Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Alpenhotel St.Christoph 4-sterren

St.Christoph 34, 6580 Sankt Christoph am Arlberg, Oostenrijk

#4 van de 6 hotels in Sankt Christoph am Arlberg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 115 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    10
    uitstekend hotel met goede ligging tov pistes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    matrassen en kussens in onze kamer waren toe aan upgrade. In diverse kamers was dit al gebeurd dus wil dit niet echt al negatief zien

    prima ligging ten op zichte van pistes en niet de overlast van nachtvertier en als je toch vertier zoekt zit je op hele korte afstand van st Anton met gratis pendelbus. Eten was uitstekend al hadden de porties wel iets kleiner gemogen zeker als je 6 gangen serveert . Welness area erg goed en netjes . kamer groot en compleet uitgerust

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    10
    Wij kijken nu al uit naar ons verblijf volgend jaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Niets viel tegen. Dat de prijs voor een consumptie (drankje, tussendoortje) aan de hoge kant is, is strijk en zet in deze regio en heeft niets met de accommodatie te maken. Maar dan is het wel jammer dat in het dorpje St Christoph am Arlberg geen supermarkt oid. is. Daarvoor moet je naar St. Anton am A. Dat is evenwel een ritje van slecht 10 minuten met een gratis bus.

    Ge-wel-di-ge kamer, fantastisch personeel, 6 gangen gourmet diners van hoge kwaliteit, ontbijtbuffet is prima. En dan die geweldige ligging: midden tussen de ski-pistes. In de periode dat wij daar waren (eerste week februari 2018) waren die zeer rustig. Geen of nauwelijks wachttijden bij de liften. Vlak bij het hotel een uiterst hoffelijke Intersport winkel waar je je ski-uitrusting kunt huren en ook stallen na de fun. Ook daar bediend als een goede vriend.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    8,8
    prima hotel alleen te veel groepen met veel lawaai
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    erg veel lawaai tijdens eten. verschillende groepen in de eetgelegenheid. Nochtans zijn er aparte zaaltjes ter beschikking. Jammer

    kamer was prima, eten voortreffelijk, personeel super vriendelijk

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    10
    Geweldig !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Zeer goede en verfijnde keuken ! Vriendelijk en behulpzaam personeel. In ieder geval voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    10
    Superhotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Niets viel ons tegen !

    U moet dit hotel zelf ervaren om te geloven dat alles waar is wat omschreven wordt omtrent dit hotel !

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    9,6
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt. Avond eten. Algemene service niveau erg goed! Locatie ook erg goed!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    9,6
    Het eten was fantastisch, en zeer ruime mooie kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Het eten was fantastisch, en zeer ruime mooie kamers. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    9,6
    Volgend jaar weer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vriendelijk en behulpzaam personeel, lekker eten en verzorgde kamers. Toplocatie voor een skitrip!

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    7,9
    Ontbijt en dinner was erg goed, ook de snacks en taartjes...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De matrassen waren erg slecht

    Ontbijt en dinner was erg goed, ook de snacks en taartjes vanaf 15.30 vonden wij super geregeld en erg lekker na het skieen

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    8,3
    Het eten was zeer goed en verzorgd, lekker ontbijt, vers...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De snacks na het skiën, waren meestal zoet en dan heb ik meer zin in zout bij bier of wijn.

    Het eten was zeer goed en verzorgd, lekker ontbijt, vers fruit, vers gesneden vleeswaren, eitjes etc. Het avondeten was heerlijk, je krijgt elke avond een 5 gangen diner geserveerd, soms mag je voor salade of kaas naar het buffet, maar de rest is seated, heerlijk luxe! De kitchenparty op vrijdagavond, was echt verrukkelijk! Je skiet in en out het hotel, perfecte ligging.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    9,6
    -Perfecte ligging aan de piste;
    • Vakantiereis
    • Groep

    -Perfecte ligging aan de piste; -heerlijk, vers en uitgebreid ontbijt; -wifi overal in het hotel, ook in de kamer; -ruime kamer; -vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 18 februari 2016

    9,2
    Comfortabel hotel, goede voorzieningen en super vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het mag eigenlijk geen naam hebben maar je kan net niet tot voor de deur skien/afstappen dus je moet de laatste meters (omhoog) lopen. Opstappen voor de deur kan wel :)

    Comfortabel hotel, goede voorzieningen en super vriendelijk personeel. Op 50 meter afstand van de skilift in st Christoph. De grote kamers maken het verblijf comfortabel. Goed ontbijt met ruime keuze en avondeten waarbij je 's ochtends kan aangeven welk menu je 's avonds geserveerd wilt hebben. Zeer uitgebreide wijnkaart vanaf een 30 euro per fles dus voor wijnliefhebbers erg fijn. De (huur) auto kan in de garage. Veel recensies geven aan dat de drankjes duur zijn, tsja, het is geen goedkoop hotel, drankprijzen zijn in lijn, 5 euro voor een biertje, een leuke fles wijn rond de 50 euro.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    8,8
    Het ontbijt en diner was voortreffelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De wifi verbinding op de kamers is slecht, in lobby prima. De drankjes zijn vrij aan de prijs.

    Het ontbijt en diner was voortreffelijk. Daarnaast ook lekkere spa en mooie ruime kamers. Hotel ligt aan de piste dus je bent in de ochtend zo weg. Een lift omhoog, piste naar beneden en je bent bij St Anton, wel moet je na een dag skiën een klein heuveltje op lopen/klimmen, maar als je iets hogerop de piste al afslaat kom je met minder moeite ook bij hotel uit.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2015

    8,8
    Prima ontbijt en diner.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Skieen van hotel naar lift is prima, maar van piste naar hotel erg moeizaam ( suggestie wellicht een eenvoudige sleeplift van half 3 tot 4 uur aanzetten )

    Prima ontbijt en diner. Ook een heel goede Spa. Bediening en zeker ook receptie zeer attent en ook goed in Engels. Dorp St Christoph is en blijft een oase van rust t.o.v bijvoorbeeld St Anton.

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    7,9
    Het eten was super.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De WiFi op de kamer verliep moeizaam, men moest zich constant terug inloggen en dan werd nog geregeld het contact verbroken. In de lobby wel goed ontvangst. Alles is er wel prijzig . In de wellness veel rumoer van spelende kinderen.

    Het eten was super. Zeer vers en zeer goed bereidt, een pluim voor het keukenpersoneel en de bediening. Grote kamers en vriendelijke mensen.

  • Beoordeeld op: 5 februari 2015

    9,2
    Wellness
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi wisselend en lage snelheid Connectie met Lech St.Christoph is klein dorpje, geen shopping mogelijkheden

    Wellness Maaltijden Vriendelijkheid Zeer ruime hotelkamer

  • Beoordeeld op: 4 februari 2015

    7,9
    Een zeer vriendelijke bediening en een hartelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Dranken worden stevig doorgerekend (duur). Wij sliepen in een kamer met 3 personen. Het derde bed betrof een uitgeklapte zetel, die niet heel comfortabel lag (en te weinig kussens).

    Een zeer vriendelijke bediening en een hartelijke ontvangst. Goed en vers ontbijt. 's Avonds keuze uit verschillende menu's. Behulpzame receptie!

  • Beoordeeld op: 2 april 2015

    7,1
    Prijs van de drank.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs van de drank.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    8,3
    Heerlijk eten en goede saunafaciliteiten
    • Vakantiereis
    • Groep

    Slechte tot geen wifi..kussens te zacht waardoor wat mindere nachtrust..

    Heerlijk eten en goede saunafaciliteiten

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    10
    de douche op de kamer was gedateerd
    • Vakantiereis
    • Stel

    de douche op de kamer was gedateerd

  • Beoordeeld op: 20 januari 2015

    9,6
    locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    prijzen van drank

    locatie eten faciliteiten

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21