Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Majestic Hotel Tower 4-sterren

Mankhool Road, Bur Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

#187 van de 384 hotels in Dubai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2676 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 39

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    6,3
    Redelijk hotel, geweldig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Skyline Klassieke Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij vonden dit hotel een beetje tegenvallen. De pick-up vanaf het vliegveld ging mis dus we hebben zelf een taxi genomen. Dit bleek veel goedkoper te zijn! Dat gold ook voor de andere ritjes, we hadden echt het gevoel afgezet te worden door het hotel, je kunt dus beter zelf een taxi regelen dan via het hotel. Verder kraakte het bed ontzettend en vonden we de meneer achter de receptie niet echt klantgericht. Prima hotel voor twee nachten maar geen 4 sterren waard. Een volgende keer zou ik een ander hotel proberen.

    Het uitzicht vanuit onze kamer was geweldig (we hadden een kamer geboekt met skyline view). Het ontbijt was erg gevarieerd en lekker.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,8
    Luxe in de hitte en wat een ontbijtkeuze
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Skyline Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig: een dergelijk massaal hotel en onpersoonlijke benadering spreekt ons nu eenmaal niet zo aan. Daarnaast was de airco wat 'luidruchtig' en de waterdruk wat laag.

    Luxueus, groot en beetje zakelijk hotel, waar we nu voor een sterk verlaagd tarief konden verblijven (de zomer is laagseizoen in Dubai). Mooie, grote kamer met alle benodigde faciliteiten. Echt geweldig was het ontbijtbuffet: wat een keuze, voor gasten uit alle windstreken van de wereld.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,9
    Prettig, fijne accomodatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Wifi moet echt beter kunnen, dat je moet bijbetalen voor een snellere verbinding is niet meer van deze tijd. Verbinding is meestal matig. 2 liften is te weinig voor 24 verdiepingen, op piek uren zie je dus elke verdieping!

    Goed hotel, goede service

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    8,8
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Skyline Klassieke Kamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast van verbouwing. En onvoldoende schaduw ( parasols) bij het zwembad..

    Fantastisch eten bij het in house Griekse restaurant. Ik heb sindstijden niet zo lekker gegeten..

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    7,9
    Het ontbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    De kamers waren gehorig. Kan ook aan de buren hebben gelegen die aan het schreeuwen waren.

    Het ontbijt was prima. Lekker uitgebreid van alles gegeten. Ook het bijbehorende Griekse restaurant was erg gezellig. Het zwembad was prima met comfortabele rieten bedjes. De lifeguards zetten zelfs een bedje voor je klaar met handdoek.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    6,7
    Goed hotel voor kort (zakelijk) verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi is zeer traag. 3 apparaten op aan te sluiten, maar verbinding is traag. Een andere optie is betalen voor 10 apparaten + premium (snelle) verbinding (60 dirham per dag). Niet van deze tijd. Kamers zijn verder aan de kleine kant. Weinig ruimte om koffers te zeten, waardoor het moeilijk is om snel kleren te pakken. Koffers moeten dan op het bed geplaatst worden. 2 keer handdoeken gekregen met vieze vlekken. Alleen maar 2 liften voor 24 verdiepingen, soms best lang op de liften moeten wachten. Geen echte business center maar een balie met medewerker voor het printen, kopieren etc. Alles tegen betaling (1 zwart/wit print voor 3 dirhams). Verder ook stoffig onder de bedden, er hangt een stof lucht.

    Zeer vriendelijk en attent personeel. Goede locatie tussen het oude en nieuwe Dubai in. Verplichte Valet parkeren, wel kosteloos, echter soms duurt het lang voordat je de auto krijgt. 24-uurs supermarkt direct naast het hotel. Burjuman Mall is ook in de buurt. Leuke rustige buurt.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    6,7
    Goed personeel, maar minder goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Internet was heel erg langzaam 24 verdiepingen met maar 2 liften. Soms duurde het 10 minuten voordat er een lift was (ik verbleef op de 22ste verdieping). Heel irritant geluid de hele tijd, wat niet uit te zetten was. Best een stukje verwijderd van het centrum van Dubai.

    Redelijk dichtbij vliegveld Supermarkt naast het hotel Personeel is erg beleefd Dichtbij metro

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 januari 2017

    4,6
    Ik heb nog nooit zo'n slechte behandeling in een hotel gekregen. Ik kom hier nooit meer!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    WiFi verbinding was zeer slecht en als er eindelijk verbinding was, werd deze binnen 10 minuten weer verbroken. Het hotel had een administratieve fout gemaakt, die midden in de nacht nog rechtgezet moest worden. Dit kon niet wachten tot de volgende ochtend en de receptie heeft mij hiervoor tot 3 keer midden in de nacht (tussen 01:00 en 02:00 uur) wakker gebeld. Zeer misleidende informatie werd verstrekt omtrent kortingen in de restaurants van het hotel. Uiteindelijk geen korting gekregen. Ontbijt iedere dag precies hetzelfde; geen enkele variatie.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    6,3
    Hotel was wel goed, maar de organisatie waardeloos.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Suite
    • Verbleef 9 nachten

    ORGANISATIE!!!!!

    Hotel was wel goed, maar de organisatie waardeloos. Niks maar dan ook niks is georganiseerd. 2 dagen gevraagd voor toiletpapier, geen overzicht van rekeningen, voor kopie maken en check in vliegen vroegen ze geld.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    5,8
    Luxe hotel in een minder luxe buurt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Reserveringskosten die toch nog van mijn creditcard waren afgeboekt. Verder prijs en kwaliteit wat je krijgt is niet evenredig.

    De behulpzaamheid van personeel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    9,2
    Het was erg leuk en Dubai is verbluffend. Dus lekker de hele dag op pad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden gehoopt op een iets mooier uitzicht.

    Ruime goede kamer alleen was er in de keuken niet veel aan wezig om iets te koken.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    10
    Mooi verblijf kom er zeker terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soms erg lang wachten op de lift maar ik zat niet hoog en kon via trappenhuis

    Lekker na genieten in de tuin na het ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,9
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiesuite
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein zwembad wat grotendeels van de dag in de schaduw ligt.

    Net hotel met goede faciliteiten. Ontbijt was goed en uitgebreid. Mooi uitzicht.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    5,0
    Kamer veel herrie van bouwerken
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer veel herrie van bouwerken

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    9,6
    Prima ontbijt, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 liften voor het hele hotel

    Prima ontbijt, vriendelijk personeel Op 5-10 min loopsafstand vd metro Heeeerlijke douche Ruime kamer ( executive)

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    9,6
    Top!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Check-uit tijd

    Bijna overal kon er gerookt en gedronken worden. Er waren 3 verschillende barretjes met een gezellig sfeer en personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    10
    Waanzinnig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service en klantvriendelijkheid

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    7,9
    Eerste keer was top tweede keer viel het wel mee
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi

    Zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    8,3
    8,5
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel vriendelijk en hulpzaam personeel en schoon en best wel een grote zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    8,3
    Heel schoon, hulpzaam en vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel schoon, hulpzaam en vriendelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    10
    Viendelijke medewerkers dicht bij de winkels zeer mooi...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Skyline Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks alles was zeer goed

    Viendelijke medewerkers dicht bij de winkels zeer mooi uitzich vanaf de kamer lekker ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    7,5
    Verblijf Majestic
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Mooi hotel..Locatie niet goed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    9,6
    Goed hotel met goede faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niks

    Zeer goed ontbijt!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    9,2
    Kan niet beter voor zo een prijsklasse
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Internet

    Onwijs vriendelijke personeel! Hygiëne top!

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    9,2
    Wij hebben erg genoten van ons verblijf met name door de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hebben erg genoten van ons verblijf met name door de geweldige personeel van dit hotel. Mevrouw Naina van de receptie en De heer Richards waren ons altijd erg behulpzaam evenals de heren van de Valet parking service. Wij hadden een kamer op de 20e verdieping met een prachtige uitzicht over de stad. Enkele foto's van deze prachtige uitzicht kunt u terugvinden op mijn Instagram account @ig_alvi

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    9,2
    Prima hotel, vriendelijk personeel, schoon, genoeg te doen,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het enige min punt vonden wij de liften, Hiervan zijn er maar twee en dat is eigenlijk te weinig op drukke tijden zoals ontbijt en in de avond.

    Prima hotel, vriendelijk personeel, schoon, genoeg te doen, metro op een paar minuten lopen, mooie ruime kamers, eten is prima en het ontbijt is uitgebreid.

  • Beoordeeld op: 3 december 2015

    9,6
    Locatie en service
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij afschrijven creditcard wordt de toeristenbelasting niet meegenomen en moet je nog bij uitchecken betalen terwijl je denkt dat alles al betaald is.

    Locatie en service

  • Beoordeeld op: 23 november 2015

    6,7
    De kamer was niet wat er aangegeven was op booking.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De kamer was niet wat er aangegeven was op booking.com bv. Men had gezegd dag het een kamer was met keuken en een zithoek enz ... Toen we er waren kregen we een piep kleine kamer met badkamer en dat was het !

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    9,6
    Het personeel was heel aardig en de kamer zag er goed uit!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Een deel van het personeel verwacht dat je fooi geeft.

    Het personeel was heel aardig en de kamer zag er goed uit! Alles wat je nodig hebt is in de buurt!

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    10
    We kregen een gratis upgrade naar een familie kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Checkout duurde erg lang, daar kunnen ze iets aan verbeteren

    We kregen een gratis upgrade naar een familie kamer. Met keuken en een woonkamer, was erg goed.

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    8,8
    Ruime, rustige kamer met uitzicht op Burj Khalifa!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was niets wat echt tegenviel.

    Ruime, rustige kamer met uitzicht op Burj Khalifa! Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijt a 65 AED hadden we niet besteld, echter bij aankomst boden ze het voor 45 AED aan. Dit vonden we een realistische prijs. Metro ligt op 10-15 minuten lopen van hotel. Vliegveld ligt op 20 minuten met taxi (35 AED).

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    7,1
    Service bij de zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Dat de kamers te laat schoongemaakt worden

    Service bij de zwembad

  • Beoordeeld op: 25 februari 2016

    7,5
    Jammer dat er geen taxi's standaard staan, je moet...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Jammer dat er geen taxi's standaard staan, je moet altijd wachten hetgeen bv 's avonds erg lang kan duren

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    9,2
    Personeel zeer behulpzaam.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Personeel zeer behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    7,5
    ontbijt en vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Onduidelijkheid met een boeking van 3 personen. Je moet dan een suite boeken wat vooraf niet bekend was.

    ontbijt en vriendelijkheid

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    7,1
    grote kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    te warm in zomer. zwembad , geen schaduw.

    grote kamer.

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    5,8
    Locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Receptie

    Locatie

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    7,5
    de rust
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Werkzaamheden tot 10 uur booren in de muur dat was wel even ..................

    de rust

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    7,5
    ontbijt en personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    badkamer eerder verouderd en liep onder tijdens gebrijk douche

    ontbijt en personeel

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 39

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Majestic Hotel Tower

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: