Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel AlpenSchlössl 4-sterren

Reit 15, 6306 Söll, Oostenrijk

#8 van de 18 hotels in Söll

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 128 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    8,3
    Prima, prijs/kwaliteitsverhouding aan de hoge kant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Personeel/organisatie soms iets chaotisch. Beloven dan dingen, die vervolgens vergeten worden (zoals de badjassen...).

    Ruime kamer, jammer van de vloerbedekking (vage kleur...). Prima ontbijt, diner soms beetje vergezocht in smaakcombinaties. Personeel iets chaotisch.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,6
    Fantastisch!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Landhaus
    • Verbleef 2 nachten

    Temperatuur van binnen- en buitenzwembad was iets aan de koude kant.

    Ontbijt was super! Erg gastvriendelijk. Sauna faciliteiten waren prima en erg schoon Hond was meer dan welkom. Werd ook goed rekening mee gehouden (apart tafeltje met ontbijt/diner of op terras). Prachtige locatie/omgeving, ideaal voor de wandelaars en natuurliefhebbers.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    8,8
    Goed en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Her ontbijt was uitgebreid en goed verzorgt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    8,8
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer Landhaus
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel een beetje rommelig

    Super ontbijt en diner sauna is heerlijk

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,8
    Culinair hoogstaand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Culinair hoogstaand. Prima service, prachtige locatie. Heel romantisch hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    10
    Alles perfect !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Terras - Landhaus
    • Verbleef 3 nachten

    Alles perfect !

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    6,3
    Ontbijt prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We zijn erg ontevreden over het bijgebouw. Agerhof. Daar was onze kamer.Erg kleine kamer, vreselijk gedateerd. Kleine douche. Bijna geen kastruimte. TV op het tafeltje i.p.v. opgehangen.Bij binnenkomst een dooie boel. Volgens mij worden alleen de kamers nog verhuurd. Totaal geen uitstraling.Prijs kwaliteitverhouding ver zoek..!!!!! Als we in het hotel alpen Schlossel zelf gelogeerd hadden had ik er totaal geen problemen mee gehad qua prijs. Dan nog iets wij zijn 3 x van onze plek moeten veranderen omdat er dan weer nieuwe gasten binnenkwamen. Ook een beetje vreemd.

    Ontbijt prima. Zwembad en sauna goed.Diner goed.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    7,5
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedienend personeel bij ontbijt en diner. je krijgt niet de indruk, dat ze heel veel plezier hebben in hun job.

    Zwembad kamer gezellige ontvangst aan de receptie

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    8,3
    Het ontbijt was prima, alle soorten beleg en heerlijke...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Tafelindeling was niet duidelijk. We moesten iedere dag zoeken waar voor ons gedekt was.

    Het ontbijt was prima, alle soorten beleg en heerlijke yoghurt en vruchten.

  • Beoordeeld op: 3 februari 2015

    7,1
    Het skigebied is echt heel groot en mooi.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging van het hotel is niet ideaal voor als je ook na het skiën nog wil gaan après-skiën. Je moet rekening houden met de skibus. De skibus gaat maar 2x in de ochtend, en 2x in de avond tot op de berg waar het hotel ligt. Te voet is het veel te ver, dus wij hebben gekozen om met de auto iedere dag naar de gondels te rijden. Er is weinig après-ski in Söll. We hadden ook sneeuwkettingen nodig om tot het hotel te geraken omdat het navigatiesysteem je langs de steile kant van de berg stuurt. Je kan er ook via een andere weg geraken die minder steil is.

    Het skigebied is echt heel groot en mooi. De mensen van het hotel zijn vriendelijk. Het eten is goed. De wellness van het hotel is echt heel mooi en super modern. De kamers zijn netjes. Wij verbleven in het landhuis, en daar was het ook super rustig. Geen lawaai van andere gasten. Er is geen wifi op de kamers (enkel in het restaurant en de bar) maar dat vinden wij geen prioriteit.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    9,6
    Gastvrijheid en huiselijke sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Roken in de bar. Zeker de eerste avond toen wij in de baar het eten geserveerd kregen.

    Gastvrijheid en huiselijke sfeer

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    7,9
    Verrassingsdiner op Valentijnsdag, leuk en super...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Verrassingsdiner op Valentijnsdag, leuk en super georganiseerd

  • Beoordeeld op: 5 maart 2016

    8,3
    Het dagelijkse vieruurtje (15u-17u) was een aangename...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De verwarmingselementen voor de skiboots zijn aan vernieuwing toe .

    Het dagelijkse vieruurtje (15u-17u) was een aangename verrassing !

  • Beoordeeld op: 27 februari 2016

    8,3
    Prima faciliteiten in wellness.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    1 Gerecht van diner was totaal mislukt: oneetbaar. Jammer dat daar geen vervanging voor mogelijk was.

    Prima faciliteiten in wellness.

  • Beoordeeld op: 20 februari 2016

    9,2
    Het was gewoon perfect
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was gewoon perfect

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    10
    De mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De mooie omgeving

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    7,9
    Algemeen goede indruk van hotel, ligging en vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Laatste nacht last van veel nachtlawaai van muziek in de bar, tot half 3 !

    Algemeen goede indruk van hotel, ligging en vriendelijkheid

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: