Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Flora Park Deluxe Hotel Apartments 4-sterren

Port Saeed, next to Deira city center, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

#33 van de 318 vakantiewoningen in Dubai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2548 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    5,4
    Een tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het zwembad was zeer slecht. De poolbar bestond helemaal niet en de vloer was levensgevaarlijk glad. Hierover heb ik geklaagd bij de (badmeester) maar daar was niets aan te doen. Ook niet een bordje met "WED FLOOR "

    Kamers waren zeer goed. Ontbijt was goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    10
    Prachtig appartment in een goed hotel, prima locatie voor een dag sightseeing in Dubai.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer ruim appartment, bestaande uit een woonkamer, keuken en drie grote slaapkamers met elk een eigen badkamer. Bij aankomst na middernacht kregen we een welkomstdrankje en extra flessen water. In de lobby was een klein tourbedrijfje, waar we een auto met chauffeur/gids voor de hele dag konden huren. De ligging dichtbij de luchthaven maakte het ideaal voor een welgevulde dag Dubai, waarin we alle highlights hebben gezien.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,4
    De grote tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    De administratieve afhandeling is een zeer groot probleem zo niet een mess. Voor onze twee appartementen heeft Booking.com tijdens de reservering 2x gebeld met dit hotel om van een 1 nacht verblijf 2 nachten verblijf te maken maar dat gaf al veel problemen en dus moest er gewoon een tweede booking gemaakt worden. Daarna heb ik 2x een mail gekregen of ik nu wel of niet voor de 2e dag ontbijt wilde hebben en uiteindelijke heb ik een mail teruggestuurde met "Yes we want breakfast for all the days and all the people." Toch heb ik in die twee dagen ca. 2 1/2 uur aan de receptie doorgebracht om dit voor elkaar te krijgen met als resultaat dat ik na het ontbijt van de eerste dag de mededeling kreeg dat ik voor het volgende ontbijt wel moest betalen. Verder heb ik 3 verschillende gezinnen bij de receptie zien staan te schreeuwen omdat zij ook problemen ondervonden. Kortom zeker een reden om daar nooit meer naar toe te gaan.

    Het ontbijt was goed en de kamers waren geweldig

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    8,8
    Prima, wat onpersoonlijk, hotel vlak bij de metro
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    Klein zwembadje wat met name benut wordt door mannen en kinderen. Als westerse vrouw is het erg ongemakkelijk om daar in je badpak, laat staan in je bikini tussen te zwemmen. Familiehotel waar geen alcohol geschonken wordt, al mag je het wel elders halen en meenemen naar je appartement vertelde de receptie.

    Vijf minuten van de metro, tien minuten van het vliegveld. Compleet ingericht appartement. Medewerkers doen de afwas. Prima ontbijt en roomservice.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    8,8
    Neem een accountant mee voor de eindafrekening
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 slaapkamer - kingsize bed
    • Verbleef 3 nachten

    Vreselijk complexe wijze van eindafrekening waar werkelijk geen touw aan valt vast te knopen. Einde van de rit betaalde ik meer als waar bij Booking.com mee wordt geadverteerd. Dit kan en moet beter, want het geeft een verkeerd beeld.

    Prima verzorgd ontbijt. Zeer uitgebreid en ruim voldoende keuze. Zeer vriendelijk personeel met een werkelijke interesse in de client. Geen 'gemaakt' sfeertje.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    10
    Prima appartementen voor 5 personen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Royaal appartement van alle gemakken voorzien. Ontbijtbuffet zeer uitgebreid. Dichtbij metrostation en supermarkt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    8,8
    De kamers waren geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi snelheid

    De kamers waren geweldig

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    10
    Geweldig vriendelijk en behulpzame staff.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geweldig vriendelijk en behulpzame staff. Best ever! De locatie op 50 meter van de metro en 100 meter van de mall is subliem. Een 24/7 aan de overkant met vers gebakken brood. Een absolute aantader voor wie Dubai wil bekijken.

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    8,8
    De ruimte in het appartement is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De warmte is te erg zonder het gebruik van de airco. de ramen kunnen niet open ook niet op de eerste verdieping, wat erg jammer is. Hier heb je de hulp voor nodig van de staff. De keuken was niet echt schoon een beetje plakkerig.

    De ruimte in het appartement is geweldig. Prima locatie in Oud Dubai. Taxi's zijn super betaalbaar en lekker eten buiten de grote Winkelcentra voor super prijzen.

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    7,9
    De slaapkamers waren netjes en schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep

    woonkamer beetje troosteloos geen schilderij, geen groen, bankstel had een scheur. Foto's van het vooraanzicht klopt niet er zijn geen Bloemen te zien het is volgebouwd.

    De slaapkamers waren netjes en schoon. Badkamers waren goed, keuken ook prima. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam,

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    10
    We zijn rond middernacht heel gastvrij ontvangen, de service...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    niets

    We zijn rond middernacht heel gastvrij ontvangen, de service was prima. Ook de schoonmaak van het appartement is prima. Het ontbijt is heel uitgebreid, met prima bediening.

  • Beoordeeld op: 28 januari 2015

    7,1
    Locatie is prima vlakbij metro en anders altijd een taxi...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    hygiene, gehele app. was schoon maar niet geweldig. bv deuren, kastjes zaten vol met vette vinger afdrukken die waren duidelijk al langere tijd niet schoon gemaakt.

    Locatie is prima vlakbij metro en anders altijd een taxi voor de deur.

  • Beoordeeld op: 19 januari 2015

    9,6
    Ruim en comfortabel appartement met alle voorzieningen,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ruim en comfortabel appartement met alle voorzieningen, uitstekende roomservice. Uitgebreid ontbijt en prima keuken. Gelegen vlakbij Deira City Center Mall en metro.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    10
    Hele omgeving ingericht als doel om het de gast zo aangenaam...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    niets

    Hele omgeving ingericht als doel om het de gast zo aangenaam mogelijk te maken

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    8,3
    Eigen kokgelegenheid en de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    alles schoon maar binnenkort is renovatie nodig

    Eigen kokgelegenheid en de locatie

  • Beoordeeld op: 24 april 2015

    8,8
    comfort en ruimte van het appartement
    • Vakantiereis
    • Stel

    financiele afwikkeling bij uitchecken was erg rommelig en onduidelijk

    comfort en ruimte van het appartement

  • Beoordeeld op: 4 maart 2015

    9,6
    Prima prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niet veel.

    Prima prijs kwaliteit verhouding. Groot appartement. Schoon en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Geweldig ontbijt.

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    10
    Royaal appartement met de service van een hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Royaal appartement met de service van een hotel

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    10
    Ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Ruime kamer Vriendelijk en behulpzaam personeel Vlakbij winkelcentrum Deira en de metro

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Flora Park Deluxe Hotel Apartments

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: