Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Binggl 4-sterren

Markt 91, 5570 Mauterndorf, Oostenrijk

#2 van de 8 hotels in Mauterndorf

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 184 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,8

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,1

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    10
    Zeer gastvrij, het echte WOHLFÜHL Gefühl !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergelegenheid wat aan de krappe kant maar wij vonden uiteindelijk altijd een plekje en mochten de eerste nacht zelfs voor de ingang bakkerij staan. WIFI moet elke dag opnieuw ingelogd worden.

    Ontbijt uitstekend, alles vers uit de bakkerij. Wij hebben zelden zo een uitstekende persoonlijke service mee gemaakt waar je ook nog een gratis cake uit de bakkerij bij vertrek mee kreeg. Wij komen zeker terug!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    10
    Heel leuk en mooi hotel waar we zeker nog terug komen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel niets tegen

    Het bed van uitzonderlijk goede kwaliteit alles was heel goed en ook heel leuk bij afrekenen kregen we lekkere versgebakken cake mee naar huis .

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    9,6
    Uitstekend hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen horren voor de ramen met als gevolg muggen en vliegen binnen. Geen airco, maar dat wisten wij natuurlijk. En die heb je ook niet echt nodig op 1123m hoogte in een gebouw met dikke muren. In de nacht koelt het ook aardig af.

    Uitstekend hotel met net ingerichte en schone kamers. Zeer vriendelijk personeel die hun best doen om het je zo aangenaam mogelijk te maken. Het ontbijt biedt voor elk wat wils (zoet en hartig). De eitjes worden naar wens voor je bereid. De ruime badkamer heeft een handige douchecabine. Voldoende parkeerruimte aan de achterkant. Het hotel verstrekt in de zomermaanden de Lungau-kaart (2 per kamer). Die geeft je korting op allerlei zaken. Een paar voorbeelden: entree in het kasteel van Mauterndorf gratis, anders €9,50 pp; cabinelift de berg op (retour) gratis, anders €15,00 pp.

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    5,4
    Schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles en er werd gerookt binnen.

    Schoon

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    7,5
    Schone en nette kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen Wlan aanwezig op kamer. En geen restaurant.

    Schone en nette kamer. Ontbijt is prima.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    9,6
    Properheid, comfort en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Properheid, comfort en ontbijt

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    9,6
    Wifi slecht
    • Zakenreis
    • Stel

    Wifi slecht

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: