Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ramada Chelsea Hotel Al Barsha 4-sterren

Behind Mall of Emirates, Al Barsha, Al Barsha, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

#185 van de 384 hotels in Dubai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 5834 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,9
    Fijn!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bijzonderheden. Als ik dan iets moet opmerken is het jammer dat wij onze badcape achter hebben gelaten in de badkamer en deze niet terug gevonden is.

    Vanaf het hotel ben je met de auto zo op meerdere plaatsen in dubai. Rustig, maar fijn hotel. We zijn hier twee jaar geleden zonder kind geweest, nu met en het beviel ons net zo goed als toen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    7,1
    Geweldig om terug te zijn in Dubai. Zeer betaalbaar hotel, maar geen geweldige locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Geen mooie locatie. Het hotel ligt aan een drukke weg. Verder ligt het hotel redelijk ver van een metrostation (Mall of the Emirates; Red line). Dit betekent dat je hogere kosten hebt voor taxi/Uber. Beetje achterstallig onderhoud, best jammer. Bv. bij het zwembad of in de badkamer.

    Het ontbijtbuffet was prima verzorgd. Redelijk veel keus. Ruime kamer. Veel kastruimte.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    7,5
    Net hotel, ook de badkamer en koffie / thee faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gordijnen, gingen niet gied dicht en waren kapot ( verbrand door de zon van boven )

    Net hotel, ook de badkamer en koffie / thee faciliteiten. Waren minder van smaak, maar ok. Wifi goed. Zwembad netjes Algemene indruk erg goed en gezellig .

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    7,5
    Als je voor een goede prijs naar Dubai wil is dit een goede...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden niets van de minibar gebruikt was al niet bijgevuld voor wij kwamen en moesten daar na ons verblijf voor betalen

    Als je voor een goede prijs naar Dubai wil is dit een goede optie. Een kwartier lopen van de Emirates mall en de metro waardoor je overal redelijk snel bent. Als je echt voor het strand komt kan je beter een hotel bij het strand nemen want dan is dit redelijk ver.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    10
    Super hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Taxi van het hotel zelf is duurder dan de normale taxi, opletten daarvoor.

    Super hotel 24/7 roomservice Vriendelijk personeel Je moet in dubai toch alles met de taxi doen ivm de warmte, dus locatie is prima Goede faciliteiten

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 februari 2017

    3,8
    Dramatisch
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer had een vreemde geur. Personeel niet vriendelijk. Kamer zag er oud uit. Geluidsoverlast tot 4u 's nachts

    Niks eigenlijk. Rondom slecht. Prijs was ok vergeleken met andere hotels. Eten in Mezz was ok

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    7,9
    +Toplocatie +Personeel; - parking - ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite
    • Verbleef 12 nachten

    zie eerste kader aub

    Kamer is perfect. We hadden wel 1 lange kameraad, die helaas niet in de kingsize bed paste, dus er werd een extra bed geregeld. Dit bed was alles behalve stabiel...dus dan maar matras op de grond met verlengstuk van de zetel :-) :-) Hotel service was heel goed, zeker onthaal/receptie en de vriendelijke dame voor de tours te boeken. Ook aan het zwembad vriendelijke mensen en de toppers van de security aan de ingang van het hotel! Het ontbijt vond ik kwalitatief iets minder, maar personeel was zeer flexibel toen we zelfs op sluitingstijd kwamen eten. Zwembad is relatief klein. Hamam niet uitgetest. Uitstekende locatie om overal te geraken. Grootste minpunt is de ondergrondse parking. Bijna schade berokkend aan de huurwagen (lage sportwagen, GTS AMG) bij de eerste bocht... ZO SMAL!!! Tip: Valet parking hotel ofwel gewoon vragen om op straat te mogen parkeren. Het dakterras voor shisha is ook schitterend. Zeer smaakvolle shisha aan democratische prijs van 50 AED (12.5 euro). Ik kom terug wanneer de parking groter is en er beter ontbijt wordt geregeld :-) vouchers voor ontbijt waren niet terug opvraagbaar, dus ontbijt gemist --> 60 AED in vuilbak (per keer dat je mist).

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    8,3
    Gezellig hotel met heel vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Netheid zwembad kon iets beter.

    Gezellig hotel met heel vriendelijk personeel. Alle comfort is aanwezig. Netheid aan het zwembad kon iets beter. Badkamer had veel bergruimte. Leuke kamer. Zou dit hotel zeker nog boeken. Aanrader prijs/kwaliteit.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    7,5
    Goeie prijs-kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer kan echt beter, douchen in een bad met een douchegordijn die alleen maar tegen je aanplakt en de vloer alsnog zeiknat. Er hangt soms een luchtje in het hotel, jammer dat je het balkon niet op mag/ deur open doen ivm aircocontrole.

    Prijs/kwaliteit verhouding is goed. De restaurants zijn goed. Locatie is ok. Matrassen zijn zeer goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    8,8
    Prijs/kwaliteitverhouding zit hier voor Dubai zeker goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel ligt misschien niet direct op de meest toeristische plaats, maar met een taxi (met teller) kan je overal goedkoop naartoe.

    Onze oudste zoon vond zijn bed het beste waar hij afgelopen maand in geslapen heeft. Wij konden ook met z'n zessen op 2 kamers verblijven, niet veel plaats meer over, maar wel mogelijk! Bij andere hotels zouden we zowiezo 3 kamers moeten nemen... WiFi werkte prima.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,1
    Prima, gewoon normaal
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meubels waren iets gedateerd. Kamer kan een update gebruiken

    De vriendelijkheid van het personeel en het was schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,1
    Een leuke vakantie voor een redelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het schoonmaken was zeer slecht

    De vriendelijkheid van het personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    9,6
    Goed en fijn.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijne locatie met de taxi en auto goed bereikbaar.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    8,3
    Toppie !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt te duur

    Wij waren zeer tevreden over dit hotel. Vooral de werkster Hajreet , room 609 was zoooo lief!! Helemaal top!!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    8,3
    Fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden zijn een beetje aan de harde kant

    Mooi uitzicht. Schoon. Vriendelijk personeel. Mooi schoon zwembad op het dak.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    7,1
    goed ontbijt-vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets op aan te merken

    goed ontbijt-vriendelijk personeel. prijs - kwaliteit in verhouding

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2016

    9,6
    Prima hotel voor prijs en kwaliteit, ligt op loopafstand van een groot winkelcentrum en metro
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is wat duur

    De kamers zijn prima en de service is oké.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 november 2016

    7,1
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zou beter kunnen fitnessen, te kort aan machines.

    Zwembad

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    10
    Geweldig!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een geweldige uitzicht op de moskee.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    3,8
    Alleen dat je Wi-Fi had, andere hotels zullen dat ook...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Prijs voor verblijf te hoog en hotel eerder een 1 a 2 ster,zeker niet de drie of vier sterren waar mee dit hotel wordt aangeboden.

    Alleen dat je Wi-Fi had, andere hotels zullen dat ook aanbieden.

  • Beoordeeld op: 20 januari 2016

    10
    alles was Super
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets

    alles was Super

  • Beoordeeld op: 30 december 2015

    6,3
    Het terras op een hoog was heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    We waren met 2 personen met een handdoek niet aldoor, soms ging het fout. wifi ging ook niet goed

    Het terras op een hoog was heerlijk

  • Beoordeeld op: 14 november 2015

    8,8
    Dat er niet overal WiFi was.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Dat er niet overal WiFi was.

  • Beoordeeld op: 13 november 2015

    7,1
    De afstand naar de metro
    • Vakantiereis
    • Stel

    De afstand naar de metro Als je een taxi vraagt krijg je soms een prive taxi zonder teller, die aanzienlijk duurder is

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    9,6
    personeel erg goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    zwembad

    personeel erg goed.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2015

    8,3
    Vriendelijk personeel en goed voor de prijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bad was een beetje gedateerd.

    Vriendelijk personeel en goed voor de prijs

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Ramada Chelsea Hotel Al Barsha

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: