Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Four Points by Sheraton Downtown Dubai 4-sterren

4C street, Al Mankool, Bur Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

#128 van de 384 hotels in Dubai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2790 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 34

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    8,3
    De hygiene
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gebrekkige info aan de receptie en de snelheid van regeling . De info die werd meegegeven aan booking werd geen rekening mee gehouden. Problemen met de kamers roker ipv niet roker en2 apparte bedden tegen elkaar ipv kingsize enz . Werd achteraf wel terug in orde gebracht. Dat ze bij het uitchecken met stomme verzonnen kosten aankomen ook niet professuoneel zeer irritant.

    De hygiene

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    8,3
    Mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel boven wist weinig. In fitness ruimte mochten we ivm een beperking van 1 vd gasten niet fitnessen. Uiteindelijk mocht het na wat discussie.

    Ruime kamers die goed schoon waren.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    5,4
    Hotel standaard maar voor ons gern volgende keer meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat ons wel erg tegenviel was de houding personeel, zowel de incheck was traag en duurde lang, de uitcheck was gewoon niet normaal. De medewerker danisch liet ons gewoon staan en ging een andere man , die zijn keycard op de bali gooide direct helpen. Toen wij vroegen of dit normaal was, zei hij dat de man bij de incheck al lastig was en als hij hem niet direct zou helpen hij waarschijnlijk problemen ging veroorzaken . Volgens ons is deze man dus niet geschikt voor zijn werk, als hij nog niet even kan zeggen aub geduld.

    Hotel is goed om te overnachten.maar niets speciaals.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    9,2
    Bruisende stad met veel aanbod. Goed hotel als draaischijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 10 nachten

    Wijn en bier zijn duur. Extra taks op hotelreservatie 20%

    Goede centrale locatie, uitzonderlijk vriendelijk personeel, goede keuken, uitstekend management, prachtige kamer. Hotel blijkbaar altijd volzet. Mengeling business en vakantie.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    5,8
    Zelf dingen geregeld het neste om geen sites meer te gebruiken voortaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden geen ontbijt in onze pakket prijs viel tegen. Om te eten moesten wij echt gaan zoeken in de omgeving. Wij zijn door personeel aanberaden om hun luxery taxi te pakken om naar een cafe shisha te gaan we zij voor 40 dhr gebracht. Terug bebben we de locale taxi gepakt en zaggen dat we 24 dhr opgelicht waren. Ook werd er gezegd we hebben free shuttel niks gezien. Wat wel bijzonder was dat wij 831 euro hebben betaald aam booking en ineens in het hotel ook een extra bedrag van 351 euro bij moestem betalen.

    Hotel ligt goed centraal. Kamer werd elke dag schoongemaakt en opgeruimd.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    10
    Comfortabel en aangenaam hotel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had 10 dgn vantevoren geboekt en specifiek gevraagd om een "non-smoking " kamer en een kingsize bed aangezien ik met mijn echtgenoot op reis was. Bij aankomst bleek mijn gereserveerde kamer er niet te zijn en kregen we een rokerskamer met 2 aparte bedden. Er werd ons aangeboden om tegen betaling te upgraden naar junior suite. Vond dit geen nette gang van zaken; het hotel was overboekt en mijn reservering was er niet; naar mijn mening had het hotel dit moeten oplossen door ons kosteloos voor 1 nacht in de junior suite onder te brengen. Gelukkig kreeg ik de volgende morgen bericht dat ik kon verplaatsen naar de kamer die ik gererveerd had.

    De ligging van het hotel; de faciliteiten ( o.a. Shuttlebus naar strand) zeer prettige en rustige kamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    10
    Heerlijk hotel met geweldig zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Drop off locatie van een van de shuttle busjes was bij het strand, prima als je de hele dag aan het strand wil liggen - maar als je nog andere hoogtepunten van de stad wilt zien moet je een aparte taxi nemen. Ook zou ik niet aanraden vanaf de metro naar het hotel te lopen - net iets te ver in de open zon.

    Wat een heerlijk hotel! Het zwembad op het dak was ruim, schoon en tot laat in de avond heerlijk om in te liggen. De kamers zijn enorm groot, het bed heerlijk om in te slapen. Badkamer met bad is altijd heerlijk. Het ontbijt was uitgebreid, met veel verschillende (westerse) keuzes. Het persoonlijk was super vriendelijk en stond altijd klaar om je te helpen. Vanuit het hotel gaan er ook 2 keer per dag shuttle busjes naar diverse plekken in Dubai, welke ons ook goed bevielen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    8,3
    Prima hotel voor een paar nachten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    We hadden 3 non smoking rooms geboekt, maar alle kamers roken erg naar rook. Vervelend was dat ze geen "standaard taxi" voor je regelen. Ze regelen een auto van henzelf, die ongeveer 2x zo duur is! Het personeel van de receptie was niet bijzonder aardig.

    De kamers waren prima. Heerlijke bedden. Goede badkamer. Het ontbijt was voortreffelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    5,0
    Ruime kamer, maar met permanent veel lawaai in minder prettig deel van Dubai
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Lawaai! Ondanks verzoek om hoge etage rustige kamer, kreeg ik een kamer op 1 hoog vlakbij erg druk kruispunt, daardoor permanent erg veel geluid in de kamer. Locatie is zeker niet geweldig. Verder werd de prijs op de site met ruim 30% verhoogd door belastingen, dat is bij boeking misleidend. Kortom dit is een eenmalig bezoek aan dit hotel zeker geen aanrader.

    Ruime kamer, goed internet

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    9,2
    We werden de bar van het hotel uitgestuurd toen we 's...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We werden de bar van het hotel uitgestuurd toen we 's avonds nog een glaasje wilden drinken door de aanwezigheid van mijn 17-jarige zoon. Zelfs onder begeleiding van 3 volwassen kon dit niet! Heel jammer!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    10
    Superleuke korte trip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het vriendelijke personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    6,7
    jammer van het lawaai
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    tegen over het hotel werd een ander hotel gebouwd, hoop geluidsoverlast als je aan het zwembad zat! voor mij een reden om niet meer te gaan.

    kamers

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,5
    Grote kamer met flinke bedden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er lagen nog wat vieze handdoeken in de badkamer, vergeten zeker.

    Grote kamer met flinke bedden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    8,8
    Zeer prettig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Preferred Kamer met Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Rustig gelegen. Zeer nette hotel en aardig personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    9,2
    Prima hotel, schone kamers en superaardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kinderen mogen niet in de bar.

    Prima hotel van alle gemakken voorzien. Leuke bar in het hotel. Mooi zwembad op het dak.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    6,7
    OK
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel receptie mag iets vriendelijker.

    Leuk zwembad op het dak van het hotel. Zeer ruime & rustige kamer. Toffe bar.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    9,2
    Kamers prima in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, taxi voor hotel was duurder dan één tegen te houden op straat. Metro op 15min wandelen

    Kamers prima in orde. Zwembad goed onderhouden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    10
    fantastich, echt relaxed vakantie gehad hier.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 12 nachten

    Fantastich hotel met veel conform. Ontzettend aardig personeel. Zou een volgende keer zo weer bij dit hotel reserveren.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    9,6
    Heel goed hotel met uitstekende service!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is voor vakantiegangers wel wat ver van het centrum van Dubai

    Heel goed hotel met uitstekende service!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    7,5
    het bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de communicatie tussen de verantwoordelijke van het restaurant en de receptie

    het bed

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    9,2
    Reden om terug te komen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In en uitchecken duurt lang

    Faciliteiten van het hotel

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    8,8
    Geluidsoverlast van minibar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast van minibar Te hoge temperatuur in de sportzaal

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    9,6
    Centraal gelegen prima hotel met geweldig, behulpzaam personeel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Klassieke Tweepersoonskamer met 1 Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Overdag veel herrie i.v.m. verbouwing. Maar dit was van tevoren aangegeven.

    ontbijt was prima, genoeg variatie!

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 maart 2016

    10
    Echt stadshotel, dat is wat we wilden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Echt stadshotel, dat is wat we wilden. Super personeel: iedereen even vriendelijk en behulpzaam. Lekker zwembad op het dak. En... een heerlijke zeer ruime kamer!

  • Beoordeeld op: 14 januari 2016

    9,2
    Hotel is echt super met zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Naast het hotel wordt flink gebouwd, maar geen overlast van ondervonden.

    Hotel is echt super met zeer vriendelijk personeel. Metro is in de buurt waarmee naar alle bezienswaardigheden voor een paar euro kan worden gereisd. Je zit wel 20-30 min in de metro naar Dubai mall /burj khalifa bijv. Hotel heeft ook een gratis shuttle service naar het strand en Dubai mall. Al met al top! Op m'n verjaardag kreeg ik zelfs een taartje van het hotel op mijn kamer bezorgd!

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    10
    Prima ligging tussen het oude en nieuwe gedeelte in.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niks

    Prima ligging tussen het oude en nieuwe gedeelte in. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Onze was jarig toen we s'avonds op de kamer kwamen stond er gebak en een handgeschreven felicitatie voor hem. Zonder dat wij hun erop geattendeerd hadden. Erg attent.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    7,5
    Vroeg in de ochtend kon de kamer al beschikbaar worden...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Gratis wifi (zoals geadverteerd) is een traaaaage basis versie waarbij je voor fatsoenlijk gebruik eigenlijk de betaalde variant moet nemen.

    Vroeg in de ochtend kon de kamer al beschikbaar worden gemaakt. Dus even een lekkere douche en ontbijtje alvorens Dubai in te gaan.

  • Beoordeeld op: 15 april 2016

    7,9
    Prima ontbijt, fijne kamers, zeer goede lokatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Badkamer een beetje gedateerd

    Prima ontbijt, fijne kamers, zeer goede lokatie

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    8,3
    Roomservice en personeel heel vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    Roomservice en personeel heel vriendelijk

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    8,8
    Het personeel en de sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De locatie

    Het personeel en de sfeer

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    7,5
    Goede service, goede WiFi
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Goede service, goede WiFi

  • Beoordeeld op: 25 februari 2016

    7,5
    Ruime kamer, goed bed, vriendelijk personeel, goede locatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Duur, maar relatief goede prijs gedurende beursperiode.

    Ruime kamer, goed bed, vriendelijk personeel, goede locatie.

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    9,6
    De vriendelijk van het personeel.
    • Stel

    De vriendelijk van het personeel.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    7,9
    Kindvriendelijk, behulpzaamheid personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kindvriendelijk, behulpzaamheid personeel

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 34

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Four Points by Sheraton Downtown Dubai

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: