Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Jumeirah Al Qasr - Madinat Jumeirah 5-sterren

Jumeirah Beach Road, Madinat Jumeirah Resort, Al Sufouh, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

#8 van de 384 hotels in Dubai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1178 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    9,2
    er was gigantisch veel keuze uit restaurants .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Arabian Deluxe (2 volwassenen + 2 kinderen)
    • Verbleef 3 nachten

    niets.

    er was gigantisch veel keuze uit restaurants . wild wadi en het stand waren geweldig. de bootjes die je rond varen, super leuk. alles overtrof onze verwachtingen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    6,3
    Anders dan wat wij van Al Quasr gewenst zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Oceaansuite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dit is onze 5 de of 6de jaar in al qasr, de service is achteruit gegaan. Het eten ( buffet) was matig , erg achteruit gegaan. Al Quasr is niet meer wat Al Quasr was geweest. De muziek was erg vervelend. Tijdens het ontbijt en dinner, draaiden ze een BudhBar achtige muziek. Heel erg!!! Vermoeiend!! Vroeger hoorden wij Classic of fayrouz of mooie passend Arabische muziek. Dit was ontzettend vervelend!! Wij waren niet de einige die het naar ervaren hebben. In de kamer blijft het fruit 3 dagen staan bijvoorbeeld , koffie cups niet gevoegd, etc... . Vroeger werd de kamer een aantal keer per dag verschoond en gechecked. Verassing op bed etc..,De koffie servies wordt niet vervangen. De espresso koopjes die s’ochtends werden gebruikt blijven daar, wij moesten grotere kopjes ( thee kopjes) gebruiken in de middag voor onze espresso....Geen informatie op bed zoals vroeger. Het niveau ook van de gasten is ver achteruit gegaan. Wij hadden het idee dat wij in een All In hotel in Turkey waren. Te chaotisch en druk. Enfin , wij zijn erg teleurgesteld . Jammer, omdat het is de eerste keer dat wij ons vragen of wij niet ergens anders gaan de volgende keer. Zeker als wij voor top service, rust en kwaliteit naar toe altijd gingen,

    Locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    10
    Een droomhotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Oceaan Deluxe
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles tot in de puntjes verzorgd. Bijzonder vriendelijk personeel. Veel restaurants op het resort van uitstekende kwaliteit. Je kunt een week daar verblijven zonder dat je het terrein af hoeft, veel te zien en van te genieten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    9,2
    Veel luxe en vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Arabian Deluxe (2 volwassenen + 2 kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    prijs van het ontbijt

    Kamer was super. Zeer ruim, proper en alle luxe aanwezig. Gratis fruit & water. Aan het zwembad is de service zijn 5 sterren zeker waard. Ze denken hier aan alles! Shuttle naar de Emirates Mall.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    9,6
    Verwarmd gigantisch zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Arabian Deluxe (2 volwassenen + 2 kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verwarmd gigantisch zwembad Veel restaurants bij het hotel met uitzicht op de burj al arab

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    9,6
    Volgend jaar gaan we terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Ocean
    • Verbleef 7 nachten

    Reeds voor het 5de jaar op rij dit hotel gekozen en het blijft een topper !

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    7,1
    Prachtig landschap
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Arabian Deluxe (2 volwassenen + 2 kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service: duurde erg lang voordat je bestelling word gebracht, halve bestelling vergeten,

    Prachtig landschap

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    10
    Gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Arabian Deluxe (2 volwassenen + 2 kinderen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastvrijheid

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    10
    Een prachtig hotel met topklasse gelegen in een oase van een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Totaal niets !!

    Een prachtig hotel met topklasse gelegen in een oase van een domein. Voldoet volledig aan alle verwachtingen. Iedereen is hier uitermate vriendelijk en behandelt u als koning.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    7,9
    topservice
    • Zakenreis
    • Stel

    in deze periode prijs aan de hoge kant. ook alcocholische dranken exorbitant hoog(champagne glas 30 euro plus)

    topservice vriendelijk personeel mooie ligging mooie kamers goed eten

  • Beoordeeld op: 13 januari 2016

    7,9
    We hadden een junior suite kamer van 80m2.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ze moeten een brug maken over het zwembad. Wc bij het zwembad ver weg.

    We hadden een junior suite kamer van 80m2. Werkelijk alles was aanwezig. Tot Apple tv toe 😀

  • Beoordeeld op: 23 april 2016

    9,4
    Tip: Boek een kamer met zeezicht !
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Tip: Boek een kamer met zeezicht !

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    9,2
    De locatie en de keuze van restaurants
    • Vakantiereis
    • Stel

    Soms een steek in service. De drukte aan de buffetten. De kwaliteit van het seans food buffet.

    De locatie en de keuze van restaurants

  • Beoordeeld op: 22 januari 2016

    10
    Super hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Super hotel

  • Beoordeeld op: 20 januari 2016

    10
    Het hotel is fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel is fantastisch. Grote kamers, vriendelijk personeel. Als we weer naar Dubai gaan, gaan we zeker terug naar dit hotel.

  • Beoordeeld op: 14 december 2015

    9,6
    Prachtig hotel in Arabische stijl.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtig hotel in Arabische stijl. De service op elk niveau is uitstekend.

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2015

    9,6
    Alles
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Alles binnen het hotelcomplex is aan de prijs

    Alles

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    9,6
    Service en ambiance
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs

    Service en ambiance

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Jumeirah Al Qasr - Madinat Jumeirah

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: