Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Gran Hotel Argentino 3-sterren

Carlos Pellegrini, 37, 1009 Buenos Aires, Argentinië

#286 van de 440 hotels in Buenos Aires

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4395 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    5,8
    -De ligging van hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -De kamer kwam vervallen over. Daarnaast leek het of de kamer al een tijd niet goed schoon gemaakt was - personeel, je kreeg weinig informatie (tijdens ons verblijf was er een massaal politiek protest in de stad waar wij niet over geïnformeerd werden) en het leek alsof je een last was als je wat aan de receptie kwam vragen.

    -De ligging van hotel -Het ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    7,1
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    7,5
    Top lactatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene

    Locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    7,5
    huurprijs garage.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    huurprijs garage. wisselkoers

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2016

    7,5
    Ontbijt was goed!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was goed!

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 januari 2016

    3,3
    De ligging was ok, maar heel vuil rond het hotel en je had...
    • Zakenreis
    • Groep

    Alles, onvriendelijk personeel, we hadden een suite geboekt en we kregen een gewone kamer. Dagelijks moesten we extra wifi betalen die dan ook nog van slechte kwaliteit was. Op sommige plaatsen viel de verf van de muren. De badkamer was vol schimmels enz, te veel om op te noemen. Dit hotel is niet waard om in de selectie van booking.com op genomen te worden. Als ik zelf een rating zou moeten geven vind ik 2 sterren zelfs te veel.

    De ligging was ok, maar heel vuil rond het hotel en je had er een onveilig gevoel. Vooral het personeel viel fel tegen. Niet behulpzaam. Steeds excuses zoeken om niet te moeten helpen.

  • Beoordeeld op: 11 februari 2016

    6,7
    vriendelijk personeel,
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    ontbijt niet echt lekker geen minibar op de kamer

    vriendelijk personeel, correcte kamer

  • Beoordeeld op: 25 december 2015

    8,3
    De locatie is uitstekend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    WiFi is niet vrij

    De locatie is uitstekend

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    8,3
    Locatie is uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie is uitstekend!

  • Beoordeeld op: 6 februari 2015

    7,1
    De locatie, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt is niet meer wat wij gewend waren, er was geen ham geen kaas, koud water voor thee, ect.

    De locatie, vriendelijk personeel

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Gran Hotel Argentino

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: