Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ibis Al Barsha 3-sterren

Sheikh Zayed Road, Al Barsha, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

#275 van de 384 hotels in Dubai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2539 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    8,8
    Zeer tevreden over Ibis Al Barsha hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Wat ik minder vond was de afstand van het hotel naar de dichtstbijzijnde metro- en bushalte. Als je fit bent is het geen probleem maar als je na een hele dag rondhangen ook nog eens dat stukje moet lopen dan is dat niet gewild. M.b.t. het hotel zelf viel mij niets tegen!

    Zeer vriendelijke personeel, met name NurSultan. Wij waren zeer vroeg in de ochtend aangekomen en hij heeft geregeld dat wij rond 07:30u (lokaal) al een kamer hadden i.p.v. na 10:00u.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    5,4
    Had er veel meer van verwacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn echter klein, gehorig en echt goed slapen zit er niet in voor iemand die absolute rust zoekt. Ik vind ook niet dat we echt value voor ons geld hebben gekregen.

    Het personeel was zeer behulpzaam en servicegericht. Heel vriendelijk en zij verdienen zeker een pluim.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    10
    Alles perfect in Ibis Al Barsha !!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Ontbijt was zeer goed !!! wifi ook top en vooral : er is parking !! Voorts is het zo dat als er een probleem is er direct een oplossing komt van het management.Alleen goed opletten met de prijs die booking geeft....er zitten een altal dingen niet in.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    10
    Ibis
    • Zakenreis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs drankjes

    Personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    6,3
    Prima kamers en bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie: 20 minuten lopen naar de metro

    Prima kamers en bedden

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    10
    alles ok
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    alles ok

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 maart 2017

    6,7
    Kamers verouderd
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers verouderd Airco veel lawaai Te kleine badkamer

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 januari 2016

    10
    restaurant is aan te bevelen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    schoonmaaktissues ontbraken.

    restaurant is aan te bevelen. de kamers waren schoon en hadden geen geluidsoverlast. De metro is een aanrader voor € 6 een dag kaart en kun je bijna heel Dubai bezoeken. Het Sportcafe van het hotel was ook een gezellige ontmoetingsplaats.

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    7,9
    Vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ramen konden helaas niet open.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Early check- in & late check-out was geen probleem.

  • Beoordeeld op: 22 januari 2015

    4,6
    Bed was prima.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bed was prima.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: