Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Alpina nature-wellness 4-sterren

Oberdorf 211, 6473 Wenns, Oostenrijk

#23 van de 31 hotels in Wenns

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 182 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    7,9
    Mooie kamer met uitzicht op de bergen - Ontbijt was goed -...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten

    Jammer dat er geen terras bij het restaurant was, De rekening van de gebruikte consumptie kreeg je s,morgens bij het ontbijt om tekenen. Je moest wel goed controleren wat je gebruikt had want hier zaten wel fouten in. maar men was er niet moeilijk in om dit te corrigeren.

    Mooie kamer met uitzicht op de bergen - Ontbijt was goed - Tegen 4 uur stond er soep, yoghurt, fruit , frisdrank gereed om vrij te gebruiken. Elke morgen info op de tafel over het weer en leuke tips. Vriendelijk personeel. Adres is zeker aan te bevelen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    7,9
    Goed geslapen en lekker ontbeten mooie omgeving
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat je niet in hotel kon dineren. Als je wat later aankom moet je alsnog eropuit om te eten

    Ontbijt heel goed en ruim voldoende de kamer was goed schoon en ook schone badkamer plus punt toilet appart dus niet in de badkamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    6,7
    familiehotel zonder te veel luxe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    eentonig saladbarbuffet troosteloze ontspanningsruimte voor de kinderen

    vriendelijk en behulpzaam personeel de verschillende faciliteiten waren verzorgd

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    7,1
    Redelijk goed, maar niet erg enthousiast.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer leek op de foto's veel mooier dan de werkelijkheid. Ik had gerekend op een superiorkamer, maar die was niet beschikbaar. Dat was wel opgenomen in de reservering. De temperatuur op de kamer was ook smorend heet en niet te regelen.

    Het eten was erg goed en verzorgd. Personeel gastvrij en zorgzaam.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2016

    10
    Heerlijk ontspannen en erg goedkoop!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Wij hadden halfpension. Bij het ontbijt konden we een keuze maken voor het avondeten. 's Avonds kwamen we dan bij onze tafel en werd het diner van onze keuze razendsnel geserveerd. Het was allemaal erg goed georganiseerd.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    10
    Uitstekend ontbijt en diner.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Uitstekend ontbijt en diner. Leuk zwembad en sauna faciliteiten. Mogelijkheid om ski depot (onderaan piste) te boeken via hotel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    10
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    super ontbijt en avondeten, vriendelijk personeel, leuke ambiance en heerlijke wellness.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    8,3
    Ontbijt met 100 producten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, prima prijs-kwaliteitsverhouding.

    Ontbijt met 100 producten! Heerlijk diner. Heel gemoedelijk hotel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    8,8
    heerlijke week gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    eten was heerlijk, een mooie plek, veel bezienswaardigheden in de omgeving, vooral om te wandelen

    Verbleven in augustus 2016

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: