Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Blue Mountain Hotel 3-sterren

Verditzer Straße 70, 9542 Afritz, Oostenrijk

#5 van de 10 hotels in Afritz

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 215 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 38

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    8,3
    geweldig hotel en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    wat ons tegen viel de locatie is mooi maar het zit vrij hoog 1250m je heb het idee dat je verkeerd rijd omdat je daar geen hotel verwacht.

    Heerlijk ontbijt, diner goed en goede kamers

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    9,6
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte uitvalsbasis voor de motorvakantie. Top persoonlijk advies v.w.b. motorroutes. Zeer behulpzaam. Centraal gelegen tussen de mooiste routes.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    8,8
    De gastvrijheid, we voelden ons meteen thuis.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gastvrijheid, we voelden ons meteen thuis. Verder is het een enorm mooie plek en is het binnen erg gezellig en mooi aangekleed. Een dikke aanrader!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    10
    Prettig verblijf met super uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De 7km klim omhoog maakte het een erg afgelegen locatie. Dat zorgde ervoor dat je een kwartier moest rijden om weer in de bewoonde wereld te komen.

    Het was een fantastisch hotel met super uitzicht op de bergen. Wij waren hier in de zomermaanden. Ontzettend gastvriendelijk ontvangen door de Nederlandse hoteleigenaren. We hadden een hele ruime kamer met balkon, mooie maar krappe douche en aparte wc. We hebben er heerlijk gegeten, met uitstekende service. De hoteleigenaar/ober bracht een kaart met wandelroutes toen hij hoorde dat we wouden wandelen. Ontbijt was ook heerlijk. Al met al een plek om terug te komen! Ook goede en gratis parkeermogelijkheden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    7,9
    Themahotel voor motorrijders.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stapelbed (boven) niet beveiligd tegen eruitvallen voor kinderen.

    Themahotel voor motorrijders. Er wordt ook gedacht aan de kinderen. Onze verzoekjes waren geen probleem; vriendelijke eigenaren.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    8,8
    Een kort maar heerlijk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Tsja, het ligt wel wat hoog om er in de avond in het donker met je auto te komen. De verwijzing naar het hotel is ook niet optimaal.

    Ondanks late aankomst zeer hartelijke ontvangst door (Nederlandse) eigenaar. Geen enkel probleem voor de kok om voor ons nog een maaltijd te bereiden. Curieus hotel gericht op o.a. bikers en wandelaars.Prachtige omgeving.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    10
    Mooi hotel voor doortocht of om enkele dagen de omgeving te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 3 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was top!

    Heel aardig Nederlands stel dat het hotel runt. Wij kwamen laat aan, maar dat was geen probleem. We werden alsnog heel vriendelijk onthaald! Het ontbijt was zeer compleet en erg lekker! De kamers waren erg fijn, we konden met hele gezin in één kamer. De volgende ochtend konden we genieten van het prachtige uitzicht, want het hotel is hoger gelegen. Wij waren de reserve autosleutel vergeten in het hotel, deze werd opgestuurd naar ons huisadres, echt helemaal top!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    10
    Relaxed, vertrouwd, alles wat een mens en motorrijder nodig heeft.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk klopte alles.

    Hotel door en voor motorrijders. Maar natuurlijk ook voor niet motorrijders. Fijn hotel met attente eigenaren en personeel. Werden er in de watten gelegd. Prima keuken!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,9
    Wat afgelegen locatie, maar wel mooie ligging, met heel vriendelijke eigenaren
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Goed ontbijt Prettig geholpen met vinden van nieuwe adressen voor vervolg van de vakantie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    10
    Uitstekent hotel. Als het op de route ligt komen we zeker weer langs
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niks, enkel het steile weggetje naar boven ;).

    De vriendelijkheid van het personeel, de schone en mooie kamer en het prachtige uitzicht!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    10
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen

    Gewoon geweldig mooi.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,9
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    /

    Zeer mooi hotel, met heel vriendelijk personeel. Er hangt een leuke gezellige sfeer en midden in de mooie natuur

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    9,2
    Super gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super gezellig Vriendelijk

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,1
    Poolen, gastvrijheid en lekkere eten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden zijn aan vervanging toe.

    Poolen, gastvrijheid en lekkere eten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    6,3
    Prima hotel voor een nachtje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hotelkamers zijn qua inrichting best verouderd, bedden krijgen net een voldoende.

    Vriendelijk ontvangst door Nederlandse eigenaar

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,3
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien zijn de kamers een beetje gedateerd. Maar alles was nog steeds super netjes.

    Vooral het ontbijt en de sfeer gecreëerd door de eigenaren

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    10
    Perfecte uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    .

    Uitstekend prefect uitzicht. Gastvrijheid

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    9,2
    Gezellig hotel met goede kamers en een heel goed ontbijt,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezellig hotel met goede kamers en een heel goed ontbijt, leuke eigenaren met goede kennis over motorroutes in de omgeving.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    8,8
    Doorreis
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn groot en ontbijt was uitstekend

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    10
    Prachtige locatie en vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen.

    Nederlandse eigenaren en personeel. Erg vriendelijk in een prachtige omgeving.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,9
    zeer lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    zeer lekker ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    6,7
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    10
    Mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie kamer. Vriendelijke mensen. Heerlijk eten. Kortom geweldig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    9,2
    Gemoedelijke huiselijke sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gemoedelijke huiselijke sfeer

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    8,3
    Het bijzondere is dat je het gevoel hebt welkom te zijn de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Het bijzondere is dat je het gevoel hebt welkom te zijn de gastheer/vrouw doen er alles aan om je het naar de zin te maken, ook de bijzonder mooie ligging en de rust spraken ons aan.

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    10
    De eigenaars doen er alles aan om het verblijf aangenaam te...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk was het een superfijn verblijf

    De eigenaars doen er alles aan om het verblijf aangenaam te maken en geven volop informatie over de omgeving en mogelijkheden

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    9,6
    Geweldige mooie locatie, super vriendelijke eigenaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De wifi was volgens de kids niet zo heel erg goed, je moest echt even zoeken waar er verbinding was. Dat was het enigste. De rest was TOP!

    Geweldige mooie locatie, super vriendelijke eigenaar. Heerlijk gegeten en een goed ontbijt. Helemaal TOP. Zeker waard om er nog een keer naar toe te gaan.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    9,2
    Gastvrije en gezellige ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ik zou zelf wat meer schoonmaken.

    Gastvrije en gezellige ontvangst.Als je wat nodig hebt staan ze voor je klaar. Prachtige omgeving. Kindvriendelijk, ze kunnen leuk buiten spelen. Echt ook fijn dat we als gezin op 1 kamer konden slapen, met 3 kinderen.

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    10
    De vriendelijkheid van het personeel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Doordat het erg druk was, moesten we bijna anderhalf uur wachten op ons eten. Huur een extra kok in bij deze drukke dagen!!

    De vriendelijkheid van het personeel!!

  • Beoordeeld op: 15 mei 2015

    10
    ik had het spontane idee om een dag in Oostenrijk/...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    ik had het spontane idee om een dag in Oostenrijk/ Karinthië te verblijven als tussenstop. Via eigenaren Paul & Alisha kon ik een motor huren met fikse korting. ( 25% en nieuwe BMW!!) Paul bleek ook nog eens een super Tour guide te zijn, een erg mooie motorervaring door Slovenië en Italië. Het hotel voelt als een warm huis.

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    10
    Zeer vriendelijke ontvangst na pech met de auto en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zeer vriendelijke ontvangst na pech met de auto en hulpvaardig bij reparatie aan de auto. Eigenaar gaf tips en reed mee naar de garage.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    9,6
    Vriendelijke en behulpzame eigenaar, goed verzorgd ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Vriendelijke en behulpzame eigenaar, goed verzorgd ontbijt en prachtige locatie

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2015

    9,0
    Dat het zo noog op de berg lag wisten wij niet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Dat het zo noog op de berg lag wisten wij niet.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    10
    De vriendelijkheid van de eigenaren.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De vriendelijkheid van de eigenaren.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    5,4
    matige kwaliteit eten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    matige kwaliteit eten geluidsisolatie kamer beperkt

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    7,9
    heel aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    heel aardig personeel

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    8,3
    vriendelijke echtpaar en personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de lange slingerweg erna toe

    vriendelijke echtpaar en personeel.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    9,6
    De hospitalitie van de eigenaren
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De hospitalitie van de eigenaren

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 38

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: