Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Dubai Marine Beach Resort & Spa 5-sterren

Jumeirah Beach Road, Jumeira, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

#219 van de 423 hotels in Dubai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2910 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 33

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2018

    9,6
    Heb veel luxe hotels bezocht, hier veruit het beste verblijf gehad.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Executive Suite
    • Verbleef 5 nachten

    De restaurants van het hotel zelf zijn wat aan de dure kant. Als je even snel wat wilt eten kun je beter 5 minuten naar de overkant lopen daar is het voor de helft van de prijs.

    Kamers schoon en groot, Medewerkers zijn top. Erg behulpzaam, je moet er niet aan wennen dat je zo wordt bediend. Ze rennen letterlijk voor je. Ze zijn beleefd en respectvol. Andere plaatsen moeten hier een voorbeeld aan nemen.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2018

    7,1
    Leuk hotel maar schept bij de beschrijving andere verwachtingen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer. Het restaurant. Het strand met het uitzicht. Als je gaat eten wordt het glas waar je net de laatste slok hebt uitgenomen direct weggehaald, binnen 1 seconde. Zo ging het ook met je bord enz. Dit werkte wel op onze lachspieren. Het personeel staat te wachten tot ze iets kunnen doen. Het was erg stil.

    Het personeel was ontzettend aardig. Het ziet er ook goed uit als je aankomt. Het is een prima hotel maar geen 5 sterren waardig. 3 is voldoende.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    9,6
    Relaxte sfeer, op en top service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 7 nachten

    De kamer was prima, schoon, elke dag water, elke ochtend een krant. Wat ons betreft niet vergelijkbaar met andere 5 sterren hotels, in dat opzicht vrij pittig qua prijs

    De service was prima, ieder personeelslid was heel vriendelijk, de locatie top, de boulevard naast het complex is een bonus, s avonds gezellig over de boulevard lopen, waar een relaxte sfeer heerst en diverse lekkere restaurantjes zijn. De vriendelijke ontbijt kok bakt met liefde voor elke gast zijn/haar eitje. Mooi om te ervaren hoe hij daar een feestje van maakt!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    9,6
    Top
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WIFI in de buurt van de receptie goed, maar over het hele terrein en in de kamer matig,zou slim zijn van het Hotel om de WiFi te upgraden dan zou het Hotel bijwijze van 6 sterren kunnen krijgen..

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 december 2017

    7,9
    mooie locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    kamer was een van de slechtste die ze hebben , ben er al vaker geweest. dit komt vaker voor als je via Booking boekt. Italiaanse restaurant is bijzonder matig . al 2 e keer dat ik daar at en het hoodgerecht liet terugsturen ( TE doorbakken )

    de aanwezigheid van privestrand , was ook de reden om daarheen te gaan

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    5,4
    Volgende keer een ander hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 7 nachten

    Dit hotel is helemaal geen 5 sterren waard, hoogstens 3 sterren! We hadden een standaard kamer, en deze was dringend aan renovatie toe, zoals de rest van het hotel eigenlijk. Toen we arriveerde op de kamer, vonden we daarbij ook nog eens schaamharen in de badkamer. Ontbijt konden we ter plaatse boeken voor nog geen 19€, ipv de 26€, als je het bij Booking bij boekt. Na een paar dagen komt het ontbijt echter wel je oren uit, te weinig variatie dus. Prijzen in het hotel voor eten en drinken, zijn vrij duur. De prijs die we trouwens hadden doorgekregen van Booking, incl toeristenbelasting, bleek ook helemaal niet te kloppen, dit bleek voor 7 dagen 100€ hoger te liggen dan was aangegeven.

    Enige meevaller van dit hotel is het zwembad en het strand.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    8,3
    Ontbijt en Lunch uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt en Lunch uitstekend.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    10
    Was weer een heerlijke plek om bij te komen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was heerlijk. Het personeel van het restaurant zeer vriendelijk en oplettend. Ze vulden alles tijdig aan en werken zeer hygiënisch.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    10
    Locatie was perfect, personeel was top en de faciliteiten...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Kamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie was perfect, personeel was top en de faciliteiten uitstekend!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    5,8
    Privé strand heel klein, tegenvaller. Kamer geen 5 sterren waard. Geen gratis shuttle service.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer viel tegen. We hadden meer verwacht voor een 5 sterren hotel.

    Mooi resort van buiten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    9,6
    2 restaurants gehad , beide was onder de maat
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    2 restaurants gehad , beide was onder de maat

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    9,2
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapbank was vreselijk

    Mooie zwembaden. Veel ligbedjes. Vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    5,8
    Strand, gedateerd gebouw en restaurants
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Strand, gedateerd gebouw en restaurants

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    8,3
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    UItzicht en accomodatie in een bouwput

    Personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,5
    Top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nieys

    Eten

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    7,9
    heel duur , maar logisch in die area
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Balkon
    • Verbleef 6 nachten

    heel duur , maar logisch in die area

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    7,1
    Ontbijt werkelijk een feest.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt werkelijk een feest.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    10
    Een TOP RESORT voor zaken en prive
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Gewoon een top hotel op een top lokatie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    9,6
    Verblijf was super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De WiFi valt er regelmatig uit.

    De sfeer is uitstekend!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    10
    Betaalbare luxe
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kamer met Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede service, schoon, vriendelijk, goede ligging, fijn strand , mooie club,gym en restaurants, veilign

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    7,5
    Goed gelegen en goede prijs/ kwaliteitshotel voor gezinnen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Werken naast hotel

    Leuke zwembaden met goede variatie van restaurants

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 februari 2016

    8,3
    Ontbijt is Top !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    WIFI in de buurt van de receptie goed, maar over het hele terrein en in de kamer matig,zou slim zijn van het Hotel om de WiFi te upgraden dan zou het Hotel bijwijze van 6 sterren kunnen krijgen..

    Ontbijt is Top !! (er bij kopen is goedkoper via de receptie) Er zijn veel mogelijkheden om over het hele grote terrein bij diverse zwembaden en op het strand te Relaxen/zonnebaden met gratis Top ligbedden-parasols en handdoeken, de badmeesters doen echt alles voor Je. Ook service van eten en drankjes aan je bed. Hotel Bedden Prima en lekker strak. De Wijk waar het Hotel ligt is echt Top. Alles is er op loop afstand in de buurt Van een hele grote Supermarkt,veel Restaurants (ook Chinees ;-) een Starbucks,vegetarische Winkels,tot aan apotheken toe enz.enz.enz. (Fietsen te huur 100 meter van het Hotel)

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    9,2
    Mooi opgezet resort met zwembaden en privé strand.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De restaurants op het resort zijn erg aan de prijs. Wij hebben dan ook altijd buiten het resort gegeten.

    Mooi opgezet resort met zwembaden en privé strand. Erg vriendelijk personeel en uitstekend ontbijt buffet met voldoende keus.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2015

    9,6
    Top Hotel but.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    tip @ Booking.com voor de rubriek : de kleine lettertjes. Dit fijne Hotel ligt aan de kust , die hele kustlijn en het strand van Dubai is de Stad aan het renoveren! Helaas hoor je daarom van s'morgens vroeg tot 19.00 uur in de avond veel werkverkeer maar vooral het verplichte alarm piep-geluid dus het waarschuwen dat de Vrachtwagen achteruit wil gaan rijden dit irritante 'piepen' is absoluut Niet fijn.....

    Top Hotel but...

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    9,2
    Mooi resort met alles wat je nodig hebt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Standaard kamer is wat beperkt qua ruimte en opslag van kleding

    Mooi resort met alles wat je nodig hebt

  • Beoordeeld op: 10 maart 2016

    7,1
    diversiteit van eten en drinken
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kleine kamers met kleine bedden

    diversiteit van eten en drinken

  • Beoordeeld op: 17 januari 2016

    9,6
    Service
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Service

  • Beoordeeld op: 20 december 2015

    6,7
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine kamers. Slecht (koud, wat warm hoort te zijn) ontbijt.

    Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    7,5
    Villa's mooi gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Men probeerde ons een upgrade aan te praten. Het duurde lang voor de kamer beschikbaar was. Restaurants erg duur.

    Villa's mooi gelegen.

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    9,6
    mooie nette en grote kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    bouwactiviteiten

    mooie nette en grote kamer

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    7,5
    Veel faciliteiten bij elkaar
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets gevonden

    Veel faciliteiten bij elkaar

  • Beoordeeld op: 4 mei 2015

    10
    alles
    • Zakenreis
    • Stel

    geen

    alles

  • Beoordeeld op: 2 april 2015

    7,9
    De hamburgers
    • Vakantiereis
    • Stel

    De hamburgers

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 33

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Dubai Marine Beach Resort & Spa

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: