotel 140

    - „Sve...odlična usluga,veoma čisto,odlična lokacija...”

Nedavne recenzije

  • Apartments Premija Lux

    Zlatibor, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,4
    • Pozitivni deo recenzije

      Ljubazan domacin, cisti apartmani...

    Ocenjeno: 20. januar 2019. Gost je boravio u periodu: januar 2019.
    Ivan Srbija
  • Green Life Resort Bansko

    Bansko, Bugarska

    Prosečna ocena gostiju: 8,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Dorucak je bio odlican,svako jutro bogat I SVJEZ.kREVETI su udobni,apartman prostran I komforan.lobi bar odlican,higijena I osoblje jako ljubazni.

    • Negativni deo recenzije

      Mojaporodica je bila smjestena u jedinicu b koja je preko puta centalne zgrade,u njoj je bazen.nama je bilo nezgodno koristiti bazen.komplet obuceni treba da odemo,ima svlacionica,ali u njoj nismo dobili adekvatne papuce,prilikom oblacenja pod bude mokar.sa djecom je malo nezgodno ici na bazen iz druge jedinice hotela.mnogo je ugodnije gostima koji su u centralnu zgradu,iz sobe u bade mantilu I papucama dodju.

    Ocenjeno: 20. januar 2019. Gost je boravio u periodu: januar 2019.
    Igor Crna Gora
  • Tulip Inn Padova

    Padova, Italija

    Prosečna ocena gostiju: 8,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Dorucak uvek na velikom nivo...

    Ocenjeno: 20. januar 2019. Gost je boravio u periodu: januar 2019.
    Bojan Srbija
  • Apartman Milmari L13 - Pahulja

    Kopaonik, Srbija

    Još uvek nema recenzija
    • Pozitivni deo recenzije

      Smeštaj je dovoljno veliki za 4 osobe, kreveti su udobni i sve u apartmanu je novo. Veoma je čisto i uredno, a u apartmanu je i vrlo toplo i prijatno za odmor. Imate sve što je potrebeno za uživanje, mislili su do najsitnijih detalja. Domaćini vrlo ljubazni i lako se je dogovoriti oko svega što je potrebno. U okviru resort-a su dotupni restoran, bazeni i spa centar. Hrana je odlična i ima je u dovoljnim količinama. Posebno mi se svidjao pogled iz kreveta na planinu koji oduzima dah.

    • Negativni deo recenzije

      Ulaz u objekat L je još u izgradnji.

    Ocenjeno: 20. januar 2019. Gost je boravio u periodu: januar 2019.
    Vele Srbija
  • Hotel Vodisek

    Koper, Slovenija

    Prosečna ocena gostiju: 8,1
    • Pozitivni deo recenzije

      Krevet super sve cisto i svjeze i uredno klopa odlicna.......

    • Negativni deo recenzije

      Sve je ok

    Ocenjeno: 20. januar 2019. Gost je boravio u periodu: januar 2019.
    Milkan Bosna i Hercegovina
  • Classic Hotel

    Tirana, Albanija

    Prosečna ocena gostiju: 8,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Izuzetno čiste sobe, a osoblje ljubazno, prijatno. Visoki stepen profesionalizma u svim segmentima.

    Ocenjeno: 20. januar 2019. Gost je boravio u periodu: januar 2019.
    Nataša Crna Gora
  • Apartment Nikola

    Poreč, Hrvatska

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Lokacija fenomenalna.Osoblje obliznjeg resteorana veoma ljubazno, a restoran pripada istom vlasniku.

    Ocenjeno: 20. januar 2019. Gost je boravio u periodu: januar 2019.
    Slobodan Švajcarska
  • Apartment Dutina

    Zlatibor, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 8,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Fotelje koje se nalaze u dnevnom boravku nisu bas prakticne i udobne .

    • Negativni deo recenzije

      Vrlo oskudno opremljena kuhinja . U apartmanu ne postoji nista cime bi se odrzavala higijena ( metla , brisko ... posto se dosta vlage od snega unese ).

    Ocenjeno: 20. januar 2019. Gost je boravio u periodu: januar 2019.
    Sladjana.m Srbija
  • Apartment ZIRA- 23

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 10
    • Pozitivni deo recenzije

      Domacica nas je iznenadila i "prepustila degustaciji" bogatim asortimanom kvalitetnih alkoholnih I nealkoholnih pica 😊 takodje, opremljenost proizvoda za higijenu je kao da ste u Lillyju. Komfor,cistoca,veoma prijatna atmosfera! Svakaka preporuka!

    Ocenjeno: 20. januar 2019. Gost je boravio u periodu: januar 2019.
    Marko Srbija

Objekti ocenjeni kao popularni

  • Karibi
  • Bliski istok
  • Okeanija
  • Azija
  • Severna Amerika
  • Evropa
  • Centralna Amerika
  • Južna Amerika
  • Khalidiya Palace Rayhaan by Rotana, Abu Dhabi

    Abu Dabi, Ujedinjeni Arapski Emirati

    Prosečna ocena gostiju: 8,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Odlican dorucak. Krevet ne bas udoban. Mekan madrac.

    • Negativni deo recenzije

      Suvise klimatizovano.

    Ocenjeno: 14. april 2018. Gost je boravio u periodu: april 2018.
    Gordana Srbija
  • Premier Inn Abu Dhabi International Airport

    Abu Dabi, Ujedinjeni Arapski Emirati

    Prosečna ocena gostiju: 8,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Kreveti udobni, soba cista. Savrseno za odmor izmedju letova.

    Ocenjeno: 11. avgust 2018. Gost je boravio u periodu: avgust 2018.
    Dejan Vuckovi Crna Gora
  • Golden Ocean Hotel

    Doha, Katar

    Prosečna ocena gostiju: 7,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Hotel ima odličan odnos kvaliteta i cene. Iako hotel nije na zavidnom nivou, dobija se besplatan transfer sa aerodroma i na aerodrom, kao i besplatan doručak.

    • Negativni deo recenzije

      Kupatilo i sobe bi morale biti čistije

    Ocenjeno: 13. april 2017. Gost je boravio u periodu: april 2017.
    ljubomir.ns Srbija
  • Atana Hotel

    Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati

    Prosečna ocena gostiju: 8,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Ovo je bio moj drugi boravak u ovom hotelu. U odnosu na prethodni, unapređeni su obroci i odnosi sa gostima.

    • Negativni deo recenzije

      Objekat je dobro održavan ali potrebna je zamena dela nameštaja koji je već dotrajao.

    Ocenjeno: 17. maj 2018. Gost je boravio u periodu: maj 2018.
    Boris Krunic Srbija
  • Hilton Dubai Jumeirah

    Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati

    Prosečna ocena gostiju: 8,2
    • Pozitivni deo recenzije

      ...

    • Negativni deo recenzije

      ...

    Ocenjeno: 17. maj 2018. Gost je boravio u periodu: maj 2018.
    Anoniman/-na Bosna i Hercegovina
  • Atlantis The Palm, Dubai

    Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati

    Prosečna ocena gostiju: 8,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Prostrana i udobna soba, veliko kupatilo, cisto i uredno. Svaki dan menjaju posteljinu, peskire, donose vodu.. Ljubazno osoblje, puno restorana, raznovrsna hrana..

    • Negativni deo recenzije

      Cekanje u redu za dorucak , posebno za Kaleidoscope restoran... Nepotrebno duga procedura za ulazak u restorane kao gost hotela..

    Ocenjeno: 10. februar 2018. Gost je boravio u periodu: februar 2018.
    Biljana Srbija
  • Da Kanda Villa Beach Resort

    Tongsala, Tajland

    Prosečna ocena gostiju: 7,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Blizina iz bungalova do plaze i osoblje jako optimisticno....

    • Negativni deo recenzije

      Manje komaraca

    Ocenjeno: 29. januar 2018. Gost je boravio u periodu: januar 2018.
    Velizar Srbija
  • Rambuttri Village Plaza

    Bangkok, Tajland

    Prosečna ocena gostiju: 7,7
    • Pozitivni deo recenzije

      -

    • Negativni deo recenzije

      -

    Ocenjeno: 27. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Anoniman/-na Srbija
  • Beijing Prime Hotel Wangfujing

    Peking, Kina

    Prosečna ocena gostiju: 8
    • Pozitivni deo recenzije

      Hotel je odličan kao i usluga u njemu

    • Negativni deo recenzije

      Jedini problem smo imali prilikom dolaska sa prevozom do hotela. Nismo rezervisali hotelski šatl bus, pa smo privatni taksi platili EUR 45. Na aerodromu uzimaju veliku proviziju za promenu novca u menjačnici, privatnici varaju goste - na šta smo srećom još u Beogradu upozoreni, kartice se u taksiju ne primaju i to kvari celokupan utisak boravka u Pekingu. Na povratku do aerodroma smo koristili hotelski prevoz.

    Ocenjeno: 1. novembar 2017. Gost je boravio u periodu: oktobar 2017.
    OLIVERA Srbija
  • Holiday Inn Express Phuket Patong Beach Central

    Patong Beach, Tajland

    Prosečna ocena gostiju: 8,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je fenomenalno ,komforne sobe,udobni kreveti i ono sto mi se dopalo imaju 2 vrste jastuka (tanak i deblji) tako da možete da birate koji vam odgovara. Prijatno osoblje,čista soba ,svaki dan vam menjaju peškire a za posteljinu im vi kazete ili imate u sobi karticu na kojoj pise da je stavite na krevet kad zelite da vam promene posteljinu.Dobijate peskire za bazen koje koristite naravno za plazu i njih menjate kad zelite. Plaža je blizu i sva desavanja su vam u blizini. Jeftine masaze oko 1000 dinara,jeftina jela i toplo vam, preporučujem u blizini je kod hotela Byjonce neka vrsta otvorene pijace na kojoj se nalaze razne djakonije od jela, sve je sveže i direktno se peče a pri tom je jeftino od 300 do 500 din po jelu.

    • Negativni deo recenzije

      Dorucak je monoton.Ne mozete da ostanete gladni ali je jedno te isto svakog dana ,tako da toplo preporucujem da idete u neki njihov market i kupite poneku salamu da dopunite dorucak ili otici u Jangcejlon trzni centar u kojem se nalazi odlican supermarket sa raznovrsnim sadrzajem hrane za dorucak.

    Ocenjeno: 13. februar 2018. Gost je boravio u periodu: februar 2018.
    Suzana Srbija
  • Ellis Island Hotel Casino & Brewery (Free Parking)

    Las Vegas, Nevada, Sjedinjene Američke Države

    Prosečna ocena gostiju: 7,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Preporučila bih ovaj objekat kao izuzetno dobar u odnosu na cenu. Lokacija je voma dobra, nedaleko od centra i najatraktivnijih hotela. Krevet udoban, kao i sama soba. Još bih dodala da je hrana u restoranu dobra i da imaju odlične pice, po veoma povoljnim cenama. Pored samog hotela je market u kome ima svega, a i prodavnica sa suvenirima. Takođe je blizu i gradski prevoz.

    • Negativni deo recenzije

      Osoblje bi moglo da bude ljubaznije

    Ocenjeno: 15. jun 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    rada Srbija
  • The Watson Hotel

    Njujork, Njujork (država), Sjedinjene Američke Države

    Prosečna ocena gostiju: 7,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Komforna i prostrana soba. Odlicno odrzavanje cistoce. Udobni i veliki kreveti. Odlicna lokacija.

    • Negativni deo recenzije

      Ulazna vrata na sobama se moraju zameniti. Stara su i lose dihtuju. Prozori se ne otvaraju, ali se moraju oprati.

    Ocenjeno: 29. jun 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    Miodrag Srbija
  • The New Yorker, A Wyndham Hotel

    Njujork, Njujork (država), Sjedinjene Američke Države

    Prosečna ocena gostiju: 7,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Location

    Ocenjeno: 23. novembar 2017. Gost je boravio u periodu: novembar 2017.
    ALEKSANDRA Srbija
  • West Side YMCA

    Njujork, Njujork (država), Sjedinjene Američke Države

    Prosečna ocena gostiju: 7,3
    • Pozitivni deo recenzije

      Izvanredna lokacija, ljubazno osoblje, odlican odnos cena kvalitet, za preporuku

    • Negativni deo recenzije

      Kreveti bi mogli biti udobniji

    Ocenjeno: 3. april 2018. Gost je boravio u periodu: mart 2018.
    Anoniman/-na Srbija
  • Hotel Pennsylvania

    Njujork, Njujork (država), Sjedinjene Američke Države

    Prosečna ocena gostiju: 5,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Odlična lokacija

    • Negativni deo recenzije

      Održavanje celog objekta a posebno podova i instalacija u kupatilu.

    Ocenjeno: 6. maj 2018. Gost je boravio u periodu: maj 2018.
    Anoniman/-na Srbija
  • Trebisnjica

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Divan domacin... udobnost smestaj ....sve

    • Negativni deo recenzije

      Ne postoji

    Ocenjeno: 16. jun 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    Lidija Srbija
  • Apartments Bogdanović

    Mokra Gora, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      све је у реду

    • Negativni deo recenzije

      ништа

    Ocenjeno: 22. maj 2018. Gost je boravio u periodu: maj 2018.
    Aleksandr Rusija
  • NS center apartment

    Novi Sad, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve

    • Negativni deo recenzije

      Nista

    Ocenjeno: 23. maj 2018. Gost je boravio u periodu: maj 2018.
    Dino Hrvatska
  • Apartment Bajka

    Mokra Gora, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Cisto je za 20, ne za 10... Domacin kao roditelj, ljubazan, uvek tu za bilo sta, preeeedivota jedna. Ideeealna lokacija, i savrseno za decu.

    Ocenjeno: 10. maj 2018. Gost je boravio u periodu: maj 2018.
    Irena Srbija
  • Apartment Andrić

    Višegrad, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 10
    • Pozitivni deo recenzije

      Lokacija odlicna. Domacini veoma simpaticni i usluzni. Smjestaj cist i uredan.

    Ocenjeno: 30. april 2018. Gost je boravio u periodu: april 2018.
    Anoniman/-na Bosna i Hercegovina
  • Apartman Centar

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 10
    • Pozitivni deo recenzije

      Stan je uredan i čist. Domaćica ljubazna. Preporuke.

    Ocenjeno: 10. januar 2019. Gost je boravio u periodu: januar 2019.
    Anoniman/-na Bosna i Hercegovina
  • Luxury Rooms Luca and Deluca

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je bilo božanstveno,izuzetan smeštaj,vrhunski krevet,najlepše mesto u Beogradu na neodoljivoj lokaciji. Preporuka svima,ocena 10 Jednom rečju Savršenstvo

    • Negativni deo recenzije

      Sve je bilo savršeno.Ne postoji nijedna zamerka.

    Ocenjeno: 1. jun 2018. Gost je boravio u periodu: maj 2018.
    Vladimir Srbija
  • Apartment Jakov

    Niš, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Jako lepo sredjen apartman, funkcionalan, besplatan parking, lokacija odlicna, ljubazan domacin.

    Ocenjeno: 13. jun 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    Dragic Srbija
  • Apartment Promenada

    Novi Sad, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Izuzetno prijatan domacin i obilje sitnica u samom apartmanu koje cine da se osecate dobrodosli - punjaci za razlicite vrste telefona, nove cetkice za zube, voda u frizideru... samo su deo onoga sto nas je docekalo. Domacin je mislio na sve! Zaista za svaku preporuku! Dodatni plus od nas za parking :)

    • Negativni deo recenzije

      Falilo nam je vise vremena za ovaj sjajni apartman, ali na to domacin nikako nije mogao da utice ;)

    Ocenjeno: 6. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Katarina Srbija
  • Stefana Stefanovica Apartment

    Novi Sad, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Svaka cast na ljubaznosti i gostoprimstvu domacina.Videcemo se naravno ponovo

    Ocenjeno: 26. februar 2018. Gost je boravio u periodu: februar 2018.
    Micy1993 Srbija
  • Apartman Lena

    Vrnjačka Banja, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve čisto. Vlasnica izuzetno ljubazna. Ima sve što vam može zatrebati. Odličan apartman, za svaku preporuku.

    Ocenjeno: 3. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    Erceg Bosna i Hercegovina
  • Apartman Most

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Izuzetno ljubazni i predusretljivi domacini, lepo sredjen i vrlo cist apartman nedaleko lociran od centra. Mirna lokacija sa obezbedjenim parking mestom. Za svaku preporuku.

    Ocenjeno: 8. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Nebojsa Austrija
  • Apartment Lomina

    Čačak, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      hmmm. veliku tus kabinu 😊

    • Negativni deo recenzije

      sve je u extra stanju .i zato bih preporucio gospodji Jovanovic da stan bi ipak trebalo izdavati sa jednom lepom kucnom pomocnicom 😊

    Ocenjeno: 21. avgust 2017. Gost je boravio u periodu: avgust 2017.
    SAINT TROPEZ Francuska
  • Jázmin Apartman

    Mako, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      sve , kao i uvek!!zolt ljubazan , po obicaju !!odlican smestaj !cisto , uredno , novo !!preporucujemo !!

    Ocenjeno: 26. jun 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    bozidar Srbija
  • SM Apartments Kopaonik

    Kopaonik, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Odličan i čist smeštaj, dobra lokacija i hrana, ljubazno osoblje, sve u svemu čista desetka. Sve pohvale za domaćina Sretena i svaka preporuka!

    Ocenjeno: 3. jun 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    Zlaja Srbija
  • Sunflower Apartment

    Novi Sad, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Lokacija i ljubazan domaćin. Higijenski uslovi i uslovi za stanovanje uopšte.

    Ocenjeno: 21. januar 2018. Gost je boravio u periodu: januar 2018.
    Radovan Marinkovic Srbija
  • Relax Apartmanház

    Morahalom, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je bilo fantastično

    • Negativni deo recenzije

      Sve mi se dopalo, bez zamerki

    Ocenjeno: 29. novembar 2018. Gost je boravio u periodu: novembar 2018.
    Tanja Prolic Srbija
  • Németh Apartmanházak

    Morahalom, Mađarska

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Udobno, čisto, toplo. Sve je bilo odlično.

    • Negativni deo recenzije

      Ništa nije bilo da nam se nije dopalo.

    Ocenjeno: 18. januar 2019. Gost je boravio u periodu: januar 2019.
    Radomir Dukic Srbija
  • Apartments Idila

    Bela Crkva, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,9
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve pohvale za domacine, hvala jos jedanput 😀

    Ocenjeno: 21. jul 2018. Gost je boravio u periodu: jul 2018.
    Porodica Škrbić Srbija
  • Apartments Pia

    Subotica, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Odlicna lokacija, u samom centru a daleko od buke. Potpuni mir, i veoma cist apartman.

    Ocenjeno: 25. jun 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    Boris Srbija
  • Apartment Azulmburgo

    Vrnjačka Banja, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Prijatna atmosfera cistoca sve funkcionalno kupatlo namestaj odlicno izabrani do detalja kuhinja dovoljna lepo uredjeno dvorisge a posebno terasa

    Ocenjeno: 25. jun 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    Bracni par Iz Beograda Srbija
  • GM Apartments

    Niš, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,5
    • Pozitivni deo recenzije

      Krevet super udoban prelepa soba sve izuzetno.

    Ocenjeno: 25. jun 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    Nenad Srbija
  • Apartment Harmony

    Višegrad, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Fenomenalno, novo, cisto, udobno, u centru grada na par minuta od Mosta na Drini i Andricgrada, sve pohvale..

    • Negativni deo recenzije

      Sve je odlicno

    Ocenjeno: 5. avgust 2017. Gost je boravio u periodu: jul 2017.
    Aleksandra Bogdanović Srbija
  • Apartment Ivana

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Cisto, lepo vlasnici preljubazni predobri sve pohvale

    Ocenjeno: 10. april 2018. Gost je boravio u periodu: april 2018.
    Anoniman/-na Srbija
  • Vila Aleksandra

    Zlatibor, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Nov smestaj, najcistiji u kom smo ikada bili, Wi-Fi odlican, domacini ljubazni i fini ljudi. Moja preporuka ako dolazite na Zlatibor i trazite apartman.

    Ocenjeno: 20. februar 2017. Gost je boravio u periodu: februar 2017.
    Милош Srbija
  • Apartments Tila

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,8
    • Pozitivni deo recenzije

      Svima koji očekuju prijatan odmor i atmosferu uz toplu dobrodošlicu preporučujemo apartmane Tila. Domaćini su izuzetno ljubazni i predusretljivi. Higijena je na zavidnom nivou, a apartmani su udaljeni samo 3 minuta hoda od centra. Vujadin i Daca-Brčko

    Ocenjeno: 17. jun 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    Daniela Bosna i Hercegovina
  • City Apartments

    Trebinje, Bosna i Hercegovina

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Sve je savrseno, domacini ljubazni, apartman cist, uredan, lijep, na odlicnoj lokaciji... Sigurno cemo opet doci ovdje kada budemo dolazili u Trebinje!

    Ocenjeno: 14. septembar 2017. Gost je boravio u periodu: septembar 2017.
    Darjana Bosna i Hercegovina
  • Durmitor

    Kumanovo, Makedonija

    Prosečna ocena gostiju: 9,6
    • Pozitivni deo recenzije

      Smestaj se nalazi u mirnom delu grada, na vrhu brda, u slepoj ulici tako da buka ne postoji. Domacini zive u prostorijama objekta i su vrlo snalazljivi tako da cete lako dobiti svu neophodnu pomoc 24/7. Parking je uvucen u plac tako da automobil ne stoji direktno na trotoaru. Dvoriste je dovoljno veliko da tamo provedete celokupno poslepodne i uradjeno je sa ukusom. Nasa smestajna jedinica je bila u prizemlju i super je izgledala, kreveti jako veliki i udobni. Sveukupno smo vrlo zadovoljni.

    • Negativni deo recenzije

      Kuhinjskim elementima treba malo dotezanja, ali s obzirom na primarnu namenu objekta svakako vrse svoju duznost. Falilo je jos malo osvetljenja u sobi.

    Ocenjeno: 27. jun 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    Nikola Srbija
  • Top View Apartment

    Beograd, Srbija

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Krevet udoban, bas da se odmoris dok spavas. Pogled sa balkona fantastican, u miru i tisini da popijes kafu, domacin ljubazan. Zaista, sve pohvale.

    Ocenjeno: 13. jun 2018. Gost je boravio u periodu: jun 2018.
    Marina Srbija
  • Vila Magdalena

    Đevđelija, Makedonija

    Prosečna ocena gostiju: 9,7
    • Pozitivni deo recenzije

      Cisto,udobno, odlicni kreveti i jastuci. Idealno za odmor na putovanju, ali i za duzi boravak. Sve preporuke.

    • Negativni deo recenzije

      Sve je bilo ok.

    Ocenjeno: 5. septembar 2018. Gost je boravio u periodu: septembar 2018.
    Branislava Sljivancanin Srbija