Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Park Hotel Apartments

Oud Metha Road, Bur Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

#67 van de 318 vakantiewoningen in Dubai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 759 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    9,6
    9
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Studio
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is niks op loopadstand. Zijn volop in de omgeving aan het bouwen, dus denk dat er verandering in komt. Daarentegen heel goed geregeld met gratis shuttle bussen die je naar beste plekken rijden.

    Personeel is heel vriendelijk, alles is heel persoonlijk. Doen alles voor je en willen zorgen dat je je echt een goed verblijf / vakantie hebt. Kamers heel mooi en zeer hygienisch. Kamers worden elke dag schoongemaakt en alles netjes bijgevuld. Bij ons was Amir dat en hij heeft dat met veel zorg gedaan. Dichtbij supermarkt die je boodschappen gratis naar je hotel brengt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was op zich in orde echter, er wordt een nieuwe woontoren gebouwd achter het zwembad waardoor je het gevoel hebt dat je wordt bekeken. Verder kan je in het hotel na het ontbijt alleen roomservice bestellen of je moet naar het naastgelegen hotel lopen. In de buurt zelf is niet veel te beleven. Maar met de taxi of nabij gelegen metro kan je overal komen.

    We hadden een mooi appartement nr. 312 en omdat ik jarig was kreeg ik een taartje. Bedden waren heerlijk en de airco werkte goed. De service was wel goed met name Rashid heeft ons goed geholpen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    5,8
    Hoe durven ze kamers te verhuren aan de achterzijde van het gebouw, belachelijk !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Studio
    • Verbleef 5 nachten

    We hadden een kamer toebedeeld gekregen aan de kant waar op 50 meter (!!!) afstand 24/7 bouwwerkzaamheden plaatsvonden, dus slapen was er niet bij. Mijn vrouw heeft zelfs een nacht in het bad geslapen. Pas na 2 nachten hebben we een ander kamer gekregen. Toen ik om compensatie vroeg aan de receptie zei men slechts "wij kunnen er niets aan doen dat er werkzaamheden zijn".

    De kamer is prima (goed bed, goede douche)

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    10
    Waanzinnig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niks je moet door het bouwen om je heen kijken

    Waanzinnig appartement met alles erop en eraan . Super aardig personeel 😀👍zeer behulpzaam , schoon iedere dag schoon bed schone handdoeken ook gratis badlakens bij het zwembad, shuttle naar het strand , mall, vliegveld , metro. Metro om de hoek Dubai is zeer goed te ontdekken met de metro kaart er wordt wel volop gebouwd maar overal in dubai en dat mag niks af doen aan de accomodatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    7,9
    Net hotel, fijn voor kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de kamer was gerookt. Dit kon je duidelijk ruiken. Daarnaast waren meerdere lampen kapot.

    Dicht bij de metro en vriendelijk personeel. Daarnaast was het netjes en schoon.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 2 februari 2017

    4,6
    Matige hotel voor vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verbouwing van een grote hotel aangrenzend aan de park hotel, 'ochten vroeg (6 uur) beginnen ze met lawaai maken. Het is een oude hotel.

    Personeel die hun best doen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    9,2
    Heerlijke vakantie gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verbouwing bij het zwembad en niet veel zon tot 12 uur en dan is de zon weg ontbijt niet zo bijzonder

    De studio en goed personeel vriendelijk

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    9,6
    kamer was uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Studio
    • Verbleef 7 nachten

    de keukeninventaris

    kamer was uitstekend

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,5
    Lawaai van condtructie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Klassiek Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 29 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van condtructie. Begint om 6 uur 's morgens..

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    4,6
    Niet voor herhaling
    • Zakenreis
    • Stel
    • Classic Studio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne!! Badkamer rook naar urine....

    Niets

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    7,1
    Goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Sinds dit hotel tot de Wafi hotel groep behoort lijkt het hotel te hebben stil gestaan en dringend aan wat vernieuwing toe. Buffet was alle dagen hetzelfde.

    Goede locatie.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2015

    5,4
    Het appartement was royaal
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kennis van het personeel,geen restaurant, geen gezellige bar,geen eigen mogelijkheid om bij de metro te komen, was nog in aanbouw

    Het appartement was royaal

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    8,3
    Personeel was erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Appartement lag toch wel iets afgelegen en in een gebied dat nog in ontwikkeling is. Ontbijt zou iets gevarieerder mogen.

    Personeel was erg vriendelijk. Appartement erg royaal, goed groot bed. Elke dag schone handdoeken en beddengoed. Flesjes water, koffie ed. werden elke dag aangevuld. Lag gunstig t.o.v. toegangswegen en redelijk makkelijk te vinden vanaf vliegveld.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Park Hotel Apartments

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: