Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apparthotel Veronika 4-sterren

Dursterstraße 250b, 6290 Mayrhofen, Oostenrijk

#20 van de 125 vakantiewoningen in Mayrhofen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 86 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    9,6
    Prima verblijf, en vriendelijke mensen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Appartement 55
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat wij de eerste dagen alleen in het appartementen hotel waren konden wij geen ontbijt krijgen, wel broodjes ‘smorgens, we hadden het wel van tevoren besteld, viel dus een beetje tegen, ook had ik de toeristen belasting al vantevoren betaald en moest daar weer de toeristen belasting betalen rara hoe kan dit

    Alles was netjes en goed schoon, en het was ook een rustig appartement

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    10
    Alles was perfect
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Appartement 44
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers/appartementen waren super schoon. Elke dag kwamen ze schoonmaken. De hele accommodatie was perfect,vooral de wellness beneden was geweldig. We hebben geen ontbijt geboekt maar elke dag broodjes service. Ik kan geen enkel nadelig commentaar geven het was gewoon top!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    8,8
    Prima locatie en goede accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 7 nachten

    Prijs van de broodjes (€ 1 per stuk).

    Wellness faciliteiten en de gezelligheid in het complex met kaarsjes en het gevoel dat je je er thuis mag voelen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    9,6
    echt vakantie gevoel met een lekker ontbijt en ontspanningsmogelijkheden
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    niks. De kamers werden ook elke dag gedaan.

    Het ontbijt is lekker uitgebreid. Je kunt zelf je eitje koken en er is een ruim aanbod aan beleg, zowel zoet als hartig. ook vruchtenyoghurt, gewone yoghurt en met alle toevoegingen die je je kunt wensen. Appelsap, Jusd'orange, water, melk warm of koud en koffie of thee.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    10
    Een aanrader!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Rustig gelegen niet ver van de skibushalte en dicht tegen het levendige centrum van Mayrhofen. Vriendelijke eigenaars en personeel. Kamers/appartementen zijn kraaknet met alle comfort. Ook het ontbijt is erg lekker. Mooie wellness.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    10
    Vakantie vieren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen lift aanwezig. Voor mensen die slecht ter been zijn zou dit een probleem kunnen zijn.

    Appartement was prima. Broodjes werden keurig bezorgd.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    10
    Goede zwem, sauna, fitnes faciliteiten, prachtig...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Appartement 44
    • Verbleef 7 nachten

    Eigenlijk niets

    Goede zwem, sauna, fitnes faciliteiten, prachtig goedverzorgd schoon appartement, rustige ligging, 2 straten lopen en je zit in het centrum. Wij zijn dik tevreden.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,8
    het douchegordijn vond ik een minpuntje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Appartement 44
    • Verbleef 7 nachten

    het douchegordijn vond ik een minpuntje. verder goed en voldoende warmwater.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    9,6
    Kamers en verder faciliteiten zoals zwembad, massagetafel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 6 nachten

    Kamers en verder faciliteiten zoals zwembad, massagetafel waren prima! Personeel is zeer vriendelijk en gastvrij Zeker voor herhaling vatbaar!!!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    9,2
    lekkere rustige vakantie gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 8 nachten

    afstand tot aan de lift.

    Ontbijt was goed. De kamers geweldig. Rustige omgeving.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 februari 2016

    9,2
    Ruime appartementen met alle faciliteiten, ook vaatwasser.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ruime appartementen met alle faciliteiten, ook vaatwasser. Prachtig zwembad, bubbelbad en sauna, heerlijk na een dagje skiën. Ligging net buiten het drukke centrum van Mayrhofen, maar in 3 minuten aan te lopen, dus perfect.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    8,3
    Goede locatie, prima junior-suite.
    • Stel

    Goede locatie, prima junior-suite.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12