Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over City Stay Pearl Hotel Apartments

Behind Mall Of The Emirates, Al Barsha, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

#189 van de 318 vakantiewoningen in Dubai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 700 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,4

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    5,4
    staff is friendly,they clean every day no swimmingpool and don't have a high expectation.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    verwelkoming bij aankomst heel slecht, ben 6 uur in de ochtend geland kom 8:00 aan lokale tijd, heb aankomst tijd bij reservering ingevuld 9:00. Kom daar dus aan en mag pas 14:00 mijn kamer in na een nachtvlucht van 8 uur en met drie kinderen en een zwangere vrouw door straten lopen hangen en dan kom je je kamer binnen doet de airconditioning het niet wasmaschine doet het niet kinder bed zonder lakens en kussens heb daar de eerste 2 dagen flink lopen escaleren tot aan management toe en heb ook locale toerisme watcher ingeschakeld pas daarna kreeg ik een andere kamer pas na drie dagen kon ik enigszins met mijn vakantie beginnen. En er bleef een klacht over en dat is de geur die door de ventilatie kwam van de keuken denk ik want het was extreem in de ochtend en de avond en dat ging in kleding zitten. en nog iets is dat ik voor 5700 dh heb geboekt en 5900 dh uiteindelijk betaald heb.

    Ontbijt was elke dag hetzelfde ei en dan weer ei en dat 10 dagen lang, de koffie was altijd waterig. Heb het ontbijt erbij genomen omdat ik dacht dat het een buffet was anders had ik het niet genomen. Je krijgt dus elke dag hetzelfde ontbijt op je kamer geleverd. Kamer was opzich goed en werd regelmatig opgeruimd.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    8,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel (receptie) niet behulpzaam en erg opdringerig.

    De locatie zoals altijd perfect en zeer grote kamer met 5 personen en toch nog ruim.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapbank te klein voor 1 kind niet voor 2

    Groot en schoon

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    7,9
    leuk,gezellig en vertrouwelijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    de kleur van de kamers en meubels

    Kamers waren goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    8,3
    Prima hotel, ligging was perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Laatste 2 dagen was schoonmaak niet zo als t begin

    Prima hotel, suoervriendelijk personeel, volgende keer weer terug naar dat hotel

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    8,8
    Dichtbij metro en mall of Emiraten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hygiene mag wel wat beter

    Dichtbij metro en mall of Emiraten Tegenover gelijk een winkel om boodschappen te doen Zeer vriendelijke personeel en behulpzaam kan niks misvragen

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    2,9
    gratis wifi
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    we hebben twee maanden vantevoren aangegeven dat we een appartement nodig hadden voor 6 volwassenen, 3 kkmderen en een baby. bij aankomst blijkt dat er maar 4 bedden zijn en 2 kapotte sofa's. na aandringen worden er twee ijzeren bedden en keiharde matrassen in plastic gebracht. Een slapeloze nacht was t resultaat. Ook veel technische mankementen. Receptiemedewerkers zeer sloom. Tweede nacht geannuleerd met behulp van accurate ondersteuning van booking.com in NL.

    gratis wifi

Resultaat 1 - 7

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van City Stay Pearl Hotel Apartments

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: