Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over J5 RIMAL Hotel Apartments

Murraqabat Street, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

#34 van de 509 vakantiewoningen in Dubai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1259 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,9
    Prima hotel met goede bereikbaarheid, fijn klein zwembad en fitness.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten

    Als je naar het strand wilt, heb je wel een aardige afstand af te leggen met de metro en de bus. Taxi kan natuurlijk ook, maar is weer wat duurder.

    Alles goed geregeld. Vriendelijk personeel dat je naam onthoudt en weet wat je bij je ontbijt wilt drinken. Ontbijt was compleet. Vers fruit, vers gebakken eitje, kleine broodjes, zoetigheid, warme gerechten, yoghurt, verse sinaasappelsap en koffie, thee enz. Schone grote kamer. Prima badkamer. Zwembad op het dakterras is klein, maar fijn voor de verkoeling. Tafelvoetbaltafel, fitness ruimte en sauna vrij te gebruiken. Vlakbij de metro. Metro heel betaalbaar. Dus makkelijk om bij het hotel te komen. Grote supermarkt om de hoek. Er wordt geen alcohol geschonken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    10
    goed hotel op prima lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 12 nachten

    Ontbijt was goed, niet super zoals beoordeling zou doen beloven. Goed hotel, heel vriendelijk personeel. Lokatie goed, veel winkels en restaurants in de omgeving. Aanrader

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    7,9
    Goed zeer ruim appartement met zwembad, voor goede prijs!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers - Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartement ligt wat verder van bezienswaardigheden, 20-30 minuten met taxi naar centrum en strand (Taxi is niet duur, als je met vieren bent zelfde prijs als metro) Dubai is erg lang gerekt.

    Fijn groot appartement, leuk zwembad op het dak! Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel Lekker ontbijt met ruime keus

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    8,8
    Prima hotel, dichtbij Airport en Restaurants
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Studio - 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden kamer op 7e etage, top Floor; boven ons was het zwembad. A-C in kamer maakte erg veel lawaai, zodat je wat in je oren moest doen. Het kan ook de A-C installatie op het dak zijn of de machines van het zwembad. Wij kwamen aan met een nachtvlucht en hebben het geluid maar geaccepteerd. De volgende dag heb ik het gemeld toen Customer relations ons om een review vroeg. Ze wilden iemand naar de A-C laten kijken. Omdat wij maar anderhalve nacht hier verbleven, hoefde dat voor ons niet. Bij booking heb ik verzocht om rustige kamer : Niet op top Floor en niet op begane grond. Helaas is dit niet doorgekomen.

    De ligging is geweldig. Kamer is erg goed en ruim. Bedden zijn goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    8,8
    Voor een vrouw alleen is het een heel veilige plaats om te verblijven en de stad te ontdekken .
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Klassieke Studio - 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 7 nachten

    De diepvries in de frigo zat vol ijs zodat de deur niet goed dicht kon . Het lawaai van een in opbouw hotel recht tegenover stoorde soms wel .

    Het ontbijt was goed gevarieerd en heerlijke koffie . De ligbedden aan het zwembad met nodige handdoek .

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,5
    Fail
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers - Kingsize Bed of 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai van t opsteigende vliegtuigen. Om de minute hoor je ht geluid .

    De locatie was top.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    8,3
    Prima hotel met heerlijk zwembad op goede locatie. Het restaurant van het hotel is ook erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Studio - 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting was gedateerd en badkamer. Douchen in bad met douche gordijn

    De ruime kamer, het ontbijt en zwembad,

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    7,9
    Heel fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Zeer vriendelijk personeel en een heel fijn zwembad op het dak.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    10
    Personeel zeer behulpzaam, heel rustige locatie. Top!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Klassieke Studio - 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Top service en de rust.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    9,6
    Zeer goede locatie, heel veel restaurants in de nabijheid.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten

    Zeer goede locatie, heel veel restaurants in de nabijheid. Toch heel rustige plaats om te verblijven.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2016

    7,5
    goed!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Studio met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten

    zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    7,1
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hadden ons een rokerskamer gegeven zonder te vragen. Kamer op zich was wel mooi en groot.

    Ontbijt

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    7,5
    Net hotel, dichtbij oude centrum maar ook vliegveld,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Net hotel, dichtbij oude centrum maar ook vliegveld, prijs/ kwaliteitsverhouding goed

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van J5 RIMAL Hotel Apartments

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: