Hoppa till innehållet

• Gratis WiFi

7,8

100 % verifierade recensioner

Riktiga gäster. Verkliga vistelser. Äkta åsikter

Läs mer- öppnar en dialogruta
Skriv en recension

Familje minisemester
    • Grupp
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

Rum 1260: luktade fukt i rummet, flera kontakter trasiga, minikylen fungerade inte. Rum 266: hårrester på hallgolvet, inga utbytta hand handdukar dag 2. Fåglar i maten på uteserveringen. Tyvärr ingen bar där man kunde få en öl/vin.

Sköna sängar, okej frukost. Allergivänliga rum.

• Recenserades: 15 december 2025

9,0
    Vill komma en annan gång men hoppas att det blir bättre
    • Vistelsen var 9 nätter
    • Inlämnad på mobil

Köket var samma som för åtta år sen var samma måste modernisera och göra mer ljusare och byta stolar och bord

Var bra

• Recenserades: 12 december 2025

7,0
    Överlag ett prisvärt hotell med fin service o personal
    • Inlämnad på mobil

Wifi var segt och dåligt uppkoppling överlag, vi testade lunch buffén som var sämre och även tråkigt att poolområdet har skugga majoriteten av dagen över sig

Bra utbud med allt för alla smaker i frukosten städningen var mycket bra och stor eloge till vår städare under vistelsen Ramji som skötte allt super bra och var vänlig o bemötande varje dag, läget var och super bra och smidigt att ta sig till olika ställen plus en bonus med hotell bussen

• Recenserades: 3 november 2025

7,0
    Okej lokation, anständigt hotell av 3-stjärnig klass, inte 4-stjärnig.
    • Vistelsen var 7 nätter

Enformig, tråkig och smaklös mat, vi åt på andra ställen istället trots halvpension - och jag är inte kräsen eller brukar någonsin annars klaga på hotellmaten. Inget kallvatten alls i kranarna - enbart brännvarmt eller skållhett. Poolen mest i skugga och för få solstolar och för lite plats för dem, i förhållande till antalet gäster. Rummet var okej men inte av den standard man förväntar sig som man får på andra 4-stjärniga hotell - trots att hotellet bara är 10 år gammalt.

Bra personal, service och städning. Hotellet har gratis shuttleservice till några ställen men ligger lite off så man behöver taxi/uber till nästan allt man vill besöka som turist. Men vi bokade rum på kampanjpris så totalt blev det ändå billigare trots taxi/uber, mot att bo någonstans mer centralt. Jättebra sängar, vi sov kanonbra!

Bodde här november 2025

• Recenserades: 19 augusti 2025

Jätte bra ställe!
    • Vistelsen var 5 nätter

litet pool, mat sorter till lunch/middag har avstånd från publik transport.

Jätte bra ställe, bra personal, fint frukost och bra område.

Bodde här augusti 2025

• Recenserades: 14 april 2025

• Inlämnad på mobil

Slitet rum, smutsiga möbler och väggar. Mörka, trånga korridorer. Fint poolområde och gym. Katastrofalt organiserad frukost, totalt underdimensionerad för antalet gäster. Köer, trängsel, allt tar slut hela tiden, fåglar på borden ute då personalen inte hinner duka av osv. Själva utbudet av mat var ok. Även om det säkert var fint när det byggdes håller hotellet inte fyrastjärnig standard längre.

Bodde här april 2025

• Recenserades: 8 april 2025

Ok
    • Inlämnad på mobil

Wifi fungerar dåligt utan kör själva hotellet, Balkongen som man inte fick använda, få tals solsängar och för många personer vid frukost buffé vilket gjorde att man fick vänta länge på ett ledig bord

Sängar

• Recenserades: 27 februari 2025

7,0
    Bra fräscha rum, mindre bra lunch och middag..
    • Inlämnad på mobil

Jag skulle säga att maten var av mindre god. Min son gillade inte mycket. Ok frukost, Mycket folk, så kom man sent svårt att få plats.

Fina rum. Som förväntat. Bra in och utcheckning Taclsam för tidigare incheckning Fräscha rum Mycket bra städning.

• Recenserades: 21 februari 2025

7,0
    Hotellet är ganska bra, men inte värt priset.
    • Vistelsen var 12 nätter
    • Inlämnad på mobil

Städningen var inte så bra. Städpersonalen glömde hela tiden att fylla med kaffe, vatten och te. Man fick ringa om det nästan varje dag. Hotellet ligger vid motorväg och är inte byggd med bra ljudisolering, vilket störde sömnen.

Ligger nära gill en metro station vilket underlättar transporten om man inte vill åka taxi hela tiden.

• Recenserades: 15 februari 2025

Bra läge gamla lokaler

Gamla lokaler

Läget personalen

• Recenserades: 15 januari 2025

Bra 👍🏻
    • Vistelsen var 13 nätter
    • Inlämnad på mobil

Lounge var stängt permanent.

Bra läge, fina stora rum. Bra frukost. Consigliere väldigt hjälpsamma. Speciellt Tany

Bodde här januari 2025

• Recenserades: 22 december 2024

Fantastiskt
    • Vistelsen var 16 nätter

Maten var lite enformig.

Personalen och städarna var toppen. Apotek fanns i huset och liten supermarket runt hörnet. Gratis buss till badstranden och shoppingcentra. Lugnt område.

Bodde här december 2024

• Recenserades: 25 oktober 2024

7,0
    Överlag ett trevligt och billigt hotell, men kommer tyvärr välja ett annat hotell nästa resa till Dubai!
    • Inlämnad på mobil

Acn va helt värdelös, klagade redan första kvällen men efter dom tittat på den sa dom att allting va funkade men den orkade aldrig kyla ner under 24 grader på rummet. Och som en väldigt varm person så svettades alla sängkläder ner varje natt så sömnen mer eller mindre uteblev hela veckan och sängkläderna behövdes bytas varje dag. En taklampa trasig på toaletten så va rätt mörkt där inne som gjorde att de va omöjligt att raka sig där inne. Mattorna på rummet va fyllda med smuts och stora fläckar, så man fick konstant gå med tofflor i rummet. Stora fläckar på tapeterna som gjorde att de kändes mer som man bodde på ett hostel än ett Hotel. Inga möbler på balkongen så man kunde inte vara där alls och njuta av kvällarna. Ingen toalettborste fanns så väldigt svårt att göra rent efter sig när man varit på toaletten. Minibaren va trasig redan när vi kom dit, men byttes snabbt ut efter vi klagat. Hissarna gick helt osammanhängande och gång på gång kunde dom gå förbi våran våning. Under flera dagar var 1 hiss trasig så dom hissarna som stanna va helt proppfulla, så vis flera tillfällen efter att väntat över 20min på en ledig hiss så fick man ta trapporna. Och att gå 16 våningar i trappor är rätt så påfrestande och tråkigt när man är på semester och klätt upp sig för att gå ut.

Otroligt trevlig personal som alltid fråga hur man mådde och om allting va bra när man mötte dom, inklusive dom som städade. Stort utbud på buffén. Va alltid väldigt hjälpsamma att snabbt få tag på en taxi. Alltid gratis vatten om man ringde receptionen så skickade dom upp de på rummet.

• Recenserades: 19 oktober 2024

9,0
    Dubai är alltid Dubai och hotellet levererade bra.
    • Reser med vänner
    • Vistelsen var 6 nätter

Läget var lite off.

Bra frukost. Fina rum. Trevlig personal. Helt ok pool.

• Recenserades: 9 oktober 2024

• Vistelsen var 14 nätter
    • Inlämnad på mobil

Vi var faktiskt tvungna att byta rum 2 gånger. En gång pga läckage i taket och fuktskada i rummet. Andra gången pga störande grannar som gjorde väldigt mycket ljud och skrek. 3 gången gilt!

Bra service och personalen var väldigt trevliga. Nära till många stränder med taxi.

• Recenserades: 28 februari 2024

Fantastiskt

Service , restaurant, room,

Bodde här februari 2024

• Recenserades: 19 februari 2024

8,0
    Hotell med bra pris. Ligger nära en Metrostation som underlöttar transporten till och från hotellet. Har vänlig personal
    • Vistelsen var 10 nätter
    • Inlämnad på mobil

För mycket gäster och koaset på restaurangen vid frukosten. Det luktar unket i korridoren på varje plan.

Vänliga personal och rummets storlek, samt städning. Personen ”Nurdan” som hade hand om rummets städning var vänligt och bemött oss alltid med ett leende.

Bodde här februari 2024

• Recenserades: 27 januari 2024

9,0
    Det var andra gång vi stannade på samma hotell och det uppfyllde alla våra önskemål.
    • Vistelsen var 12 nätter

Mycket oväsen pga. stora vägar i närheten. Transfer till stranden fingerade inte riktigt bra. Det var mycket folk som ville åka till stranden men inte alla fick plats i bussen.

Trevlig, vänlig och mycket hjälpsam personal, fina och rena rum, bra servis, god och hälsosam mat.

Bodde här januari 2024

• Recenserades: 24 januari 2024

9,0
    Bra läge, nära metro och supermarket
    • Vistelsen var 8 nätter

Poolområdet låg mycket i skugga

Bra frukost, fanns det mesta.

Bodde här januari 2024

• Recenserades: 13 december 2023

8,0
    Ett tryggt och trevlig boende. Lätt att ta sig runt med närhet till metrostation.
    • Resa i jobbet
    • Soloresenär
    • Vistelsen var 7 nätter

Vore bra om hotellet tydligt meddelade att de tar avstånd från att män tar med sig escortflickor på rummet. Då skulle jag rekommendera hotellet till barnfamiljer.

Personalen var mycket trevlig och hjälpsam. God frukost med stort utbud. Uppskattar frukt och grönt.

Bodde här december 2023

• Recenserades: 4 november 2023

Mycket bra
    • Familjerum med 4 sovplatser
    • Inlämnad på mobil

Kommer luktar från avloppet.

Allt var bra.

Bodde här november 2023

• Recenserades: 23 juli 2023

8,0
    Vi var nöjda med vårt boende!
    • Vistelsen var 8 nätter

Vi bokade helpension, frukost och lunch var bra, kvällsmaten lite sämre.

Frukosten var bra! Mycket att välja på!

Bodde här maj 2023

Visar 1 – 25

Vi matchar priset
Vi matchar priset
Låga priser • Inga bokningsavgifter • Hittat billigare? Vi återbetalar mellanskillnaden!

Gäster har även recenserat dessa boenden: