Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Alpenhotel Dachstein 3-sterren

Unterjoch 38, 4822 Bad Goisern, Oostenrijk

#7 van de 9 hotels in Bad Goisern

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 560 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,5
    Prima hotel, comfortabele kamer, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De hoofdgerechten die gekozen konden worden voor het diner vielen bij onze kinderen wat minder in de smaak.

    Het ontbijt was prima, genoeg keuze. De kamer was groot genoeg. Ik vond de bedden comfortabel. Het zwembad was niet groot (onze eerste indruk was dat het zwembad niet groot genoeg zou zijn voor alle gasten van het hotel). Dit bleek mee te vallen. Wij vonden het fijn om gebruik te maken van de stilteruimte naast het zwembad en de jacuzzi buiten. Ondanks dat het een groot hotel is, hebben wij het niet als 'massaal' ervaren.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    8,3
    Wat bovenstaande vraag betreft nergens iets te vinden.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    Dat men steeds de auto moet nemen naar Goisern om 's avonds iets te eten men is bijna verplicht van half pension te nemen. Maar aan dit kan men weinig doen en zal steeds zo blijven denk ik. Voor de rest alles 100 % in orde luxe kamer met gezellig terrasje.

    Wat bovenstaande vraag betreft nergens iets te vinden. Voor de rest was alles uitstekend. Heb een paar avonden van de kaart gegeten en was zeer goed de prijzen lagen tussen de € 19,00 en de € 24,00 zonder drank. Het half pension is volgens uw gegevens € 18,00 per nacht wat ongeveer overkomt met de kaart. Ik denk dat men beter van de kaart eet. Tuurlijk in het ander hotel dat ik gedaan heb voor 5 nachten in Kirchberg "Alpenhof" dit was maar € 6,00 per nacht en uitstekend. Alpenhotel Dachstein is slecht te vinden via Unterjoch 38 Goisern. met gps deze stuurt u recht omhoog naar Unterjoch en men komt niet in het centrum van Goisern. In Goisern centrum waar de politie is,iets daar voorbij staan groen wegwijzers met ook het hotel Dacgstein deze heeft men maar te volgen na +/- 100 m. weer een weg wijzer en na +/- 50 m. weer één de laatste gewoon omhoog en maar te volgen mooi gelegen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,9
    Goed hotel met mooie prijs-kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Hoewel het hotel goed scoort vond ik de bediening in de ontbijtzaal minder. Hoewel je kan ontbijten tot 10u, begint men al vanaf 9u45 ostentatief op te ruimen en zelfs gerechten weg te nemen. Sterker: op dag van vertrek was mijn tafel om 9u30 reeds afgeruimd (de tafels worden toegewezen, je kan niet zo maar ergens gaan zitten).

    Het hotel beschikt over zeer ruime kamers met mooi uitzicht, kleine zithoek, tussenruime met eettafeltje en badkamer. Alles is basic maar voldoende, zeker voor een actieve buitensporter.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    4,6
    Viel tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs voor wat je krijgt is niet reeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,8
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie beetje buiten de plaats Flink klimmetje nog met de fiets

    Vriendelijk personeel Goede wellness

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    6,7
    Mooie locatie maar verouderd hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eén avond gegeten in het hotel, maar eten viel tegen, je kan beter restaurantje in de buurt zoeken.

    Heel mooi uitzicht over het dal, kamers gewoon ok.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    7,5
    Mooie ruime kamers met prachtig uitzicht aan de dalkant.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt viel tegen qua kwaliteit, er was voldoende keuze echter mindere kwaliteit.

    Mooie ruime kamers met prachtig uitzicht aan de dalkant.

    Verbleven in mei 2017

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7