Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over A-VITA Viktoria Residenzen & A-VITA living 4-sterren

Hohe-Munde-Straße 589, 6100 Seefeld in Tirol, Oostenrijk

#4 van de 109 vakantiewoningen in Seefeld in Tirol

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 133 beoordelingen over dit hotel

9,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,8

  • Comfort

    9,8

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    9,4

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    8,8
    Prachtige vakantie op mooie locatie
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement I - A-VITA Viktoria Residenzen
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mogelijkheid voor ontbijt , maar op een appartement,kan het zeer zeker zelf gemaakt worden.

    Geweldige goede locatie dicht bij het centrum. Zeervriendelijke eigenares. We kregen zelfs ongevraagd een upgrade aan dezelfde prijs.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    9,6
    Heerlijk luxe appartement op een centrale plek in Seefeld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers en Terras - A-VITA living
    • Verbleef 7 nachten

    De verwarming lijkt centraal geregeld en het is soms erg warm in het appartement. Er wordt niet schoongemaakt (maar dat was bekend), maar het zou wel fijn zijn als er een stofzuiger/bezem e.d. zijn, zodat je zelf halverwege de week even kunt schoonmaken. Verder ben ik zelf niet zo'n fan van de glazen wand tussen de slaapkamer en badkamer en een toilet zonder deur, in de badkamer/wc heb je dan weinig privacy.

    Het appartement is enorm groot, luxe en heeft alles wat je nodig hebt. De bedden zijn heerlijk, er is vloerverwarming, de badkamers zijn top en er zijn tv's in alle slaapkamers en woonkamer (met Netflix). Ook de keuken is heel goed uitgerust, met oven, afwasmachine, en een enorme koelkast. Kortom, het ontbreekt je echt aan niets. De spa in de kelder is klein, maar schoon en nieuw. We hebben geen gebruik gemaakt van het cafeetje op de begane grond, maar het zag er wel gezellig uit. Echt een home away from home, je zou er zo kunnen wonen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    10
    Mooie comfortabele appartementen op een TOP locatie!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer - A-VITA Living
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik iets zou moeten bedenken dan zou het ontbijt in een buffet vorm makkelijker zijn, nu van kaart bestellen en dan was je al snel €30 kwijt.

    Mooie nieuwe appartementen Top locatie! al helemaal al treinstation klaar is aan het eind van het jaar! Super vriendelijk personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    10
    het onbijt is een min puntje !!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement I - A-VITA Viktoria Residenzen
    • Verbleef 7 nachten

    voor de prijs die wij moesten betalen had ik zeker een ontbijt verwacht , dat vonden wij wel tegen vallen . de ruimte en de zalen zijn wel aanwezig . maar wij konden er geen gebruik van maken.

    het appartement was geweldig , bedden en ruimte was zeer goed alles aanwezig netjes en schoon. en natuurlijk de rust .

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    8,8
    Geweldig mooie week gehad in dit appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement IV Top 10 - A-VITA Viktoria Residenzen
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op een paar honderd meter is een houten apres ski hut waar tot een uur of 22 /24 gefeest wordt, de geluidsoverlast is minimaal maar mensen die absolute stilte wensen kunnen hier dan beter niet zijn ,

    Geweldig appartement , schoon en ruim en echt goede bedden met topmatrassen , eigenaren zijn aardig en behulpzaam , prachtig uitzicht op de pistes en je loopt binnen een paar minuten het autovrije sfeervolle dorp in , veel schone handdoeken en in een week tijd wordt alles incl bedden een keer verschoond , geen geluid van buren/niet gehorig

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    9,2
    Echt een fantastische plek, ideale indeling van appartement,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement V - A-VITA Viktoria Residenzen
    • Verbleef 7 nachten

    Gratis wi-fi, maar haperde af en toe en niet even sterk in alle kamers. Seefeld heeft overigens gratis wi-fi in het centrum van het dorp.

    Echt een fantastische plek, ideale indeling van appartement, zeer luxe uitgevoerd. Ook met maximale bezetting en bv. slecht weer meer dan genoeg plek voor iedereen. Gezellig huiskamergevoel, zeer aan te bevelen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    10
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement I - A-VITA Viktoria Residenzen
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Luxe onderkomen, op korte afstand van het centrum. Prachtige omgeving voor rustzoekers en liefhebbers van de natuur.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    9,6
    We hebben genoten van de rust, de omgeving, het appartement en we hadden prachtig weer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement I - A-VITA Viktoria Residenzen
    • Verbleef 5 nachten

    Niets

    Niets viel tegen. Prachtig appartement, rustig gelegen en goed uitgerust met een fijn balkon op de zonzijde.

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 juli 2015

    10
    App II/TOP 8: Wohnzimmer und Küche modern, praktisch und...
    • Vakantiereis
    • Stel

    App II/TOP 8: Wohnzimmer und Küche modern, praktisch und doch gemütlich eingerichtet, hochwertig und komplett ausgestattet, geräumiger Balkon, ruhig gelegenes Schlafzimmer, sehr gute Matratze, geräumiges und praktisches Badezimmer mit Massagedusche, 2 Toiletten jeweils apart, alles sehr sauber. Haus: sehr gepflegt, ruhige Lage und doch dicht beim Zentrum. Kurzer Fussweg zu verschiedenen Einkaufsmöglichkeiten. Garage mit Stellplatz per Apartment. Sehr freundlicher Empfang/Service.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    9,6
    Dicht bij centrum en skibus en toch rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Stevige prijs, maar wel erg goed.

    Dicht bij centrum en skibus en toch rustig. Zeer ruim appartement, ruime garage onder het gebouw.

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    9,6
    Zeer mooie kamer, goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets !

    Zeer mooie kamer, goede locatie. Winkel recht tegenover het hotel/appartement .

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: