Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Castello Falkner Chalets & Residences 4-sterren

Oberwindau 19, 6450 Sölden, Oostenrijk

#8 van de 48 hotels in Sölden

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 152 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    9,5

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    8,8
    Fantastisch, ondanks de norse hotelmanager
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers met Balkon
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het appartement staat een Nespresso koffiemachine. Deze koffiecups kon je bij de receptie kopen. Wel ontzettend duur, 9 euro voor 10 cups. Maar goed ik had zin in koffie en het was te laat om naar de winkel te gaan. Kom ik tot de ontdekking dat de cups tot 24-04-2018 houdbaar waten. Aangezien het al 20 augustus was dus ruim 4 maanden over de houdbaarheidsdatum. Vervolgens ben ik hier mee terug gegaan richting receptie. De receptioniste haalde de manager er bij. Deze was niet onder de indruk en deelde mede dat de cups gewoon goed waren. Nou ik deelde hem mede dat we de cups in Nederland al lang weg hadden gegooid. Hij verteld mij mede dat we in Oostenrijk waren en dat daar andere houdbaarheidsdata gelden. Ik vond deze opmerking nogal nonchalant en zeer klant onvriendelijk. Ik heb de man te verstaan gegeven dat ik de cups niet wilde en heb ze terug gegeven. Deze manager was nogal een norse man, de rest van het personeel was overigens prima. Trouwens koop gewoon koffiecups in de supermarkt, daar betaal je nog minder dan de helft. Wil je toch cups bij de receptie kopen let dan goed op de houdbaarheidsdatum.

    Heerlijk ontbijt, mooi appartement en van alle gemakken voorzien. Goede bedden en luxe badkamer met uitstekende douche (Waterdruk). We hadden een appartement voor vier personen, en twee gescheiden slaapkamers. In elke slaapkamer een flatscreen tv en 1 in de woonkamer, dus 3 totaal. Vond dat wel een beetje overdreven, maar goed. Ruim 90 zenders en in het Nederlands alleen NPO 1 en 3.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    9,2
    Prachtig appartement met alle luxe die je maar kan wensen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 3 Slaapkamers en Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een kelner in het steak-restaurant die ons werkelijk onbeschoft behandelde. Het is een reden geweest om daar niet meer te gaan eten. We waren met 11 personen, zijn gewoon weggestuurd omdat we met twee man meer dan de reservering kwamen! Gelukkig zijn we toch nog een keer gegaan en waren de andere kelners buitengewoon goed, leuk en klant vriendelijk. De bewuste kelner had ervoor kunnen zorgen dat wij niet meer waren gekomen en ik de accommodatie lager had neergezet!

    De kamers waren ruim opgezet, mooi en schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    9,2
    Heerlijke sikvakantie waarbij het weer en de uitstekende sneeuwcondities erg hebben geholpen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers met Balkon
    • Verbleef 7 nachten

    niet zo dicht bij de rest / centrum van Sölden

    Groot appartement, prima bedden, leuk zwembad, goed restaurant (steakhouse), vlakbij de skilift, vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    8,3
    Uitstekend en toch rustig gelegen aan de skilift.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    Zeer mooi ingericht appartement. Beveiligde garage. Lekker eten in het restaurant. Welness en zwembad zeer aangenaam na een dag skiën. Dicht bij skilift gelegen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    8,8
    Fijn appartement en goede locatie ten opzichte van de skigondel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 3 Slaapkamers en Balkon
    • Verbleef 7 nachten

    Ontbijt had beter gekund. Het was jammer dat de bar 's-avonds niet geopend was en dat je in de middag geen klein hapje kon nuttigen.

    Het appartement is geweldig. Zeer netjes en modern, van alle apparaten voorzien. Personeel is zeer behulpzaam. Vlakbij de skilift.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    7,1
    Appartement prima, personeel/service zeer matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers met Balkon
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet gastvrij, we voelden ons niet welkom, personeel is onvoldoende klantgericht. Personeel restaurant ( joe's höle) gehaast, niet klantgericht,

    Appartement prima

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    10
    fantastische appartementen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan niets bedenken. Wij komen terug.

    Het comfort in de app is fantastisch. Ook de andere service is dik in orde: broodjesservice, gratis garage,verwarmde skiberging. Ligging vlak aan skilift. Zeer goede welness

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2017

    10
    Geweldig appartementen complex, met ondergrondse ruime parkeerplaatsen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers en Balkon
    • Verbleef 7 nachten

    Niets

    Geweldig appartement, super gezellig ingericht, mooie ruime slaapkamer met meer dan voldoende opbergruimtes en kasten. Gezellige compleet ingerichte zitkamer en eetkamer.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    10
    Vers sinaasappelsap
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers met Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Vers sinaasappelsap

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,2
    Mooie kamers, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 2 Slaapkamers met Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ver van het uitgangscentrum

    Mooie kamers, goed ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 2 Slaapkamers met Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    10
    De accommodatie is werkelijk schitterend!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers en Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    De wifi is zeer slecht volgens de kinderen!

    De accommodatie is werkelijk schitterend!!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    7,9
    Erg mooi
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Goede locatie, op 1 minuut van de lift. Zeer mooie nieuwe appartementen. Goed ontbijt.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    10
    genoten van ons verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    verwarming automatisch geregeld., te warm! kussens te zacht

    mooie ruime kamers,goed personeel,goed ontbijt,gezellig en goed steakhouse

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,9
    Erg mooie en ruime indeling.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prijs voor de hond erg over de top en bijna net zo duur als een mens.

    Erg mooie en ruime indeling. Parkeer garage. Klein maar fijn zwembad. Vriendelijk personeel met prima service instelling.

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    9,6
    De kamer was echt mega mooi.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Dat er in de middag niet gegeten kon worden. Na het skiën was t fijn geweest om wat te kunnen snacken. Daar kan je in een appartement zelf voor zorgen uiteraard, maar het zou relaxter zijn als dat ook geregeld kon worden bij de bar van t hotel. Daarnaast mag het toezicht bij de spa wel wat beter geregeld worden. Stond maar 1 vrouw die ook de behandelingen verzorgd en tijdens zo'n behandeling kan ze uiteraard niet zien of er kinderen of mensen met badkleding binnen komen.

    De kamer was echt mega mooi. Personeel aan de receptie regelt bijna alles voor je. De spa ruimte was ook erg uitgebreid voor een hotel. Met twee sauna's, twee stoomcabines, wirlpool, waterbedden, douches, voetenbakken, enz. Afgescheiden van het zwembad gedeelte, zodat kinderen ook konden zwemmen. Onder de 16 en badkleding was nl niet toegestaan in de spa.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2015

    8,3
    2 jaar geledem was het eem prachtig hotel half pension, met...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    2 jaar geledem was het eem prachtig hotel half pension, met alles erop en eraan Ondertussen is het een appart-hotel geworden, met een lekker restaurant, maar de menus zijn peperduur (een onvoorziene meerkost) en beperkt in keuze. Dat staatniet duidelijl vermeldt op de site, want het kt over als een normaal hotel - dat is heel spijtig

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    10
    alles was naar wens ,vriendelijk personeel,
    • Vakantiereis
    • Groep

    alles was naar wens ,vriendelijk personeel, ruime mooie appartementen,knap afgewerkt,

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    10
    De luxe in het huis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets.

    De luxe in het huis. Het zwembad en het complex in zijn geheel. De prijs.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    10
    Value for money, uitstekend appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets!

    Value for money, uitstekend appartement

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    10
    Zeer mooie lokatie en het in het hotel was alles perfect in...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zeer mooie lokatie en het in het hotel was alles perfect in orde alles wat je eventueel nodig hebt is aanwezig in de kamer .

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    10
    Zeer mooie en ruim appartement met alle luxe
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zeer mooie en ruim appartement met alle luxe

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: