Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Premier Inn Dubai Investments Park 3-sterren

Dubai Investment Park, Dubai Investment Park, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

#127 van de 384 hotels in Dubai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1685 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    7,1

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,1
    Value for money.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Rookvrije Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers en sanitair zijn ietwat gedateerd

    Value for money. Vriendelijk personeel, pub met assortiment soorten bier van de tap, lekker casual restaurant

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,1
    Goed hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Rookvrije Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamerpassen deden het ineens niet meer. Gelukkig waren er de behulpzame medewerkers. Wat in de kamer vervelend was, was dat er geen stopcontact bij het bed was.

    Heel attente, behulpzame medewerkers. Ook best snel en meedenkend in vergelijking met medewerkers van een ander hotel in Dubai waar ik ben geweest. Ik kwam te vroeg aan, maar dat was geen probleem gelukkig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    7,1
    Ok hotel voor een nachtje en op weg naar de luchthaven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een nacht geboekt voor onze laatste nacht en om al dicht bij de luchthaven te zitten (al maktoum). Na ren lange vermoeiende dag op Yas island kwamen we om 23 uur aan en kregen we te horen dat het hotel volboekt was en dat we waren 'ge-upgraded' naar een ander hotel. Ik had het 3 maanden ervoor geboekt en we moesten in de morgend om 6 uur opstaan om de vlucht te halen. Er was een groep die wat langer wilde blijven en wij moesten dus maar overgeplaatst worden naar een hotel dat verder lag van de luchthaven en waar we nog eens een kwartier naartoe moesten rijden. Ik heb voet bij stuk gehouden en na 10 minuten had ik ineens toch een kamer. Raar...

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer - Rookvrij
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lokatie

    Ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    8,3
    verbleef 9 nachten met gezin,zeer nette en goede prijskwaliteit,dubai centrum is wel 30 auto minuten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer - Rookvrij
    • Verbleef 9 nachten

    locatie

    hygiëne ,schoon en netjes.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    9,2
    Fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Rookvrije Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Ontzettend behulpzaam en vriendelijk personeel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,9
    good to be back
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer - Rookvrij
    • Verbleef 9 nachten

    ietwat afgelegen maar er gaan ook regelmatig busjes naar metro en winkelecntra

    goed ontbijt, goede service

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    8,3
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De locatie is wat ongunstig. Er is wel een shuttle bus die je gratis weg kan brengen naar een aantal highlights van Dubai Met de taxi ben je ook zo weer in het hotel tegen redelijke prijzen(max 20 euro)

    Vriendelijk personeel Personeel doet echt hun best om het verblijf zo prettig mogelijk te maken Erg schoon Prijs prima.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    8,3
    Het prettige en zeer vriendelijke personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Hotel ligt niet centraal of dicht in de buurt van een metrostation.

    Het prettige en zeer vriendelijke personeel. Het feit dat wij eerder op de kamer konden dan aangekondigd. De sfeer in het hotel.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    9,2
    Het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk. De kamers waren schoon en alles aanwezig. T zwembad op t dak was heerlijke. Goede bedjes met matrassen met handdoeken service. De bar/ restaurant was erg gezellig en t echt was heerlijk.

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    7,9
    Enorm vriendelijk personeel en heel kindvriendelijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Net iets langer rijden van de Dubai marina ten opzichte van de duurdere hotels, maar met auto geen enkel probleem (+/-20 minuten)

    Enorm vriendelijk personeel en heel kindvriendelijk!

  • Beoordeeld op: 28 maart 2016

    9,6
    Ontspannen sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontspannen sfeer

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    8,3
    vriendelijk personeel, goed ontbijt en leuke bar
    • Vakantiereis
    • Stel

    zwembad kan mooier/netter

    vriendelijk personeel, goed ontbijt en leuke bar

  • Beoordeeld op: 30 januari 2016

    9,2
    Fijn hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Fijn hotel. Alle premier inn hotels zijn goed.

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    7,9
    Vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt te duur en niet lekker

    Vriendelijkheid personeel Goede nachtrust Zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding Schone kamers

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    9,2
    Familiekamers, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Te ver van DWC airport

    Familiekamers, goed ontbijt

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Premier Inn Dubai Investments Park

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: