Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Towers Rotana - Dubai 4-sterren

Sheikh Zayed Road, Trade Centre Area, 30430 Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

#108 van de 384 hotels in Dubai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3742 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets alles was goed geregeld

    Hotel ligt erg centraal. De metro halte Financial Centre ligt op 100 meter. Het ontbijt was zeer uitgebreid en variërend iedere dag.. Zwembad was schoon en je kan tot laat in de avond gebruik maken van de sportschool die er is. Personeel is zeer behulpzaam en heel erg vriendelijk. Voor herhaling vatbaar dit hotel !

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    10
    Zeer prettig verblijf in een super hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Rotana Premium - Toegang tot de Lounge
    • Verbleef 7 nachten

    Kamers op de 23ste verdieping kunnen in de vroege ochtend last hebben van geschuif met tafels en stoelen ter voorbereiding van het ontbijt in Club Rotan op de 24ste verdieping. Hier melding van gemaakt en hier is direct rekening mee gehouden. Oorzaak is deels houten vloer op deze verdieping.

    Ivm toegang tot Club Rotana transfer van en naar vliegveld, gebruik van ontbijtfaciliteit in de club op de 24ste verdieping waar de bediening uitstekend en persoonlijk was met dank aan alle dames (Winnie, Marissa, April and Elsa). Dus geen gedrang voor het ontbijt. Zeer ruime kamer (23e verdieping) met prachtig uitzicht. Goed bed, ruime douche met alle benodigde faciliteiten. In de zeer ruime lobby/receptie gratis koffie en dadels. Wifi was snel genoeg voor mails, appen en FB. Lokatie van het hotel is op loopafstand van de metro, vanwaar de hotspots van Dubai (Dubai Mall, Emirates Mall, Burj Kalifa etc. te bereiken zijn). 24/7 receptie en taxi faciliteit. In de directe (levendige) omgeving van het hotel diverse restaurants en fast food ketens, maar ook goede horeca/restaurants in het hotel!! La Mer beach (nieuw en aanrader) is per taxi binnen 5-10 min. te bereiken. Ook een bezoek aan het winkelcentrum City Walk mall = 30-45 min loop afstand vanaf het hotel is in de avonduren een aanrader.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    8,3
    Zou zeker overwegen om dit hotel terug te boeken
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met Twee Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Door werken of start aanbouw moesten we via het gelijksvloer, langs buiten naar het zwembad (6de verdiep in een aanliggend gebouw) Een doorgang van 6de verdiep toren naar dat gebouw is in aanbouw. Maar is maar een kleine moeite...

    Na boeking kregen we de dag nadien een mail voor een upgrade. Heel tevreden dat we deze upgrade hebben geboekt want hadden een heel mooie ruime kamer op een hogere etage. Hotel is zeker een aanrader.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    8,3
    Vriendelijk personeel, geode service, schone kamers.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Klassieke Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    Vriendelijk personeel, geode service, schone kamers.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    9,2
    Geweldig verblijf waar ik zeker voor terugkom.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Rotana Premium - Toegang tot de Lounge
    • Verbleef 4 nachten

    Geen minpunten.

    Het ontbijt was heerlijk, onze kamer was ruim en de service was uitstekend.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    8,8
    Een hotel om aan te bevelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Rotana Premium - Toegang tot de Lounge
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie ruime kamer en fantastisch ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    8,3
    Uitstekende kamer, prima locatie en uitstekend personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Klassieke Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Uitstekende kamer, prima locatie en uitstekend personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2016

    7,9
    Internet access niet gratis en ingewikkeld met inloggen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Klassieke Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 4 nachten

    Internet access niet gratis en ingewikkeld met inloggen.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    9,6
    Wanneer je de metro wilt gebruiken, ligt tussen twee...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Voor het strand moet je een taxi nemen. Neem je de metro, moet je ong.15 min lopen.

    Wanneer je de metro wilt gebruiken, ligt tussen twee metrostations in. Vriendelijk, behulpzaam personeel!

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    2,5
    Niks kloote hotel moeten de eigen schaamen ik ga ook een...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Alles persoon on beschoft zeker het ballie perdooneel heb daar 4dagen geeslapen met constructie werk boven me hoofd heb dingen belooft om het goed te maken hebben ze niet gedaan en ik moest ook noh eens20% extra belasting betalen jullie moet ze een 1 geef

    Niks kloote hotel moeten de eigen schaamen ik ga ook een officelle brief schrijven naar de eigenaar van het hotel

  • Beoordeeld op: 2 november 2015

    5,0
    Het bed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen gratis WIFI, geen bar waar je rustig iets kan dranken (biertje) Allen in de kelder welke je van buiten moet benaderen een bar. met veel lawaai.

    Het bed

  • Beoordeeld op: 18 maart 2015

    7,5
    Prima fitness, mooie kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen free internet op de kamer ??! Dit is niet meer van deze tijd.Enkel free internet als je een kamer upgrade betaalt van 120 AED per dag ....bedenkelijke kamerpolitiek. TV met slechte beeldkwaliteit.Werken achteraan hotel zorgen s'morgens voor lawaai, zeker als kamer dicht bij de werklift gesitueerd is.

    Prima fitness, mooie kamer

  • Beoordeeld op: 6 december 2015

    5,8
    Personeel was prima en vriendelijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kamerprijs te hoog en kamer (1210) was te donker. Belachelijk dat je moet betalen voor internet!

    Personeel was prima en vriendelijk

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Towers Rotana - Dubai

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: