Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Byblos Hotel 4-sterren

Tecom, Tecom, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

#201 van de 384 hotels in Dubai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1308 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    7,9
    mijn korte verblijf was lekker rustgevend alhoewel ik al 3 x dezelfde hotel heb gekozen in Dubai.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    badkamer is voor ouderen een handicap...zit een hoge bad in wat gevaarlijk is voir ouderen om in en uit de bad te komen

    ontbijt is perfect

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,5
    Was goed
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad bedden te weinig

    Kamers en uitzicht en hygiene superrr goed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    7,5
    Goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen idee

    Goede prijs/kwaliteit verhouding

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 januari 2016

    7,5
    mooi hotel met voldoende faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    WiFI is een drama, je krijgt 1 wifi code voor 1 apparaat gedurende het verblijf. Daarnaast krijg je een wifi code voor een 2e apparaat dat slechts 1 dag geldig is. Wij hadden 2 laptops en 2 telefoons en dat is erg ingewikkeld voor het personeel. Door dit WiFi issue kom ik niet terug bij dit hotel, erg jammer!

    mooi hotel met voldoende faciliteiten

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    6,7
    Goede kamers (bad, bed en bureau).
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Dat je kleding na het ontbijt naar een baklucht ruikt. Dat de disco door dreunt vanaf de 14e naar de 4e verdieping tot 3 uur 's nachts en daarmee je slaap verstoort.

    Goede kamers (bad, bed en bureau).

  • Beoordeeld op: 15 januari 2015

    7,5
    Hotel is mooi en centraal als je op de10de verdieping zit...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Disco op 16e etage

    Hotel is mooi en centraal als je op de10de verdieping zit heb je last van muziek die van de discotheek boven is gelegen probeer op de 8e verdieping en

  • Beoordeeld op: 23 januari 2016

    7,5
    Ruime kamers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Gedoe bij receptie over early arrival Misverstand ondanks 2x van te voren bellen

    Ruime kamers Prima prijs kwaliteit verhouding

  • Beoordeeld op: 17 december 2015

    7,5
    het hotel beschikt over een leuke pub, al moet de muziek je...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    niets

    het hotel beschikt over een leuke pub, al moet de muziek je wel aanstaan.

  • Beoordeeld op: 26 maart 2015

    9,2
    kamer, gezellige pub.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    geen internet op de kamer en voor zakelijk hotel wel een vereiste. was overigens kostbaar Euro 22 voor 24 uur !!

    kamer, gezellige pub.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Byblos Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: