Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Arion Cityhotel Vienna und Appartements 4-sterren

Hintschiggasse 1, 10. Favoriten, 1100 Wenen, Oostenrijk

#221 van de 316 hotels in Wenen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4069 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 40

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    7,9
    Goed en comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Te weinig liften en de trap niet duidelijk aangegeven. (Wij waren met een groep van 22 personen)

    Gemakkelijk te vinden en goed gelegen door goede OV met binnenstad.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    7,9
    Hotel net buiten Wenen met een heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer voor 3 personen was klein. Er was maar 1 stoel, dus op je kamer kun je weinig. Het parkeerterrein staat vaak overvol

    Heel vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    9,2
    Zeker een aanrader als je een citytour Wenen wilt doen. Openbaar vervoer voor de deur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel ons tegen.

    We kregen een update voor onze kamer. We kregen met 2 personen een 6 pers. Appartement toegewezen. In één woord: geweldig!!!! De ruimte en alle comfort van een ruim appartement voor ons beiden. Wat wil je nog meer!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    5,4
    Voor alleen slapem goed te doen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hygiëne. Er zat snot op de muur in de kamer. Dit moet een schoonmaker toch zien en opruimen voordat een kamer aan een nieuwe gast wordt aangeboden!!

    niets in het bijzonder. het is een standaard recht toe recht aan hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    5,4
    Niet de beste keus
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden geboekt met keuken maar er waren geen keukenspullen. Deze moesten opgehaald worden bij de receptie en hier kregen we een kist met een allegaartje aan verschillende spullen. Personeel spreekt slecht Engels.

    Goede airco, lekker groot bed met eigen dekens, vlakbij park.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    9,6
    Gratis upgrade van een 3 pers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig openbaar vervoer in de buurt. Directe bus naar centrum was op loopafstand van het hotel maar na de ochtend en middag spits maar 1 x per uur.

    Gratis upgrade van een 3 pers.kamer naar een 4 pers.met apparte slaapkamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    6,7
    Fijn betaalbaar hotel voor kort bezoek aan Wenen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afgelegen plek waar je moeilijk op de late avond nog een restaurantje kan vinden om te eten of een drankje kan doen, hiervoor moest je echt de stad in. Personeel kon beter meer gast gericht en vrolijker.

    Fijne bedden en prima kamers en ontbijt was ook goed. Met de bus naar het centrum voor maar 2.20 per persoon.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    8,5
    Goed kunnen slapen, kamer grenzend aan binnenplaats, daardoor erg rustig. Uitstekend ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    het `hokje`waar onze 4e persoon moest slapen. kaal, niets aan de muur, geen bedlampje, geen nachtkastje of id, geen raam of ventilatie.hobbelige matras.

    ontbijt uitstekend kamer schoon

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    7,9
    Het ontbijt was prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was prima!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    6,3
    Personeel was onvriendelijk.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was onvriendelijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    4,6
    Gewoon goed👍
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gewoon goed👍

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    10
    Staircase
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving prima met bus verbinding

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    7,1
    Er was geen koelkast aanwezig.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen koelkast aanwezig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    5,4
    Het hotel heeft 4 sterren, en is dat absoluut niet waard.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel heeft 4 sterren, en is dat absoluut niet waard.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    5,8
    Geen 2e keer meer voor mij
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant was open maar geen eten te krijgen omdat het druk was in de keuken. Kok stelde dan maar voor om een pizza te bestellen! !

    Goede bedden

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    9,6
    Ontbijt was was goed voorbereid.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was was goed voorbereid.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    8,3
    Grote kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren. Maar ik vermoed dat dit in Wenen een algemeen onoplosbaar probleem is.

    Grote kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,2
    zeer aangename tussenstop.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer ruime kamers met alles wat je verwacht. Lekker en uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,3
    Prima hotel. Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie en goede verbinding naar binnenstad

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    7,1
    prima goed reisadvies van de medewerkster van dit hotel per ov
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    prima,kamer....ontbijt was goed

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 januari 2017

    8,3
    Minder kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Minder kwaliteit

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    7,1
    Prima verblijf voor maximaal twee nachten ter overbrugging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima verblijf voor maximaal twee nachten ter overbrugging. Om 's nachts te slapen okay en overdag stad bezichtigen.

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    10
    Super vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Super vriendelijk personeel. Was geen probleem dat we later zijn aangekomen. Zeer vriendelijk en begripvol te woord gestaan. Mooie kamer toegewezen gekregen met 2 verdiepingen en balkon, soort appartement. Hotel gelegen in een rustige omgeving. Heerlijk geslapen en uitgerust.

  • Beoordeeld op: 20 april 2016

    6,3
    Kamer was goed, beter dan ik had verwacht voor die prijs.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Badkamer werd niet elke dag schoongemaakt, na 1 dag was lampin badkamer stuk. Receptioniste zei alleen maar dat de techneut er pas maandag weer was ( het was zaterdagochtend) Gelukkig in de avond wel aardige receptioniste die tijdelijke oplossing bood door ons een losse staande lamp te geven en ons gratis ontbijt aanbood.

    Kamer was goed, beter dan ik had verwacht voor die prijs. met buslijn 360 met kwartier in de binnenstad. Naast hotel ligt een prachtig park om in te wandelen. Supermarkt op 3 minuten loopafstand.

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    7,5
    We hebben een upgrade gehad dus de kamer was super luxe.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hebben een upgrade gehad dus de kamer was super luxe. Ik weet niet hoe de andere kamers zijn die we daadwerkelijk geboekt hadden. Locatie is prima. Lekker rustig en zo met de bus in de stad. Ontbijt is ook erg goed te doen.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    7,1
    Prijs kwaliteit verhouding is prima,goede locatie in het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parkeren met auto valt tegen,te weinig plek en ook nog per nacht extra betalen om in de garage van het hotel te parkeren.

    Prijs kwaliteit verhouding is prima,goede locatie in het centrum,top ontbijt.

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    9,2
    Prachtige kamer en een uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het gratis parkeren in de directe omgeving is toch wel zeer beperkt en dan wordt je genoodzaakt om de parkeergarage te gebruiken die dan wel weer geld kost.

    Prachtige kamer en een uitgebreid ontbijt

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    8,8
    gratis parkeren nabij het hotel, mooie kamers, goed ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Groep

    hotel zat iets buiten het centrum, dus je moest met de bus naar centrum.

    gratis parkeren nabij het hotel, mooie kamers, goed ontbijt en vriendelijk personeel die ons op weg hielp met tips van de omgeving.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    6,3
    Mooie, ruime en schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Helaas was de airconditioning kapot en was er gelijktijdig een hittegolf. De aangeboden ventilators hadden te weinig capaciteit. Na he nodige klagen ( we hadden het hotel ook gekozen omdat er airco zou zijn) kregen we een gratis ontbijt aangeboden.

    Mooie, ruime en schone kamers.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    4,2
    Het hotel is in zijn beeldvorming op zijn zachts gezegd te...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel is in zijn beeldvorming op zijn zachts gezegd te pretentieus. Inmiddels is de airconditioning.uit de info gehaald want op een gegeven moment kan het personeel de schijn ook niet meer ophouden dat er gewoon geen AC op de kamer is. Jammer als dat de belangrijkste reden is waarvoor je dit hotel boekt.Men liegt en bedriegt en als doekje voor het bloeden krijg je een ventilator bij 28 graden in de nacht... De volgende stap is dat het restaurant uit de info wordt gehaald, geen menukaart, eten in de lobby en een hamburger als aanbod voldoet toch niet aan iets wat op restaurant moet lijken. Vloerbedekking was goor en bevlekt, onderkant badkamer deur verrot keukenkast smerig, Kort om een aanfluiting en zeker geen 3 sterren waard laat staan 4. En als het lijkt dat ik een klager ben, elke keer als ik in de lobby was stond er wel iemand over iets te klagen... Nog nooit zo'n vreselijke ervaring gehad, bookomg.com onwaardig. kamer was trouwens 206.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    7,5
    Goede bedden, Schone kamers, onze fietsen konden binnen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vervelend dat de bussen voor de kamer werden geparkeerd, verstoorde de (nacht) rust. WiFi was gratis maar erg traaaaaaaaag.

    Goede bedden, Schone kamers, onze fietsen konden binnen worden geparkeerd.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,3
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    Vaak opnieuw inloggen op de wifi

    Ligging

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    7,5
    ontbijt goed kamers goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Koffieautomaat voldoet niet bij drukte

    ontbijt goed kamers goed

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    7,1
    De ruimte op de kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep

    We zijn er nu voor het 3e jaar, ieder jaar is de kamer kleiner. Ook voor parkeren wordt nu kosten in rekening gebracht

    De ruimte op de kamer.

  • Beoordeeld op: 7 september 2015

    8,3
    hotel vlak bij tramvervoer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    hotel vlak bij tramvervoer. keurig personeel

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,5
    aircondtion werkt niet.
    • Gezin met jonge kinderen

    aircondtion werkt niet.

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    8,8
    We konden eerder inchecken dan formeel mocht
    • Vakantiereis
    • Groep

    De afstand tot het beuisende centrum was een metrotrip-met-overstap

    We konden eerder inchecken dan formeel mocht

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    7,5
    Parkeren in de garage, vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    Maar 1 bus naar het centrum die niet zoveel ging

    Parkeren in de garage, vriendelijk

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    9,2
    Prijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ver van metro

    Prijs Ruime kamers

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    8,8
    Clean and spacious hotel room
    • Vakantiereis
    • Stel

    Little parking opportunities

    Clean and spacious hotel room

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 40

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Arion Cityhotel Vienna und Appartements

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: