Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Burgwald 4-sterren

Oberlech 151, 6764 Lech am Arlberg, Oostenrijk

#3 van de 68 hotels in Lech am Arlberg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 124 beoordelingen over dit hotel

9,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,8

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    9,5

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,1

  • Gratis WiFi

    9,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    8,3
    heerlijk thuiskomen, je voelt je meteen op je gemak, super lekker ontbijt en diner
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Douche en wc andere kamers hoor je duidelijk. Zelfs de budget kamers zijn een luxe. Welness ruimte geweldig. Heerlijk prive terras , voor alleen de hotel gasten. Bediening echt geweldig . Je bent echt op vakantie.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    9,6
    wellness en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    geen sfeer in de bar piepkleine badkamer

    wellness en vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    10
    Super hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte locatie, kamers, wellness en service!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    10
    Service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Service

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    10
    Heerlijk relaxen na het skieen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Goed ontbijt en zeer verzorgd avond eten. Heerlijke sauna faciliteiten. Skieen tot aan de deur van het hotel.

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 februari 2016

    9,2
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    jammer dat er géén (achtergrond) muziek was in het restaurant en in de lobby. En ik zou voorstellen om de verlichting 's avonds iets aan te passen om meer sfeer te scheppen.

    Locatie. De sauna faciliteiten waren voortreffelijk. tevens wat goed was: de mogelijkheid om vanuit het hotel direct op de ski's naar de lift te komen.

  • Beoordeeld op: 31 januari 2016

    9,2
    Locatie is fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets!

    Locatie is fantastisch. Ski in/uit, terras aan de piste, wat handig is voor de (lunch) pauzes. Personeel is correct en vriendelijk, herkent je als gast, spreekt je aan bij je naam, weet je kamernummer (erg handig als je wat bestelt). Onze kamer (103) was licht, uitzicht over Lech, met groot draai-/kiepraam en deur naar galerij.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    9,6
    Attent, vriendelijk en betrokken, personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Attent, vriendelijk en betrokken, personeel. Prima lokatie. Fijn "Vitalbergwerk".

  • Beoordeeld op: 28 februari 2015

    10
    Uitstekende locatie en bijzonder vriendelijke mensen
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Uitstekende locatie en bijzonder vriendelijke mensen

  • Beoordeeld op: 16 februari 2015

    9,6
    bijzonder service-gericht en aardige medewerkers;
    • Vakantiereis
    • Stel

    lobby mag gezelliger.

    bijzonder service-gericht en aardige medewerkers; heerlijk eten, fantastische lokatie

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: