Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Jumeirah Mina A'Salam - Madinat Jumeirah 5-sterren

King Salman bin Abdulaziz Al Saud Street, Madinat Jumeirah Resort, Umm Suqeim, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

#18 van de 384 hotels in Dubai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1584 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    10
    Sprookjesachtige luxe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer - Uitzicht op zee
    • Verbleef 6 nachten

    Niets

    De locatie is sprookjesachtig. Net een Arabisch dorp. Het vervoer binnen het dorp met bootjes of golfkarretjes maakt het nog leuker. Je hebt keuze uit minstens 30 restaurants. Het strand is prachtig met alle comfort van ligbedden enz...Je kan met een gratis transfer vanuit het hotel naar de shopping mall. Daar kan je een ultra moderne bovengrondse metro nemen om Dubai te bezoeken.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    10
    Magisch topverblijf! Een echte aanrader als je volledig tot rust wil komen en genieten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Arabian
    • Verbleef 1 nacht

    Prachtig hotel maar zou het eerder aanraden voor volwassenen of met grote kinderen. Voor een gezin met kleine kinderen zou ik eerder het hotel ernaast nemen (zelfde resort), dan ben je dichtbij de Kids Club met speeltuin en kinder zwembad!

    Magische locatie, je waant je in het sprookje van duizend en één nacht. Adembenemende uitzichten, rijkelijk gevuld ontbijt en prachtig strand. En voor de kids een top waterpretpark Wild Wadi voor uren splash plezier!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,9
    Verrassend mooi
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Arabian Deluxe
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hotel zelf , Voor die prijs heb ik veel grotere en mooiere hotels gehad ,

    De omgeving was prachtig , En je wordt overeral gebracht en op gehaald met buggies en bootjes , dat was heerlijk en mooi .

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,6
    Luxe resort, goede service maar prijzig gezien de toenemende drukte in het resort.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Arabische Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    M.u.v. de prijs voor de accommodatie, blijft toch veel geld, en de hoge prijzen in de restaurants, niets.

    De service- en klantgerichtheid vh personeel. De faciliteiten, zwembaden en de mooie kamers. Hadden bij het inchecken een probleem. Eén van de kamers was niet schoongemaakt en we troffen er een vieze chaos aan waar we erg van schrokken. Veel lege drankflessen, kapotte glazen, volle asbakken... Gelukkig schrok het personeel zelf ook en hebben ze er alles aan gedaan om het zsm voor ons op te lossen. Dat hebben ze met grote zorg en aandacht gedaan en meerdere keren hun excuses aangeboden. Fouten kunnen er altijd gemaakt worden, maar het gaat meer om de manier waarop je er mee om gaat en dat deden ze hier prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    9,6
    Geweldig !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Ocean
    • Verbleef 8 nachten

    Geen idee. Misschien dat het lastig is om de Burj al Arab te bezoeken met kinderen.

    Alles aan het hotel is perfect geregeld. Ontbijt meest uitgebreide wat we ooit hebben gezien. Service op alle punten zeer goed

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    8,8
    Uitstekend hotel, prijzig maar goede kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer - Uitzicht op zee
    • Verbleef 6 nachten

    Het hotel is gericht op veel Russische bezoekers. Deze zijn veelal onbeleefd, onaardig en vertonen een verwend gedrag. Hier heb ik me zeer aan gestoord. Ook aan hun behandeling van het personeel. Het resultaat hiervan is dat het personeel een afgestompt voorkomen heeft. Ze schrikken haast als je wel aardig bent. Interne restaurants zijn erg duur.

    Het ontbijtbuffet is uitstekend, WIFI is optimaal overal bereik ook als je naar de hotels gaat die onder dezelfde paraplu hangen. Aan het strand, goede bedjes en voldoende parasols, gratis water.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    10
    Sommige belevenissen zijn onbetaalbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Arabian
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soms was t lang wachten op n buggy naar t zwempark

    Heerlijke ontbijt, gratis gebruik mogen maken van tea snack, pre-dinner snacks. Uitstekende service, gratis late check uit tot 4 uur.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    8,8
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer - Uitzicht op zee
    • Verbleef 7 nachten

    de gehorigheid van de kamers, voornamelijk het geluid van dichtslaande deuren, zeer prijzig ontbijt

    locatie en voorzieningen

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    8,8
    geweldige ervaring, heerlijk ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer - Uitzicht op zee
    • Verbleef 8 nachten

    heerlijk ontbijt en diner

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    9,6
    topverblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Arabian Deluxe
    • Verbleef 5 nachten

    niets

    superlocatie, heerlijk hotel, groot maar aantrekkelijk

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    8,3
    Te hoge prijzen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Ocean
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te hoge prijzen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    10
    Dat er zo veel te doen was in en om het hotel
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Arabian
    • Verbleef 5 nachten

    Niets

    Dat er zo veel te doen was in en om het hotel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    8,3
    Kamers waren top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer - Uitzicht op zee
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren top Ontbijt goed En service bij zwembaden ook goed

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    9,6
    Voor de twintigste keer terug in dit prachtige resort;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor de twintigste keer terug in dit prachtige resort; gevoel van thuiskomen; mooie locatie, alle faciliteiten beschikbaar, vriendelijk personeel, kortom alles top

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    6,7
    Prachtig omgeving heel mooi om te zien
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs kwaliteit verhouding alles is daar superduur heb vaker in een dure hotel gezeten maar je krijgt er veel voor terug hier betaal je puur voor hoe het eruit ziet

    Prachtig omgeving heel mooi om te zien

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    9,6
    De locatie inclusief een eigen strand is ideaal en de goede...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie inclusief een eigen strand is ideaal en de goede service/gastvrijheid zorgt gegarandeerd voor een relaxte vakantie. En daarnaast is het altijd mooi weer!

  • Beoordeeld op: 19 maart 2016

    10
    Prachtige ruime kamers met heerlijke grote badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Prachtige ruime kamers met heerlijke grote badkamer. Schitterend ingericht hotel. Mooi strand. Geweldig personeel. Een Arabisch sprookje!

  • Beoordeeld op: 6 februari 2016

    8,8
    Hotelprijs is hoog
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets Misschien iets te ver van de metro Kamer was idd met slecht uitzicht Maar je slaapt alleen maar daar

    Hotelprijs is hoog

  • Beoordeeld op: 6 februari 2016

    10
    Prachtig hotel en perfecte locatie hier gaan we zeker nog...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtig hotel en perfecte locatie hier gaan we zeker nog terug.

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    9,6
    Geweldig hotel, perfect eten en zeer goede service van het...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen

    Geweldig hotel, perfect eten en zeer goede service van het personeel

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    7,9
    Totaalconcept
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Prijs Nachtlawaai

    Totaalconcept

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    10
    Alles.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Nietaa

    Alles.... Vanaf aankomst tot vertrek!!!! De kamer, het strand, zwembad, restaurants etc

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    10
    Alles
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    niks

    Alles

  • Beoordeeld op: 14 maart 2015

    9,6
    Het strand
    • Stel

    Het strand

  • Beoordeeld op: 9 maart 2015

    10
    Personeel locatie voorziening zorg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Dat t eten na ontbijt werd weg gegooid. Wetend dat er mensen zijn die honger lijden

    Personeel locatie voorziening zorg

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Jumeirah Mina A'Salam - Madinat Jumeirah

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: