Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Holiday Inn Express Dubai, Jumeirah 2-sterren

Al Mina Road, Bur Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

#198 van de 384 hotels in Dubai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1669 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    3,8
    Het ontbijt was in orde
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het vijfde bed was niet opgemaakt. We checkten in om 01.30 in de nacht en moesten ruim 45 minuten wachten tot het bed werd klaargemaakt. Iedere dag moesten we vragen om handdoeken. We misten handige informatie zoals de locatie en de handigste manier om het dichtstbijzijnde metrostation te bereiken.

    Het ontbijt was in orde

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    8,8
    Prima non-nonsense verlijf
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer (of airco) rook niet zo heel fris, maar als de A/C een keer aan stond was het acceptabel

    Makkelijke locatie, goed te bereiken met de bus. Kleine wandeling en je bent zo bij het publieke strand La Mer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    4,6
    goed bed, maar volgende keer ergens anders.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Hygiëne. De voegen van de douche waren op sommige plaatsen zwart van de schimmel. De kamer heeft hoogglas kasten en bureau, je kon precies de vingers overal zien, dus niet schoongemaakt. Bar was zeker onder de maat. gewoon een hok waar je een biertje kon bestellen, maar zeker niet uitnodigend om daar even gezellig te zitten.

    Normale ontbijt voorzieningen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2017

    7,9
    Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Roken Toegestaan
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nette kamer, prima bed, prima badkamer en schoon. Wat ongezellige ontbijtzaal, maar op het ontbijt was niets aan te merken. We waren er voor 1 nachtje op doorreis en we zullen dit hotel een volgende keer zeker weer boeken.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    7,5
    Prima, schoon en aardig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de niet roken verdieping stonk het alsnog naar rook (zesde verdieping) en er mag meer gecommuniceerd worden. Ook mag er veel meer uitleg worden gegeven over de stad

    Ontbijt was uitgebreid en na een paar dagen merkte je dat het personeel je herkende en je daardoor extra hielp

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    10
    als je niet in drukte wil zijn , dan is dit de ideale plek
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets bezonder

    Rustig omgeving

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    8,8
    Super. Goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets eigenlijk

    Het personeel! Ze waren heel erg vriendelijk.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,1
    Ontbijt was heerlijk en met variatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Vloerbekleding in de kamer was te oud.

    Ontbijt was heerlijk en met variatie.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    10
    Goed en super vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Goed en super vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 24 juni 2015

    10
    Heel proper.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen

    Heel proper. Vriendelijke bediening, behulpzaam

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    7,5
    Wifi, ontbijt prima en dichtbij 2nd December street, bij...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Rooklucht in de gangen. Geen zwembad.

    Wifi, ontbijt prima en dichtbij 2nd December street, bij eetgelegenheden. Vrij centraal gelegen.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    7,5
    prijs kwaliteit verhouding en de uitmuntende service
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    de barman vreselijke man.niet gastvrij

    prijs kwaliteit verhouding en de uitmuntende service

  • Beoordeeld op: 18 april 2015

    7,9
    Overall experience was goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Overall experience was goed

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Holiday Inn Express Dubai, Jumeirah

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: