Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pearl Park Hotel Apartments 4-sterren

Rigga Al Buteen, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

#198 van de 318 vakantiewoningen in Dubai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1983 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,7

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    5,8
    ontbijt was goed, mn enigzins westers georiënteerd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiestudio
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inchecken was een drama, zeker om te horen dat de boeking niet gevonden kon worden en dus na een lange reis nog een tijdje in de lobby kon gaan staan wachten met nota bene 2 kinderen. Uiteindelijk was onze geboekte kamer overgeboekt en dan en upgrade gekregen. Uitchecken was ook een drama. Bedrag van de laatste nota niet in orde en weer lang wachten en dat terwijl het 6 uur in de ochtend was op zondag! Water in het zwembad was behoorlijk koud, iig niet lekker om lang in het zwembad te blijven.

    ontbijt was goed, mn enigzins westers georiënteerd. Upgrade kamer was uiteindelijk netjes geregeld

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    9,6
    We kregen vervangend hotel vanwege overboeking, maar dit...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De overboeking had eerder gemeld kunnen worden.

    We kregen vervangend hotel vanwege overboeking, maar dit werd goed geregeld!

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 april 2015

    5,8
    - Ik denk dat het zwembad wel een plus is.
    • Vakantiereis
    • Stel

    - het personeel, de mevrouw bij het inchecken heette ons niet eens welkom. We moesten onze boeking laten zien en betalen. Ik denk dat omdat ik een vrouw was, ze mij helemaal geen aandacht gaf. Ik heb het hotel geboekt en betaald, maar ze zei alleen maar: yes mister, thank you mister tegen mijn vriend. Ook geen uitleg over hotel, ontbijt, zwembadtijden etc. Werden niet naar boven gebracht en moesten zelf alles uitzoeken. - De kamer was vies. Er liepen kakkerlakken rond, er lagen vieze kleden, de muren waren viezig, alles was zeer ouderwets wat wellicht ook een wat oude, vieze indruk gaf.

    - Ik denk dat het zwembad wel een plus is. Helaas waren wij te laat ingecheckt en was de deur tot het zwembad dicht. - Rustige buurt, rustig hotel: geen overlast gehad - De twee flesjes water die wij gratis kregen

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    8,3
    Op loopafstand van het metro-station, vriendelijk personeel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat de laatste nacht het brandalarm afging. Verder was het prima!

    Op loopafstand van het metro-station, vriendelijk personeel (spraken bovendien goed Engels!) en kamer was perfect!

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    7,5
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Reservering was voor 2volw en 2 kinderen. Er was maar 1 bed op de kamer. Is later opgelost

    Goed hotel

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    9,6
    De ligging vlak bij het vliegveld
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen

    De ligging vlak bij het vliegveld

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    7,5
    Prima hotel in oude gedeelte van Dubai
    • Vakantiereis
    • Groep

    Eigenlijk niets

    Prima hotel in oude gedeelte van Dubai

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,5
    Ideale locatie voor eerste nacht na het vliegen op Dubai.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ideale locatie voor eerste nacht na het vliegen op Dubai.

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2015

    7,1
    Locatie, dichtbij vliegveld
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Matige douche

    Locatie, dichtbij vliegveld

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    7,5
    alles normaal
    • Vakantiereis
    • Stel

    nachtlawaai van personeel (poetsen), ligzetels aan zwembad. Geen Wifi in de kamer.

    alles normaal

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    4,2
    niets
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    vieze vloeren in de badkamers

    niets

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Pearl Park Hotel Apartments

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: