Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Dubai International Terminal Hotel 5-sterren

P.O Box 35566, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

#64 van de 384 hotels in Dubai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 7856 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    10
    Goed idee voor een lange transfer, fijn om even bij te kunnen komen en te douchen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer aan Promenade C vlakbij Gate C15 of C17
    • Verbleef 1 nacht

    perfecte locatie, opgehaald vanaf de gate, waar direct onze boardingpass gecheckt werd zodat je het dichtst bij de gate van de transfer bent en niet nog in de andere terminal. Kamer perfect, veel faciliteiten. Goede bedden en fijne douche.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    4,6
    Geen 5 sterren. Meer 2
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan Promenade C vlakbij Gate C15 of C17
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie dame welke ons een aanbieding aanbood zodat wij ook onrbijt erbij hadden. Volgende ochtend bleek dat niet t geval. Alsof ze engels niet begreep.

    Niets. Zeker geen 5 sterren

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    9,6
    Heerlijk verblijf om helemaal tot rust te komen tijdens lange reizen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer aan Promenade C vlakbij Gate C15 of C17
    • Verbleef 1 nacht

    Dat de rokerslounge verdwenen is. Dat was voorheen wel een leuke optie voor een kopje koffie maar nu is er niets meer aan en moet je gewoon naar de rokersruimte in de terminal. Jammer!!

    De kamers zijn prima en de bedden heerlijk. Wel een wat zakelijk geheel maar prima voor 1 nachtje lekker slapen. Ontbijt op de kamer is echt zeer goed en het personeel supervriendelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    7,5
    ideaal voor nacht layover
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer aan Promenade A vlakbij Gate A1 of A24
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer is erg ongezellig met witte muren en recht toe recht aan meubilair in saaie kleuren. Bed aan de korte kant voor de langere Nederlander.

    super locatie zo in het terminal gebouw. opgehaald door personeel vanaf de gate. ideaal voor lange nacht layover in Dubai

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    10
    Fantastisch hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan Promenade C vlakbij Gate C15 of C17
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren er voor 1 nacht. We hadden ons laten upgraden naar club level . Dit was een hele goede keus. . De kamer was fantastisch. De avond borrel en snack waren heerlijk. We hadden wat meer eten besteld . Wat gratis was. Het ontbijt was zeer uitbebreid. De mensen die in het restaurant en receptie werken zijn zeer vriendelijk en correct. De volgende keer als we weer in transit zijn in Dubai logeren we zeker weer in dit hotel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    6,7
    Handige locatie, maar duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan Promenade B vlakbij Gate B14 of B22
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs werd behoorlijk opgehoogd vanwege de ( ongevraagde en onontbeerlijke) service dat we naar het hotel begeleid werden. Ook werd er een onmogelijke prijs voor ontbijt ( in combinatie met upgrade kamer) gevraagd, dus dat hebben we maar afgeslagen.

    Prima kamer en natuurlijk niet goedkoop vanwege de locatie op het vliegveld. We werden gelukkig opgewacht door een hele vriendelijke medewerker , anders hadden we het heel moeilijk kunnen vinden

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    6,7
    Ontspannen tussen de vluchten door
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer aan Promenade C vlakbij Gate C15 of C17
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs

    Locatie, snel bereikbaar na een vlucht. Eerst de bewaking door richting aansluitende vlucht en dan volgt je de bordjes. Na drie weken harde bedden in Thailand had deze kamer een heerlijk bed met lekkere lakens.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    9,6
    Heel erg goed.
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan Promenade C vlakbij Gate C15 of C17
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    We werden al ontvangen bij de gate. Zeer vriendelijk personeel en het inchecken gebeurde vanuit een luie stoel onder het genot van een drankje. Mooie grote en vooral schone kamer met een prima bed. Ik had eerdere recensies gelezen en had zo mijn twijfels maar die waren geheel onterecht!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,9
    Goed geslapen, kort
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan Promenade B vlakbij Gate B14 of B22
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs, blijft gewoon heel erg duur (207 euro) maar de tijd was te kort om door de douane te gaan.

    Ophaaldienst vanaf het vliegtuig, zo hoef je niet te zoeken Bed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    10
    VIP behandeling
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer aan Promenade A vlakbij Gate A1 of A24
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets... alles was opperbest. Bij een tussenstop van een aantal uren, kan ik dit hotel aanbevelen!

    Bij aankomst van het vliegtuig werden we aan de gate afgehaald door een personeelslid van hethotel, welke ons begeleide, de volledige incheck voor ons deed, en ons naar onze kamer bracht. Wij voelden ons VIP

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan Promenade C vlakbij Gate C15 of C17
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige kamer(suite) heerlijk verblijf helaas maar voor paar uurtjes. Ze hadden een verjaardagstaart klaarstaan voor me in de kamer. Hoe attent is dat.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    10
    Zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan Promenade B vlakbij Gate B14 of B22
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer handige locatie bij een layover. Je kan in transit blijven. Gewoon lift naar boven nemen , overnachten en terug met lift naar transitzone voor je volgende vlucht. Geen ontbijt genomen in hotel. Kamer was muisstil ondanks dat je effectief midden op de luchthaven zit.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    9,6
    Briljant hotel, zou hier elke nacht verblijven voor een stopover
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan Promenade A vlakbij Gate A1 of A24
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is moeilijk te vinden, maar gelukkig werden we opgevangen door een medewerker toen we de terminal binnen kwamen.

    We vroegen of ze iets extra konden doen aangezien we terug kwamen van onze huwelijksreis. Er stond een heerlijke taart voor ons klaar, super attent!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,9
    Erg praktisch! Ik zal hier nog gebruik van maken
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer aan Promenade A vlakbij Gate A1 of A24
    • Verbleef 1 nacht

    Geen tijd gehad om me ook maar aan iets te ergeren. Nachtelijke roomservice zou sneller mogen maar dit was vooral omdat ik zoveel mogelijk wilde kunnen profiteren van die paar uurtjes nachtrust

    Erg dicht bij de transfer gates & de lounge - niet die enorme luxe maar dit is ook niet nodig als je hier gewoon bent om een paar uur te kunnen slapen. Heerlijke bedden!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2017

    3,3
    Hotel zeer moeilijke vinden zonder wegwijzers, ligt achter...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan Promenade C vlakbij Gate C15 of C17
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel zeer moeilijke vinden zonder wegwijzers, ligt achter de douane dus alleen met boardingcard bereikbaar. Personeel onvriendelijk en onkundig. Vliegveld is onoverzichtelijk dus heel goed opletten. Echt GEEN aanrader.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    9,6
    Bereikbaarheid : Lastig bereikbaar vanaf de gate. Geen heldere aanwijzingen. Accommodatie erg goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer aan Promenade B vlakbij Gate B14 of B22
    • Verbleef 1 nacht

    De aanwijzingen vanaf de gate naar het hotel waren heel onduidelijk. Men stuurde mij eerst via de douane en toen moest ik weer buitenom terug. Dat was heel vervelend.

    de kamer was erg goed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    4,6
    Aanwijzingen waar je het hotel kunt vinden
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan Promenade C vlakbij Gate C15 of C17
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie is in de Terminal. Helaas weten de meeste luchthavenmedewerkers niet waar het hotel zich bevind. Dit heeft geresulteerd dat we meer dan een uur op zoek waren naar het hotel. Terminal 1 naar Terminal 3, alle controles tot 2 x toe moeten ondergaan. Voor de vlucht dienden we terug te gaan naar Terminal 1, wederom controles ondergaan. Heel erg vervelend en tijdrovend. Het hotel is best gehorig, veel gasten waren goed te horen zonder dat ze erg luidruchtig bezig waren. Dit heeft het rusten tussen de vluchten niet bevorderd.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    7,9
    Vanaf terminal 1 moeilijk bereikbaar.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer aan Promenade C vlakbij Gate C15 of C17
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vanaf terminal 1 moeilijk bereikbaar. Na aankomst stuk lopen lang wachten op een busje wat 'a avonds maar af en toe rijdt dan weer enorn stuk lopen. Tussendoor 2 keer door uitgebreide veiligheidscontrole. Al met al bijna anderhalf uur nodig gehad om hotel te bereiken .

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    9,2
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer aan Promenade A vlakbij Gate A1 of A24
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat bovenop de prijs die bij Booking.com vermeld stond nog een flink bedrag aan belasting (?) erbij kwam. Maar ja, dat is Dubai. Echt extreem duur! Geen idee waarom.

    Locatie. Heel fijn om in de terminal te kunnen blijven. Werden opgehaald door zeer vriendelijke dame en naar het hotel gebracht.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 januari 2017

    8,3
    Onthaal reeds in aankomsthal van luchthaven!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan Promenade B vlakbij Gate B14 of B22
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen ontbijtruimte in het hotel,ontbijten kon op de kamer of in de vertrekhal van de luchthaven !

    Onthaal reeds in aankomsthal van luchthaven! Zeer behulpzame medewerkers! Ruime kamer, alle comfort

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    5,4
    Viel erg tegen nadat we de foto's hadden gezien. Gedateerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan Promenade C vlakbij Gate C15 of C17
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer, was behoorlijk gedateerd. Vooral de prijs die zij dan berekenen is enorm hoog. Wij hebben er bijna 2 uur over gedaan om in het hotel te komen. Iedereen stuurde ons weer een andere kant op. Wij hebben dit als een drama ervaren na de vlucht.

    De badkamer was mooi

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    5,8
    Convenient maar duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan Promenade C vlakbij Gate C15 of C17
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs. Booking.com gaf een prijs op, maar men heeft ons +10% op de prijs van Booking.com berekend.

    De locatie op hetvliegveld zodat je niet door de douane hoeft te gaan

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    8,8
    Praktisch bij lange layover
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer aan Promenade B vlakbij Gate B14 of B22
    • Verbleef 1 nacht

    Saaie, neutrale kamer. De prijs ligt best hoog.

    De locatie in de terminal van de luchthaven van Dubai is geweldig bij een lange layover. Geen gedoe met immigratie uit/in, niet op tijd in luchthaven geraken.... Gewoon slapen en net op tijd richting gate wandelen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 november 2016

    9,6
    Ideale hotel als je lang moet wachten op je volgende vlucht
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Kamer aan Promenade B vlakbij Gate B22
    • Verbleef 1 nacht

    heb niks kunnen ontdekken

    We hadden executive room geboekt. We werden opgehaald en naar het hotel begeleid. Inchecken was makken en het personeel was vriendelijk. Kamer was netjes en erg ruim. Badkamer was ook erg ruim en het bed is heerlijk. Je hoeft ook niet om 11.00 of 12.00 uur uit te checken.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    7,9
    Ideaal bij lange overstap, maar niet goedkoop.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan Promenade B vlakbij Gate B14 of B22
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ventilatie sprong af en toe s nachts onverwacht aan. Niet goedkoop.

    Opgehaald worden bij de gate, snelle Check - in, goede bedden. Prima plek om bij te slapen bij lange overstaptijd.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    4,6
    Locatie
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan Promenade A vlakbij Gate A1 of A24
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Foto’s zagen er veel belovende uit

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    7,5
    Gemakkelijk voor een lange tussenstop , transitzone betekend geen wachttijden aan incheck en douane
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer aan Promenade B vlakbij Gate B14 of B22
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs Booking.com.com niet correct, betaalde €247 voor de kamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    10
    Heerlijk geslapen en van het warme zwembad genoten. Ideaal als je een reis maakt met een jong gezin.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer aan Promenade B vlakbij Gate B14 of B22
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nachtlampjes veel te licht

    Perfecte locatie voor stop over

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    9,6
    perfect voor transit, opgehaald bij gate
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer aan Promenade C vlakbij Gate C15 of C17
    • Verbleef 1 nacht

    perfect voor transit, opgehaald bij gate

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    10
    Prima oplossing om tussen 2 lange vluchten even lekker te kunnen slapen, uitgerust je reis vervolgen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan Promenade C vlakbij Gate C15 of C17
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Wachten je op bij de gate zodat alles snel en soepel verloopt!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    9,2
    Locatie
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Kamer aan Promenade C vlakbij Gate C15 of C17
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    9,2
    Fijn slapen bij tussenstop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer aan Promenade B vlakbij Gate B14 of B22
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Route-beschrijving

    Achter de douane binnen AirPort

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    8,3
    ruime kamer, rustig
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer aan Promenade A vlakbij Gate A1 of A24
    • Verbleef 1 nacht

    prijs

    ruime kamer, rustig

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    8,8
    Gemak tijdens tussenstop is super.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite aan Promenade B vlakbij Gate B14 of B22
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De waterdruk in de badkamer. En een eventuele mogelijkheid voor een derde slaapplek

    De grootte van de kamer. Vriendelijkheid van personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,5
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan Promenade A vlakbij Gate A1 of A24
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs kwaliteitsverhouding.

    De ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    6,7
    Prima kamer maar wel duur
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan Promenade B vlakbij Gate B14 of B22
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs van 170 euro is erg duur maar enigste mogelijkheid om op het vliegveld te slapen

    Prima bed en badkamer, ruime kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    5,4
    Niet tot herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer aan Promenade B vlakbij Gate B14 of B22
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd . Zetel doorzeten , kleerkast deur stond los , airco slecht te regelen

    Niets speciaals voor deze prijs !

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    7,9
    In de terminal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan Promenade B vlakbij Gate B14 of B22
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de terminal. Goed geslapen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    9,6
    Perfect voor kortverblijf tussen de vlucht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan Promenade C vlakbij Gate C15 of C17
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De kamer was uitstekend

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    6,7
    Het redelijk onvriendelijke onthaal, het feit dat de...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan Promenade A vlakbij Gate A1 of A24
    • Verbleef 1 nacht

    Het redelijk onvriendelijke onthaal, het feit dat de wekdienst slechts één van ons wekte terwijl wij dit voor beide kamers gevraagd hadden.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    6,3
    Poor Value for money.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer aan Promenade C vlakbij Gate C15 of C17
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn erg duur in vergelijking met andere hotels in Dubai. Het is echter de enige optie...

    Het is achter de douane de enige optie.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    5,4
    Overstap Emirate vlucht van Brussel naar Addis Ababa .Tijd 00.05 -09.00 uur geen nachtrust.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer aan Promenade C vlakbij Gate C15 of C17
    • Verbleef 1 nacht

    Het geluid van de airco en verlichting vanuit de vertrekhal. was heel storend.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan Promenade B vlakbij Gate B14 of B22
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mss iets uitgebreider ontbijt

    Kamer was perfect, ontbijt was goed

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    7,5
    gemakkelijk als je niet veel tijd hebt tot de volgende vlucht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer aan Promenade A vlakbij Gate A1 of A24
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    meet and greet was niet gelukt, vliegveld is een grote chaos, hotel is moeilijk te vinden

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 18 januari 2017

    7,5
    Comfortabel hotel voor stop over
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer aan Promenade B vlakbij Gate B14 of B22
    • Verbleef 1 nacht

    Hygiene

    locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 januari 2017

    5,0
    nee eerder ouderwets en basic
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer aan Promenade C vlakbij Gate C15 of C17
    • Verbleef 1 nacht

    nee eerder ouderwets en basic

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    9,2
    Super bij een tussenstop van meer dan 6 uur!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan Promenade B vlakbij Gate B14 of B22
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super bij een tussenstop van meer dan 6 uur! Gewldig onthaal en razendsnelle check-in

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    6,7
    Ideaal hotel bij lange tussenstop in de transferzone
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan Promenade B vlakbij Gate B14 of B22
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onpersoonlijk en duuri

    Ligging

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    9,6
    uitstekend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer aan Promenade B vlakbij Gate B14 of B22
    • Verbleef 1 nacht

    efficient tot en met

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    9,6
    Efficient en comfortabel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer aan Promenade A vlakbij Gate A1 of A24
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afgehaald worden bij de gate en dan in transit te blijven, volgende 30 meter naar gate!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    7,5
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer aan Promenade C vlakbij Gate C15 of C17
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor die prijs viel de kamer wel tegen.

    Locatie en het ophalen aan de gate. Badkamer perfect

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2016

    9,6
    Wij werden goed opgevangen op de terminal, hoewel het ruim...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De restaurants op de terminal waren duur en niet geweldig.

    Wij werden goed opgevangen op de terminal, hoewel het ruim na middernacht was. Het was een comfortabele tussenstop en wij konden uitgerust de volgende dag verder vliegen.

  • Beoordeeld op: 23 december 2015

    9,6
    Omdat het hotel achter de douane ligt hoef je niet bij...
    • Groep

    Omdat het hotel achter de douane ligt hoef je niet bij aankomst uit te checken en de volgende dag weer in te checken wat veel tijd en gedoe scheelt. En dat je bij de gate opgewacht wordt door iemand van het hotel is helemaal perfecte service!

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2015

    9,2
    Handig om op de luchthaven te blijven en om de uren die je...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was ver lopen van de gate waar we aan kwamen, naar het hotel. Omdat we niet precies van te voren wisten bij welke gate je aan komt, weet je ook niet in welk deel van jet hotel je het beste je kamer kunt boeken.

    Handig om op de luchthaven te blijven en om de uren die je moet wachten, ontspannen door te kunnen brengen. Grappig uitzicht op de winkels bij de gates, Heerlijke douche en bedden. We werden opgehaald bij de gate waar we aankwamen

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    9,2
    De ophaalservice bij de aankomstgate was erg fijn.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ophaalservice bij de aankomstgate was erg fijn. Het bed was het beste hotelbed waar we ooit in hebben gelegen. (In de executive room). Ook de hapjes in de executive lounge waren goed. Het is een ware ontsnapping aan de hectische drukke luchthaven.

  • Beoordeeld op: 17 juli 2015

    9,2
    Staffmember was waiting for us at the gate upon arrival and...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Room rate was substantualy higher (50 euro) than was stated on the booking.com website.

    Staffmember was waiting for us at the gate upon arrival and checked us in to the transit hotel closest to our departure gate (same room type).

  • Beoordeeld op: 28 maart 2015

    9,6
    Heerlijk bed, heerlijke douche.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ons beloofde wake-up call is niet gemaakt. Gelukkig waren we uit onszelf tijdig wakker geworden.

    Heerlijk bed, heerlijke douche. Net wat je nidig hebt na 19 uur in een vliegtuig. Gelukkig werden we opgewacht door iemand van het personeel, want de luchthaven is zo giga groot en het hotel staat niet aangegeven op de borden.

  • Beoordeeld op: 7 januari 2015

    7,5
    Bedden, kamer, internet, koffie/thee, badkamer allemaal...
    • Zakenreis
    • Stel

    Wanneer ik een lange tussenstop heb is dit het enige hotel binnen de muren van het vliegveld. Maar de prijs vind ik nog steeds aan de dure kant.

    Bedden, kamer, internet, koffie/thee, badkamer allemaal prima!

  • Beoordeeld op: 1 januari 2015

    6,7
    Locatie is perfect, je word opgehaald vanaf de gate zodra je...
    • Individuele reiziger

    Je betaald veel te veel voor wat je ervoor terug krijgt. Geen gratis fruit zoals er staat dat je zal krijgen (althans niet bij mij) wel netjes en schoon maar kamer een beetje uitgeleefd. Je zag aan de badjassen die daar hingen dat ze erg vaak gebruikt en gewassen waren. Bed niet netjes opgemaakt. Moest ver lopen vd receptie naar mijn kamer. Moest lang wachten voordat het water van de douche warm werd. Voor €166 en 5 sterren verwacht ik kwaliteit daar betaal je immers voor, ik denk dat € 80 eerder een redelijk bedrag zou zijn geweest om per nacht te betalen voor dit hotel. Ik had 1,5 week eerder in Don Muang Bangkok in het Amari hotel geslapen ook aan het vliegveld. Kosten was 3x zo goedkoop en een veel nettere hotel met mooiere, schonere kamers. Wanneer je de mogelijkheid hebt ga bij een ander goedkopere hotel dichtbij het vliegveld slapen, wat je veel geld zal besparen en waarschijnlijk krijg je er hetzelfde voor terug. Het is zeker geen slecht hotel, maar veel te duur voor wat je ervoor terugkrijgt. Erg jammer

    Locatie is perfect, je word opgehaald vanaf de gate zodra je het vliegtuig uitgestapt bent. Kamer is groot. Bed ligt heerlijk. Uitgerust verder op doorreis. Niet meer opnieuw hoeven in te checken en door de douane was ook erg fijn

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    7,9
    Het afhalen van gatewas perfect geregeld.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De desk gaf de volgende dag de verkeerde gate van vertrek door.

    Het afhalen van gatewas perfect geregeld.

  • Beoordeeld op: 8 april 2016

    8,8
    Lokatie: 15 min na aankomst in de kamer en bij vertrek niet...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was heel magertjes

    Lokatie: 15 min na aankomst in de kamer en bij vertrek niet meer door douane Keurig opgehaald bij de gate dus niet zoeken

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    7,1
    Zeer efficiënte pick-up vanaf de gate direct naar aankomst.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer matige geluidsisolatie.

    Zeer efficiënte pick-up vanaf de gate direct naar aankomst.

  • Beoordeeld op: 31 januari 2016

    7,9
    Donzen hoofdkussens
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt was niet inbegrepen. Kamer was peperduur en door monopoliepositie is er geen andere keus.

    Donzen hoofdkussens

  • Beoordeeld op: 21 januari 2016

    7,5
    Handig dat het zo dicht bij de terminal is.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De prijs was hoger dan initieel aangegeven

    Handig dat het zo dicht bij de terminal is.

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    8,3
    We werden opgewacht bij de gate door een hotelmedewerker en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    niets

    We werden opgewacht bij de gate door een hotelmedewerker en werden begeleid naar ons hotel.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    7,5
    De Engelse taal beheersing van het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    De Engelse taal beheersing van het personeel

  • Beoordeeld op: 2 januari 2016

    10
    Een heerlijk groot en schoon kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen

    Een heerlijk groot en schoon kamer. Bed was super zacht, heerlijk geslapen tijdens het wachten voor mijn volgende vlucht.

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    10
    Ideaal om uit te rusten tussen twee vluchten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ideaal om uit te rusten tussen twee vluchten

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    10
    Super 👍
    • Vakantiereis
    • Stel

    Super 👍

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    7,5
    Zeer dicht bij de vertrek gate.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Zeer dicht bij de vertrek gate. Maar daarom is het ook een airport hotel!

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    8,8
    opvang bij de gate en begeleiding naar receptie hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    opvang bij de gate en begeleiding naar receptie hotel.

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    8,8
    De locatie binnen de terminal en de persoonlijke...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De locatie binnen de terminal en de persoonlijke afhaalservice aan de gate, begeleiding naar de kamer,...

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    8,3
    grote kamer en badkamer, haardroger en badjassen aanwezig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    grote kamer en badkamer, haardroger en badjassen aanwezig. ophaalservice aan aankomst! mogelijk tot zwemmen.

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    8,3
    De locatie, een half uurtje na geland te zijn, was ik op...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De locatie, een half uurtje na geland te zijn, was ik op mijn kamer.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    7,5
    De kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De kamer

Er zijn ook 53 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Dubai International Terminal Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: