Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Al Jawhara Gardens Hotel 4-sterren

Behind Deira City Centre, Land mark- Near Mosque, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

#200 van de 384 hotels in Dubai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 990 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,9
    Ik had een standaard geboekt en bij aankomst kreeg ik een...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een beetje meer fruit bij het ontbijt.

    Ik had een standaard geboekt en bij aankomst kreeg ik een gratis update naar een suitekamer. Het personeel was uitermate vriendelijk! Ik kreeg meteen een glaasje fruitsap aangeboden bij aankomst. Bij aankomst op de kamer kreeg ik nog een telefoontje van de receptie of alles naar wens was. Er was een ruim assortiment van badartikelen aanwezig Het ontbijt was uitgebreid.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    7,9
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    afstand naar de Marina is met de metro bijna een uur. Was geen nadeel, maar houdt er wel rekening mee. Badkamer is verouderd, tegeltjes en voegen zat schimmel. Niet dat het vreselijk is om te douchen. Maar in verhouding met de kamer viel de badkamer tegen.

    Mooi groot bed. Vriendelijk personeel. Goed buffet ontbijt. Zwembad zag er leuk uit, ze hebben ook 1 speciaal voor vrouwen, geen gebruik van gemaakt. dicht bij de metro en Deira mall. Excursies kan je ook in het hotel boeken (zelf geen gebruik van gemaakt)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    5,0
    Not amused!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer niet goed schoon. 3e dag stonk de badkamer naar gas en we konden later op de dag een ander kamer pas binnen

    Dat we eerder in onze kamer in mochten dan de inchecktijd

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    3,3
    No taxiservice
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Staff en kamers

    Ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    8,3
    Vriendelijke staf, goede ligging, prima ontbijt.
    • Zakenreis
    • Groep

    De kamers zijn redelijk gehorig. Soms is het lastig om met het personeel afspraken te maken.

    Vriendelijke staf, goede ligging, prima ontbijt. Aanrader voor laag budget met goede service.

  • Beoordeeld op: 7 januari 2016

    8,8
    Het personeel is erg prettig, goede service en vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het zwembad stelde niet veel voor. Klein en het bubbelbad kon niet aan en was niet warm genoeg.

    Het personeel is erg prettig, goede service en vriendelijk. De kamer was prettig en de bedden uitstekend.

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    8,3
    Een goed en modern hotel, met mooie kamers.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Alleen het bed was te klein voor mij (1.90 cm ben ik). Dat had wat langer gemogen.

    Een goed en modern hotel, met mooie kamers. Ontbijt was erg divers en het personeel is ontzettend aardig en werkt goed mee.

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    7,9
    Personeel was zeer vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    De executive rooms zijn te gehorig, je kan letterlijk horen waar je buren over praten evenals de tv hoor je duidelijk!

    Personeel was zeer vriendelijk Lokatie

  • Beoordeeld op: 8 februari 2015

    7,9
    Locatie in centrum en dichtbij metro.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Om service bij de receptie te krijgen, is het goed geduld te hebben en aan te dringen. Adresvermelding op booking.com kan beter. Als je van de metro loopt is aanwijzing 'opposite city center' te summier. (27ste street)

    Locatie in centrum en dichtbij metro. Executive kamer (6002): zitje in de kamer, koffie/thee faciliteiten. Goede douche. Gym compleet. Zwembad en whirlpool: heerlijk en goed onderhouden. Service schoonmaakdienst van de kamer: zeer vriendelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2015

    6,7
    Zachte bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verrot meubilair. Vieze vloerbedekking. Stof in de hoeken. Piepkleine kamer met veel te grote stoelen waardoor je helemaal geen ruimte meer hebt.

    Zachte bedden. Verwarmd zwembad. Locatie. Welkomstdrankje.

  • Beoordeeld op: 18 september 2015

    7,1
    afwerking niet goed
    • Individuele reiziger

    wifi iis niet goed

    afwerking niet goed laage 4 sterren hotel als het vergelijkt met andere 4 sterren in de beurt.

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    7,1
    Dicht bij metrohalte / Deira Ciry Centre, waar vanuit...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Dicht bij metrohalte / Deira Ciry Centre, waar vanuit heel Dubai binnen bereik ligt.

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    5,8
    Locatie en het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij het avondeten kon je niks krijgen wat op de kaart stond

    Locatie en het ontbijt

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    9,2
    Dichtbij de AirPort 5 min.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets

    Dichtbij de AirPort 5 min. En rustige ligging.

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    5,8
    Het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De hygiene

    Het ontbijt

  • Beoordeeld op: 5 februari 2015

    7,9
    Erg vriendelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg vriendelijke ontvangst. Comfortabele kamer en badkamer.Op vijf minuten van de luchthaven.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Al Jawhara Gardens Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: