Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Alpenhof Hotel Semmering 3-sterren

Alpenhof 1, 8685 Steinhaus am Semmering, Oostenrijk

#3 van de 4 hotels in Steinhaus am Semmering

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1067 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    6,3
    Rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn gedateerd er is ook vaste vloerbedekking. Gehele hotel is wat muffig. Hotel was zeer moeilijk te vinden. Diner was buffet en was acceptabel

    Rustige omgeving.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,5
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Via booking.com was er geen mail verstuurd en nu bleek dat we 1 week later aan zouden komen . Has hotel gebeld dat we niet wisten of we voor 19.00 daar zouden zijn ivm files .Naar een benzine station gereden om te kijken voor internet en booking.com nr opgezocht en gebeld. Daar vroegen ze of we het haalde voor 20.00 ivm avondeten. dat haalde wel , kwamen om 19.45 aan en wat bleek t avondeten begon niet om 20.00 uur, maar was afgelopen dus het meeste was al weg, daar had men beter over kunnen informeren.

    De kamer was groot

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    8,8
    Prima verblijf in een schitterende omgeving. Wij komen zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geen/weinig chloor in eht zwemwater, waardoor het naar algen rook.

    Prima ontbijt. Schone nette kamers, met goede bedden. De omgeving is fantastisch mooi, zowel in de zomer als in de winter!!!!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    7,9
    Jammer dat het personeel weinig of geen Duits sprak.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Jammer dat het personeel weinig of geen Duits sprak. Heel veel buitenlands personeel vooral uit Tsjechië

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    5,0
    Ontbijt was niet van vers matrialen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was niet van vers matrialen Douch was te laag. Geen waterkook in kamer Geen koelkast in kamer

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    8,3
    Het is op de berg, je hebt mooi uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douche was heel laag, niet het plafond maar de douchekop.

    Het is op de berg, je hebt mooi uitzicht. Het hotel heeft een busje om ons naar Semmering te vervoeren, 2 uur vooruit reserveren is een pre, maar een paar keer konden we binnen het kwartier mee. Het is ongeveer 10 min rijden. Personeel is heel erg behulpzaam, we hadden pech, de accu van de auto was leeg, daarmee had het personeel geholpen met opladen van de auto. Heel fijn.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: