Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Admiral Plaza Hotel 3-sterren

Khalid Bin Walid Road, Al Nadha Street, Bur Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

#264 van de 384 hotels in Dubai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1864 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    7

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    8,8
    De kamers zagen er goed uit en heel netjes schoongemaakt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    Het eten was veel voor de indiers. Kon wat uitgebreider en kan het eetgedeelte wat groter.

    De kamers zagen er goed uit en heel netjes schoongemaakt. De housekeeping deed zn best om ons tevreden te stellen of als we vragen hadden konden we hun makkelijk benaderen. Het personeel van het hotel was heel vriendelijk. Het hotel lag heel centraal en konden we overal heen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    4,2
    Accommodatie totaal niet naar verwachting
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiene en de afwijking van de foto’s online. Het was zo afwijkend dat we direct de volgende ochtend uitgechekt hebben. We moesten daar 1 dag verblijven ivm aankomst om 04.00. Booking.com zou een keuring voor foto’s in moeten voeren alvorens ze de ingestuurde foto’s op de website publiceren.

    We kwamen om 04.00 aan en vriendelijk ontvangen. Het personeel begripvol/behulpzaam toen we de volgende ochtend aangaven dat het erg afweek. Ze boden ook meteen een andere kamer aan. Deze was iets groter en had 2 persoonsbedden. Echter was alles hetzelfde op de bedden en grootte na.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 december 2017

    8,3
    Goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen warme douche

    Wisselend ontbijt, gericht op Indiërs, veel warm eten, voldoende keuze. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Kamer voldoende, zeer schoon, badkamer mag worden opgeknapt (kitranden). Op loopafstand van metro.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    6,7
    Goede ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Te dure hotel kamers. Voor dat bedrag heb je een goedkoper en betere hotel in de omgeving. Ik had 2 kamers geboekt, en na een paar dagen werden dezelfde kamers veel goedkoper aangeboden op booking.com. Ik heb via booking.com en het hotel geprobeerd om de goedkopere prijs te krijgen aangezien we na een paar weken pas zouden vertrekken, maar tevergeefs. Er is geen enkel medewerking verleend wat ik een slechte zaak vind. Heel erg jammer. Voor mij geen Admiral Plaza meer.

    Heel goed, gevarieerd ontbijt. Goede ligging.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    5,0
    Verouderd hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - we hadden tijdig doorgegeven dat we graag vroeg wilden inchecken. We kwamen om half 8 in de ochtend aan. Er waren geen kamers vrij. Om 2 uur zouden we onze kamers krijgen. Om 3 uur hadden we nog niks. - ontbijt meestal indiaase gerechten en vaak van het zelfde. - zelf meegenomen eten van elders mocht niet in de lobby gegeten en gedronken worden, je wordt er op aangesproken. En volgende keer zou dat AED kosten - kamers hebben een opknap beurt nodig

    Locatie was goed. Makkelijk te verplaatsen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    5,8
    in het algemeen was een leuke verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer - Vierpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontbijt was heel slecht en zwembad slecht en te koud,wifii heel slecht bereikbaar in kamers.

    personeel was heel vriendelijk en aardig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    9,6
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Ontbijt was prima Personeel hulpvaardig

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    5,8
    Geen agename omgeving om een hotelkamer te huren
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wake up call gevraagd maar niet gekregen. Luchthaven shuttle is er om 5 en om 7 uur. 6 uur doen ze niet😡 Chaos aan de receptie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    7,9
    Personeel heel vriendelijk en open.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mensen zijn veels te luidruchtig. Wordt geen rekening gehouden met andere reizigers.

    Personeel heel vriendelijk en open. Kamer schoon en netjes.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    9,6
    Was geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koffie

    Netheid hygiene

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    7,5
    Prima hoyel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi viel vaak uit

    Alles was goed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,5
    Goede service en personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten

    Service

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    7,1
    Kamer deur maakt veel lawaai bij het dicht doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer deur maakt veel lawaai bij het dicht doen

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2016

    5,4
    Hotel gericht op klanten uit mid-East en India
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Gym

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    4,2
    inchecken was goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Vieze muren in de kamer en badkamer, net niet goed schoongemaakt. Bij wisseling van mijn eerst kamer (in verband met insecten in de kamer) ben ik een stapel papier vergeten in de oude kamer. Meteen daarna heb ik dat gemeld bij de receptie met het verzoek dat op te halen, Het was allemaal moeilijk, ik kreeg de papieren niet meer en ik kreeg geen voldoende antwoord waarom de papieren verloren zijn, was zeer slecht. Veel lawaai en veel gasten uit India die veel lawaai maken. Er wordt ook verbouwd in de hotel dat je vroeg wakker wordt van het geluid van het werk.

    inchecken was goed. een kamer vroeg in de ochtend gekregen. Staf was in het begin vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    8,8
    had in feite een verkeerde reservering, een dag te laat,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    het is er nogal gehorig. Gelukkig was het 's nachts rustig.

    had in feite een verkeerde reservering, een dag te laat, maar dit werd zonder problemen gewijzigd. Verder goede, aanvullende faciliteiten en goed bereikbaar (metro, bus, taxi) gelegen, in drukke wijk

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    6,3
    Luchthavenshuttle was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De chauffeur was niet te vinden op het vliegveld. Uiteindelijk wel gevonden na gebeld te hebben met het hotel. Hierna tevergeefs nog een half uur gewacht op andere hotelgasten die uiteindelijk niet op kwamen dagen. Het hotel behoudt je paspoort gedurende je verblijf, ontbijt simpel. Tijd naar het vliegveld overdag redelijk lang (25 min.)

    Luchthavenshuttle was prima. Basiskamer was prima voor een nacht.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    7,5
    De gratis transfer van- en naar het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De gratis transfer van- en naar het vliegveld. Bovendien kun je 24 uur inchecken. We moesten ook 12 uur uitchecken, maar het was geen probleem toen we vroegen of dit een uurtje later kon zijn.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    4,2
    De locatie was goed, vanaf dit hotel waren de meeste...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het ontbijtbuffet: idly was bijna altijd steenhard en niet te eten!!! Vadai smaakte totaal niet. Iedere dag hetzelfde buffet. De badkamer heeft dringend een verbouwing nodig, het ziet er vies uit, je zou niet met plezier in de badkamer kunnen staan.

    De locatie was goed, vanaf dit hotel waren de meeste toeristische plekken goed bereikbaar. Je wordt gratis van en naar het vliegveld opgehaald en gebracht.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    7,5
    De ligging was voor mij goed, dicht bij al fahidi...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De douche was wat vervelend om de temperatuur te regelen maar eens goed geen probleem.

    De ligging was voor mij goed, dicht bij al fahidi metrostation.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    6,7
    Dat ik vooral met rust gelaten werd
    • Vakantiereis
    • Groep

    de badkamer was geen ruimte waar je wat langer als nodig in zou willen blijven

    Dat ik vooral met rust gelaten werd

  • Beoordeeld op: 13 december 2015

    7,5
    Gewoon in een drukbevolkte wijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Er was even geen stroom

    Gewoon in een drukbevolkte wijk

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    6,3
    Ligging was ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    het ontbijt buffet had wat beter gekend. Koffie moest betaald worden bij ontbijt.

    Ligging was ok

  • Beoordeeld op: 15 januari 2015

    8,8
    Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader!!!

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Admiral Plaza Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: