Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Media One Hotel 4-sterren

Dubai Media City, Dubai Media City, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

#186 van de 384 hotels in Dubai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1419 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    10
    goede herinnering aan Dubai.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Door het verlate vertrek van een grote groep was onze kamer de eerste nacht niet beschikbaar. Media 1 regelde een kamer in een ander hotel, het vervoer erheen en terug en bood ons de resterende nacht een prachtige suite en een gratis diner. Dit toont hun welgemeende gastvrijheid!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    8,8
    We hadden een kamer zonder ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Op donderdagavond wilden we vroeg gaan slapen. Je hoort de muziek van een discotheek in het gebouw. Maar het viel wel mee.

    We hadden een kamer zonder ontbijt. Bij vertrek (6 u 's morgens) mochten we gratis een pakketje voor onderweg maken. Fijne sfeer in het hotel. Het eten in de restaurants was van goede kwaliteit.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,1
    Voor Dubai goede optie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was iets te warm op kamer (A-C kon niet kouder) en je hoort vaag de liftbewegingen. Moet veel met taxi doen, maar dat geldt voor veel in Dubai.

    Ontbijt was top, wel prijzig. Veel restaurants en bars in hotel, op de donderdag gezellig maar eerder door de week erg rustig.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    7,9
    De receptionistes waren zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 10 nachten

    Jammer dat er geen ligbedjes bij het zwembad waren. Er waren genoeg restaurants in het gebouw; we hadden gedacht met ons gezin gewoon een paar uurtjes bij het zwembad te kunnen liggen; maar daar was de sfeer niet naar. Het zwembad gedeelte leek meer op een bar/club. Wij waren 10 dagen in het hotel met 4 pers. en vonden de kosten vh ontbijt daardoor erg duur. (€80 per dag). Zo ook de consumpties die aangeboden werden in het hotel. Ik zou er met mijn gezin niet opnieuw voor kiezen en andere gezinnen ook niet aanraden. Ook vanwege de locatie (het strand is privéstrand en de beachclub is voor 21+)

    De receptionistes waren zeer vriendelijk. Het uitzicht was bijzonder; hoewel de zee erg ver weg was konden we deze wel zien. Het was ongeveer 10 min lopen naar marina walk en zo ook naar het strand.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    9,2
    top
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    nix

    ontbijt is sterk verbeterd sinds het op de begane grond zit. het personeel is heel vriendelijk. kamer is perfect mits het op de iets hogere etage ligt omdat het anders overlast van de straat of zwembad/bar kan ervaren. het heeft een paar leuke bars en perfecte locatie om Marina per voet te verkennen. goede prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    5,8
    Comfort kan beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden en kamers zijn erg klein. Geen wifi in de kamer en internetkosten zijn zeer duur.

    Hotel en kamers zijn leuk en modern ingericht. Goede locatie en vriendelijke valet boys,

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    9,2
    Kleine aanpassing dan is het een perfect hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt veel te duur. Geen gratis internet op de kamer, tenzij je er voor betaalt, maar is wel aan de dure kant.

    Voertuig wordt voor u geparkeerd. Personeel is zo vriendelijk. Kamers altijd proper. Leven in het hotel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    10
    Geweldige plek om Dubai te verkennen.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoon en fraai interieur.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,5
    WiFi tebetalen na 200
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks zeer goed

    WiFi tebetalen na 200

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    10
    Media One op "one".
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Uitstekend ontbijt. Alles klopte.

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    9,6
    Kamers uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk bijna helemaal niets... De matrassen hadden iets comfortabeler gemogen. Wij vonden het iets te hard. Ja, alleen Wifi in de openbare ruimtes. Op kamer tegen betaling van AED 75 per dag. Is in verhouding duur. TIP: koop bij aankomst op vliegveld meteen SIM kaart van Etisalat van AED 100 voor je Ipad (alleen Data!) en je kunt tot 1 Gb internetten. In combinatie met de vele gratis Wifi punten kun je dan goed uit de voeten. Bovendien heb je dan altijd je eigen beveiligde verbinding indien gewenst.

    Kamers uitstekend. Niet te groot maar goed. Service uitstekend. Zeer attent personeel. Locatie vlak bij strand en Dubai Marina. Toegang tot Dubai Beach Club (minimum besteding AED 100 pp pd of AED 200 pp pd) met gratis Wifi.. Ontbijt is AED 100 pp pd. In plaats daarvan op de bg in het hotel in de koffiecorner ontbijt voor AED 35 (Jus, Koffie, Croissants) goed alternatief.

  • Beoordeeld op: 11 januari 2016

    7,1
    Centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zwembad in de schaduw Vlak naast parkeergarage met lawaai makende ventilatoren Geen plek om in stilte te zonnen Metro verder weg dan verwacht (op 10-15 minuten lopen) Ontbijt te duur

    Centraal gelegen Goede bedden Voldoende ruimte in standaard kamer

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    7,1
    Locatie was mooi centraal en personeel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel draagt uit dat het wel van een feestje houdt en dat betekent stevige beats bij het zwembad en in de lobby, die soms ook in de kamer hoorbaar waren.

    Locatie was mooi centraal en personeel vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 24 januari 2015

    5,0
    Het hotel is handig gelegen (metro en tram in de buurt), het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onwaarschijnlijk veel lawaai in de kamer, door de muziek aan de zwembadbar. Tot na middernacht op weekdagen, en zelfs tot 3h 's nachts tijdens weekends. Bovendien was er aan de overkant een 'evenement' waardoor ook andere kamers luidruchtig waren. Ook na onze 'verhuis' naar de andere kant van het hotel, hadden we dus last. Slapen is een basisbehoefte in een hotel, en niet optioneel! Dit is (in Dubai) dan ook met voorsprong het slechtste hotel waar ik al verbleven heb. En ik ben doorgaans nogal tolerant voor 'schoonheidsfoutjes' bij hotels.

    Het hotel is handig gelegen (metro en tram in de buurt), het personeel was vriendelijk en het ontbijt was in orde. De kapper in de lobby is een aanrader.

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    7,5
    mooie bar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    hoort nog wel wat geluid van buiten

    mooie bar

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    8,8
    Harde muziek in het weekend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Harde muziek in het weekend

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2015

    10
    Geen gratis wifi op kamer .
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen gratis wifi op kamer .

  • Beoordeeld op: 25 april 2015

    7,9
    Locatie was super.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Locatie was super. Was heerlijk relaxed in het hotel, personeel was vriendelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2015

    7,1
    Fitness ruimte
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Lawaai Bijkomende kost WiFi

    Fitness ruimte

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Media One Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: