Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Serviced-Appartements-Josefstadt 3-sterren

Alser Straße 29/Kochgasse 36, 08. Josefstadt, 1080 Wenen, Oostenrijk

#347 van de 834 vakantiewoningen in Wenen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 252 beoordelingen over dit appartement

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,1
    Wenen is een hele mooie stad zelf onze uitjes geplant aan de host heb je heel weinig jammer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De host zit er van 10 tot 12 als je naar 12.00 komt is er niemand om je te ontvangen en waar je auto moet parkeren de afspraak is 18,00 per dag wij waren er 13.00 dat moet je zelf een parkeer garage zoeken en wij betaalde 37,50 per dag. Er wordt gevraag Hoe laat je aan komt per sms je sms terug een 13.00 en waar je de auto kan parkeren wordt er niet gereageerd

    Het appartement was netjes schoon 15.min. Lopen van het centrum restaurant supermarkt om de hoek.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,8
    De locatie was ideaal, vlakbij het centrum en ook erg fijn...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement (1 Volwassene)
    • Verbleef 4 nachten

    -

    De locatie was ideaal, vlakbij het centrum en ook erg fijn dat er o.a. een supermarkt om de hoek zat. Heerlijk ruim appartement, het was precies zoals ik het door de foto's en beschrijving verwacht had.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    8,3
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig daglicht in het appartement. Geen raam in de keuken. Stoelen in keuken weinig comfortabel. Sommige muren vertonen bladdering.

    De locatie van het appartement tov de binnenstad. Fijne buurt. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zeer vriendelijk personeel, behulpzaam. Goede kwaliteit interieur. Restaurants en winkels om de hoek.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    9,2
    Goed en net appartement op een goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Appartement
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat zo warm was toen wij er waren, miste we de airco.

    Alles dichtbij. Tram voor de deur, supermarkt en restaurants om de hoek.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2016

    7,5
    Wifi was te instabiel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Appartement (1 Volwassene)
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi was te instabiel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    9,2
    Het ontdekken van de wijk Jozefstadt was zeer de moeite waard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Appartement
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine zaken als vervangen van de föhn en enkele ramen gingen moeilijk dicht.

    Prachtige ruimte en uitstekende ligging in leuke wijk.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    7,1
    goed,royaal appartement op een lokatie, van waaruit men per...
    • Vakantiereis
    • Stel

    was niet direct voordelig

    goed,royaal appartement op een lokatie, van waaruit men per tram het centrum kan bereiken en per U-bahn andere stasdelen; in de nabijgelegen straat voldoende winkels

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    8,8
    De gezelligheid van de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De gezelligheid van de stad.

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    7,5
    Ondanks drukke weg goede geluidsisolatie .
    • Stel

    Receptie alleen van 9 tot 12 u . Inchecken d.m.v. microfoon buiten , is even uitzoeken maar werkt goed.

    Ondanks drukke weg goede geluidsisolatie .

Resultaat 1 - 9

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Serviced-Appartements-Josefstadt

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: