Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. ZEA – opinie o hotelach
  3. Dubai Emirate – opinie o hotelach
  4. Dubaj – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Admiral Plaza Hotel

Admiral Plaza Hotel – opinie 3-gwiazdkowy

Khalid Bin Walid Road, Al Nadha Street, Bur Dubai, Dubaj, Zjednoczone Emiraty Arabskie

Nr 285 z 441 hoteli w mieście Dubaj

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 2563 opinii o hotelu

7,4

Poszczególne oceny

  • Czystość

    7,5

  • Komfort

    7,2

  • Lokalizacja

    7,4

  • Udogodnienia

    7,1

  • Personel

    8

  • Stosunek jakości do ceny

    7,3

  • Bezpłatne WiFi

    7,6

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 35

  • Ocena dodana: 4 lutego 2019

    7,5
    Rewelacyjny wyjazd.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 7 noclegów

    Łazienka czysta, ale wygląda jakby miała 20 lat. Zakurzone okna wychodzą na ulicę, klimat hinduski.

    Śniadanie w formie bufetu szwedzkiego, trochę monotonne ale każdy znajdzie coś dla siebie. Dobra klimatyzacja, codziennie wymieniana pościel i ręczniki, duży plus za lodówkę w pokoju.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 2 lutego 2019

    2,9
    Gdyby nie fatalny hotel, pobyt byłby znakomity
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brudny pokój i łazienka, wydobywający się fetor w łazience z odpływów kanalizacyjnych. Robak chodzący po szwedzkim stoke podczas kolacji. Śniadanie z bardzo małym wyborem potraw na domiar złego to co było dostępne było niedobre.

    Nie było czegokolwiek co mógłbym ocenić pozytywnie

  • Ocena dodana: 26 stycznia 2019

    10
    Bardzo polecam. Wracamy bardzo zadowoleni.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Jedzenie bardzo smaczne, pokoje zadbane i czyste. Obsługa bardzo miła. Dużo udogodnień np. Organizowane wycieczki, transport na lotnisko. Blisko do stacji metra, stacja autobusowa również niedaleko. Od nas 5 gwiazdek ***** Admiral Plaza Hotel 👌👌👍

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 2 listopada 2018

    10
    Bardzo miły i pomocny personel.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Czteroosobowy Pokój Rodzinny
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Standard łazienki nieco odbiega od standardu pokoju, ale najważniejsze, ze czysta.

    Bardzo miły i pomocny personel. Nie było problemu z przedłużeniem za darmo doby hotelowej o 3 godziny. Codziennie zmieniana pościel i ręczniki. Codzienne zaopatrzenie pokoju w wodę butelkowa oraz saszetki z kawa, herbata, cukrem, śmietanka. W pokoju 4-osobowym dwa przestronne pokoje wyposażone w wygodne łóżka, dwa telewizory, toaletki z lustrami i duża szafa. Aneks kuchenny. Duża łazienka. Klimatyzacja. Cztery dobrze działające windy. Podjazd dla wózków. Lokalizacja blisko dwóch stacji metra i przystanków autobusowych. W pobliżu mini bary z tamtejszym s jedzeniem i świeżo wyciskanymi sokami w atrakcyjnych cenach.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 12 sierpnia 2018

    5,0
    Śniadanie obfite, darmowy parking, ciche pokoje i czysta...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Niemiła obsługa recepcji, małe pokoje, cieknąca i cuchnąca ubikacja, wygląd pokoju na zdjeciach jest retuszowany, w rzeczywistości hotel ma 40 lat i nie było remontuod tego czasu

    Śniadanie obfite, darmowy parking, ciche pokoje i czysta pościel codziennie

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 21 lipca 2018

    10
    Warto
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • 2 pokoje
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo gorąca woda w kranie. Remont w hotelu od 630 rano

    Wygodne łóżka, połączone pokoje, drzwi między pokojami. Codziennie sprzątanie, obsługa na każde żądanie. Sami dopytują się czy czegoś nie brakuje, czy coś potrzeba, obfite urozmaicone śniadania, blisko do metra i autobusów, wiele restauracji i sklepów do okoła

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 29 maja 2018

    7,1
    Świetny stosunek jakości do ceny, jesteśmy zadowoleni :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 9 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nieciekawy widok z brudnych okien, łazienka do remontu, nieszczelne drzwi- bez zatyczek do uszu nie ma opcji, żeby się wyspać, brak możliwości wydłużenia doby przy wymeldowaniu

    Świetna lokalizacja, codziennie zmieniane ręczniki oraz sprzątany pokój, przepyszne śniadania! Dobrze działająca klimatyzacja, możliwość przechowania bagażu po wymeldowaniu

    Pobyt: Maj 2018

  • Ocena dodana: 14 kwietnia 2018

    5,8
    Wystarczający
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój najlepsze lata miał już za sobą. Dodatkowo było bardzo głośno. Jak na jedna noc było ok. Doszły dodatkowe opłaty - Serwis i opłat klimatyczna (około 15% ceny)

    Pomocny i przyjazny personel. Nikt nie pytał o akt ślubu ;) niezłe śniadanie - duży wybór ale nic wyszukanego (kontynentalne + trochę dań lokalnych). W porządku nawet dla vegetarian.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 27 grudnia 2017

    5,4
    Nie moge polecić niestety... na scianach marmur a lazienka brudna
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    cena zbyt wysoka jak za taki standard , na scianach marmur a w pokoju smierdzi grzybem. lazienka paskudna, ogolnie nie polecam szczerze mowiąc.

    sniadanie

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 17 listopada 2017

    6,7
    Hotel robotniczy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 9 noclegów

    Śniadania monotonne codziennie to samo,nawet omletu kucharz nie umiał zrobić. Hotel dla hindusów,całą noc jak w kurniku katastrofa. Miałem rezerwację na 9 dni,wytrzymałem 4 ledwo co.

    Zasadniczo to nic mi się nie podobało. Personel na +

    Pobyt: Listopad 2017

  • Ocena dodana: 20 września 2017

    7,5
    Hotel bardzo dobry, lekki niesmak w kwestii płatności.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 3 noclegi

    WIFI było i działało, ale nieco wolno i czasami zrywało połączenie. No i największy minus. Hotel ściągnął mi z karty znacznie więcej niż w rezerwacji. Po konwersacji mailowej, napisali mi, że doliczyli mi wszystkie opłaty dodatkowe, czyli: 10% opłata miejska, 10% opłata serwisowa i 30AED podatek turystyczny. Tymczasem na miejscu okazało się, że muszę dopłacić 30AED podatku turystycznego.

    Ogólnie nie ma się do czego przyczepić. Miła obsługa, sprzątane codziennie, śniadania bardzo smaczne. Lodówka w pokoju, czajnik, kawa, herbata. Jedynie łazienka wygląda nieco słabiej w porównaniu do pokoju, ale nie jest źle.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 11 września 2017

    10
    Bardzo fajny rodzinny hotel - swietna lokalizacja blisko...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 9 noclegów

    Bardzo fajny rodzinny hotel - swietna lokalizacja blisko metra, przystanku autobusowego, sklepow, restauracji i portu. Obsluga extremalnie mila i pomocna zarowno w recepcji jak i restauracji. Na bardza duza uwage zasluguje personel sprzatajacy - dwoch chlopakow zmieniajacych posciel i reczniki codziennie bez proszenia. Pokoje czyste i przestronne. Lodowka i sejf w pokoju - woda mineralna butelkowana codzienne swieza. Cena adekwatna to warunkow panujacych w hotelu - jedzenie bardzo smaczne - zroznicowane sniadania a kolacja do wyboru z karty skladajaca sie z 3 dan i napojow. Ten hotel przewyzszyl moje oczekiwania.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 6 września 2017

    8,3
    Śniadania dla mnie przeciętne, bo potrawy były raczej...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 6 noclegów

    Nie mam uwag do działalności hotelu. Bardzo miła i uprzejma obsługa, szczególnie osób obsługujących pokoje.

    Śniadania dla mnie przeciętne, bo potrawy były raczej arabskie. Ograniczone dania dla np. Europejczyków.

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 12 czerwca 2017

    8,8
    Fantastyczne miejsce na tydzień w Dubaju
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi

    brudne okna w całości zakryte zasłoną, standard łazienki raczej kiepski

    Fantastyczna obsługa hotelu gotowa pomóc w każdej sytuacji, przyjemna restauracja z przepysznymi śniadaniami, basen może niezbyt wielki, ale dający chwilę orzeźwienia w 40-to stopniowe upały, dobra lokalizacja - 5 minut piechotą do metra.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 12 lutego 2019

    7,9
    było super w szczególności recepcja
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Czteroosobowy Pokój Rodzinny
    • 1 nocleg

    ok

    Było super

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 11 lutego 2019

    4,6
    Taki standard arabski
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy
    • 1 nocleg

    Taki standard arabski

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 2 stycznia 2019

    8,3
    - bliskość centrum, metra i najważniejszych miejsc do...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Czteroosobowy Pokój Rodzinny
    • 2 noclegi

    - bliskość centrum, metra i najważniejszych miejsc do zwiedzania - uprzejma obsługa !

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 20 grudnia 2018

    10
    Bardzo polecam, perosnel bardzo pomocny, grzeczny i usmiechnięty
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 5 noclegów

    Lokalizacja, blisko metra, starej dzielnicy, śniadania bardzo obfite.

    Pobyt: Grudzień 2018

  • Ocena dodana: 12 października 2018

    9,2
    Hotel wart polecenia
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 11 noclegów

    Przemiła i pomocna obsługa Dobre śniadania Czyste pokoje Dobra lokalizacja-blisko 2 stacje metra, pętla autobusowa, dużo sklepów i restauracji

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 29 września 2018

    8,8
    Fajne śniadanie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój jednoosobowy
    • 1 nocleg

    Fajne śniadanie Dość dobrze wyposażony pokój

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 24 września 2018

    10
    Wszystko w jak najlepszym porządku
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko w jak najlepszym porządku

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 20 września 2018

    9,2
    hotel super, jedzenie pyszne, do metra 10 min pieszo.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 8 noclegów

    hotel super, jedzenie pyszne, do metra 10 min pieszo. Dzielnica hinduska, wiec nikogo innego sie tam nie spotka

    Pobyt: Wrzesień 2018

  • Ocena dodana: 13 sierpnia 2018

    10
    Cudownie
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko super warty swojej ceny

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 29 kwietnia 2018

    9,0
    kiepski basen a tak ok .
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 4 noclegi

    wszedzie blisko

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 12 kwietnia 2018

    7,9
    Podobała mi sie okolica hotelu w klimacie hindusko-pakistanskim.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 5 noclegów

    Sniadania obfite,hotel zadbany,pokoje wygodne,dobre polożenie hotelu w poblizu stacji metra,portu łodek przeprawy,oraz centrum handlowego.

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 30 września 2017

    10
    Personel i obsługa rewelacyjni
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Personel i obsługa rewelacyjni

    Pobyt: Wrzesień 2017

  • Ocena dodana: 11 lipca 2017

    10
    Super hotel w super miejscu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy
    • 7 noclegów

    brak minusów

    Lokalizacja, wygoda, personel, śniadanie, klimatyzacja.

    Pobyt: Lipiec 2017

  • Ocena dodana: 3 lipca 2017

    8,3
    Super miejsce, pomocny personel
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy
    • 4 noclegi

    BARDZO SMACZNE ŚNIADANIA

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Poniższe opinie napisano ponad 24 miesiące temu. Nie są one już wliczane do ogólnej oceny obiektu, ale wciąż mogą pomóc Ci w wyborze idealnego miejsca na nocleg.

  • Ocena dodana: 21 marca 2016

    10
    Super opcja z dojazdem i odbieraniem z lotniska (bezpłatnie)...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa

    Super opcja z dojazdem i odbieraniem z lotniska (bezpłatnie) Zakwaterowanie od 14 pokój miałam udostępniony od 10 bagaż był pilnowany przez ochroniarza na czas mojego wyjścia z hotelu jak i wniesiony przez obsługę. Co do śniadania bogaty wybór w formie stołu szwedzkiego. Pokoje czyste i zadbane. Buteleczka wody czekała zawsze na gości. Pokoje są wyposażone w lodówkę w tym czajnik kawkę i herbatę. Personel bardzo miły. Na 3 gwiazdkowy hotel naprawde wysoki standard jak i cena bardzo tanio. Super lokalizacja do metra (linia zielona) jak i przystanku autobusowego. Jak będę miała w planie wrócic do Dubaju napewno wrócę do tego hotelu.

  • Ocena dodana: 7 marca 2016

    6,3
    Dość dobra lokalizacja (ok.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina ze starszymi dziećmi

    Nierzetelne prezentowanie oferty: m.in. wyposażenia, usług, sposobu płatności (np. brak "sprzętu" do prasowania, minibarku, półek w szafie, łazienka mocno wyeksploatowana; transfer tylko z jednego lotniska, z drugiego międzynarodowego już nie (mimo że telefonicznie, wstępnie obsługa potwierdza usługę), rzekomo w pełni wyposażona siłownia w ogóle nie działa. Spore perturbacje z preautoryzacją karty płatniczej (zablokowano dwukrotnie sporą sumę -łącznie 2/3 kosztów całego pobytu- i z uporem wypierano się tego faktu). Konieczna była pomoc firmy Booking, zresztą bezskuteczna. Dopiero na miejscu pracownicy hotelu przyznali się do zablokowania środków. Myślę, że był to incydent (ale b. niemiły). Hotel prowadzi nieprzewidywalną politykę cenową (ceny potrafią wzrastać o 800 procent - w zależności od obłożenia).

    Dość dobra lokalizacja (ok. kilometra od najbliższej stacji metra), pokój wygodny, sprzątany codziennie, łóżka wygodne, pościel czysta, ale, ale... Śniadania raczej obfite i w miarę dobre, zwłaszcza jeśli ktoś lubi kuchnie indyjską, pakistańską - sosy, tłuszcze, "majonezy" itp.

  • Ocena dodana: 5 października 2015

    6,7
    - dobre i obfite śniadania
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa

    - można się doczepić do czystości (ręczniki wymieniane dziennie, ale porządków dziennie nie wykonywali)

    - dobre i obfite śniadania - dobra lokalizacja

  • Ocena dodana: 12 kwietnia 2016

    7,9
    Bardzo dobre i urozmaicone śniadanie
    • Podróżujący w pojedynkę

    Mało ciekawy widok z okna

    Bardzo dobre i urozmaicone śniadanie

  • Ocena dodana: 23 lutego 2016

    7,1
    Śniadanie dobre.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa

    Śniadanie dobre. Miła i profesjonalna obsługa w recepcji. Bardzo dobra lokalizacja.

  • Ocena dodana: 9 czerwca 2015

    6,7
    - free underground parking !
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    - bathroom cleanliness

    - free underground parking !! !! !! - low cost

  • Ocena dodana: 14 maja 2015

    4,2
    Oczekiwanie na uzgodniony transfer z lotniska trwało ponad 1...
    • W parze

    Oczekiwanie na uzgodniony transfer z lotniska trwało ponad 1 godzinę !

Obiekt ma także 21 opinii, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 35

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!
Przeglądaj galerię zdjęć obiektu Admiral Plaza Hotel zrobionych przez Gości

Goście ocenili również te obiekty: