Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Al Waleed Palace Hotel Apartments - Oud Metha

Oud Metha, Bur Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

#127 van de 318 vakantiewoningen in Dubai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1299 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    10
    voor dezelfde datum 22/2 tot 28/2 prijs dat ik geboekt heb veel te hoog. verschil met studio 240 €
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    Prijs wat ik geboekt heb vroeg ik om te annuleren en voor dezelfde datum een studio te nemen. Dit zag ik op internet 22/2 tot 28/2/18 Dit kon bij Booking.com niet meer veranderen - prijs verschil 340 €. Dit overweeg ik in de toekomst nog te boeken met Booking.com , ik die +- 10 reizen per jaar doe meeste naar Egypte overweeg nu de zaak. Ondanks ik meermaals jullie verwittig heb.

    De kamers waren heel goed te groot voor een persoon. Zelfs gebeukte ik de keuken niet.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    7,1
    Plezier verblijf voor enkele dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 5 nachten

    Helaas weinig voorzieningen om wat te eten klaar te maken. Een kleine gasstel zou goed zijn. Nu alleen een combi magnetron en een broodrooster.

    Fijne studio waar wij enkele dagen hebben verbleven. Goedwerkende airco, en prima functionerende wifi , zowel in de kamer als in de lobby. Elke dag schone handdoeken. Personeel is erg vriendelijk, ondernemen meteen actie als je ze iets vraagt. Geen gebruik gemaakt van het zwembad, wilde dit zondag doen maar toen was het gesloten. Met de taxi vrij betaalbaar naar dubai mall en zelfs naar de stranden, burj al arab omgeving.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    7,1
    ik heb een heerlijke vakantie gehad en herhaling zeker waard
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten

    iets meer doen wat je beloofd heb

    ondanks de drukke weg hoorde je niets in de kamers ,ligt erg centraal in de stad de auto kan gewoon in de garage onder het hotel gezet worden en altijd ruimte ,veel restaurantjes en supermarkt om de hoek wel later uitchechten mogenlijk dan 12uur plus punt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    9,2
    het was lekker rustig .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten

    niks

    wij hebben geen ontbijt genomen .

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    10
    Als ik naar Dubai ga zal ik steeds dit hotel aanvragen.
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten

    Niets

    De kamer was uitstekend , gans het hotel is netjes en aan te raden voor iedereen ; Het is nu de 3 keer dat ik dit hotel boekt .

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    7,9
    Prima ruime kamers en goed bed
    • Zakenreis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Ontbijt had wat beter gekund voor dat bedrag

    Prima ruime kamers en goed bed

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,5
    Dat ik rustig kamer en personeel was heel vriendelijk
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ik rustig kamer en personeel was heel vriendelijk

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    4,2
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Appartement met 2 Slaapkamers (4 volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamers zeer oud en slecht onderhouden, leek max 3 sterren

    Locatie

    Verbleven in november 2016

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: