Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Moreno Hotel Buenos Aires by Tay Hotels 4-sterren

Moreno 376, San Telmo, C1091AAH Buenos Aires, Argentinië

#108 van de 440 hotels in Buenos Aires

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 912 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    9,2
    Veruit het meest comfortabele bed waarin ik ooit heb...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is helaas niet mogelijk om te ontbijten in het hotel. Daarnaast hadden we een probleempje met het water: 's avonds konden we douchen, maar 's ochtends niet. Ik vermoed dat dit slechts tijdelijk was.

    Veruit het meest comfortabele bed waarin ik ooit heb geslapen in Argentinië. De kamer is enorm groot, wij schrokken toen we binnen kwamen. Ik vond de kwaliteit van de kamer verbazingwekkend goed, zeker gezien de prijs en de centrale ligging.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    9,2
    Too amazing !
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bijzonder hotel, prachtige bouw+inrichting. Op bovenste verdieping super dakterras, grenzend aan soort restaurant gedeelte. Jammer alleen dat dit gedeelte niet gebruikt werd. Zou prachtige ontbijt zaal zijn!!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    9,6
    Hotel is zeer centraal gelegen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten

    De entrée op de begane grond is een beetje 'sloppy'.

    Hotel is zeer centraal gelegen. Op loopafstand heb je bijna alle bezienswaardigheden van Buenos Aires. Als je een fiets huurt, kom je nog verder ;-) Zeer ruime kamer, In de kamers aan de straat hoor je wel iets aan straatgeluiden, maar ik had er op de 2e verdieping niet echt last van. Ontbijt in een nabij restaurantje

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    7,5
    De locatie is geweldig, tussen het centrum (plaza de mayo)...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    De Wifi is traag en de reactie op klachten is wat traag. Zo deed mijn koelkast het niet en werd die pas vervangen na twee dagen (dan zijn de meeste gasten al weer weg). 's Nachts is de buurt wat verlaten, maar de straten zijn goed verlicht) en slapen er daklozen (net als op veel plekken in BA), wat voor sommige mensen misschien wat onaangenaam kan zijn.

    De locatie is geweldig, tussen het centrum (plaza de mayo) en de gezellige wijk San Telmo ,en dicht bij de metro. De kamers zijn lekker ruim en hebben een hoog plafond. Dit is het meest aantrekkelijke van het hotel. Daarnaast is het gebouw in art deco stijl (met dito open lift), al zit er wat sleet op. Ontbijt op bovenste verdieping met uitzicht op stad (Puerto Madero in de verte).

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    7,5
    goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt bestond grotendeels uit zoete ingrediënten. Voor een diabeet een crime. De badkamer had weinig mogelijkheden om toiletartikelen te plaatsen.

    De kamer prima. Zeer ruim.l

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    7,9
    Aanrader wanneer je centraal wilt verblijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Fijne tijd gehad, vooral door de ruime kamer en centrale ligging.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    10
    Kamers perfect, receptie uitermate servicegericht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers perfect, receptie uitermate servicegericht. Arriveerden om 11:00, maar konden gelijk de kamer in

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    8,3
    In centrum gelegen hotel, om de hoek bij Plaza de Maya
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt had beter gekund

    De locatie en het gebouw op zich, jugendstil met prachtig trappenhuis en lift. Ruime kamers

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    8,8
    De locatie en de behulpzaamheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het ontbijt was enigszins beperkt in vergelijking met Europese en Amerikaanse hotels. Dit schijnt in Argentinië standaard te zijn. Desalniettemin ook daar vriendelijke bediening. Daarbij is het mogelijk om het ontbijt op het dakterras te nuttigen.

    De locatie en de behulpzaamheid van het personeel. De wifi verbinding was behoorlijk goed in vergelijking tot veel andere hotels.

  • Beoordeeld op: 7 februari 2016

    9,6
    Locatie, service.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Een klein barretje was fijn geweest voor als je weer terug bent van een dagje weg. Nog even een glaasje voor het slapen gaan. Er zit wel een reastaurant direct naast dus dat kan ook.

    Locatie, service. Op loopafstand van het centrum met vele mooie bezienswaardigheden.

  • Beoordeeld op: 27 maart 2015

    10
    perfect wifi
    • Vakantiereis
    • Stel

    het ontbijt zou wat uitgebreider mogen en in geval van wat langer verblijf tevens afwisselender.

    perfect wifi hele ruime kamer prachtig gebouw mooi dakterras met bbq faciliteiten

  • Beoordeeld op: 26 maart 2016

    7,1
    grote kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    veel lawaai van de straat met slechte isolatie kamer

    grote kamer

  • Beoordeeld op: 8 januari 2016

    9,6
    Grote, ruime kamers, dicht bij Plaza de Mayo en Puerto Madero
    • Vakantiereis
    • Stel

    Aan de straatkant heb je veel last van het straatlawaai

    Grote, ruime kamers, dicht bij Plaza de Mayo en Puerto Madero

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    7,9
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bediening in het ontbijtrestaurant

    De locatie

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    10
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer goede ligging. Ruime kamer.

  • Beoordeeld op: 25 maart 2015

    10
    Reception
    • Vakantiereis
    • Stel

    Reception

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Moreno Hotel Buenos Aires by Tay Hotels

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: