Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Berger's Sporthotel 4-sterren

Dorfplatz 33, 5753 Saalbach Hinterglemm, Oostenrijk

#60 van de 78 hotels in Saalbach Hinterglemm

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 110 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    8,3
    Goede prijs-kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Er lag nog een sok van iemand achter de radiator De incheck (mogelijks de dochter van de baas) kwam niet vriendelijk over. Het moest allemaal snel snel gaan. Wanneer je het hotel op de laatste dag verlaat, mag je je koffers achterlaten (weliswaar in de inkomhal waar iedereen voorbij loopt) De skiruimte is niet afgesloten. Je loopt het hotel via een deur binnen (zonder dat de receptioniste je ziet) en dan kom je meteen in de skiruimte.

    Heel uitgebreid ontbijt Mooie kamers Dichtbij verschillende skiliften (200m) : wel bergop wandelen Parking was volzet, dus kregen we een ondergrondse parking iets verderop (wel even wandelen) Avondeten was ook lekker (zat niet inbegrepen in de boeking, toch geen probleem om een plek vrij te maken) Groot zwembad, 1 sauna en 1 stoombad (heel netjes onderhouden en mooi afgewerkt: zeker een pluspunt) Je mag de sleutel achterlaten wanneer je gaat skiën/eten/... We kregen onmiddellijk een planning van de skiroutes in onze taal (Nederlands) zonder dit te vragen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    6,3
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer - Bijgebouw
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een familiekamer geboekt, deze bleek een normale hotelkamer welke door middel van twee bedbanken omgetoverd is tot familiekamer. Dus veel te krap om onze spullen fatsoenlijk op te bergen. Daarnaast is het hotel een beetje vergane glorie.

    Prima ontbijt en ligging ten opzichte van de skiegondel. Ook het personeel is vriendelijk.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    5,8
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer - Bijgebouw
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kleine kamer voor 4pers, geen ontspanningsruimte (voor bijv spelletjes) aleen een rokersbar. Helemaal niks voor kinderen. Veel onvriendelijk personeel.

    Midden in het gezellige centrum

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    5,8
    Leuk maar niet voor herhaling vatbaar voor dat geld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren te klein. We hadden een driepersoonskamer. Het derde bed was erg hard en klein. Balkonnen hebben geen afscheiding met de buren. Badkamer is ook te klein. Hotel is helaas geen 4 sterren waard.

    Goede schoonmaaksevice. Kamer was netjes opgeruimd. Personeel is vriendelijk. Kamer ziet er goed uit maar is erg klein.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    7,1
    Hotel ligt op een goede locatie, mooie wellness alleen kamers zijn aan een opknapbeurt toe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De kamers zijn nodig aan een upgrade toe. Vooral de badkamer. Er zat veel schimmel op het douchescherm en de kitranden waren los. Verder wat scheuren in het stucwerk en het rooster van de afzuiging zat vol met stof. De schoonmakers hadden er blijkbaar niet veel zin meer in, zo aan het einde van het seizoen.

    Het wellness gedeelte van het hotel is top, (zwembad, sauna, turks stoombad en massage salon en relax ruimte) ziet er allemaal erg goed uit. Het ontbijt was ook dik in orde, genoeg keus en alles smaakte prima. Privé parkeer terrein op loopafstand.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    10
    Een aanrader voor kort of lang verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was naar wens

    Upgrade van de kamer gekregen voor de zelfde prijs, eigen parkeerplaats, vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    7,5
    Entertaining
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oude kamers

    Lokatie en gezellig

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    5,0
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inrichting van accomodatie in zijn geheel en deskundigheid van de medewerkers

    Locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    7,5
    Zeer goede ligging in het centrum van Saalbach, centraal gelegen tussen alle liften.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad ging al om 19u dicht, dat was jammer.

    Het personeel van deze accommodatie is zeer vriendelijk en behulpzaam👍 Het ontbijt was ook top!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    10
    Top hotel, top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nette kamers en vriendelijk personeel! Goede service!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    7,9
    Toplocatie, vriendelijk personeel, service hoog en daardoor wordt het verouderde interieur bijzaak
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Interieur gedateerd

    De service van het personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    5,8
    Het voldeed net aan het minimum wat ik geboekt had.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijkheid van het personeel, grootte van de kamer.

    De locatie.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    7,9
    Gezellig, ongedwongen familiehotel. Een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een extra, derde bed. Deze beviel matig.

    Prettige sfeer, prima ontbijt met veel keus. Diner was goed en voor een zeer schappelijke prijs.

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 maart 2016

    6,3
    Wij hadden de familiekamer omdat we met z'n drieën waren.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Van de wellness had ik meer verwacht. Het zwembad was koud en de sauna maar 3 uur per dag geopend waardoor deze elke dag stampvol zat. Verder een praktisch ding; we mochten niet achter het hotel parkeren op de parkeerplaats, maar verderop in de straat wat niet heel praktisch was met de spullen e.d.

    Wij hadden de familiekamer omdat we met z'n drieën waren. Eén van ons moest wel op een slaapbank slapen, maar was oké.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    8,3
    Vriendelijkheid en hulpvaardigheid van het personeel was...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kamer was zeer klein met een kleine badkamer en een te kort bed. Het schijnt dat ik de laatste vrije kamer / bezemkast had en dat de overige kamers ruimer en beter van opzet zijn.

    Vriendelijkheid en hulpvaardigheid van het personeel was geweldig!

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    10
    Noodgedwongen wegens autopech hier 2 nachten overnacht.
    • Gezin met jonge kinderen

    Noodgedwongen wegens autopech hier 2 nachten overnacht. Uiterst vriendelijk ontvangen om 12 uur middernacht. Zalig hotel. Goed ontbijt. Behulpzaam personeel. Leuke ligging midden in een winkelstraat.

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    10
    Geweldige service, nog tosti's voor ons maken toen we...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geweldige service, nog tosti's voor ons maken toen we 's avonds laat arriveerden.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    9,6
    Het personeel is heel hartelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het personeel is heel hartelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 16 maart 2015

    5,0
    ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    kwaliteit eten ontbijt kamers badkamer

    ligging

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    4,6
    Aardige mensen en goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Oud hotel matig eten vind het 40% te duur

    Aardige mensen en goede locatie

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: